Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestsjællands Politi

Døgnrapport

28. oktober 2019 12:13

Uddrag af døgnrapport fra fredag den 251019 kl 0700 til mandag 281019 kl 0700

Uddrag af døgnrapport, pressemeddelelser m.v. bliver dagligt opdateret på www.politi.dk – Midt- og Vestsjællands Politi og app’en POLITI. Følg os på Twitter: @MVSJPoliti.

Døgnrapport

Weekendens anmeldelser vedrørende:

 

Indbrud i virksomhed/forretninger:

Ravnholtvej, Havnsø, Føllenslev
Sct. Hansgade, Ringsted

 

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Neptunvej, Solrød Strand
Blågårdsvænget, Greve
Solsortvej, Holbæk (2 steder)
Østrupvej, Østrup, Ugerløse
Skovvangsvej, Strøby Egede, Køge
Smedevej, Gl. Tølløse, Tølløse
Humleageren, Køge
Englerupvej, Høm, Ringsted
Solbærengen, Greve
Skovbo Alle, Greve
Olsbæklund, Greve
Rønne Alle, Svinninge
Odinsparken, Ringsted
Østervænget, Vindinge, roskilde
Birkevej, Herfølge
Lisegårdsstrædet, Tune
Strandvejen, Hørby, Holbæk
Skolevænget, Herrestrup, Grevinge
Liden Kirstens Vej, Roskilde
Poppel Alle, Roskilde
Ewalds Have, Holbæk
Bøgevej, Roskilde
Skovbo Alle, Greve
Snogebækvej, Køge
Gøgevej, Viby Sj.
Skovparken, Solrød Strand
Bellmansvej, Køge
Hovedvejen, Osted, Lejre
Kastaniegårdsvej, Ejby, Lille-Skensved
Nørregade, Ringsted

 

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Østergårdsvej, Klint, Nykøbing Sj.

 

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Ingen


Fredag – lørdag:

 

Spirituskørsel / ordensbekendtgørelsen – Søndervang, Ringsted

Kl. 10.37 standsede politiet en varebil med henblik på rutinemæssig kontrol af fører og køretøj ved et tankanlæg og en bagerbutik, hvor andre personer var til stede. Den mandlige fører syntes ikke herom og optrådte aggressivt, opfarende og råbende over for patruljen, der ville tale med føreren, der ikke ønskede at medvirke i en alkometertest trods mistanke om spirituspåvirkning. Politiet foretog derfor anholdelse af en 46-årig mand fra Holbæk, som ud over en sigtelse for spirituskørsel også blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen på grund af sin adfærd over for politiet. Den 46-årige blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol og kan nu forvente at høre fra politiet i anledning af de to sigtelser.

Brand på komfur – Hegnsgården, Greve

Kl. 11.37 rykkede brandvæsnet og politiet ud til en mindre brand i et køkken i en lejlighed. Der viste sig, at et mindreårig familiemedlem var kommet til at tænde for komfuret, hvorpå en plasticpose lå. Der medførte en lille brand, som et voksent familiemedlem fik slukket, inden der skete egentlig skade. Brandvæsnet foretog dog et nærmere eftersyn for at være sikker på, at branden ikke blussede op igen. Ingen kom til skade ved branden.

Lov om euforiserende stoffer – Industriparken, Jyderup – Holbæk

Kl. 14.05 kontrollerede politiet en bil, der holdt parkeret på vejen, og hvori en person sad afventende. Der var tale om en 42-årig mand fra Jyderup, som blev kontrolleret nærmere og herunder fundet i besiddelse af 40 poser med ca. 1, 7 gram hash i hver samt optegnelser, der mindede om et regnskab. Han blev derfor anholdt af politiet, der sigtede ham for besiddelse af hashen med henblik på videresalg. Efter afhøring til sagen løslod politiet den 42-årige, der dog vil høre nærmere fra politiet. Hashen og ”regnskabspapirne” blev beslaglagt som bevis i sagen.

