Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestsjællands Politi

Døgnrapport

20. januar 2020 11:54

Uddrag af døgnrapport fra fredag den 170120 kl. 0700 til mandag 200120 kl. 0700.

Uddrag af døgnrapport, pressemeddelelser m.v. bliver dagligt opdateret på www.politi.dk – Midt- og Vestsjællands Politi og app’en POLITI. Følg os på Twitter: @MVSJPoliti.

Døgnrapport

Weekendens anmeldelser vedrørende:


Indbrud i virksomhed/forretninger:

Hovedgaden, Borup
Betonvej, Roskilde
Ejbyvej, Lille-Skensved
Centerholmen, Greve (3 adresser)

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Bakkekammen, Snertinge
Walthersvej, Greve
Nykøbingvej, Snertinge
Oddenvej, Tengslemark, Nykøbing Sjælland
Flintebjerg, Osted, Lejre
Dyssegårdsvej, Allerslev, Lejre
Heibergs Have, Holbæk
Hovbovej, Solrød Strand
Birkevej, Solrød Strand
Kildebanken, Herfølge
Birkegaardsalle, Solrød Strand
Kagerupvej, Sibberup Regstrup
Emmermarken, Solrød Strand
Fyrrevej, Vemmedrup, Bjæverskov
Norddalen, Himmelev, Roskilde
Egevej, Vemmedrup Bjæverskov
Esterhøjvej, Asnæs
Tanggårdsvej, Solrød Strand
Hasselvænget, Asnæs
Drosselvej, Roskilde
Kirsebærhaven, Gislinge
Rosenlyparken, Greve
Engvangsvej, Strøby Egede, Køge
Universitetsparken, Himmelev, Roskilde
Gartnervang, Roskilde

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Ribsvej, Ordrup, Fårevejle
Klintehuse, Klint Str V, Nykøbing Sjælland (2 adresser)
Gyvelvej, Kaldred, Eskebjerg
Lynghusvej, Nykøbing Sjælland (2 adresser)

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Ingen


Fredag – lørdag:


Færdselsuheld – Nordhøj, Køge

Kl. 07.46 havde en personbil påkørt en lysstander i et lyskryds, hvorfor en ambulance var blevet sendt til stedet sammen med politiet. På uheldsstedet fik politiet kontakt til en 22-årig mand fra Hårlev, som virkede svækket, men dog ikke var påvirket af hverken alkohol eller narkotika under kørslen. Politiet optog rapport om uheldet for at få afklaret, om den 22-årige kan have fået et ildebefindende inden uheldet, hvor der ikke var andre trafikanter involveret. Reparatør blev tilkaldt til at reparere den påkørte lyssignalstander.

Narkokørsel i afmeldt bil og uden førerret – Carlsensvej, Køge

Kl. 10.56 anholdt og sigtede politiet 29-årig mand fra Herfølge for at køre i narkotikapåvirket tilstand i en personbil, som var blevet afmeldt i december 2019 og derfor hverken var ansvarsforsikret eller registreret. Den 29-årige blev også sigtet for kørsel uden førerret, da han ikke har erhvervet sig et kørekort. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer (mistanke om hash).

Røveri mod supermarked – Svogerslev Hovedgade, Svogerslev, Roskilde

Kl. 14.48 anmeldte personalet i et supermarked, at en kunde havde truet personalet for at sikre sig nogle varer, som han havde stjålet fra butikken. Politiet fik klarlagt, at en mandlig kunde havde taget nogle sildefileter og en lygte, som han lagde i en medbragt pose. Da han gik gennem kassen uden at betale, fulgte personalet efter og antastede ham. Pludselig trak manden en hylstret kniv og truede personalet hermed, så de lod ham gå i retning mod Nordgårdsvej. En hundepatrulje foretog sporsøgning, medens øvrige patruljer fik manden identificeret som en 19-årig mand fra Roskilde. Han var ikke på sin bopæl, men i et skur fandt politiet tyvekosterne sammen med en kniv, som den 19-årige formodes at have truet med. Kl. 15.34 traf en patrulje ham gående ad Holbækvej, Roskilde, hvorefter han blev anholdt og sigtet for røveri, idet politiet ud fra de givne omstændigheder anså tyveriet og den efterfølgende trussel som et røveri. Den 19-årige blev løsladt efter afhøring til sagen uden fremstilling i grundlovsforhør, idet anklagemyndigheden efter en nøjere vurdering af omstændighederne ved røveriet ikke fandt, at grundlaget for en varetægtsfængsling var til stede. Han er fortsat sigtet i sagen og vil derfor høre nærmere fra politiet, når sagen skal afgøres.

