Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestsjællands Politi

Døgnrapport

9. september 2019

Uddrag af døgnrapport fra fredag 060919 til mandag 090919

Uddrag af døgnrapport, pressemeddelelser m.v. bliver dagligt opdateret på www.politi.dk – Midt- og Vestsjællands Politi og app’en POLITI. Følg os på Twitter: @MVSJPoliti.

Afspærringsstrimmel

Weekendens anmeldelser vedrørende:

               

Indbrud i virksomhed/forretninger:

Grevinge Kanalvej, Gundestrup, Grevinge
Rørvigvej, Nykøbing Sjælland
Drejervej, Store Merløse

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Skovhusvænget, Lellinge, Bjæverskov
Nakkedamsvej, Biltris Mark, Kirke-Hyllinge
Bastionen, Ringsted
Vibemosen, Greve
Lilleholm, Greve
Baretten, Ringsted
Lyngager, Greve
Harhoffs Alle, Ringsted
Borup Møllevej, Borup
Felten, Ringsted
Nældebjerg Alle, Greve
Birkedalen, Greve
Ternemosen, Greve
Vibemosen, Greve
Tanggårdsvej, Solrød Strand
Holmevej, Solrød Strand
Rørdrumsvej, Solrød Strand

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Nordmarksvej, Kyndeløse, Kirke-Hyllinge
Gudmindrup Strandvej, Gudmindrup Lyng, Højby
Skovåsen, Gudmindrup Lyng, Højby

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Ingen anmeldelser

Fredag – lørdag


Indbrud i villa – Skovhusvænget, Lellinge, Bjæverskov – Køge

Kl. 14.01 anmeldte en borger, at der havde været indbrud hos naboen. Anmelder havde omkring kl. 11.00 set to mistænkelige mænd komme ud af indkørslen hos naboen, og de var kørende i en sort Volkswagen. Personerne beskrives som:
A: Mand, Ikke etnisk dansker af udseende, 20-30 år, 175-180 cm, Kropsbygning: Almindelig, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Sort, Hårlængde: Kort, Iført: en sort læder jakke og mørkeblå jeans.
B: Mand, Ikke etnisk dansker af udseende, 20-30 år, 170-175 cm, Kropsbygning: Kraftig, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Sort, Hårlængde: Kort, Iført: en blå jakke med noget hvidt og blå joggingbukser.

Politiet hører gerne fra borgere, der har oplysninger om de to mænd og køretøjet, eller som i øvrigt har oplysninger til sagen. 

 

Besøg i Bysøparken - Holbæk

Omkring kl 15.30 var politiet en tur forbi Bysøparken i Holbæk, hvor en del unge mennesker havde taget ophold for at hygge sig fredag eftermiddag. Betjentene kunne melde tilbage, at der var god stemning på stedet, og de unge blev formanet om at holde rent efter sig og tage hensyn til de øvrige brugere af området og naboerne.

 

Færdselsuheld – Hareskovvej, Kalundborg

Kl. 17.26 skete et sammenstød på Hareskovvej, da en 80-årig mand fra lokalområdet af ukendte årsager trak over i modkørende vejbane, hvor en 69-årig mand fra Jerslev Sjælland påkørte den 80-årige, selvom han forsøgte at undvige. Bag den 69-årige kørte en 57-årig mand fra Skals, og han kørte op bag i den 69-årige ved sammenstødet. I forbindelse med sammenstødet lå der en del olie på vejen, som dog efter kort tid blev skyllet væk af regnen. Kl. 19.20 var alle biler fjernet fra vejen, så trafikken kunne køre ugeneret. 

 

Forvoldt fare for liv og førlighed samt vold – Strøby, Stevns

Kl. 21.02 blev en 40-årig mand fra Strøby anholdt og sigtet for vold og for at forvolde fare for liv eller førlighed. Manden havde foretaget forsætlige påkørsler og udøvet vold mod en 41-årig mand fra lokalområdet. De to kender hinanden i forvejen. Manden blev fremstillet i grundlovsforhør og er varetægtsfængslet indtil den 26. september.

