Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestsjællands Politi

Døgnrapport

14. oktober 2019 12:37

Uddrag af døgnrapport fra fredag 111019 kl. 0700 til mandag 141019 kl. 0700.

Uddrag af døgnrapport, pressemeddelelser m.v. bliver dagligt opdateret på www.politi.dk – Midt- og Vestsjællands Politi og app’en POLITI. Følg os på Twitter: @MVSJPoliti.

Betjente i patruljebil set bagfra

Weekendens anmeldelser vedrørende:


Indbrud i virksomhed/forretninger:

Søvej, Hvalsø
Hovedgaden, Borup
Ordrup Gade, Ordrup, Kirke-Såby
Fristrupvej, Kvarmløse, Tølløse
Højerupvej, Store-Heddinge

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Hejrevej, Ugerløse
Vestervang, Svinninge
Søbæksparken, Jyderup
Tryllevældevej, Solrød Strand
Dronning Emmas Vej, Roskilde
Fru Ingesvej, Kalundborg
Agervænget, Regstrup (3 steder)
Gartnerlunden, Kundby, Svinninge
Rørholm, Himmelev, Roskilde (2 steder)
Østervang, Svinninge
Tværtoften, Jyllinge
Egebjerg, Himmelev, Roskilde (2 steder)
Weysegangen, Roskilde
Dalmosevej, Ringsted
Ejlskovvej, Himmelev, Roskilde
Rønne Alle, Holbæk
Baretten, Ringsted (4 steder)
Klokkervej, Roskilde
Bellisvej, Kundby, Svinninge
Bødkers Vænge, Snoldelev, Roskilde
Irisvej, Kundby, Svinninge
Nordtoften, Jyllinge
Wiuffsvej, Fårevejle
Fuglevej, Ejby, Lille-Skensved
Østtoften, Jyllinge
Eskebjergvej, Eskebjerg

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Strandparksvej, Kalundborg (4 steder)
Brinken, Strøby Egede, Køge
Maltvedgårdsvej, Benløse, Ringsted
Bøgestien, Greve

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Ingen


Fredag – lørdag:


Færdselsuheld – Vestmotorvejen, Ringsted

Kl. 08.07 mistede en 44-årig mand fra Slagelse kontrollen over sin personbil under kørsel i østlig retning efter Ringsted, da han kørte gennem vand på kørebanen. Han påkørte først autoværnet ved nødsporet, men fortsatte derefter ud i overhalingssporet, hvor bilen standsede. Han slap uskadt fra uheldet, hvor ingen andre trafikanter blev involveret. Bilen blev bugseret til nærmeste rasteplads.

Færdselsuheld – Køge Bugt Motorvejen, Solrød Strand

Kl. 09.22 forulykkede en 34-årig kvinde fra Køge, da hun kørte i en personbil ad motorvejen mod syd. Bilen aquaplannede, da hun kørte gennem en større vandpyt på vejen, hvilket medførte, at hun mistede kontrollen over bilen og kørte ind i autoværnet. Ingen andre var involveret i uheldet, som hun slap uskadt fra.

Færdselsuheld – Køge Bugt Motorvejen, Karlslunde – Greve

Kl. 11.15 mistede en 25-årig mand fra Solrød Strand kontrollen over sin bil på grund af aquaplanning, da han kørte i nordlig retning ved tilkørslen fra <27> Hundige. To andre bilister blev også involveret i uheldet, men ingen kom til skade.

Færdselsuheld – Mosede Landevej / Blågårdsvej, Greve

Kl. 11.42 fik politiet melding om et færdselsuheld, hvor bl.a. en ambulance var impliceret. Ved politiets ankomst til uheldsstedet lå en ambulance væltet om på siden, og to andre bilister havde skader på deres køretøjer, ligesom et lyssignal var ramt som følge af sammenstødet i det lysregulerede vejkryds. Tre andre ambulancer blev tilkaldt til stedet for at tilse personer i de implicerede køretøjer, men alle viste sig at være sluppet med diverse knubs som følge af uheldet efter kontrol på skadestuen. En ambulance under udrykning kørte ad Mosede Landevej mod øst og ind i det lysregulerede vejkryds ved Blågårdsvej. Ude i selve krydset blev ambulancen påkørt af en personbil ført af en 25-årig mand fra Lundby, som var kørt ad Blågårdsvej mod syd. Som følge af sammenstødet væltede ambulancen om på siden og ramte i samme forbindelse både en anden personbil ført af en 71-årig kvinde fra Karlslunde i en svingbane og et lyssignal i selve krydset. Kl. ca. 12.40 var der ryddet op i krydset, og politiet skal nu undersøge de nærmere omstændigheder ved uheldet, så politiet senere kan afgøre, om nogen har overtrådt færdselsloven.