Slingrende narkobilist – Sydmotorvejen, Køge

Kl. 16.27 anholdt og sigtede politiet en 32-årig kvinde fra Vordingborg for kørsel i narkotikapåvirket tilstand i en personbil. Flere andre bilister havde forud for anholdelsen anmeldt hende som kørende slingrende ad motorvejen i nordgående retning, idet hun kørte både i nødsporet og til tider helt ude til venstre i anden vognbane. Kvinden blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer.

Narkobilist uden kørekort, men med narko – Vig Hovedgade, Vig – Odsherred

Kl. 17.09 anholdt og sigtede politiet en 25-årig mand fra Asnæs for kørsel i narkotikapåvirket tilstand i en personbil, som hverken var registreret eller ansvarsforsikret. Bilen måtte den 25-årige i øvrigt heller ikke køre, fordi han i forvejen var frakendt kørekortet. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer.

Uheldig ældre mand – Møllevej, Karlslunde – Greve

Kl. 17.41 rykkede ambulancepersonale og politiet ud til en ældre mand, som var kommet til skade. Der var tale om en 83-årig mand fra Karlslunde, som blev bragt til skadestuen til kontrol af eventuelle knoglebrud. På stedet holdt en varebil med bagenden inde over en hæk ved et nærliggende hus. Det viste sig, at den 83-årige havde stået med åben bildør og blev væltet omkuld, da bilen begyndte at trille baglæns. Bilens håndbremse var ikke trukket, så bilen standsede først ved påkørsel af en hæk. Den 83-årige blev indlagt på sygehuset til behandling for brud på brystkassen som følge af faldet.

Social sag – Holbækmotorvejen, Roskilde – Lejre

Kl. 21.27 fik politiet melding om en slingrende bil, der kørte ad motorvejen i vestlig retning. Politiet fik standset bilen, hvori der var en ædru, 80-årig mand fra Lynge som fører og med en 78-årig ægtefælle som passager. De var begge forvirrede, hvilket skønnedes at være årsagen til, at manden havde kørt bilen usikkert. Begge oplyste, at de var kørt hjemmefra kl. ca. 0900 og nu ikke kunne finde hjem. Desuden havde ingen af dem fået hverken vådt eller tørt i den mellemliggende tid, så for at bringe klarhed over formålet med deres kørsel på motorvejen, kørte politiet dem til en fastfoodrestaurant, så de kunne få lidt at spise. Bilen kørte politiet til en politistation, hvorfra de efterfølgende blev sendt hjem i en taxa. Politiet underrettede dog hjemmeplejen i deres hjemkommune om hændelsen, så en hjemmehjælper stod klar til at tage imod dem, når de kom hjem. Politiet har optaget rapport om hændelsen for at få klarlagt, hvorvidt den 80-årige fortsat opfylder betingelserne for at have et kørekort. Politiet har ingen mistanke om, at der var sket nogen uheld i forbindelse deres kørsel og til sidst et forsøg på at finde hjem igen.

