Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestsjællands Politi

Døgnrapport

4. oktober 2024 11:51

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 4. oktober 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 3.oktober 2024 kl. 07.00 til 4. oktober 2024 kl. 07.00.

Døgnrapport

Døgnets anmeldelser vedrørende:

 

Indbrud i virksomhed/forretninger:

Ingen

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Firhøj, Karlslunde
Højvangen, Karlslunde


Indbrud i fritids-/sommerhus:

Ingen

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Ingen

Tyveri fra køretøjer:

Gammel Havdrupvej, Gadstrup
Elisabethsvej, Store-Heddinge
Vægtervænget, Vipperød


Arbejdsulykke - Langagervej, Kalundborg

Kl. 08.17 kom en 64-årig mand til skade, da han under sit arbejde skulle læsse en kabeltromle af på Langagervej i Kalundborg. Under aflæsningen vippede traileren med kabeltromlen, så den trillede bagud og manden kom i klemme under traileren. Han kom til skade med sit ben og blev kørt med ambulance til sygehuset til behandling. Arbejdstilsynet blev orienteret og kørte til stedet. Politiet optog rapport om ulykken og det skal nu afklares, om der er sket brud på arbejdsmiljøloven i forbindelse med arbejdsulykken.

Brand på landejendom - Sejerbyvej, Sejerø - Kalundborg

Kl. 11.15 kom et alarmopkald fra sognefogeden på Sejerø om, at der var opstået brand i nogle dieseltanke på en landejendom, som udviklede kraftig sort røg. Personer i området blev opfordret til at trække inden for og lukke døre og vinduer. Brandvæsnet på øen kæmpede bravt, og der blev tilkaldt assistance som sejlede til stedet. Politi og ekstra brandfolk blev fløjet til øen med søværnets helikopter.
Allerede kl. 12.20 var røgen begrænset og der var ikke længere behov for at trække inden døre. Ingen personer kom noget til ved branden, men der skete store skader på laden, hvor branden opstod. Politiet var færdige på stedet omkring kl. 12.49, hvor de fløj retur. Brandårsagen skal nu undersøges nærmere, for at forsøge at afklare, hvorfor den opstod.

Fodgængere påkørt af bilist - Valdemar Sejrsvej, Holbæk

Kl. 12.37 blev to fodgængere ramt af en bilist, da de gik over Valdemar Sejrsvej i Holbæk i retning mod Holbæk Station. Bilisten, en 82-årig kvinde fra Holbæk, er mistænkt for at have kørt over for rødt lys. De to fodgængere, en 42-årig kvinde og en 60-årig kvinde - begge fra Holbæk, kom til skade ved sammenstødet. En politipatrulje holdt i krydset og så uheldet ske, og fik tilkaldt en ambulance kørte til stedet. Kvinderne blev bragt til behandling, og i første omgang blev den 60-åriges skader vurderet til at være livstruende.

Vejen blev afspærret og Bilinspektøren blev tilkaldt til at undersøge uheldsstedet. På uheldsstedet er opsat tryghedsskabende kameraer, så politiet fik hurtigt fik afklaret uheldssituationen. Patruljen optog rapport om uheldet, og senere kom der melding fra sygehuset om, at begge kvinder var uden for livsfare. Den 60-årige pådrog sig alvorlige skader, og den 42-årige kom lettere til skade. Omkring kl. 15.00 kunne vejen igen åbnes for trafikken.

Narkobilist kørte galt - Tessebøllevej, Herfølge - Køge

Kl. 13.26 kørte en bilist galt i en rundkørsel på Møllebækvej/Tessebøllevej i Herfølge. Føreren af bilen, en 53-årig lokal mand, påkørte helleanlægget, så bilen fik skader på forhjulet og stoppede. En politipatrulje kørte til stedet, hvor det viste sig at manden var påvirket af euforiserende stoffer. Han var uskadt, men blev anholdt og taget med til sygehuset for at få udtaget en blodprøve, hvorefter han blev løsladt.

