Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestsjællands Politi

Døgnrapport

9. april 2024 10:34

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 9. april 2024.

Mors bil taget efter 18-årigs bytur med for høj promille - Ung mand med lang kniv og hash løbet op af lokalbetjente - Mand med hardballpistol skabte utryghed. Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 8. april 2024 kl. 07.00 til 9. april 2024 kl. 07.00.

Døgnrapport

Døgnets anmeldelser vedrørende:

 

Indbrud i virksomhed/forretninger:

Ingen anmeldelser

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Ingen anmeldelser

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Ingen anmeldelser

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Ingen anmeldelser

Tyveri fra køretøjer:

Skt Ols Stræde, Roskilde


Brand i bil - Hundige Havnevej, Greve Marina, Greve

Kl.05.59 tirsdag morgen anmeldte en bilejer, at hendes bil brændte. Den holdt parkeret på Greve Marina, og politi og brandvæsen kørte til stedet. Bilejeren gik en tur, og da hun kom tilbage så hun flammer i bilen og slog alarm. Branden blev slukket, og politiet undersøgte bilen. Branden skal undersøges nærmere, da den formodes at være påsat. Det skal herunder afklares, hvad motivet til branden kan være.

Vidner, som har bemærket personer eller køretøjer omkring Greve Marina op til branden startede, bedes kontakte politiet på tlf. 114.

Knallert påkørte bil og stak af - Banegårdspladsen, Kalundborg

Kl. 15.00 påkørte en ung knallertfører en bilist på Banegårdspladsen i Kalundborg. Bilen blev ramt på højre hjørne, men knallerten kørte videre efter sammenstødet. Så den 54-årig kvinde fra Kalundborg, som førte bilen ringede til politiet.

Senere kom den 16-årige unge mand, som havde ført knallerten tilbage til stedet sammen med sin mor. Det viste sig, at han ikke havde et knallertkørekort. Politiet optog rapport i sagen, og underrettede de sociale myndigheder

Narkokørsel uden førerret - Holbækvej, Mørkøv - Holbæk

Kl. 15.26 blev en 37-årig kvinde fra lokalområdet anholdt og sigtet for narkokørsel på Holbækvej i Mørkøv. Hun kørte bil selvom hun ikke havde et gyldigt kørekort og var påvirket af euforiserende stoffer, så hun fik udtaget en blodprøve og løsladt.

Udenlandsk butikstyv - Skovvej, Havdrup - Solrød

Kl. 15.33 anmeldte personalet i Netto i Havdrup, at de havde tilbageholdt en udenlandsk mand, som på overvågningen i fredags var blevet set forlade butikken med en rygsæk fuld af varer tre dagen forinden. Da han vendte tilbage til forretningen blev han standset og foreholdt sagen om tyveri af dagligvarer for 3287 kr.

En patrulje kørte til butikken, hvor de sigtede den 38-årige mand fra Litauen for butikstyveri. Butikken havde et erstatningskrav for de stjålne varer, som vil blive taget med i sagen. Efter afhøring af den 38-årige fik han lov til at gå, men han vil senere høre mere i sagen.

Mors bil beslaglagt for vanvidskørsel med høj promille - Stevns/Køge

Mandag eftermiddag mødte politiet op hjemme hos en 18-årig mand fra Stevns, som en sen nattetime i februar var blevet standset i sin mors bil på Brogade i Køge med alt for høj promille. Resultatet af blodprøveanalysen var nu kommet og, den viste over 2,0, så politiet kom for at beslaglægge morens bil. Bilen blev kørt væk på et fejeblad.

Alkometeret viste den aften i februar et alt for højt resultat, men den viste ikke over 2,0, som er grænsen for vanvidskørsel. Han blev anholdt og fik udtaget en blodprøve, og hans kørekort blev inddraget på stedet. Men moren fik denne aften lov at til at hente bilen.

Den høje promille gør at den 18-årige er sigtet for vanvidskørsel, som ud over konfiskation af bilen også lægges op til fængsel og ubetinget frakendelse af kørekortet i 3 år. Retten vil dog senere afgøre sagen.