Uro og uorden – Ellemarksvej, Køge

Kl. 16.57 fik politiet en anmeldelse om, at næsten 30 personer var forsamlet i området, og at et par stykker iblandt dem skulle være i besiddelse af noget, der kunne minde om skydevåben. Politiet kørte til området med flere patruljer, herunder en hundepatrulje, men fandt hverken i området ved Ellemarksvej eller øvrige veje i området en så stor gruppe forsamlet. Politiet fandt heller ingen indikationer på, at nogen skulle have været i besiddelse af skydevåben, så politiet forlod forholdsvis hurtigt området igen, idet der ikke fandtes utryghedsskabende adfærd sted i boligområdet.

Uro i parkeringskælder – Rådhusstræde, Køge

Kl. 21.01 fik politiet den første af flere anmeldelser i løbet af aftenen om, at mange bilister var forsamlet i parkeringskælderen, hvor der ifølge anmeldelsen skulle blive kørt ræs. Politiet kørte til stedet og kunne konstatere, at næsten 300 biler var forsamlet på stedet og fyldte så meget, at det ikke var muligt at køre ræs. I øvrigt var der stille og roligt ved politiets kontrol af parkeringskælderen.
Efter endnu en anmeldelse kørte politiet igen kl. ca. 2240 til parkeringskælderen, hvor der ud over ræs også blev spillet højt musik. Heller ikke denne gang fandt politiet grundlag for at gribe ind over for bilisternes tilstedeværelse i et offentligt parkeringshus.

Skyderi – Greve

Se særskilt pressemeddelelse udsendt lørdag d. 12/10-2019.

Indbrud i øjeblikket – Agervænget, Regstrup - Holbæk

Kl. 0335 fik politiet en anmeldelse om, at en kvinde havde låst sig inde i soveværelset, efter at fremmed person var brudt ind i huset. Politiet kørte til området og kunne konstatere, at en ukendt person havde brudt et vindue op og derved fået adgang til huset. Tyven havde dog ikke nået at stjæle noget, inden huset blev forladt via indstigningsvinduet. En 58-årig kvinde havde forinden hørt nogle skramlelyde om natten og kunne ikke sove. Da der kom flere lyde, havde hun tændt lyset og formentlig derved skræmt tyven væk. Kvinden så ikke tyven og kunne derfor ikke give noget signalement til politiet. Ingen mistænkelige personer blev truffet i området ved kvindens bopæl. Politiet afventer nu resultatet af nogle tekniske spor, som blev sikret på stedet.


Lørdag – søndag:


Færdselsuheld – Østrupvej / Knudsbjergvej, Gundsømagle, Veksø Sj. – Roskilde

Kl. 12.11 fik politiet en anmeldelse fra en 54-årig mand fra Frederiksberg, som oplyste, at han og flere andre cyklister var kørt på cykel ad Østrupvej ved Knudbjergvej. Undervejs var de blevet overhalet af en bilist, som ifølge anmelderen straks efter overhalingen skulle have bremset op, så flere af cyklisterne væltede uden at ramme bilisten. Bilisten kørte herefter fra stedet uden at give sig til kende. Cyklisterne havde dog aflæst bilistens nummerplade, så politiet fik senere kontakt til bilejeren – en 46-årig mand fra Måløv – som gav sin version af oplevelsen med cykelrytterne. Politiet skal nu forsøge at få klarlagt hændelsesforløbet, inden flere cyklister væltede med ødelagt tøj og cykeldele til følge.

Mistænkelige personer plukkede bær – Læstedet, Greve

Kl. 13.13 fik politiet en henvendelse om to personer, som på Enebærstien ved et tidligere affaldsområde så dem tømme nogle tasker. Personer syntes ifølge anmelderen ikke om hans tilstedeværelse, hvilket gjorde, at anmelderen kontaktede politiet. I området fik politiet kontakt til en 42-årig kvinde fra Greve og en 46-årig mand fra København S, som blot var i gang med at plukke bær i området. Politiet anså det for et legalt forhold og forlod derfor området igen.

