Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestsjællands Politi

Døgnrapport

6. september 2024 11:27

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 6. september 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 5. september 2024 kl. 07.00 til 6. september 2024 kl. 07.00.

Døgnrapport

Døgnets anmeldelser vedrørende:

 

Indbrud i virksomhed/forretninger:

Skomagergade, Roskilde

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Ingen

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Ingen

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Ingen

Tyveri fra køretøjer:

Lyngageren, Svogerslev, Roskilde
Ledreborg Allé, Roskilde
Baggesensvej, Køge
Dalhuset, Greve
Ole Rømersvej, Køge

Tyveri - Jernbanegade, Roskilde station

Kl. 10.31 fik politiet en anmeldelse om at to udenlandske mænd havde stjålet en sort pung fra forurettes taske. Den forurettede var en kvinde på 71 år fra Roskilde. De to mænd løb i retningen mod Køgevej.

De to mænd beskrives som:

A: Mand, 40 år, 165-170 cm, Kropsbygning: Kraftig, Hårfarve: Brun, Hårlængde: Kort, Yderligere kendetegn: fuldskæg, Talte: Fremmedsprog, Iført: Lyst tøj, T-shirt og lange bukser, Medbragte: sort rygsæk

B: Mand, 40 år, 165-170 cm, Kropsbygning: Kraftig, Hårfarve: Brun, Hårlængde: Kort, Talte: Fremmedsprog, Iført: lyst tøj, t-shirt og lange bukser

Politiet efterforsker nu sagen, og vil indhente evt. overvågning fra stationen.

Tricktyveri - Storegade, Asnæs - Odsherred 

Kl. 11.00 anmeldte en butiksindehaver, at hans ansatte var blevet udsat for tricktyveri. To mænd var kommet ind for at købe en cola og betalte med en 1000 kr. seddel. Den ansatte gav byttepenge tilbage, men de to mænd ville ikke have colaen alligevel. Medarbejderen opdagede kort tid efter, at de to mænd var gået sin vej, og at nu der manglede 500 kr. Politiet vil modtage overvågningen fra forretningen og efterforske sagen.

Arbejdsulykke - Agerskovvej, Føllenslev, Kalundborg

Kl. 10.34 væltede en sakselift, da et hjul sank i den bløde jord efter det kraftige regnvejr. Liften væltede, og en 35-årig mand, der arbejdede på liften, faldt af om kom til skade. Politi og ambulance kørte til stedet, hvor den 35-årige blev kørt til behandling for en alvorlig, men ikke livtruende skade. Arbejdstilsynet blev orienteret om sagen, og politiet optog rapport.

Butikstyve stak af - Jernbanegade, Roskilde

Kl. 14.51 anmeldte personalet fra et supermarked i Stationscentret, at flere personer havde stjålet ting fra butikken, men at en af de mistænkte var løbet fra butikken. En patrulje satte hurtigt kursen og på Allehelgensgade mødte de den mistænkte, som havde en medarbejder i hælene. Betjentene anholdt en 41-årig mand fra Roskilde, som blev fundet i besiddelse af en kniv, som han blev sigtet for at besidde. Han blev ført tilbage til supermarkedet, hvor han blev genkendt på butikkens overvågning.

I mellemtiden var de øvrige mistænkte blevet opfarende over for personalet, så endnu en patrulje kørte til Stationscentret. To mænd, på 23 og 32 år, og en 21 kvinde - alle fra Roskilde, blev tilbageholdt. De fire personer blev alle sigtet for butikstyveri af 3 kasketter og 10 Shaker Sport (vodkadrik) til en samlet værdi af 617 kr. De kan senere forvente en bøde i sagen.

Bedrageri - Carl Reffsvej, Holbæk

Kl. 18.10 anmeldte datteren til en ældre kvinde, at moren var blevet snydt. En mand, som havde udgivet sig for at være fra hjemmeplejen, var gået ind af terrassedøren, der stod åben. Manden havde henvendt sig til den ældre kvinde, som stod i køkkenet. De var faldet i snak, og kvinden fattede ikke mistanke, da hjemmehjælperen plejer at komme omkring dette tidspunkt med aftensmad. Kvinden fik i den forbindelse stjålet sit dankort, og hendes datter opdagede efterfølgende, at der var blevet hævet 6000 kr fra kontoen. En patrulje kørte til den ældre kvindes hjem, hvor hun blev afhørt til sagen.

Et nabo henvendte sig til patruljen på stedet og oplyste, at have set to mænd gå ind af forurettes terrassedør. t

De to mænd beskrives som:
A: Mand, 30-40 år, 170-180 cm, Kropsbygning: Tyk, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Brun, Talte: Dansk, Iført: Hvid skjorte, sandfarvet bukser.

B: Mand, 30-40 år, 170-180 cm, Kropsbygning: Almindelig, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Brun, Talte: Dansk, Iført: Hvid skjorte, sandfarvet bukser, Medbragte: En hvid plastik pose.

Politiet efterforsker nu sagen om bedrageri mod den ældre kvinde og søger i den forbindelse vidner, som har oplysninger om et evt. køretøj. Ring til politiet på tlf. 114.

Fly styrtede under landing - Lufthavnsvej, Roskilde

Kl. 19.44 kom et alarmopkald om at et mindre fly var styrtet under landing i Roskilde Lufthavn. Under landingen kom flyet i problemer grundet kraftig vind, og flyet vendte rundt, ramte et hegn og styrtede ned på en mark. Piloten, en mand fra Holbæk, kom ikke alvorligt til skade, men blev kørt til behandling og tjek på sygehuset.
Havarikommissionen blev orienteret om ulykken, og de har fredag formiddag undersøgte flyet. Flyet lækkede brændstof, som blev håndteret af brandvæsnet. Politiet optog rapport om ulykke, og afventer nu Havarikommissionen undersøgelse.

Havareret bilist påkørt af forbipasserende - Skovvejen, Mørkøv - Holbæk

Kl. 20.55 blev en 25-årig kvinde fra Holbæk Kommune ramt, da hun stod i siden af vejen ved sin bil, der var havareret på Skovvejen ved Mørkøv. Bilisten, en 63-årig mand fra Kalundborg, så pludselig en skikkelse i siden af vejen, da han passered den havarerede bil. Han forsøgte at undvige, men ramte kvinden, som røg ind under sin parkerede bil. Bilisten og andre kom hurtigt til og fik hjulpet kvinden væk fra bilen og tilkaldt hjælp.

Kvinden var kommet til skade og blev kørt i ambulance til behandling. Hun fik en alvorlig skade på benet, men var uden for livsfare. Politiet afspærrede vejen og der blev opsat skiltevogn imens. Bilerne blev transporteret væk fra vejen og lige før kl. 22.00 var vejen fri. Patruljen optog rapport om uheldet.

 Pressekontakt

 

 

Kommunikationschef Thomas Kristensen

E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Maria Sander Hansen
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
Charlotte Tornquist
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

 

5. september 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 5. september 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 4. september 2024 kl. 07.00 til 5. september 2024 kl. 07.00.

4. september 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 4. september 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 3. september 2024 kl. 07.00 til 4. september 2024 kl. 07.00.

3. september 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 3. september 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 2. september 2024 kl. 07.00 til 3. september 2024 kl. 07.00.