Færdselsuheld – Ringstedvej, Bjæverskov – Køge

Kl. 18.22 var en 45-årig mand fra Ringsted kørt på en motorcykel ad Ringstedvej mod øst, da han nærmede sig Åvej. Herfra kørte en peronbil ført af en 64-årig mand fra Bjæverskov ud på Ringstedvej og mod øst foran motorcyklisten, som ikke kunne nå at bremse for at undgå sammenstødet. Motorcyklisten ramte bilisten på siden og kom til at hænge fast i skærmkassen, så han blev slæbt ca. 20 meter hen ad vejen. Motorcyklisten slap dog uskadt fra uheldet, som bilisten kan forvente at høre nærmere om, når sagen skal afgøres.

Hurtig bilist – Køge Bugt Motorvejen, Greve

Kl. 21.41 målte færdselspolitiet en varebil til at køre med mindst 168 km/t ad motorvejen i nordgående retning. Bilen blev ført af en 25-årig mand fra Ringsted, som blev sigtet for hastighedsovertrædelsen, idet han ifølge skiltningen højst måtte køre 110 km/t. Han kan nu ud over en bøde også forvente en påstand om en betinget frakendelse af kørekortet, således at han skal op til en ny teori- og køreprøve for at beholde førerretten, såfremt han findes skyldig i forseelsen.

Mystiske lyde – Omøvej, Køge

Kl. 02.09 fik politiet en anmeldelse om, at nogen måske var i færd med at stjæle en parkeret el-scooter. Det var mørkt på stedet, hvor el-scooteren stod, men der var mærkelige lyde fra området. Politiet kørte til området og fandt en el-scooter på sin vante plads. Scooteren var dækket til med en plastikpresenning, som vinden havde fået til at blafre, så det kunne lyde, som om nogen ville fjerne scooteren. Der kunne ikke konstateres noget mistænkeligt eller forsøg på tyveri af scooteren, hvorfor politiet kørte fra stedet igen.

Brandundersøgelse – Håndværkervænget, Greve

Kl. 06.04 rykkede brandvæsnet og politiet ud til ildebrand i et pizzeria. Da der over brandstedet var beboelse, blev beboerne evakueret af sikkerhedsmæssige årsager. Branden blev hurtigt slukket af brandvæsnet, og politiet kunne efterfølgende konstatere, at der var sket nogen skade på inventaret i forretningen, idet bl.a. en overdel over en skranke var delvist faldet ned som følge af branden. Ved den foreløbige undersøgelse bemærkede politiet, at inventaret var flyttet / væltet, ligesom en dør havde været åben ved brandvæsnets ankomst. Politiet foretog derfor nærmere undersøgelse af årsagen til branden og tilkaldte bl.a. en hundepatrulje til at afsøge området ved forretningen. Brandteknikere og særligt sagkyndige fra Dansk Brand- og Sikringsteknisk Institut blev tilkaldt for at undersøge brandstedet nærmere, idet politiet ikke umiddelbart kunne finde nogen naturlig forklaring på brandens opståen. Politiet afventer nu erklæringer om de foretagne undersøgelser, før politiet kan afgøre, hvorvidt der kan være foregået noget strafbart på stedet. Ingen personer kom til skade ved branden.

Politiet i Køge hører gerne fra personer, der har bemærket noget usædvanligt i området forud for anmeldelsen om ildebranden. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.


Lørdag – søndag:

 

Træt mand i bagagerum – Karlslunde Rasteplads, Karlslunde – Greve

Kl. 10.46 fik politiet en henvendelse om en lidt besynderlig adfærd i en bil, der stod parkeret på rastepladsen på motorvejens sydgående spor. En mand var set kravle ind i bagagerummet på en personbil, hvori der formentlig ikke var andre til stede. Politiet kørte til rastepladsen og fik kontakt til en 21-årig mand fra Svenstrup J, som sammen med flere andre havde hvilet sig i bilen. Den 21-årige havde fået pladsen i bagagerummet, da de øvrige pladser inde i bilen var optaget. Politiet orienterede den 21-årige om, at han faktisk var efterlyst til fogedretten i Nordjylland, hvorfor han blev opfordret til snarest at henvende sig førstkommende hverdag i fogedretten for at få klaret det retsmøde. Ingen blev sigtet for noget ved kontrollen af personerne alle fra Jylland.