Cykeltyve anholdt – Ny Østergade, Roskilde

Kl. 13.30 fik politiet en henvendelse fra et opmærksomt vidne, der havde set to mænd opføre sig mistænkeligt på cykelparkering ved Ny Østergade. De var i besiddelse af en batteridrevet vinkelsliber, som de brugte til at skære en kraftig kædelås over med. Hver gang nogen passerede cykelparkeringen, stoppede de og gik lidt væk, indtil ingen var i nærheden. Herefter fortsatte de arbejdet med overskæringen af kædelåsen. Politiet kørte til området og fik kontakt til to 21-årige mænd fra hhv. Taastrup og Bjæverskov, som begge blev anholdt og sigtet for forsøg på tyveri af to el-cykler. Politiet fandt et par meter væk endnu en cykel, hvis lås bar præg af at være skåret over med en vinkelsliber – ud over cyklen med kædelåsen. De to anholdte var i besiddelse af vinkelsliberen, som politiet beslaglagde som bevis i sagen og med henblik på senere konfiskation, da vinkelsliberen er blevet brugt til en ulovlig handling. De anholdte blev løsladt efter afhøring til sagen, som de begge vil høre nærmere om senere.

Færdselsuheld – Kystvejen, Kalundborg

Kl. 14.27 anmeldte en 44-årig kvinde fra Kalundborg, at en bilist havde påkørt hendes hæk. Inden politiets ankomst var bilisten kørt fra stedet, efter at bilisten havde afleveret sine oplysninger til anmelderen, så eventuel skade på hækken kunne blive dækket via bilens ansvarsforsikring. Der var tale om et solouheld uden andre trafikanter involveret. Politiet tog efterfølgende kontakt til bilejeren – en 18-årig mand fra Svendborg – som oplyste, at en edderkop var faldet ned i hans ansigt under kørslen, så han havde mistet kontrollen over bilen. Han var sluppet uskadt fra uheldet, som politiet blot registrerede og ikke foretager yderligere i anledning af.

Uberettigede opkald til alarmcentralen – Klosterparkvej, Kalundborg

Kl. 17.41 kontaktede alarmcentralen Midt- og Vestsjællands Politi, idet alarmcentralen havde fået adskillige opkald fra samme telefon omkring brand i en opgang i en beboelsesejendom. Opkaldene kom fra en barnestemme, og når alarmcentralen stillede yderligere spørgsmål for at få klarlagt anmeldelsens alvorlighed, blev telefonforbindelsen afbrudt. Da denne type alarmopkald havde foregået i nogen tid og fra samme telefonnummer, kørte politiet til abonnentens adresse i Kalundborg. Her traf politiet to voksne og tre børn, men politiet kunne ikke umiddelbart identificere det barn, som havde stået for opkaldene. Politiet betonede i meget kraftige vendinger over for både børn og de voksne, at den slags uberettigede opkald til alarmcentralen kunne medføre, at vigtige opkald ikke kunne komme igennem. Ingen blev på det foreliggende grundlag sigtet for noget, men politiet håber, at de voksne fremadrettet holder øje med børnenes måde at bruge mobiltelefonen, så ingen myndighed bliver forstyrret uberettiget.

Vold – Wiemosen, Roskilde

Kl. 18.39 anmeldte en 55-årig kvinde fra Roskilde, at hun netop var blevet overfaldet af en mand, da hun steg ud af sin bil. Manden havde uden grund pludselig holdt hende fast mellem bildøren og bilen, hvorefter han havde stillet hende spørgsmål om hendes religiøsitet. Da hun oplyste at ville ringe til politiet på grund af mandens adfærd, slog han hende i ansigtet og rev en taske fra hende, inden han forsvandt i retning mod sin bopæl i området. Politiet kørte derfor til mandens bopæl, hvor en spirituspåvirket, 46-årig mand fra Roskilde blev anholdt og sigtet for vold. Den anholdte blev efter et lægetilsyn anbragt i detentionen, inden han blev afhørt til sagen. Efter en juridisk vurdering af de nærmere omstændigheder i sagen blev manden løsladt, men han kan dog senere forvente at blive indkaldt til et retsmøde, når sagen mod ham skal afgøres.

