Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestsjællands Politi

Døgnrapport

8. april 2019 11:47

Uddrag af døgnrapport fra fredag 050419 til mandag 080419

Uddrag af døgnrapport, pressemeddelelser m.v. bliver dagligt opdateret på www.politi.dk – Midt- og Vestsjællands Politi og app’en POLITI. Følg os på Twitter: @MVSJPoliti.

Døgnrapport

Weekendens anmeldelser vedrørende:

 

Indbrud i virksomhed/forretninger:

Esbern Snaresvej, Kalundborg
Gullandsstræde, Roskilde
Torvet, Ringsted
Sjællandsgade, Ringsted
Asnæs Centret, Asnæs (2 steder)
Nygade, Holbæk
Søgade, Ringsted
Blågårdsvej, Greve

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Smålodsvej, Benløse, Ringsted
Rorupvej, Rorup, Lejre
Svanemosen, Greve
Tåstrupvej, St. Tåstrup, Store Merløse
Bjælkerupvej, Store-Heddinge
Godsparken, Greve
Jydbækvej, Jyderup
Gl. Sorøvej, Rørby, Kalundborg
Skolevænget, Herrestrup, Grevinge
Firhøjvej, Snertinge, Snertinge
Skovbovængets Sidealle, Roskilde
Vårgyvelvej, Karlslunde
Vig Rosenvej, Vig
Tokhøjvej, Vindinge, Roskilde

 

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Maglehøjen, Roskilde

Lerskovvej, Vråby, Hårlev

Søndre Ringvej, Roskilde

Lundemarken, Kalundborg

 

Fredag - lørdag

 

Motorcylist kørte ind i bil – Holbækvej, Kalundborg

Kl. 1251 skete et sammenstød imellem en bil og en motorcykel. Bilen, der blev ført af en 54-årig mand fra Værløse, bremsede ned for at svinge og holdt tilbage for trafik på cykelstien. Bagved kørte en 43-årig mand på motorcykel, der ikke nåede at bremse, men påkørte bilen foran. En ambulance blev tilkaldt til behandling af motorcyklisten, der pådrog sig knoglebrud på sit ben. Han blev kørt til sygehuset til videre behandling. Politiet afspærrede vejkrydset og omdirigerede færdslen. Efter ca. 30 min kunne vejen igen åbnes, så trafikken kunne køre i krydset igen. Ingen andre kom til skade ved uheldet.

 

Bil endte på mark – Landevejen ved Adelers Alle, Gislinge

Kl. 1641 fik politiet en anmeldelse om et solouheld. En 72-årig kvinde fra Holbæk, kørte i sin bil ad Landevejen, da hun af ukendte årsager mistede herredømmet over bilen. Hun kørte derfor over i modkørende vejbane, hvor der heldigvis ikke kom modkørende trafik. Bilen kørte videre ud på marken hvor den standsede et godt stykke ude på marken. Den 72-årige blev undersøgt i ambulance, men var ikke kommet til skade. Patruljen kørte hende derfor hjem, og sørgede for at en nabo ville tilse hende løbende.

 

Fyrværkeri skabte utryghed – Adelers alle, Svinninge – Holbæk

Kl. 2254 fik politiet anmeldelse om, at en borger havde hørt noget der lød som skud omkring Sandby. Borgeren havde senere hørt nogle skud nu mere vest på. Kort efter anmeldte endnu en borger, at hun også havde hørt noget, der lød som skud. En patrulje kørte en tur i området og traf her flere borgere, der havde hørt fyrværkeri. De fandt ingen tegn på, at der var affyret andet end fyrværkeri på stedet og kunne derfor fortsætte til andre opgaver.