Færdselsuheld – Cementvej, Solrød Strand – Solrød

Kl. 13.12 var der sket et færdselsuheld i det lysregulerede vejkryds, hvor to biler var stødt sammen ved den nordgående afkørsel fra Køge Bugt Motorvejen. En tilkaldt ambulance bragte en 43-årig kvinde fra Solrød Strand og hendes datter på skadestuen til kontrol, men de var begge ligesom modparten sluppet fra sammenstødet uden behandlingskrævende skader. Uheldet skete, da en 35-årig kvinde fra Køge kørte i en personbil ad Cementvejen mod øst og ind i krydset, hvor hun stødte sammen med en personbil ført af den 43-årige, der kørte ad frakørselsrampen og videre ud på Cementvej. Politiet undersøger nu årsagen til sammenstødet i det lysregulerede kryds nærmere og vil gerne høre fra eventulle vidner, der måske har set uheldet, men forladt stedet inden politiets ankomst. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Udadreagerende mand – Rørmosevej, Gørlev Sj. – Kalundborg

Kl. 13.58 fik politiet en anmeldelse om, at en yngre mand havde gået rundt og slået på parkerede biler i området. En bilejer havde nu sammen med sin søn tilbageholdt den unge mand, som viste sig at være en spirituspåvirket og måske narkotikapåvirket, 24-årig mand uden fast bopæl. På grund af adfærden blev han frihedsberøvet til afrusning, hvilket bevirkede, at han blev verbalt truende over for de anholdende politifolk og truede dem på livet, ligesom han i forbindelse med selve frihedsberøvelsen havde råbt meget højt, så han forstyrrede de tilstedeværende. Der var ikke sket nogen skade på bilerne, men den 24-åriges adfærd medførte sigtelser for overtrædelse af straffeloven med hensyn til truslerne mod politiet samt overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. Han blev løsladt senere på aftenen og vil nu høre nærmere fra politiet i anledning af sagerne mod ham.

Færdselsuheld – Kirkevej / Bjælkerupvej, Magleby, Klippinge – Stevns

Kl. 15.01 rykkede ambulancepersonale og politiet ud til et færdselsuheld, idet en cyklist var blevet påkørt af en bilist. En 13-årig pige fra Klippinge var blevet bragt på skadestuen, idet hun inden uheldet var kørt på cykel ad Kirkevej mod syd og videre frem efter et Fuld Stop-skilt ud på Bjælkerupvej. Ved krydsning af Bjælkerupvej blev hun påkørt af en personbil ført af en 31-årig kvinde fra Køge, som inden påkørslen foretog en kraftig opbremsning under kørslen i vestlig retning. Cyklisten var sluppet fra uheldet uden behandlingskrævende skader, og politiet undersøger nu de nærmere omstændigheder i forbindelse med uheldet.

Taske forsøgt røvet fra cyklist – Ringstedvej, Bjæverskov – Køge

Kl. 17.29 fik politiet via alarm 112 melding om, at en mand havde sparket en kvindelig cyklist og forsøgt at stjæle en taske fra hende. Manden var efterfølgende gået i retning mod Køge. Politiet kørte hurtigt til området og kunne kl. 17.42 anholde en 28-årig mand fra Køge som mistænkt i sagen. Politiet fik tillige kontakt til en 58-årig kvindelig cyklist fra Bjæverskov ved et nærliggende supermarked. Hun havde ømhed på det ene ben efter flere spark og kunne i øvrigt oplyse, at den anholdte havde henvendt sig til hende ved et busstoppested, hvor hun opholdt sig med sin cykel. Han fik lov til at låne en mobiltelefon for at ringe efter en taxa og begyndte pludselig at flå i cyklistens taske i cykelkurven, men kunne ikke få den med sig, fordi taskens hank var viklet om styret. Cyklisten fik herefter flere spark, inden han gik fra stedet. En forbikørende bilist så overfaldet og slog alarm. Den anholdte blev løsladt senere på aftenen trods mistanke om forsøg på røveri, men skal senere afhøres igen hos politiet med assistance fra en advokat.