Brandundersøgelse – Lerbjergvej, Tengslemark, Nykøbing Sj. – Odsherred

Kl. 19.41 var der opstået ildebrand i et soveværelse på en privat bolig. Brandvæsnet fik hurtigt slukket ilden, der kunne forrettede mindre brandskader, medens resten af boligen blev sod- og røgskadet. Branden formodes at være opstået, efter at noget brændbart efter faldet ned i et askebæger med cigaretskodder og aske stående i soveværelset. Den tese skal politiet have undersøgt nærmere for at få fastlagt brandårsagen mere præcist. Ingen kom til skade ved branden.

Fuld mand i taxa – Gersagerparken, Greve

Kl. 01.57 anmeldte en taxachauffør, at han var ankommet til en kundes bopæl, men den spirituspåvirkede kunde ville nu ikke forlade taxaen. Politiet fik kontakt til en kraftig spirituspåvirket, 31-årig mand fra Greve, som blev frihedsberøvet med henblik på anbringelse i detentionen til afrusning. Taxachaufføren fik oplysninger om manden, så betalingen for turen kunne blive udredt senere. Op ad formiddagen søndag blev den 31-årige løsladt fra politistationen i Roskilde, så igen kunne begive sig mod sin bopæl i Greve.

Brand i bil – Lindenborgvej, Roskilde

Kl. 03.14 rykkede brandvæsnet og politiet ud til ildebrand i en bil. Det viste sig at være en varebil, som på dette tidspunkt ikke var meldt stjålet. Bilen stod nu brændende på en pendler-parkeringsplads, hvor bilen udbrændte. Der var ikke nogen naturlig forklaring på brandens opståen, så politiet skal undersøge årsagen til branden nærmere.


Søndag – Mandag:


Færdselsuheld / spirituskørsel – Ølbyvej, Ølby, Køge

Kl. 0740 rykkede politiet ud til et færdselsuheld, idet en bilist var forulykket i et solouheld. På uheldsstedet fandt politiet en bil stående flere hundrede meter inde på en mark ved en vejkurve, hvor spor indikerede, at bilisten havde mistet herredømmet og var fortsat ud på marken efter at have ramt et vejskilt. I nærheden fandt politiet en spirituspåvirket, 21-årig mand fra Køge, som havde været fører af bilen. Han blev anholdt og sigtet for spirituskørsel, da han forulykkede i et solouheld efter kørsel ad Ølbyvej mod nordvest gennem en kurve. Den 21-årige mand, der var sluppet uskadt fra uheldet, blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol.

Mistænkelige mænd i outletcenter – Klosterpark Alle, Ringsted

Kl. 14.29 fik politiet en henvendelse fra en centervagt, som undrede sig over to mænds adfærd i outletcentret. Centervagten mistænkte dem for at være i besiddelse af specialindrettede bæreposer, så de kunne stjæle varer med alarmsikringer, uden at varealarmen ville kunne gå i gang i tilfælde af tyveri. Da centervagten henvendte sig til dem, da de var ved at sætte sig ind i en bil, stak de to mænd af til fods og forsvandt i ukendt retning. Bilen med rette nøgle blev efterladt i outletcentret, så politiet sikrede sig bilen, hvori politiet også fandt flere sække med tøj med prismærker samt to specialindrettede poser også med tøj med prismærker. Politiet ledte forgæves efter de to mænd, som blev beskrevet som: A: Mand, Østeuropæisk af udseende, 30-35 år, 170-180 cm, Kropsbygning: Almindelig, Hudfarve: Hvid, Hårfarve: Brun, Hårlængde: Kort, Iført: Sort jakke med hvidt logo på venstre side af brystet, sorte træningsbukser med hvidt logo på venstre lår og hvide kondisko; og B: Mand, Dansk af udseende, 20-30 år, 170-180 cm, Kropsbygning: Spinkel, Hudfarve: Hvid, Hårfarve: Brun, Hårlængde: Kort, Iført: Sort jakke med hvidt logo på venstre side af brystet, mørkeblå tætsiddende træningsbukser og hvide kondisko, bar muligvis rygsæk. Politiet skal nu have undersøgt bilen i et forsøg på at få identificeret de to mænd, ligesom bilejeren fra Østjylland også skal afhøres til sagen. Desuden skal det fundne tøj registreres for at finde ud, hvor det stammer fra, herunder om der kan være blevet begået f.eks. et butikstyveri.

