Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestsjællands Politi

Døgnrapport

1. juli 2022 11:05

Roskilde Festival døgnrapport tirsdag den 1. juli 2022

Uddrag af døgnrapport fra torsdag den 300622 kl. 07.00 til fredag den 010722 kl. 07.00.

Uddrag af døgnrapport, pressemeddelelser m.v. bliver dagligt opdateret på www.politi.dk – Midt- og Vestsjællands Politi. Følg os på Twitter: @MVSJPoliti

Fartmåling på motorvejen

Igen torsdag var politiet ATK-fotobil på Holbækmotorvejen mod øst både formiddag og eftermiddag/aften.

Kl. 07.00-13.00: 11.149 biler passerede – 355 blev blitzet og 59 kørte til et klip. To kørte så stærkt, at sagen lægges op til en betinget frakendelse. Topfart målt: 139 km/t.

Kl. 13.20-20.20: 9784 biler passerede – 435 blev blitzet og 60 kørte til et klip. Tre kørte så hurtigt, at det udløser en betinget frakendelse. Topfart målt: 158 km/t.

 

Mand anholdt for tyveri af soundbokse

Kl. 07.45 fik politiet anmeldelse fra festivalvagterne om, at de havde tilbageholdt en mand ved udgang East, som var mistænkt for at have stjålet to soundbokse fra en camp. En skarp festivaldeltager havde bemærket manden som luskede af med soundboksene og tog kontakt til festivalpersonalet.

En patrulje anholdt den mistænkte, en 19-årig mand fra Vejle, som blev sigtet for tyveri af to soundbokse. Han erkendte tyveriet og udpegede, hvorfra de var taget. Betjentene visiterede den 19-årige mand, som foruden soundboksene også blev fundet i besiddelse af et skruetrækkersæt og en boltsaks, som var blevet brugt til at klippe sikkerhedswiren over til soundboksene. Derudover havde han 9 gram hash og 4,90 gram skunk på sig. Han havde desuden nogle smykker i sin taske, som politiet nu undersøger om kan være stjålne. Alle de fundne ting blev beslaglagt.

Der var to sovende festivaldeltagere som blev særdeles glade og overraskede, da politiet kort efter leverede de stjålne soundbokse tilbage. De anede ikke, at de var blevet bestjålet, men blev særdeles glade for at for deres værdifulde musikanlæg tilbage.

Den 19-årige blev taget med til politistationen til afhøring og sagsbehandling. Han blev løsladt senere på dagen, men vil høre mere fra politiet i sagen. Den 19-årige fik klippet sin armbånd af festivalen i forbindelse med sagen.

 

 

To sager om blufærdighedskrænkelse

Kl. 18.39 indgik en anmeldelse om, at en mand havde onaneret foran andre festivalgæster ved et skovområde på Roskilde Festivalens Arena scene. Ud fra signalementet af den mistænkte anholdt politiet en lille time senere en 45-årig mand fra USA. Han blev taget med til stationen til afhøring, hvor han fik afgjort sin sag med en straksbøde, hvorefter han blev løsladt.

Kl. 20.58 blev en patrulje gjort opmærksom på, at en mand havde onaneret foran en gruppe festivaldeltagere ved et toilet på campingområdet. Kort efter blev en 23-årig mand fra Vejle anholdt og sigtet for blufærdighedskrænkelse. Han blev taget med på stationen og løsladt ud på aftenen, da sagen var færdigbehandlet. Han kan forvente en bøde i sagen.

 

Lov om euforiserende stoffer til videresalg

Kl.21.20 bemærkede en patrulje en mand, som havde en mistænkelig adfærd i campingområdet, hvor han gik spejdende rundt, men han holdt øje med sin telefon, som om han ventede på nogen.

Betjentene holdt øje med manden, som gik hen til en lejr, hvor der blev røget hash. Patruljen visiterede de tilstedeværende personer. Manden med den mistænkelige adfærd, en 30-årig mand fra København, blev fundet i besiddelse af 5,51 gram kokain fordelt i 14 salgsposer. En 24-årig mand fra Lyngby blev fundet i besiddelse af 10,31 gram hash fordelt i 11 salgsposer. Han havde også et firecifret kontantbeløb, som politiet formodede var indtægt fra hashhandel.

De blev begge anholdt og sigtet for salg af stoffer. Narkoen og pengene blev beslaglagt, og de to sigtede taget med på stationen til afhøring. De blev begge løsladt ud på natten, men vil høre mere i deres sager senere.

Vold mod festivalvagt

Kl. 00.48 anmeldte festivalens personale, at en gæst havde slået en vagt i ansigtet, da de ville bortvise ham fra et spisested, hvor han var udadreagerende og beruset. Gæsten modsatte sig vagternes anvisninger, og slog i den forbindelse ud efter vagten, som han ramte i ansigtet med flad hånd. Vagterne tilbageholdt derfor gæsten, en 23-årig mand fra Kalundborg. Politiet anholdt den 23-årige, som blev sigtet for vold mod vagten.

Den kraftigt påvirkede mand blev taget med i detentionen til afrusning. Når han er klar til afhøring vil sagen bliver færdigbehandlet, hvorefter der vil blive taget stilling til om den 23-årige skal løslades.

 

Anholdt for uorden

kl. 00.51 blev en 18-årig mand fra København anholdt, da han råbte og skreg og var til ulempe ved Ambereum. Han blev taget med til stationen til afrusning og senere løsladt. Han blev sigtet for at overtræde ordensbekendtgørelsen, og han kan forvente en bøde i den forbindelse.
Kl. 01.47 blev en patrulje tilkaldt af security, da en festivalgæst optrådte voldsomt ved Apolloscenen. Politiet anholdt en 40-årig mand fra Jægerspris, som blev taget med i detentionen til afrusning.

Anmeldelse om sædelighedsforbrydelse

Kl. 01.44 modtog politiet en anmeldelse om, at en 18-årig kvinde var blevet voldtaget på et toilet i området mellem Orange Scene og Arena. Kvinden anmeldte, at en mand havde henvendt sig til hende på festivalpladsen, hvor hun havde afvist, at ville have kontakt med ham. Ifølge kvinden havde han trukket hende med ind på et toilet, hvor han havde voldtaget hende. Det lykkedes kvinden at gøre modstand, så manden tumlede ud af toilettet. Kvinden havde slået og sparket gerningsmanden, som kan have pådraget sig synlige skader i ansigtet.

Manden beskrives som: 30-40 år, Kropsbygning: Almindelig, Hudfarve: Hvid, Hårfarve: Lys, Hårlængde: Kort, Yderligere kendetegn: Skæg længere end skægstubbe, rundt ansigt. Talte dansk.

Ifølge den forurettede kvinde, kom en kvindelige festivaldeltager hen til dem, da de tumlede ud af toilettet. Det er ikke lykkedes politiet at identificere den ukendte kvinde, som kan være et vigtigt vidne i sagen.

Vidner som har set noget i forbindelse med episoden ved toilettet eller som har bemærket en mand med skader i ansigtet bedes kontakte politiet. Ring 114, hvis du har oplysninger i sagen.


 Pressekontakt

 

 

Kommunikationschef Thomas Kristensen

E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Maria Sander Hansen
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
Charlotte Tornquist
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

 

22. marts 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 22. marts 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 21. marts 2024 kl. 07.00 til 22. marts 2024 kl. 07.00.

21. marts 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 21. marts 2024.

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 20. marts 2024 kl. 07.00 til 21. marts 2024 kl. 07.00.

20. marts 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 20. marts 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 19. marts 2024 kl. 07.00 til 20. marts 2024 kl. 07.00.