Færdselsuheld – Køge Bugt Motorvejen, Greve

Kl. 02.00 rykkede ambulancepersonale og politiet ud til et færdselsuheld på motorvejen lidt syd for afkørsel Greve N, idet to biler var stødt sammen, og en person var kommet til skade. På uheldsstedet lå på kørebanen en kvæstet mand ved en havareret bil med skader efter påkørsel af autoværnet både i midterrabatten og ved nødsporet. Der var tale om en 17-årig ung mand fra København S, som blev bragt på skadestuen til undersøgelse og behandling. Da den 17-årige, der i øvrigt ikke havde førerret, kunne mistænkes for at have været fører af det havarerede køretøj, fik han udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for både alkohol og euforiserende stoffer. Politiet fik foreløbigt klarlagt, at to biler tilsyneladende havde kørt om kap ad motorvejen i nordgående retning, indtil de to biler var stødt sammen, så det nu havarede køretøj ikke kunne køre mere. Det andet køretøj var kørt væk fra motorvejen ad Greve N-afkørslen og forsvundet i ukendt retning. Ifølge oplysninger til politiet skulle flere personer være flygtet fra den forulykkede bil inden ambulancens og politiets ankomst til stedet. Politiet har nu optaget rapport om uheldet i et forsøg på at få klarlagt, hvad der skete, og hvad årsagen til andre personers flugt fra stedet måtte være, idet den 17-årige indledningsvist ikke ønskede at bidrage til sagens opklaring.


Lørdag – søndag


Solouheld – Vestmotorvejen, Ringsted

Kl. 09.27 kørte en 20-årig kvinde på motorvejen i østgående retning, da hun af ukendte årsager mistede herredømmet over bilen. Hun kørte derfor ind midterrabatten, hvor bilen blev slynget rundt. Politi og ambulance kørte til stedet, men den 20-årige var ikke kommet til skade. Hun blev tilset i ambulancen og poltiet registrerede uheldet, hvor ingen andre biler blev indblandet.

Stjålet cykel solgt – Trylleskov Alle, Karlstrup – Solrød Strand

Kl. 14.12 anmeldte en 55-årig mand fra Greve, at han dagen i forvejen havde fået stjålet sin cykel fra Greve station. Dagen efter så han cyklen sat til salg på en netbaseret privat handelsside. Den 55-årige kontaktede sælgeren og aftalte at mødes for at købe cyklen på Trylleskov Alle. Her mødte anmelderen en kvinde, som stod for salget af cyklen. Forud for mødet kontaktede anmelderen politiet, som sendte en patrulje til stedet.

Sælgeren af cyklen, en 20-årig kvinde fra Ballerup, som forklarede, at hun skulle sælge cyklen for sin kæreste. Hun nægtede at have kendskab til at cyklen var stjålet, men at hun bare skulle gøre kæresten en tjeneste. Cyklen blev tilbageleveret til den 55-årige i samme stand, som inden den blev stjålet. Den 20-årige blev anholdt og sigtet for hæleri, og politiet kørte hende til kærestens adresse i Solrød Strand, hvor de traf kæresten, en 22-årig mand. Han sagde at han havde købt cyklen billigt af en bekendt og havde besluttet af videresælge den. Den 22-årige blev anholdt og sigtet for hæleri. Politiet ransagde hans bopæl og bil. Politiet fandt i den forbindelse flere flasker og præparater anabolske steroider, som han blev sigtet for at besidde. De to anholdte blev taget med til politistationen til sagsbehandling, hvor de blev løsladt senere på aftenen. De er begge fortsat sigtet i sagen og vil høre mere fra politiet.

”Lånt” knallert kørte for stærkt – Søndergade, Ubby, Jerslev – Kalundborg

Kl. 16.19 standsede politiet en lille knallert, som kørte tydeligt hurtigere end de tilladte 30 km/t. Føreren af knallerten, en 20-årig mand fra Holbæk, brugte desuden ikke styrthjelm under kørslen og var påvirket af hash. Patruljen anholdt derfor manden, som blev sigtet for narkokørsel. Den 20-årige blev visiteret, hvor politiet faldt en lille klump hash og en ulovlig foldekniv på ham. Han blev derfor også sigtet for lov om euforiserende stoffer og knivloven, og de ulovlige ting blev beslaglagt.