Mand havde brug for hjælp - Kalundborg

Kl.19.59 fik politiet anmeldelse om, at en mand i en lejlighed i Kalundborg midtby havde truet med at skade sig selv, og at han muligvis havde et våben. Flere patruljer kørte til stedet, hvor manden ikke var hjemme, men der indgik oplysninger, om at han nu befandt sig på Svebølle Station. Patruljerne kørte til stationen, hvor togdriften blev indstillet. En hundepatrulje fik kontakt til den 26-årig mand, som var nedtrykt, men ikke var i besiddelse af nogen våben. Han blev frivilligt indlagt til behandling, hvorefter togdriften blev sat i gang igen.

Rude knust i lejlighed - Ladegårdsparken, Holbæk

Kl. 21.15 anmeldte en beboer i Ladegårdsparken Vest, at der var blevet knust en rude i stuen i hans lejlighed. En patrulje har undersøgt stedet for spor og der indhentes nu overvågning fra området. Vidner, som har set person omkring blok 107-113 mandag aften, og som kan komme med oplysninger i sagen bedes kontakte politiet på tlf. 114.

Lokalbetjente stoppede unge med hash og kniv - Hårlev, Stevns

Mandag aften var tre lokalbetjente på præventiv patrulje Stevns, hvor de kørte forbi Hårlev Hallen på grund af flere anmeldelser om unge, der hænger ud i hallen, hvor de sviner og ødelægger ting. Ved aftenens besøg var alt dog roligt, og der var kun badmintonspillere i hallen, men da betjentene kom ud af hallen hørte de flere høje brag fra kanonslag ved Hotherskolen.

De kørte i retning af skolen, hvor de på Hårlev mark mødte fire unge mennesker, som de stoppede op for at tale med. I det samme satte en mand i løb væk fra stedet, men fik straks to politifolk i hælene. Tilbage på stedet talte den sidste betjent med to unge kvinder på 16 og 18 år fra Køge og en 21-årig mand fra Hårlev. Den 18-årige kvinde blev fundet i besiddelse af en halvt røget hashjoint, som var gemt i en cigaretpakke. Hun blev sigtet for lov om euforiserende stoffer. De fik herefter lov til at gå, men politiet orienterede den 16-åriges forældre om de omstændigheder, som deres datter var truffet i.

I mellemtiden var en anden 21-årig mand fra Hårlev blevet indhentet ved Hårlev Hallen, hvor han forsøgte at gemme noget for betjentene. Under et shelter fandt de en kniv med en bladlængde på 17 cm og 11,47 gram hash, som han blev sigtet for at besidde. De ulovlige ting blev beslaglagt, og den 21-årige blev taget med på politistationen til afhøring. Han blev senere løsladt, men begge sigtede vil høre mere i deres sager. Lokalbetjentene vil løbende lægge vejen forbi Hårlev for at sikre tryghed ved hallen.

Mand med hardballpistol skabte utryghed - Møllehusvej, Roskilde

kl. 23.25 kom flere anmeldelser om, at en mand gik på gaden med en pistollignende genstand på Møllehusvej i retning mod Holbækvej. Flere patruljer satte kursen, hvor flere vidner beskrev manden, som nu var gået ind i en opgang. Politiet fandt frem til en mand i 50´erne, som boede i området. I hans hjem fandt politiet en hardballpistol, og manden erkendte, at han havde haft den med på gaden. Ingen blev truet med pistolen, så manden fik en sigtelse for at overtræde ordensbekendtgørelsen, og hardballpistolen blev taget med. Han blev formanet om ikke at gøre det igen, da det skabte utryghed og kunne være til fare for ham selv.

 Pressekontakt

 

 

Kommunikationschef Thomas Kristensen

E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Maria Sander Hansen
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
Charlotte Tornquist
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

 

14. juni 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 14. juni 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 13. juni 2024 kl. 07.00 til 14. juni 2024 kl. 07.00.

13. juni 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 13. juni 2024

Ældre ægtepar snydt af frække svindlere - Kvinde tæt på at miste ny Tesla - Ukrudtbrænder startede brand. Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 12. juni 2024 kl. 07.00 til 13. juni 2024 kl. 07.00.

12. juni 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 12. juni 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 11. juni 2024 kl. 07.00 til 12. juni 2024 kl. 07.00.