Politiet leder dog stadig efter den sigtedes bil og beder derfor borgerne i lokalområdet om at være opmærksom og ringe til politiet, hvis bilen bliver set. Den beskrives som: Toyota Hilux varebil fra 2014, mørk, registreringsnummer AN95278.

Politiet oplyste tidligere, at manden også havde forsøgt at påkøre en betjent, da han skulle anholdes. Dette var desværre en fejl. Manden nægter sig skyldig. 

 

Spiritus- og narkokørsel – Frederiksborgvej, Roskilde

Kl. 21.10 blev en 25-årig mand fra Roskilde anholdt og sigtet for spiritus- og narkokørsel. Manden blev under anholdelse kørt til sygehuset for at få udtaget en blodprøve, og han vil høre nærmere om sagen, når resultatet foreligger. 

 

Besiddelse af narko og narkokørsel – Strandpromenaden, Jyllinge - Roskilde

Kl. 00.46 blev en 20-årig mand fra Ballerup anholdt og sigtet for narkokørsel. Da patruljen standsede ham, kunne betjentene se gennem ruden, at der bag passagersædet lå en joint, hvorfor føreren blev sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer. Føreren blev foruden jointen fundet i besiddelse af yderligere en klump hash til eget forbrug, der blev vejet til omkring 3,5 gram. Manden vil høre nærmere om sagerne, når resultatet af hans blodprøve for narkokørsel er analyseret. 

 

Spirituskørsel – Saxildsalle, Nykøbing Sj. - Odsherred

Kl. 01.41 blev en 39-årig kvinde fra Nørre-Asmindrup anholdt og sigtet for at køre bil, uagtet hun var påvirket af spiritus. Kvinden fik udtaget en blodprøve på sygehuset, som skal analyseres, inden sagen kan afgøres. Hun vil høre nærmere. 

 

Hærværk – Algade, Roskilde

Kl. 03.43 fik politiet en anmeldelse om hærværk mod en tøjbutiks ruder. En 18-årig mand fra Kirke-Hyllinge blev sigtet for at have smadret en rude med hånden. Manden erkendte at have forårsaget hærværk mod butikken og vil få et erstatningskrav tilsendt. 

 

Lørdag - søndag

 

Spirituspåvirket mand på knallert væltede i rundkørsel – Vordingborgvej, Køge

Kl. 14.10 fik politiet en opringning på 112 fra en borger vedr. en mand, der var væltet på sin knallert, mens han kørte rundt i en rundkørsel på Vordingborgvej. En patrulje ankom til stedet, hvor de traf den forulykkede mand samt to vidner til ulykken. Politiet mistænkte, at den forulykkede mand, en 62-årig mand fra Taastrup, var påvirket af alkohol, hvilket en alkometertest bekræftede. Manden blev sigtet og anholdt kl. 14.22 og fik udtaget en blodprøve, hvorefter han blev løsladt. Manden er fortsat sigtet og vil få afgjort sagen på et senere tidspunkt.

Spirituspåvirket mand – Sølystvej, Jyderup – Holbæk

Kl. 14.29 fik politiet et tip om en spirituspåvirket mand. Politiet kom frem til stedet og traf en 70-årig mand fra Letland, som patruljen skønnede var påvirket af alkohol. Manden blev derfor sigtet og var anholdt i forbindelse med, at der blev udtaget en blodprøve. Når resultatet af blodprøven foreligger, vil manden få afgjort sin sag.

Køer ved motorvejen – Vestmotorvejen, østgående, Ringsted

Kl. 16.52 fik politiet en opringning fra en borger om at der var – ikke kø – men i stedet køer tæt på motorvejen, som borgeren mente var brudt ud af deres indhegning, da to køer stod og græssede helt nede ved nødsporet. En patrulje kørte til stedet, hvor de kunne konstatere, at køerne gik bag en indhegning, der ligger tæt på motorvejen. Men der var heldigvis ikke tale om løsgående køer. Patruljen kørte derfor videre til andre opgaver.