Ved undersøgelsen af knallerten viste det sig, at den 20-årige havde ”lånt” knallerten af en ven, men at han ikke havde spurgt om lov. Politiet sigtede ham derfor for brugstyveri af knallerten og tog knallerten ind til nærmere undersøgelse for, hvor hurtigt den kan køre. Den 20-årige fik udtaget en blodprøve, som skal vise om han var påvirket under kørslen. Når resultatet af blodprøven kommer, vil han høre nærmere fra politiet.
Når undersøgelsen af knallerten er færdig, vil føreren og ejeren af knallerten blive kontaktet. Politiet vil herefter tage stilling til om de begge skal have en bøde for den konstruktivt ændrede knallert.

Spirituskørsel og frakendt kørekortet – Kalundborgmotorvejen, Holbæk

Kl. 21.18 blev en 73-årig mand fra Vipperød sigtet og anholdt for spirituskørsel i en varebil, da han kørte ad Skovvejen og videre ad Kalundborgmotorvejen i østlig retning. Den 73-årige var desuden frakendt førerretten på grund af en tidligere sag om spirituskørsel. Den 73-åriges frakendelsestid udløb ellers i februar 2020, men det kan den nye sag nu ændre på. Han fik udtaget en blodprøve, som skal vise om han var påvirket over det tilladte under kørslen. Når resultatet kommer, vil han høre mere fra politiet. Hvis det viser sig, at hans promille var for høj, vil det betyde at muligheden for at generhverve førerretten vil blive udsat, da frakendelsestiden så vil blive forlænget.

Spirituskørsel – Værftvej, Københavnsvej, Køge

Kl. 00.53 så en patrulje en personbil, som blev ad Værftsvej mod vest og ind i venstresvingsbanen, hvor den ville svinge ned af Københavnsvej. Bilen placerede sig skævt i svingbanen med forhjulet ind mod kantstenen, hvilket vækkede betjentenes mistanke. Da bilen begyndte at svinge kørte den slingrende og drejede skarpt til venstre ad Københavnsvej og endte i den forkerte side af vejen mod færdselsretningen. Politiet fik hurtigt standset bilen, før der skete noget. Føreren af bilen, en 36-årig mand fra Køge, var kraftigt spirituspåvirket. Han blev derfor anholdt, sigtet og taget med til en blodprøveudtagelse, hvorefter han blev løsladt. Når resultatet af blodprøven kommer, vil den 36-årige høre mere fra politiet.

Narko i nattelivet – Hersegade, Roskilde

Kl. 02.13 fik politiet en anmeldelse om, at en mand var set overlevere noget til en anden person foran et diskotek, hvilket kunne se ud som en narkohandel. En patrulje kom frem til stedet, hvor den mistænkte nu var gået ind på et diskotek. Politiet kom frem til stedet, hvor de ud fra beskrivelsen fandt frem til en 26-årig mand fra Roskilde, som kunne mistænkes i sagen. Han blev visiteret, hvor politiet fandt 5,19 gram kokain fordelt i 8 pølsemandsposer og et kontantbeløb, som politiet mistænkte stammede fra narkosalg. Politiet anholdt og sigtede den 26-årige for besiddelse af narko med henblik på videresalg og beslaglagde de fundne ting. Den 26-årige ønskede beslaglæggelsen indbragt for retten, der skal tage stilling til om beslaglæggelsen var i orden.
Den anholdte blev taget med til stationen, hvor han blev afhørt til sagen. Politiet ransagede den 26-åriges lejlighed i Roskilde, hvor der blev fundet en lille smule kokain på et bord, der senere blev kontrolvejet til 0,01 gram. Den 26-årige blev herefter løsladt søndag morgen, men kan forvente at høre mere fra politiet i sagen.