 

Larm fra ungdomsfest – Storegade, Asnæs – Odsherred

Kl. 2310 anmeldte flere beboere i området, at de igen følte sig generet af unge mennesker, der holdt fest uden for en ungehus. En patrulje kørte til stedet, hvor de traf 5-7 unge mennesker i alderen 14-17 år, der forklarede, at de ligesom borgerne i Svinninge også havde hørt fyrværkeri et stykke derfra. Politiet bragte festen i ungehuset til ophør på grund af for meget larm, og roen blev genoprettet i Storegade.

 

Musik og uro ved bålplads – SFO-Himmelev skole, Himmelev, Roskilde

Kl. 2159 kom en anmeldelse om uro og høj musik ved en bålplads ved Himmelev Skole. En patrulje blev sendt til stedet, hvor de traf 10 unge mennesker, der støjede og havde tændt bål. De fik en advarsel om at dæmpe sig, og at rydde op på stedet. Senere kom endnu en anmeldelse om, at der nu igen var larm på stedet. Politiet kom igen til stedet, og lukkede festen og sørgede for, at der blev ryddet op. Herefter kom ikke flere anmeldelser om musik og larm til ulempe fra bålpladsen.

 

Borger hjalp ældre kvinde – Kr. Helsinge, Gørlev Sj. – Kalundborg

Kl. 0025 anmeldte en 43-årig mand fra Hvidovre, at han havde fundet en konfus 95-årig kvinde liggende på en villavej, hvor hun mente, at hun havde været på besøg. Hun kunne ikke finde hjem, så anmelderen kontaktede politiet. Politiet fandt frem til, at kvinden boede 50 meter nede af vejen og kontaktede hjemmeplejen, der straks sendte personale til stedet for at afhente kvinden. Den omsorgsfulde anmelder blev ved kvinden indtil hun var i trygge hænder hos hjemmeplejen.

 

Mand sov på bodega – Hestetorvet, Roskilde

Kl. 0115 fik politiet en anmeldelse fra personalet fra en bodega, der havde en sovende spirituspåvirket gæst, som ikke ville forlade stedet. Han blev truende og udadreagerende når personalet forsøgte at vise ham ud. En patrulje blev sendt til stedet, hvor de traf en 20-årig mand fra Roskilde, der var opfarende og slog ud efter politiet, da de tog kontakt til ham. Han blev derfor sigtet for ordensbekendtgørelsen, anholdt og taget med til afrusning i detentionen. Han blev løsladt senere på morgenen, da han igen var egnet til at tage vare på sig selv, og han kan nu forvente at få en bøde for sin opførsel.

 

Narkopåvirket fører med kokain i bilen – Køgevej, Ringsted

Kl. 0150 standsede politiet en bil, der blev ført af en 34-årig mand fra Ringsted. Han forklarede, at han havde taget kokain i løbet af aftenen. I bilen fandt politiet en lille pose med hvidt pulver, som føreren sagde var hans kokain. Den 34-årige blev sigtet og anholdt. Med i bilen var en 19-årig mand fra Ringsted, der sagde, at han havde røget hash. Han blev derfor sigtet for lov om euforiserende stoffer og visiteret. Han blev ikke fundet i besiddelse af narko eller andet ulovligt, så politiet frafaldt sigtelsen imod ham. Den 34-årige fik udtaget en blodprøve, hvorefter han blev løsladt. Han vil høre nærmere fra politiet, når resultatet af blodprøven er kommet.

Vold – Ved Klostermuren/Bibliotekshaven, Roskilde

Kl. 0219 blev en 21-årig mand fra Roskilde antastet af en mand, som han ikke kendte, da han var på pub på Hestetorvet. Manden svinede den 21-årige til, og de blev enige om, at gå udenfor og afklare striden. De gik sammen til Bibliotekshaven, hvor yderligere tre mænd stødte til. Her blev den 21-årige overfaldet med slag og spark, hvorefter mændene løb fra stedet. Den forurettede fik et blåt øje og nogle skrammer i ansigtet, og han var forslået efter overfaldet. Den 21-årige beskrev mændene som:

A: Mand, Ikke etnisk dansk af udseende, 160-170 cm, Kropsbygning: Spinkel, Hårfarve: Sort, Hårlængde: Kort, Yderligere kendetegn: sort "armycut" frisure

B: Mand, Ikke etnisk dansk af udseende, 180-190 cm, Kropsbygning: Spinkel,
Hårfarve: Sort, Iført: peak performance jakke, Nike Airmax sko _

C og D: Mænd, Ikke etnisk danske af udseende

Politiet søger vidner i sagen. Kontakt politiet, hvis du har set overfaldet eller de beskrevne mænd i Roskilde midtby omkring gerningstidspunktet. Ring 114, hvis du har oplysninger i sagen.

Fuld mand kørte i grøften – Elverdamsvej, Biltris Mark, Kirke-Hyllinge – Lejre

Kl. 0312 anmeldte en forbipasserende bilist, at han havde set en bil, der holdt i grøften langs Elverdamsvej med lys på. På førersædet sad en mand, der tydeligvis var spirituspåvirket, så han kontaktede politiet. En patrulje kom til stedet, hvor de traf føreren, en 40-årig mand fra Skibby, der forklarede at han mente, at han var faldet i søvn under kørslen og havde sovet til anmelderen vækkede ham. Føreren blev sigtet for spirituskørsel, anholdt og taget med til en blodprøve, hvorefter han blev løsladt. Han kan forvente at høre mere fra politiet, når sagen skal afgøres.


OPFØLGNING

 

Biltyv stak af – Jyllinge, Roskilde, Greve.

De tre mænd der torsdag blev anholdt i en Mercedes ved Engrøjel i Greve efter at have deltaget i en biljagt med en stjålet Audi, blev løsladt fredag eftermiddag, da der ikke var grundlag for at varetægtsfængsle dem i sagen. Politiet brugte fredagen til at afhøre de anholdte og at ransage deres bopæle. På den 27-årige mand fra Frederiksbergs adresse fandt politiet et sekscifret kontantbeløb, der alle blev beslaglagt, da han skyldte penge til det offentlige. Han ønskede beslaglæggelsen forelagt retten, der nu skal tage stilling til om indgrebet var i orden. Politiet efterforsker fortsat sagen, og alle mændene er stadig sigtet. Audien skal grundigt undersøges af politiets teknikere for at forsøge at fastlægge, hvem der stjal bilen. Politiet afventer stadig at få klarlagt, hvorfor de tre mænd var i besiddelse af Mercedes´en, der er registreret til en anden mand, som det ikke er lykkedes politiet at få kontakt til endnu.

 

 

Lørdag – søndag:

 

Arbejdsulykke – Kulbyvej, Kulby, Høng – Kalundborg

Kl. 0827 slog en lokal, 51-årig kvinde alarm, idet hun havde fundet en kvæstet, ung mand liggende på en mark. Kort efter denne anmeldelse havde to mænd, der kørte i bil ad Kulbyvej, set en traktor med tilkoblet tromlet køre langsomt og uden fører på marken. Mændene havde derfor standset deres bil og løbet hen til traktoren, som blev standset. Ved at følge sporet bagud fik de på den modsatte side af en bakketop øje på kvinden, der stod afventede ved den kvæstede mand, der fik den fornødne førstehjælp. Ved ambulancens ankomst blev han tilset af ambulancepersonale, der afventede en lægehelikopters ankomst. I lægehelikopteren blev den kvæstede mand fløjet til Rigshospitalets traumecenter, hvor han fik konstatereret adskillige brud på sine ribben. Politiets foreløbige efterforskning fik klarlagt, at den kvæstede var en 16-årig ung mand fra Slagelse, der havde været i gang med at tromle marken. På et tidspunkt havde han formentlig været ude af traktoren for at fjerne en sten, men var formentlig under uheldige omstændigheder blevet kørt over af enten traktoren eller tromlen med kvæstelserne i brystet til følge. Den 16-årige havde kørekort til traktor og blev senere på dagen meldt uden for livsfare under indlæggelsen på Rigshospitalet. Den 16-årige er ikke afhørt til sagen, hvorfor politiet ikke kender de præcise omstændigheder i sagen, der behandles som en arbejdsulykke.