Høje brag – Agervang / Havevang, Holbæk

Kl. 19.41 fik politiet en anmeldelse om, at der i området ved Agervang og Havevang var hørt noget, der kunne minde om afgivelse af flere skud. Ingen personer var set i området, men politiet rykkede alligevel talstærkt ud med baggrund i anmeldelsen. Patruljerne, heriblandet en hundepatrulje, traf i området flere personer, men fandt hverken noget mistænkeligt hos dem eller årsagen til lydene, der kunne minde om skud. Politiet forlod herefter området uden at have fået klarhed over årsagen til anmeldelsen.

Spirituskørsel – Søndre Alle, Køge

Kl. 20.30 bemærkede en patrulje en bil, der holdt midt ud på vejen. Ved en nærmere kontrol viste det sig, at føreren – en 45-årig mand fra Greve – var påvirket af spiritus. Han blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel i en personbil. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol.

Spirituskørsel – Valdemar Sejrsvej, Holbæk

Kl. 23.55 anholdt og sigtede politiet en 23-årig mand fra Holte for spirituskørsel i en personbil. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol.

Uro og uorden – Hovedgade, Høng – Kalundborg

Kl. 01.20 fik politiet en melding om et muligt slagsmål på et værtshus, hvor en kvinde måske var blevet slået i gulvet. Politiet fik på stedet kontakt til en spirituspåvirket, 23-årig kvinde fra Høng, som ikke var offer efter uro på stedet. Ifølge oplysninger til politiet var hun den person, der havde skabt uroen, hvorfor hun blev frihedsberøvet til afrusning på politistationen i Roskilde. Efter nogle timer i politiets varetægt blev hun løsladt søndag morgen uden at være blevet sigtet for noget.

Narkobilist uden førerret mv. – Rådhusvej, Fårevejle St. – Odsherred

Kl. 02.18 anholdt og sigtede politiet en 23-årig mand fra Asnæs for kørsel i narkotikapåvirket tilstand i en personbil, som han i øvrigt måtte være fører af, fordi han ikke havde erhvervet sig et kørekort. Ved anholdelsen fandt politiet ham tillige i besiddelse af ca. ½ gram kokain, så han blev også sigtet for besiddelse af dette stof. Efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer løslod politiet den 23-årige, som snarest vil høre nærmere fra politiet i forbindelse med afgørelse af sagerne.

Brand i restaurant – Lerchenfeldvej, Kalundborg

Kl.02.24 kom et alarmopkald om brand i den indiske restaurant ”Just Curry”. En anmelder havde hørt et højt ”dump” fra restauranten og set, at der var brand på stedet. Anmelderen ringede derfor 112. Politi og brandvæsen kørte til stedet, hvor der var flammer i restaurantens køkken. Brandvæsnet fik kontrol over ilden, men der skete omfattende skade på restauranten. Ingen personer kom til skade ved branden. De foreløbige undersøgelser viste, at der var blevet knust en rude til restaurantens køkken, og der blev fundet en sten inden for vinduet. Politiet efterforsker nu sagen, og skal undersøge stedet nærmere. Brandteknikere fra kriminalteknisk afdeling vil her til formiddag foretage en brandundersøgelse, for at klarlægge årsagen til branden. Politiet undersøger, om branden har en sammenhæng med en tidligere trusselssag mod restauranten.

Borgere som har set nogle personer eller køretøjer omkring brandstedet lørdag nat eller som i øvrigt har oplysninger i sagen, bedes kontakte politiet på tlf. 114.



Søndag – mandag:

 

Uheld i lyskryds – Munkholmvej/Stormøllevej, Holbæk

Kl. 09.42 kørte to biler sammen i lyskrydset Munkholmvej/Stormøllevej. En 21-årig kvinde fra Holbæk kørte ad Munkholmvej mod øst, men overså at lyssignalet var rødt i hendes retning. Ad Stormøllevej kørte en 46-årig kvinde frem i krydset for grønt lys, hvor de to biler kolliderede. Ingen personer kom til skade ved uheldet, men bilerne fik mindre skader. Bilerne kunne dog godt køre videre efter uheldet. Politiet optog rapport i sagen for at belyse omstændighederne ved uheldet. Den 20-årige fører kan forvente at høre mere fra politiet i sagen.