Varetægtsfængslet efter grov vold mod dørmand – Hestetorvet, Roskilde

Kl.05.58 fik politiet en anmeldelse om, en dørmand var blevet overfaldet af en gæst på en pub på Hestetorvet. En patrulje kom frem til beværtningen, hvor gerningsmanden havde forladt stedet. Dørmanden havde grebet ind i en konflikt imellem to gæster for at tale dem til ro, da en mandlig gæst var opfarende og talte med store armbevægelser over for en kvinde. Dette resulterede i, at den mandlig gæst havde skubbet til dørmanden, som var faldet omkuld. Mens han lå på gaden blev han sparket i hovedet af samme mand, som herefter gik fra stedet i retning af Algade og parkeringspladsen bag Super Brugsen. Dørmanden var ikke kommet alvorligt til skade, men blev tilset på skadestuen. Politiet ledte efter den mistænkte mand i området omkring Roskilde Station.

Det lykkedes at finde frem til den mistænkte kl. 06.40, da han opholdt sig på en perron på stationen. Politiet anholdt en 22-årig mand fra Roskilde, som blev sigtet for grov vold og taget med til stationen til afhøring. Søndag blev han fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Roskilde med begæring om varetægtsfængsling, og dommeren besluttede at fængslet ham i fire uger til d. 19. februar 2020.

 

Søndag – mandag:

 

Færdselsuheld / kørsel uden førerret mv. – Sydmotorvejen, Lellinge, Køge

Kl. 12.38 fik politiet en henvendelse fra en bilist om, at en anden bilist kørte usikkert ad Sydmotorvejen i nordlig retning. Ca. 2000 meter før Lellinge-afkørslen strejfede bilisten autoværnet og fortsatte, indtil politiet fik bilisten standset. Der var tale om en personbil ført af en mand, der havde svært ved at huske sine egne data og ikke kunne fremvise noget kørekort. Han var ædru, ikke påvirket af euforiserende stoffer og blev til sidst sigtet for at have glemt kørekortet. Til sidst måtte politiet anholde ham for at få fastlagt, idet de fremkomne oplysninger om hans identitet ikke var korrekte. Politiet fik til sidst manden identificeret som en 33-årig mand fra Skibby, hvis førerret var blevet inddraget af politiet i 2017 i forbindelse med en sag om spirituskørsel. Han blev derfor sigtet for kørsel uden førerret i personbilen samt tillige for at have udgivet sig for en forkert person, som derved risikerede at blive straffet for noget, som vedkommende ikke havde gjort. Den 33-årige forblev i politiets varetægt, idet han faktisk var efterlyst af Nordsjællands Politi til fremstilling i fogedretten. Det vil så ske mandag formiddag ved politiets foranstaltning, og den 33-årige vil også høre nærmere fra politiet i anledning af søndagens to sager.

 

Ultralet fly nødlandet – Gnibenvej, Yderby Lyng, Sjællands Odde – Odsherred

Kl. 13.32 fik politiet via alarm 112 melding om, at et ultralet fly var faldet ned ved Gniben. Redningsmandskab, en redningshelikopter og politiet blev sendt til området, hvor det viste sig, at flyet var landet på stranden med mindre alvorlige skader til følge. To mænd på 60 og 63 år fra hhv. Skjern og Harboøre var sluppet uskadte fra landingen på den stenfyldte strand. Den 60-årige pilot havde under flyvningen i det netop indkøbte fly pludselig konstateret, at brændstoftanken næsten var tom, hvorfor han sammen med den 63-årige passager måtte foretage en nødlanding. De var på vej mod Jylland og havde håbet at kunne nå til en jysk lufthavn inden tankning, men måtte altså nødlande på Sjælland. Politiet har optaget rapport om nødlandingen for at få afklaret, om nogle luftfartsregler måtte være overtrådt.