Påklædt ”vinterbader” indlagt – Vindeboder, Roskilde

Kl. 0913 henvendte en undrende, lokal borger sig til politiet, idet en fuldt påklædt kvinde var set flere gange hoppe i vandet ved Vikingeskibsmuseet. Efter at hun havde svømmet lidt rundt, var hun kommet op på land, hvorefter hun igen var hoppet i vandet. Politiet fik kontakt med en 32-årig kvinde fra Roskilde, som var noget kold efter opholdet i det kolde vand. Hun blev indledningsvist kørt til undersøgelse på skadestuen, men efterfølgende visiteret til et andet sygehus, da hendes adfærd formentlig skyldtes en uligevægtig sindstilstand.

Mand truet med kniv – Jernbanegade, Roskilde

Kl. 1000 anmeldte en 35-årig mand fra Roskilde, at han på vej til togstationen gik i tunnelen under sporene. En ophidset mand, der gik i modsat retning, havde pludselig kontaktet den 35-årige, der blev beskyldt for at have kaldt ham noget nedladende. Samtidig havde den ophidsede mand taget en springkniv frem, hvorefter den 35-årige flygtede op på en perron, hvor andre rejsende stod afventende. Den ophidsede mand fulgte kortvarigt efter, men vendte om og forsvandt i ukendt retning i tunnelen.

Politiet ledte forgæves efter den ophidsede mand, der blev beskrevet som: A: Mand, arabisk udseende, 23-24 år, 170-174 cm høj, sort hår, overskæg, iført sort trøje, mørke cowboybukser, sort kasket og fremvisende en springkniv med sort skæfte. Politiet forsøger nu at få manden identificeret.

 

Narkobilist med hash i bilen – Hovedvejen, Øm, Roskilde – Lejre

Kl. 1120 anholdt og sigtede politiet en 32-årig mand fra Odense C for kørsel i en personbil i narkotikapåvirket tilstand. En narkometertest indikerede nemlig, at han var påvirket af hash under kørslen. Hashlugten fra bilens kabine kunne politiet også lugte, så bilen blev ransaget af patruljen. Dette medførte fund af ca. 35 gram hash, en hashvægt med hashrester på samt en mobiltelefon, som ifølge politiets opfattelse kunne være en såkaldt salgstelefon. Den 32-årige blev yderligere sigtet for besiddelse af disse ting og mistænkt for at være sælger af hash. Politiet løslod den 32-årige efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer samt afhøring til sagen om besiddelse af hashen mv. Han vil derfor høre nærmere fra politiet, når sagerne mod ham skal afgøres.

Brand i industribygning – Bækgårdsvej, Borup – Køge

Kl. 1219 rykkede politiet og brandvæsnet ud til ildebrand i en industribygning, hvor der befandt sig en gasflaske. Brandvæsnet foretog brandslukning og koncentrerede sig om at nedkøle gasflasken, så risikoen for en eksplosion blev minimeret. Det lykkedes at holde flasken nedkølet i fornødent omfang, så evakuering af omkringboende blev ikke nødvendigt. Ingen kom til skade ved branden, hvor politiet forsøger at finde ud årsagen til brandens opståen.