Spirituskørsel – Tølløsevej, Tølløse – Holbæk

Kl. 21.22 kontaktede en borger politiets vagtcentral, da han havde kørt bagved en bil, som han havde holdt øje med i et stykke tid, på grund af den måde bilen blev ført. Vidnet havde set bilen påkøre en kantsten, hvorved bilen var punkteret, og den var efterfølgende kørt ind på en cykelsti. En patrulje kom frem og tog kontakt til føreren af den forulykkede bil, en 51-årig mand fra Dianalund, som blev sigtet for spirituskørsel. Manden var anholdt i forbindelse med at han fik udtaget en blodprøve, og han kan nu forvente at høre nærmere, når resultatet af blodprøven foreligger.

Spiritus- og narkokørsel – Baldersvej, Roskilde

Kl. 22.30 standsede en patrulje en grå personbil med henblik på at lave en rutinemæssig kontrol. Det viste sig at være en god ide. Manden bag rettet, en 20-årig mand uden fast bopæl viste sig nemlig både at være påvirket af alkohol og narkotika. Politiet valgte derfor at sigte og anholde manden. Manden fik udtaget en blodprøve og blev derefter løsladt. Manden vil høre nærmere, når sagerne skal afgøres. Indtil da passer politiet godt på hans kørekort. 

Spirituskørsel og færdselsuheld – Holbækvej, Jyderup, Holbæk

Kl. 23.50 fik politiet en anmeldelse fra en 54-årig mand fra Jyderup, hvis påhængsvogn var blevet påkørt i venstre side af en anden bilist. Politiet kom frem til stedet, hvor de foruden den 54-årige traf en 47-årig mand, også fra Jyderup. Det viste sig, at den 47-årige var kommet kørende af Holbækvej i østlig retning. Han foretog et venstresving mod Emmabodavej for at fortsætte ad denne i nordlig retning. I forbindelse med svingningen, overså den 47-årige den 54-åriges køretøj, som var kørende af Holbækvej i vestlig retning. Den 47-åriges bil fik skader på fronten i venstre side i forbindelse med påkørslen. Politiet mistænkte, at den 47-årige var påvirket af alkohol, og på grund af en meget høj promille valgte patruljen at beslaglægge køretøjet med henblik på konfiskation. Den 47-årige blev sigtet og var anholdt i forbindelse med, at der blev udtaget an blodprøve. Sagerne vil blive afgjort på et senere tidspunkt. 

Spirituskørsel – Grønnegade, Roskilde

Kl. 01.48 observerede en patrulje to højlydte kvinder. Den ene kvinde satte sig ind i en sort personbil og begyndte at køre. Hun nåede dog ikke særlig langt, da patruljen standsede bilen. Bag rattet sad en 27-årig kvinde fra Roskilde, som patruljen mistænkte var beruset, hvilket en alkometertest bekræftede. Kvinden blev derfor sigtet og var anholdt i forbindelse med, at hun fik udtaget en blodprøve. Hun vil høre nærmere, når resultatet af blodprøven foreligger.

Søndag - mandag

 

Brandundersøgelse – Fasanvej, Køge

Kl. 10.33 blev politiet alarmeret om en brand i en lejlighed i Køge. Politiet assisterede brandvæsnet med at evakuere hele opgangen, og klokken 10.52 var branden slukket. Branden udløste meget røg i lejligheden, og derfor blev flere personer kørt til sygehuset for at blive undersøgt for røgforgiftning. Politiets patrulje var inde i lejligheden for at redde en person ud, og derfor fik betjentene også en del røg, som krævede undersøgelse fra læger. Der var sket sodskader i lejlighedens stue, og stedet var umiddelbart ubeboeligt. Politiets brandefterforskere skal nu undersøge årsagen til branden. 