Grundlovsforhør – Flere voldstilfælde i toget – Jernbanevej, Ringsted

Kl. 13.58 bad DSB om assistance fra politiet til en voldelig passager i toget, idet passageren havde slået en anden passager og også togpersonalet. Ved politiets ankomst til Ringsted station tilbageholdt togpersonalet en mand på perronen, hvorefter politiet tog over og anholdt en formentlig narko- og spirituspåvirket, 45-årig mand fra Slagelse som mistænkt for vold, idet to DSB-ansatte samt en yngre mandlig passager oplyste at være blevet udsat for vold. Det viste sig, at en 16-årig ung mand fra Helsingør på Slagelse station havde sat penge ind på sit rejsekort. Herunder havde den anholdte henvendt sig og spurgt om penge, hvilket han havde afvist. Den unge mand tog efterfølgende toget sammen med nogle venner, og pludselig satte den 45-årige sig tæt på og bad igen om penge, hvilket alle fra gruppen afviste. Den unge mand blev nu tiltalt i nedladende vendinger og fik et knytnæveslag i ansigtet med en mindre flænger på læberne til følge. To DSB-ansatte kom til stede i toget, idet de var blevet tilkaldt på grund af truende adfærd fra mandens side. Den 45-årige tildelte nu også en 44-årig, kvindelig og en 43-årig mandlig DSB-ansat hver knytnæveslag med mindre skader til følge. Den anholdte blev bragt til politistationen i Roskilde og afhørt til de tre sager om hhv. vold og vold mod nogen i offentlig tjeneste. Efter afhøring til sagerne blev den anholdte anbragt i et arresthus for overnatning, idet anklagemyndigheden vil fremstille ham i grundlovsforhør med krav om varetægtsfængsling, fordi han i forvejen har flere verserende sager om vold og trussel om vold.

Ulovlig knallert – Ravnsbjergvej, Vestre Vig, Vig – Odsherred

Kl. 16.03 standsede færdselspolitiet en lille/30-knallert, som en 16-årig ung mand førte ad Ravnsbjergvej mod øst. Politiet ønskede at kigge nærmere på knallerten, idet den kunne køre hurtigere end tilladt. Derfor blev knallerten indbragt til nærmere undersøgelse på et rullefelt, så det præcist kan afgøres, hvor hurtigt knallerten kan køre. Den 16-årige kan derfor forvente en sigtelse for konstruktive ændringer, når knallerten er blevet undersøgt.

Efterlyst narkobilist med narko og efterlyst hund – Vestmotorvejen, Bjæverskov – Køge

Kl. 16.40 standsede færdselspolitiet en personbil, hvis bageste nummerplade lå i bagruden, og som blev ført af en kvinde med bringende en hund, med henblik på nærmere kontrol af fører og køretøj efter kørsel på motorvejen i østlig retning. Føreren var en 20-årig kvinde fra Dragør, som ikke kunne vise noget kørekort og erkendte, at hun ikke havde førerret. Hun blev derfor sigtet for kørsel uden førerret og blev anholdt, da hun blev skønnet påvirket af hash under kørslen. Ved den efterfølgende visitation i forbindelse med anholdelsen fandtes hun i besiddelse af ca. 10 gram marihuana, som medførte en sigtelse for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer. Ved nærmere kontrol af kvindens personlige forhold viste det sig, at hun var efterlyst af Syd- og Sønderjyllands Politi med henblik på fremstilling i fogedretten, og at hendes hund var efterlyst af Københavns Politi med henblik på aflivning, idet hunden var en race, som er ulovlig/forbudt i Danmark. Efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer blev den 20-årige sammen med hunden overdraget til Københavns Politi til fuldførelse af beslutningen af aflivning af den ulovlige hund og senere fremstilling af den 20-årige selv i fogedretten.

Spirituskørsel – Højbyvej, Nykøbing Sj. – Odsherred

Kl. 17.45 anholdt og sigtede færdselspolitiet en 69-årig mand fra Højby Sj. for spirituskørsel i en personbil. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol.

Mistænkeligt forhold – Nældebjerg Alle, Greve

Kl. 18.06 fik politiet en henvendelse fra en familie, hvor manden netop havde set en fremmed mand sidde på hug ved hoveddøren for at kigge ind. Den fremmede mand havde haft et koben i hånden, men stak af til fods, da han så, at der var nogen hjemme. Den fremmede mand flygtede efterfølgende i en mindre, grå personbil og forsvandt i mørket. Politiet kørte til området for at lede efter bilen og den fremmede mand, der blev beskrevet som spinkel af bygning, iført mørkt tøj og medbringende et koben. Hverken bil eller mand blev fundet af politiet, som efterfølgende kunne konstatere, at der ikke var nogen opbrydningsforsøg på eller ved hoveddøren. Politiet mistænker dog sammen med familien, at manden havde haft til hensigt at begå indbrud på stedet.