Færdselsuheld – Østrupvej, Kalundborg

Kl. 1223 rykkede ambulancepersonale og politiet ud til en færdselsuheld, hvor en motorcykel var forulykket. En kvæstet kvinde blev i den ligeledes tilkaldte lægehelikopter fløjet til Rigshospitalets traumecenter til undersøgelse og behandling for eventuelle indre kvæstelser. En mand blev i en ambulance bragt til skadestuen i Holbæk til undersøgelse for eventuelle kvæstelser i hovedet. Rutinemæssigt fik politiet udtaget en blodprøve af manden, der var en 51-årig mand fra Kalundborg, og som havde været fører af motorcyklen. Ved nærmere undersøgelse af uheldsstedet kunne politiet konstatere, at motorcyklen af ukendte årsager havde påkørt et skilt, hvorefter både føreren og passageren – en 73-årig kvinde fra Karlslunde - på motorcyklen var landet på en mark. Ingen af personerne er afhørt til sagen, men tilsyneladende er der tale om et solouheld.

Spirituskørsel – Stationsvej, Kalundborg

Kl. 1744 anholdt og sigtede politiet en 42-årig kvinde fra Kalundborg for spirituskørsel i en personbil. Hun blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol.

Brandundersøgelse – Kragevigvej, Kragerup, Ruds-Vedby – Kalundborg

Kl. 1747 rykkede brandvæsnet og politiet ud til ildebrand i en nedlagt staldbygning. I forlængelse af staldbygningen var der en lade, som branden bredte sig til. Trods brandvæsnets indsats nedbrændte begge bygninger, hvor der ikke var nogen dyr til stede. Heller ikke nogen personer kom til skade ved branden, som måske kan være startet, efter at en 77-årig mand fra Ruds-Vedby kort før brandens opståen havde brændt haveaffald af tæt på de nu nedbrændte bygninger. Gløder og gnister fra bålet med haveaffaldet kan måske have antændt bygningerne, idet vinden på brandtidspunktet kunne føre eventuelle gnister ind over bygningerne. Politiet undersøger nu brandårsagen nærmere for at kunne afgøre, om den 77-årige har foretaget bålafbrændingen uden at udvise den fornødne forsigtighed i forbindelse hermed.

Anmeldelse om ”skud” – Agervang, Holbæk

Kl. 2024 fik politiet en henvendelse fra Natteravnene, som under deres tur i Vangkvarteret havde hørt noget, der kunne tyde på tre skudafgivelser. Skuddene var kommet fra området ved Fælleden ved siden af Agervang-området. Anmeldelsen, der blev modtaget kort tid efter skudepisoden i Rungsted i Nordsjælland, medførte en større udrykning af patruljer, der fik kontakt med personer i området. Det blev herefter klarlagt, at en personbil med defekt lydpotte havde kørt rundt i området. Bilen var ifølge vidner på anmeldelsestidspunktet kørt fra området i høj fart og havde i den forbindelse afgivet nogle høje knald fra udstødningen. Politiet fandt i øvrigt ikke tegn på, at der var afgivet rigtige skud i området, hvorfor politiet formoder, at den omtalte bilen har frembragt lyde, der kunne minde om skudafgivelser. Trods eftersøgning i området fandt politiet ikke den omhandlede bil, hvis fører kan risikere en bøde for unødig støj i forbindelse med kørsel i bilen.
Kl. 0227 fik politiet endnu en anmeldelse om ”skud” fra området ved pendler-P-pladsen ved Tuse og Holbækmotorvejen. På p-pladsen fik politiet kontakt til nogle unge, der også havde hørt ”skuddene”. De mente dog, at ”skuddene” var kommet fra en bil i området og ikke fra et skydevåben. Politiet fandt heller ikke i dette tilfælde frem til bilen, der kunne mistænkes for at frembringe disse lyde.

Mistænkeligt forhold – Veddinge, Fårevejle St. – Odsherred

Kl. 0047 fik politiet den første af et par henvendelse om mistænkelige knald, der kunne høre i området ved Veddinge og Veddinge Bakker. Dagen før havde politiet også modtaget henvendelser af tilsvarende karakter, hvorfor en patrulje kørte til området for at undersøge anmeldelserne nærmere. Ingen af anmelderne kunne præcisere nærmere, hvorfra lydene, der lød som skud, kom fra. Politiet fandt heller ikke hverken mistænkelige køretøjer eller personer i området, hvorfor årsagen til lydene ikke kan oplyses nærmere.