Mand skabte utryghed ved skole - Dønnergårds Allé, Greve

Kl. 13.56 anmeldte moren til en 10 årig pige, at datteren var blevet utryg på vej hjem fra Hedelyskolen. Hun var cyklet mod nord i retning mod Olsbæksøen, men følte at en mand på cykel fulgte efter hende. Datteren kørte fra manden, som drejede af, da der kom en bil.

Han beskrives som: Mand, 47-48 år, 175-185 cm, alm. af bygn. med kraftige arme/ben. Hudfarve: Hvid - lidt rynket ansigt, Hårfarve: Gråt. Han var iført blå jeans, grå joggingtrøje med hætte, sorte kondi sko.

Politiet vil gerne i kontakt med manden på cyklen, for at høre hvorfor han var i området. Ring til politiet på tlf. 114, hvis du har oplysninger om den beskrevne mand.

Butikstyv fik hjemmebesøg - Møllemarken, Havdrup - Solrød

Kl. 15.23 anmeldte personalet i et supermarked i Havdrup, at en mand havde fyldt en pose med 10 Faxe Kondi Booster, fire poser slik, en liter mælk og en pakke toiletpapir, som han tog med ud af butikken uden at betale for. Personalet forsøgte at råbe manden an, men han satte sig ind i en bil og kørte væk.

Butikspersonalet fik noteret nummerpladen på bilen og ringede til politiet. En patrulje kørte til bilejerens hjem i Havdrup, og hun oplyste at hendes søn havde kørt i bilen. Han var ikke hjemme, men da han senere på dagen vendte hjem igen, kørte patruljen retur og sigtede sønnen, en mand i 20´erne for butikstyveri. Betjentene fandt alle tyvekosterne hos manden, og leverede dem retur til butikken, som derfor ikke havde et erstatningskrav.

Påvirket bilist uden kørekort - Kalundborgvej, Snertinge - Kalundborg

Kl. 16.08 sigtede og anholdt en patrulje en 41-årig mand uden fast bopæl, da han kørte bil i påvirket tilstand. En alkometertest viste en for høj alkoholpromille og en narkometertest viste, at han også var påvirket af euforiserende stoffer. Han havde ikke gyldig kørekort, da han ikke havde generhvervet sit kørekort efter en tidligere sag om spirituskørsel, hvor han fik frakendt kørekortet i tre år. Den 41-årige fik udtaget en blodprøve, hvorefter han blev løsladt.

Med som passager var en jævnaldrende kvinde, og bilen de kørte i, tilhørte kvindens mor. Moren bliver nu sigtet i sagen, da det er en bilejers pligt at sikre sig, at bilen kun føres af en person med gyldigt kørekort.

Endnu en påvirket bilist stoppet - Svallerup Landevej, Kalundborg

kl. 23.33 blev en 23-årig mand stoppet, da han kørte ad Svallerup Landevej mod syd. Også han var påvirket af både spiritus og euforiserende stoffer, og en test viste en promille over det tilladte. Han blev anholdt og fik udtaget en blodprøve, men blev også sigtet for kørsel uden førerret. Den 23-årige havde ikke have bestået en ny køreprøve efter han i 2022 fik et kørselsforbud for at køre med hash i blodet. Bilens ejer får også i dette tilfælde en bøde for at låne sin bil ud til en person, der ikke lovligt må føre den.

 Pressekontakt

 

 

Kommunikationschef Thomas Kristensen

E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Maria Sander Hansen
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
Charlotte Tornquist
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

 

3. oktober 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 3. oktober 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 2. oktober 2024 kl. 07.00 til 3. oktober 2024 kl. 07.00.

2. oktober 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 2. oktober 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 1.oktober 2024 kl. 07.00 til 2. oktober 2024 kl. 07.00.

1. oktober 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt og Vestsjællands Politi uddrag af døgnrapporten den 1. oktober 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 30.september 2024 kl. 07.00 til 1. oktober 2024 kl. 07.00.