Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestsjællands Politi

Døgnrapport

6. juli 2019 12:03

Roskilde festival døgnrapport fredag til lørdag


Uddrag af døgnrapport, pressemeddelelser m.v. bliver dagligt opdateret på www.politi.dk – Midt- og Vestsjællands Politi. Følg os på Twitter: MVSJPoliti

Tilsnigelse af adgang uden armbånd

Kl. 1650 blev politiet tilkaldt indgang øst, hvor to sikkerhedsvagter fra festivalen havde tilbageholdt en 57-årig mand, der havde tilsneget sig adgang til festivalen, selvom han ikke havde købt billet. Da det var anden gang manden indfandt sig på festivalens område uden at have et armbånd, blev han sigtet for overtrædelse af straffeloven om tilsnigelse af adgang til et arrangement uden billet. Manden var spirituspåvirket i en sådan grad, at han ikke var i stand til at tage vare på sig selv. Politiet tog ham derfor med i detentionen til afrusning. Han blev løsladt lørdag morgen, hvor han var i stand til at blive afhørt. Han erkendte forholdet og vil senere høre mere fra politiet, når sagen skal afgøres.

Lov om euforiserende stoffer

Kl. 1710 havde festivalpersonalet fat i en person, der havde optrådt opfarende og som var i besiddelse af stoffer. Da politiet kom frem var og traf den 20-årige mand fra USA, var han faldet til ro. Han blev sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer, idet han var i besiddelse af 2,21 gram amfetamin. Han blev anholdt i medfør af udlændingeloven og afhørt til sit ophold i Danmark. Han erkendte forholdet og fik afgjort sin sag straks med en bøde på 3000 kr. Politiet inddrog hans pas, mens sagen om evt. udvisning af Danmark forelægges Udlændingestyrelsen, hvorefter han blev løsladt. Når afgørelsen fra Udlændingestyrelsen kommer, vil den 20-årige blive indkaldt til politistationen og få svar på afgørelsen.

Vold på campområdet

Kl.2020 anmeldte en 19-årig mand fra Ringsted at han var blevet overfaldet af en gruppe på 3-5 unge, som han kendte hjemmefra og havde et dårligt forhold til, uden at det dog tidligere havde givet anledning til håndgemæng. Anmelderen var på vej til sin camp med nogle øl, da de unge mænd kom hen til ham. Den 19-årige blev overfaldet af mindst tre mænd, der slog og sparkede ham, så han fik et blåt øje og nogle knubs på kroppen. Han blev sendt til skadestuen til undersøgelse og skal senere genafhøres af politiet. Det er på nuværende tidspunkt ikke muligt at komme med oplysninger om et motiv til overfaldet. Sagen skal nu efterforskes nærmere for at finde frem til de mistænkte og få deres forklaring i sagen.

Anmeldelse om mulig sædelighedsforbrydelse

Kl. 2106 anmeldte en 33-årig mand, at han natten til tirsdag var blevet seksuelt krænket af en kvindelig bekendt. Manden var frivilligt gået med ind i kvindens telt for at sove, og havde afvist at der skulle ske nogen form for fysisk kontakt. Om morgenen vågnede han nøgen, og havde en mistanke om at han var blevet forulempet af kvinden. Politiet skal nu afhøre kvinden, for at få hendes forklaring i sagen.

Anmeldelse om mulig sædelighedsforbrydelse

Kl. 2240 anmeldte en 18-årig mand, at han havde mødt en fyr på festivalen, som han ikke kendte i forvejen, og at han var gået med ham ind i fyrens telt. Her var den 18-årige blev udsat for seksuel krænkelse af fyren. Den 18-årige anmeldte kort episoden til politiet, der påbegyndte en efterforskning af sagen. Den 18-årige overvejer nu, om han vil deltage i de undersøgelser som politiet 
skal foretage for at få sagen belyst.

Blufærdighedskrænkelse ved koncert

Kl. 2318 anmeldte en 19-årig til festivalens personale, at hun under en koncert i Arena teltet var blevet udsat for en blufærdighedskrænkelse, idet en mand havde presset sit underliv op imod hende. Da hun konfronterede ham med episoden forlod han smilende stedet, hvorefter hun henvendte sig til sikkerhedspersonalet på festivalen, der tilkaldte politiet. Sagen undersøges nu nærmere, for at forsøge at finde frem til manden.

Han beskrives som: 25-35 år, brunt halvlangt hår med sideskildning, skæg omkring munden. Han var iført en flaskegrøn trøje.

Kvinde anmeldt mulig sædelighedssag

Kl. 2335 henvendte en 20-årig kvinde sig til samaritteltet, og anmeldte, at hun kort forinden var blevet udsat for en seksuel krænkelse af en mand hun lige havde mødt. Politiet blev tilkaldt, hvor den 20-årige forklarede, at hun havde siddet og drukket sammen med en gruppe fyre på festivalen. Kvinden forlod stedet for at møde sin kæreste, og da fulgte en fyr fra gruppen med kvinden, idet han skulle samme vej. Undervejs fik fyren trukket kvinden med ind i sit telt, hvor han forulempede hende seksuelt. Politiet efterforsker nu anmeldelsen og forsøger nu i det omfang, som den forurettede ønsker at medvirke, at få klarlagt omstændighederne i sagen.

Smed telt ud over jernbanebro

Kl. 0243 blev politiet tilkaldt til den vestlige side af jernbanebroen, hvor festivalens sikkerhedsfolk havde tilbageholdt en 22-årig mand, der havde kastet et telt ud over jernbanebroen. Da sikkerhedsfolkene havde påtalt episoden var manden blevet udadreagerende. Han havde fægtet med armene og havde herved skubbet til to kvindelige festivalvagter. Politiet sigtede den 22-årige for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, og han blev bortvist fra festivalen. Den 22-årige kunne umiddelbart godt erkende forholdet, og han kan nu forvente en bøde for sin optræden.



 Pressekontakt

 

 

Kommunikationschef Thomas Kristensen

E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Maria Sander Hansen
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
Charlotte Tornquist
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

 

19. april 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 19. april 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 18. april 2024 kl. 07.00 til 19. april 2024 kl. 07.00.

18. april 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 18. april 2024.

Mand sigtet for brandstiftelse på behandlingssted - Bilist uden kørekort fik taget bilen - Fart på ud for Skills. Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 17. april 2024 kl. 07.00 til 18. april 2024 kl. 07.00.

17. april 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 17. april 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 16. april 2024 kl. 07.00 til 17. april 2024 kl. 07.00.