Knivloven – Hersegade, Roskilde

Kl. 0215 fik politiet kontakt til en spirituspåvirket, 39-årig mand fra Roskilde, som var lidt aggressiv i sin færden blandt andre, der færdedes i nattelivet i byen. Da politiet forsøgte at lægge en dæmper på manden og undersøgte ham nærmere, kunne politiet konstatere, at han var i besiddelse af en hobbykniv samt en anden knivlignende genstand. Ud fra andres forklaringer kunne det godtgøres, at den 39-årige havde haft disse effekter med sig under restaurationsbesøg i området. Derfor sigtede politiet ham for overtrædelse af knivloven, da politiet vurderede, at han ikke havde noget anerkendelsesværdigt formål at bruge knive til på det pågældende sted og tidspunkt.


Søndag – mandag:

 

Bekymrede borgere ringer om en forulykket bil – Hvalsø

Kl. 0728 ringede en 55-årig mand fra Kirke-Hyllinge til politiets servicecenter, fordi en mindre personbil stod efterladt på Åsen i Hvalsø. Bilen havde været impliceret i et færdselsuheld og bilens airbags var sprunget. Derfor var borgeren bekymret. Politiet kørte ud til bilen og fik efter lidt tid fat i ejeren, der kunne oplyse, at en lokal 19-årig mand havde ført bilen, da den forulykkede med en anden personbil. Der var udvekslet forsikringsoplysninger, og ingen var kommet til skade. Ejeren ville fjerne bilen med hjælp fra Falck.
Kl. 0755 ringede endnu en bekymret borger, en 33-årig lokal mand, for at fortælle om samme bil, og politiet kunne dermed oplyse borgeren, at alt var i orden med bilens passagerer, og at køretøjet snart ville blive fjernet.

Tyveri fra personbil – Solrød

Kl. 0824 ringede en 54-årig mand fra Gyvelvej i Solrød, da der i løbet af natten havde været indbrud i hans bil. Fra køretøjet havde tyvene udvalgt sig airbags og det indbyggede musikanlæg. Den forurettede havde opsat overvågning på sin bopæl og kunne derfor oplyse politiet, at gerningstidspunktet var kl. 0300. De to mænd med lange fingre beskrives som:
A: Mand, 20-30 år, 175-190 cm, Kropsbygning: Almindelig, Hudfarve: Hvid, Hårfarve: Lys, Hårlængde: Kort, Iført: halsedisse, lys regnjakke, lyse bukser, kondisko. Medbragte: mørkfarvet skuldertaske med lys rem.
B: Mand, 20-30 år, 175-190 cm, Kropsbygning: Almindelig, Hudfarve: Hvid, Hårfarve: Lys, Hårlængde: Kort, Iført: Halsedisse, mørk jakke med pels krave, lyse bukser, mørke kondisko.
Kl. 1051 ringede endnu en borger fra Gyvelvej angående tyveri i en personbil. Den 66-årige mand havde fået stjålet samme udstyr fra sit køretøj, og derfor formoder politiet, at der er tale om samme gerningsmænd.
Politiet hører derfor gerne fra borgere, der i nattens mørke har set noget mistænkeligt omkring Gyvelvej i Solrød.

Dykker reddet i land – ud for Odden/ Nykøbing Sjælland

Kl. 1143 ringede en 24-årig mand fra Grenå, fordi han befandt sig i en båd ud for Odden i Nykøbing Sjælland. Her var en redningsaktion i gang, fordi en 54-årig kvinde fra Rønde havde slået hovedet i forbindelse med dykning. Hun var uden for bevidsthed, da manden ringede, men kom til bevidsthed i båden kort efter. Kvinden blev fløjet med helikopter til Rigshospitalet for at blive undersøgt for dykkersyge.