Brand i bil – Pulsen, Roskilde

Kl. 20.30 kom et alarmopkald om brand i en parkeret personbil, som holdt fora en bygning ved Pulsen nr. 5, som ejes af Roskilde Kommune. Politi og brandvæsen kørte frem til stedet, hvor ilden i bilen blev slukket, før den spredte sig. Flere ruder i bygningen sprang som følge af varmeudviklingen fra den brændende bil, men der skete ikke yderligere skade på ejendommen. Ejeren af køretøjet blev underrettet om at hendes bil var udbrændt. Politiet undersøger nu sagen, for at afklare årsagen til at branden opstod. Ingen personer kom til skade ved branden.

Vidner som har bemærket nogle personer omkring bilen op til den brændte, eller som i øvrigt har oplysninger i sagen, bedes kontakte politiet på tlf. 114.

Bil endte på taget – Odsherredvej, Hønsinge, Nørre-Asmindrup – Odsherred

Kl. 20.55 skete et solouheld, da en 23-årig mand fra Odsherred kørte ad Odsherredvej mod Nordøst, hvor han mistede herredømmet over bilen, ramte en kantpæl og endte i grøften. Her rullede bilen rundt og endte på taget. Med i bilen var en 20-årig kvindelig passager. Begge personer i bilen kunne selv kravle ud af den forulykkede bils forrude, da dørene ikke kunne åbnes. De to blev tilset i ambulance, men slap fra uheldet med knubs. Vejen blev spærret mens beredskabet arbejdede på stedet. Kort efter kunne et spor på kørebanen åbnes, og politiet kunne dirigere trafikken forbi. Bilen lækkede væsker i grøften efter uheldet, og dette blev håndteret af brandvæsnet. Odsherred kommune blev orienteret om spildet af miljøhensyn. Politiet optog rapport i sagen, som skal belyse omstændighederne ved uheldet.

Mistænkeligt forhold var legalt – Kristianslund, Roskilde

Kl. 22.07 fik politiet en anmeldelse om, at der var set nogle personer på et lukket område, hvor der var opstillet nogle skure. Anmelderen fandt dette mistænkeligt og kontaktede politiet, som sendte flere patruljer til stedet, da der var mistanke om indbrud i øjeblikket. Politiet traf på stedet en rengøringsmedarbejder, som havde et legalt ærinde ved skurene. Patruljerne kunne derfor fortsætte til andre opgaver.

Hærværk mod restaurant - Sct. Knudsgade, Ringsted

kl. 23.43 var rengøringspersonalet i en restaurant i gang med deres arbejde i baglokalet, da de hørte nogle høje lyde fra restauranten. Det viste sig, at der var blevet knust fire ruder, og at der lå nogle sten inden for vinduerne. På restaurantens overvågning kunne ses to hætteklædte personer, som forøvede hærværket, hvorefter de løb fra stedet.
Politiet undersøger nu sagen, og skal gennemgå overvågningen nærmere.

Vidner som har set de to hætteklædte personer omkring restauranten i Sct. Knudsgade søndag aften eller som i øvrigt har oplysninger i sagen, bedes kontakte politiet på tlf. 114.

Tordenbrag i visitaionszone – Hundige Centervej, Hundige – Greve

Kl. 01.19 anmeldte en borger, at han havde hørt nogle høje brag i Askerødområdet. En patrulje kørte til området for at undersøge sagen nærmere. Politiet fandt ingen tegn på noget mistænkeligt, men blev i kvarteret et stykke tid. Her hørte patruljen høje brag fra tordenvejr, der kan have skabt utryghed i området. Der kom ingen yderligere anmeldelser om brag i Hundige.




 Pressekontakt

 

 

Kommunikationschef Thomas Kristensen

E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Maria Sander Hansen
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
Charlotte Tornquist
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

 

17. maj 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 17. maj 2024.

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 16. maj 2024 kl. 07.00 til 17. maj 2024 kl. 07.00.

16. maj 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 16. maj 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 15. maj 2024 kl. 07.00 til 16. maj 2024 kl. 07.00.

15. maj 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 15. maj 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 14. maj 2024 kl. 07.00 til 15. maj 2024 kl. 07.00.