Mistænkelig taske i toget – Køge Station, Køge

Kl. 12.41 fik politiet en anmeldelse om, at en person udviste mistænkelig adfærd og havde efterladt en taske i toget, som snart ankom til Køge Station. Derfor kørte politiet af sikkerhedsmæssige årsager ud til stationen og fik tømt samt undersøgt toget for mistænkelig og efterladt bagage. Betjentene fandt intet mistænkeligt i toget og lod det derefter fortsætte rejsen. 

Brandundersøgelse – Sydhavnsvej, Kalundborg

Kl. 13.19 kørte politi og brandvæsen ud til en industribygning, hvorfra der kunne ses røg. Politiet assisterede brandvæsnet med at dirigere trafikken på stedet, således at bilerne ikke kom for tæt på røgudviklingen. Kl. 16.05 var politiets assistance ikke længere nødvendig, og patruljen fortsatte til andre opgaver. Politiet skal nu undersøge brandårsagen. 

Trussel på livet - Greve

Kl. 19.20 kørte politiet til en adresse i Greve, hvor en 41-årig mand fra byen blev anholdt og sigtet for at have udtalt trusler på livet mod flere familiemedlemmer. Manden har fremsagt truslerne både personligt og over telefonen, og han har tidligere fået en dom for lignende sager. Han skal i dag fremstilles i grundlovsforhør i Retten i Roskilde kl. 12.00. 

Færdselsuheld med flugtbilist – Holbækvej, Roskilde

En 39-årig mand fra Roskilde kom kl. 23.13 kørende ad Holbækvej i vestlig retning på sin cykel, da en personbil kom kørende ad Møllehusvej i sydlig retning og påkørte cyklisten. Føreren af bilen stoppede og hjalp cyklisten ind til siden, hvorefter føreren gik tilbage til bilen og kørte fra stedet uden at opgive sin identitet til den påkørte, som loven ellers foreskriver. Politiet har fået en beskrivelse af bilen fra både et vidne og cyklisten. Den beskrives som en lille, grå personbil, mens føreren beskrives som: Mand, 60-70 år, iført kasket. 
Politiet leder nu efter den undkørte part, som skal oplyse sine generalier til politiet og den påkørte mand i forbindelse med en mulig forsikringssag. Derfor må borgere med oplysninger til sagen gerne kontakte politiet på 1-1-4. 

Narkokørsel – Ringstedvej, Roskilde

Kl. 23.45 blev en 20-årig mand fra Albertslund standset af en patrulje, og betjentene mistænkte føreren for at være påvirket under kørslen. Narkometeret slog ud på kokain, og derfor blev han anholdt og sigtet for narkokørsel. Manden fik udtaget en blodprøve på sygehuset og blev herefter løsladt til gaden. Manden vil høre nærmere om sagen, når resultatet af blodprøven kommer i politiets besiddelse. 

 

Pressekontakt

Martin Bjerregaard
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Charlotte Tornquist
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Maria Sander Hansen
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

 

Camilla Schouw Broholm
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Flere døgnrapporter

17. februar 2020

Midt- og Vestsjællands Politi

Uddrag af døgnrapport fra fredag den 140220 kl. 0700 til mandag 170220 kl. 0700

Uddrag af døgnrapport, pressemeddelelser m.v. bliver dagligt opdateret på www.politi.dk – Midt- og Vestsjællands Politi og app’en POLITI. Følg os på Twitter: @MVSJPoliti.

14. februar 2020

Midt- og Vestsjællands Politi

Uddrag af døgnrapport fra torsdag den 130220 kl 0700 til fredag 140220 kl 0700

Uddrag af døgnrapport, pressemeddelelser m.v. bliver dagligt opdateret på www.politi.dk – Midt- og Vestsjællands Politi og app’en POLITI. Følg os på Twitter: @MVSJPoliti.

13. februar 2020

Midt- og Vestsjællands Politi

Uddrag af døgnrapport fra onsdag den 120220 kl 0700 til torsdag 130220 kl 0700

Uddrag af døgnrapport, pressemeddelelser m.v. bliver dagligt opdateret på www.politi.dk – Midt- og Vestsjællands Politi og app’en POLITI. Følg os på Twitter: @MVSJPoliti.

Afvis cookies