Politiet i Ringsted hører gerne fra personer, der måtte havde set de to mænd i området i forbindelse med deres færden i outletcentret. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

To mænd stjal knallert – Bøgehegnet, Greve

Kl. 17.16 anmeldte en lokal kvinde, at hun kunne se to mænd udvise stor interesse for en knallert, der stod i baggården til ejendom i bebyggelsen. Under samtalen med politiet trak de to mænd knallerten væk, idet den åbenbart var ulåst. Politiet kørte til området for at lede efter både knallert og de to mænd, som blev beskrevet som: A: mand, anden etnisk oprindelse end dansk, skæg, iført hue og blå dynejakke; og B: mand, anden etnisk oprindelse end dansk, maskeret, iført sort dynejakke med hætten oppe og bærende på lille skuldertaske. Politiet fandt hverken mændene eller knallerten, som de ifølge anmelderen skulle køre rundt på i området.

Færdselsuheld / spirituskørsel – Ringstedvej / Brorfeldevej, Brorfelde, Holbæk

Kl. 1814 rykkede redningspersonale og politiet ud til et færdselsuheld, hvor flere bilister var involveret, og hvor der var tilskadekomne. På uheldsstedet var flere biler impliceret, så politiet måtte spærre Ringstedvej i begge retninger under rednings- og oprydningsarbejdet. Uheldet skete, da en 24-årig mand fra Ugerløse kørte i en personbil ad Ringstedvej mod syd med en 27-årig kvinde fra København NV som passager. Kort før krydset ved Brorfeldevej overhalede han en personbil, der holdt stille før svingning til venstre ad Brorfeldevej. Under overhalingen ramte den 24-årige frontalt ind i en modkørende personbil ført af en 51-årig mand fra Aarhus V. Sammenstødet mellem de to biler bevirkede, at to andre biler blev involveret, inden den 51-åriges bil kørte af vejen og ramte et plankeværk. Den 24-årige mand og hans kvindelige passager kom begge til skade ved uheldet og blev indbragt til et sygehus til behandling for knogleskader. De øvrige bilister slap med diverse knubs som følge af det voldsomme sammenstød. Da den 24-årige i et vist omfang var påvirket af spiritus under kørslen, fik han på sygehuset udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol. Han vil derfor høre nærmere fra politiet, når blodprøven er blevet analyseret. Oprydningsarbejdet var afsluttet kl. ca. 19.30, så vejen atter kunne for trafik i begge retninger.

Færdselsuheld – Vestmotorvejen, Ringsted

Kl. 18.23 havde en 50-årig kvinde fra Høng mistet kontrollen over sin personbil under kørsel ad motorvejen mod vest. Hun ramte en kantpæl og et vejskilt, inden hun standsede ud på en mark nord for motorvejen. Hun slap uskadt fra uheldet, hvor ingen andre trafikanter var involveret.

Uforsvarlig omgang med skydevåben – Dybekær, Gørlev – Kalundborg

Kl. 20.55 fik politiet en anmeldelse om, at en mand måske var i besiddelse af noget, der kunne minde om et skydevåben. Politiet kørte til området ved et lukket værtshus, hvor politiet på gaden fandt noget tøj, en sportstaske samt et haglgevær uden ammunition stående efterladt. I forbindelse med politiets undersøgelse af de fundne effekter kom en 46-årig, spirituspåvirket mand fra København NV til stedet, idet han oplyste at have glemt våbnet på stedet. Han blev straks anholdt og sigtet for overtrædelse af våbenlovgivningen på grund af den uforsvarlige opbevaring. Politiet kunne efterfølgende konstatere, at han ikke længere havde gyldigt jagttegn og derfor ikke måtte være i besiddelse af haglgeværet. Våbnet blev beslaglagt af politiet med henblik på nærmere undersøgelse af ejerforhold mv., idet den sigtede oplyste at have fået våbnet overdraget fra en anden person samme dag. Den 46-årige blev løsladt efter nogle foreløbige undersøgelser i sagen, som han vil høre nærmere om, når sagen mod ham skal afgøres.

Færdselsuheld – Ringstedvej, Holbæk

Kl. 22.23 fik politiet en anmeldelse om en forulykket bil ud for Ringstedvej 173. Der var tale om en personbil, som en 19-årig mand fra Mørkøv havde mistet kontrollen over på grund af aquaplanning, da han kørte i nordlig retning. Han kørte af vejen og ind i en indhegnet fold, hvor hegnet blev ødelagt. Ingen kom til skade ved uheldet, hvor ingen andre trafikanter var involveret.