Fører påvirket af narkotika – Sorøvej Ringsted

Kl. 1527 ringede en bekymret borger til politiet, fordi han havde set en mand sidde og sove i en bil, der var tændt. Derfor sendte politiet en patrulje ud for at sikre sig, at det ikke var en person, der havde intentioner om at køre i påvirket tilstand. Patruljen traf en 47-årig mand fra Ringsted, der blev skønnet påvirket af euforiserende stoffer. Manden blev testet med et narkometer, der viste positiv for kokain. Derfor blev han anholdt for forsøg på at køre bil påvirket af euforiserende stoffer, han blev taget med til sygehuset for at få udtaget en blodprøve og er nu sigtet i sagen. Manden blev kort efter løsladt fra politiets varetægt.

Færdselsuheld med flugtbilist – Helsingevej i Gørlev

Kl. 1611 ringede 16-årig ung mand fra Store-Fuglede til politiet, fordi han på afstand var vidne til et færdselsuheld, hvor den ene part har forladt stedet uden at overholde sine forpligtelser ved færdselsuheld. En 16-årig ung mand fra Gørlev kom kørende på en lille knallert ind i rundkørslen ved Gørlev Landevej og Helsingevej. Her kommer en personbil, som ikke overholder sin ubetingede vigepligt og påkører den lille knallert. Den 16-årige ryger op på køleren af bilen, men da bilen fortsætter, falder han ned på asfalten og kan selv rejse sig og trække knallerten ind på cykelstien. Flere køretøjer var vidne til episoden, og et af disse vidner beskriver bilen, der forlod stedet uden at standse, som en mørkegrå Skoda. Bilen må formodes at have skader på fronten. Desuden har vidner aflæst bilens nummerplade, og politiet undersøger nu, hvem der har været fører af bilen.
Politiet hører meget gerne fra personer, der har oplysninger om køretøjet eller færdselsuheldet.

Forsøg på indbrud i container - Greve

Kl. 2033 ringede en 37-årig kvinde fra Greve til politiet, fordi en flok unge mænd forsøgte at bryde ind i en container tilhørende en ungdomsklub på Blågårdsvej i Greve. Politiet kørte til stedet og undersøgte området. Her fandt patruljen en stjålet ATV og traf en 18-årig lokal mand, der blev sigtet for forsøg på indbrud i containeren.

Brand i container – Ahorn Alle i Ringsted

Kl. 2353 kontaktede brandvæsnet politiets vagtcentral for at fortælle, at der var brand i en container. Det formodes, at nogle beboere på stedet har smidt en tændt cigaret ud med noget affald, der har antændt containeren. Der steg kraftig rød op fra stedet, men der var ingen fare for brandudbredelse, og ingen personer kom til skade ved branden.

Hærværk på Nørrestængevej - Orø

Kl. 2122 fik politiet en anmeldelse om, at der var knust ruder i en lade og hældt olie ud fra en dieseltank. Anmelderen, en 36-årig lokal mand, fik fingrene i den ene af gerningsmændene, som var en 13-årig dreng fra Orø, som anmelderen tilbageholdte. Da politiet kommer til stedet kunne yderligere tre drenge i alderen 13 til 16 år mistænkes for også at have en rolle i sagen. De kan alle fire forvente at blive afhørt af politiet under overværelse af de sociale myndigheder.

 Pressekontakt

 

 

Kommunikationschef Thomas Kristensen

E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Maria Sander Hansen
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
Charlotte Tornquist
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

 

22. februar 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 22. februar 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 21. februar 2024 kl. 07.00 til 22. februar 2024 kl. 07.00.

21. februar 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 21. februar 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 20. februar 2024 kl. 07.00 til 21. februar 2024 kl. 07.00.

20. februar 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 20. februar 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 19. februar 2024 kl. 07.00 til 20. februar 2024 kl. 07.00.