Politiet i Køge hører gerne fra personer, der har bemærket manden eller bilen i området. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Brand i stjålet trailer – Amtsvejen, Stokkebjerg, Jyderup – Holbæk

Kl. 19.18 rykkede brandvæsnet og politiet ud til ildebrand i en trailer, der stod på en rasteplads. Det viste sig, at traileren var læsset med paller, hvor der var ild i. Brandvæsnet fik hurtigt slukket branden, hvis årsag skal undersøges nærmere, idet der ikke var nogen naturlig forklaring på brandens opståen. Traileren viste sig i øvrigt at være meldt stjålet fra Københavns Vestegns politikreds. Ejeren er underrettet om fundet af traileren og dens tilstand.

Færdselsuheld – Orupvej, Hvalsø – Lejre

Kl. 21.11 fik politiet via alarm 112 melding om et færdselsuheld, idet en bil var kørt ind i et vejtræ. På uheldsstedet traf politiet en 44-årig mand fra Vanløse, som klagede over smerter i brystet og derfor blev bragt til skadestuen til kontrol. Han var inden uheldet kørt ad Orupvej i nordvestlig retning og mistede kontrollen over bilen på et sted, hvor der formentlig var lidt olie på vejen. Bilen fortsatte derfor i en kurve ligeud og ramte et vejtræ. Den 44-årige var sluppet uskadt fra uheldet, og ømheden i brystet skyldtes formentlig brugen af sikkerhedsselen under uheldet. Ingen øvrige trafikanter var involveret i uheldet.

Biltyv anholdt mv. – Stensbjergvej / Ølbycenter, Køge

Kl. 02.25 bemærkede en patrulje på Lykkebækvej en personbil køre med høj fart ad Stensbjergvej i nordlig retning. Da patruljen kørte efter bilen med henblik på rutinemæssig kontrol, fortsatte bilen med høj fart og kørte ind på parkeringspladsen nord for Ølby S-station. Her blev bilen efterladt, og to personer flygtede til fods fra stedet. Det lykkedes at få fat i den ene – en 26-årig mand fra Køge – som blev anholdt. Den anden person forsvandt i retning mod Ølby S-station og centret. Det viste sig, at nummerpladerne på bilen burde sidde på en anden bil, og at selve bilen var meldt stjålet fra Smedebakken, Hvalsø, den 16/1-2020. Den stjålne bils originale nummerplader blev ikke fundet og er derfor efterlyste af politiet. Den anholdte blev derfor sigtet for kørsel i den stjålne bil med måske stjålne nummerplader, der reelt burde sidde på en bil hjemmehørende i Bjæverskov. Da den anholdte, der havde 0,6 gram hash på sig og i øvrigt er frakendt kørekortet, måske kunne mistænkes for at have været fører og i øvrigt var påvirket af både narkotika og spiritus, fik han udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for både euforiserende stoffer og alkohol. Den anholdte blev løsladt efter afhøring til sine sigtelser i en sag, hvor politiet nu forsøger at få identificeret den flygtede, anden person. Ejeren af den stjålne personbil kom til stedet, men kendte ikke noget til en tablet og nogle spotlamper i bilen. Disse effekter prøver politiet også at få sporet med henblik på udlevering til rette ejer ud fra en tese om, at der kan være tale om tyvekoster.

 Pressekontakt

 

 

Kommunikationschef Thomas Kristensen

E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Maria Sander Hansen
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
Charlotte Tornquist
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

 

25. april 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 25. april 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 24. april 2024 kl. 07.00 til 25. april 2024 kl. 07.00.

24. april 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 24. april 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 23. april 2024 kl. 07.00 til 24. april 2024 kl. 07.00.

23. april 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 23. april 2024.

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 22. april 2024 kl. 07.00 til 23. april 2024 kl. 07.00.