Brandundersøgelse – Solrød Strandvej, Solrød Strand

Kl. 23.20 rykkede brandvæsnet og politiet ud til brand i en skønhedsklinik. Politiet kunne konstatere, at en rude var knust, og at der var opstået en brand i den forreste del af forreningslokalet. Branden havde forårsaget minimale skader, men dog en del sodskade på den resterende del af klinikken. Politiet skal undersøge brandstedet nærmere, idet der ikke umiddelbart var nogen naturlig forklaring på brandens opståen.

Politiet i Køge hører gerne fra personer, der måtte have set noget mistænkeligt forud for brandens opståen i klinikken. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Uro på fastfoodrestaurant – Ringstedgade, Roskilde

Kl. 00.52 fik politiet en anmeldelse om, at to personer – en mand og en kvinde – skabte uro på en fastfoodrestaurant, så det forstyrrede øvrige kunder. Politiet fik kort efter kontakt til en 30-årig kvinde og en 34-årig mand begge fra Roskilde, som var faldet lidt til ro. De blev dog bedt om at forlade stedet på grund af deres adfærd, hvilket manden havde svært ved at forstå og begyndte at råbe ad både gæster og politiet. Han blev derfor anholdt og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. Efter knap en time i politiets varetægt var han faldet til ro.
Ved løsladelse blev taget imod af den 30-årige kvinde, som ventet på ham uden for politistationen i Roskilde. Da hun så politiet løslade manden, var hun meget opfarende og påstod sig bestjålet for et større kontantbeløb i løbet af natten. Den 30-årige var påvirket af spiritus og skabte sig så meget i forbindelse med den påstående tyveri af pengene, at politiet måtte se sig nødsaget til at anholde og sigte hende for ordensbekendtgørelsen. Hun blev derfor også lagt til afrusning og afkøling i detentionen, indtil den løsladte mand kl. ca. 03.00 igen henvendte sig på politistationen. Han havde nemlig fundet kvindens pung med kontanterne i på den strækning, hun var gået fra fastfoodrestauranten og til politistationen. Den 30-årige kvinde blev oplyst herom og faldt helt til ro, hvorfor hun blev løsladt kort efter, men dog fortsat sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen på grund af den tidligere adfærd over for politiet. Begge kan således se frem til at modtage bøder som følge af deres adfærd søndag nat.

Færdselsuheld – Ringstedvej, Holbæk

Kl. 02.14 var en 40-årig mand fra Holbæk forulykket under kørsel i en personbil ad Ringstedvej ud for nr. 173. Han kørte i nordlig retning og mistede kontrollen over bilen, da han formentlig kørte gennem vand på kørebanen. Bilen gled af vejen og rullede rundt ude på en mark, hvor den også ramte et hegn. Den 40-årige slap uskadt fra uheldet, hvor ingen andre trafikanter var involveret.

Pressekontakt

Martin Bjerregaard
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Charlotte Tornquist
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Maria Sander Hansen
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

 

Camilla Schouw Broholm
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Flere døgnrapporter

29. oktober 2020

Midt- og Vestsjællands Politi

Uddrag af døgnrapport fra onsdag den 281020 kl 0700 til torsdag den 291020 kl 0700

Uddrag af døgnrapport, pressemeddelelser m.v. bliver dagligt opdateret på www.politi.dk – Midt- og Vestsjællands Politi og app’en POLITI. Følg os på Twitter: @MVSJPoliti.

28. oktober 2020

Midt- og Vestsjællands Politi

Uddrag af døgnrapport fra tirsdag den 271020 kl. 0700 til onsdag den 281020 kl. 0700.

Uddrag af døgnrapport, pressemeddelelser m.v. bliver dagligt opdateret på www.politi.dk – Midt- og Vestsjællands Politi og app’en POLITI. Følg os på Twitter: @MVSJPoliti.

27. oktober 2020

Midt- og Vestsjællands Politi

Uddrag af døgnrapport fra mandag den 261020 kl. 0700 til tirsdag den 271020 kl. 0700.

Uddrag af døgnrapport, pressemeddelelser m.v. bliver dagligt opdateret på www.politi.dk – Midt- og Vestsjællands Politi og app’en POLITI. Følg os på Twitter: @MVSJPoliti.