Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestsjællands Politi

Døgnrapport

2. marts 2020 13:17

Uddrag af døgnrapport fra fredag den 280220 kl 0700 til mandag den 020320 kl 0700

Uddrag af døgnrapport, pressemeddelelser m.v. bliver dagligt opdateret på www.politi.dk – Midt- og Vestsjællands Politi og app’en POLITI. Følg os på Twitter: @MVSJPoliti.

Døgnrapport


Weekendens anmeldelser vedrørende:


Indbrud i virksomhed/forretninger:

Oddenvej, Lumsås, Nykøbing Sj.

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Bakkehøj, Vipperød
Pemavej, Solrød Strand
Skrædderkrogen, Herfølge
Skovmarken, Englerup, Kirke-Såby
Abildgårdsvej, Solrød Strand
Brombærvej, Køge
Køge Bugt Alle, Greve
Skovmærkevej, Køge
Skolevænget, Kalundborg
Acacievej, Ringsted
Bækvej, Greve
Skovbrinken, Englerup, Kirke-Såby
Vinkelvej, Knabstrup, Mørkøv
Vestervang, Solrød Strand

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Fællesskoven, Overby Lyng, Sjællands Odde (2 steder)
Elmebakken, Asnæs
Fyrrehaven, Ellinge Lyng, Vig
Nyvangsvej, Ordrup, Fårevejle
Fællesskovvej, Overby Lyng, Sjællands Odde
Hjortestien, Tengslemark Lyng, Højby
Ruggårdsvej, Gudmindrup Lyng, Højby
Dragsholmvej, Højby Lyng, Højby
Gøgevej, Gudmindrup Lyng, Højby

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Ingen


Fredag – lørdag:


Mindreårig butikstyv – Jyllingecentret, Jyllinge – Roskilde

Kl. 08.24 tilbageholdt personalet i Lidl en mindreårig dreng, som havde gemt en pose slik under jakken. Han nægtede at oplyse sit navn til personalet. En patrulje blev sendt til stedet, hvor drengen oplyste sit navn til politiet. Drengen viste sig at være en 13-årig dreng fra Jyllinge. Patruljen underrettede drengens forældre om episoden og de hentede ham på stedet. Drengen er under den kriminelle lavalder, og kan ikke straffes for butikstyveri.

Arbejdsulykke – Adelers Plads, Fårevejle St. – Odsherred

Kl. 10.19 kom et alarmopkald om at en elektriker under sit arbejde var faldet tre meter ned igennem en etageadskillelse og landede på ryggen på et betongulv. Politi og ambulance blev sendt til stedet, hvor den 21-årige elektrikerlærling var faldet igennem et loft i et hus under renovering. Den 21-årige var kommet alvorligt til skade med sin ryg, og blev kørt til behandling på sygehuset. Politiet underrettede arbejdstilsynet om ulykke, og de ønskede at se uheldsstedet. Den 21-årige havde brækket ryggen, som følge af faldet. Patruljen optog rapport i sagen, som skal belyse omstændighederne omkring ulykken. Når politiet har modtaget rapporten fra Arbejdstilsynet, bliver der taget stilling til, om nogen skal stilles til ansvar for at ulykken skete.

Kniv fundet i visitationszone – Ølbycenter, Køge

Kl. 14.20 visiterede politiet en 20-årig mand fra Køge i visitationszonen. Han blev fundet i besiddelse af en ulovlig kniv, så han blev sigtet for overtrædelse af knivloven. Politiet beslaglagde kniven med henblik på konfiskation, hvilket den 20-årige accepterede. Den 20-årige kan forvente at høre mere fra politiet, når sagen skal afgøres.

Mand fængslet efter knivstikkeri – Ørslevunderskovvej, Ringsted

Kl. 15.36 kom et alarmopkald om, at en 30-årig kvinde var blevet stukket flere gange i kroppen med kniv. Kvinden var alvorligt tilskadekommen, og politi og ambulance kørte hastigt frem, hvor gerningsmanden havde forladt stedet. Den 30-årige blev kørt til sygehuset i kritisk tilstand med livstruende knivstik. Politiet iværksatte en omfattende efterforskning i sagen, herunder en eftersøgning efter den mistænkte, en 20-årig mand Ringsted. Kvinden, som er moster til den 20-årige mands kæreste, havde opsøgt den 20-årige, og der opstod uenighed imellem de to. Dette førte til at den 20-årige stak den 30-årige med en kniv, hvorefter han stak af. Politihunde afsøgte området efter spor, og politiet ledte i området efter den flygtede mand, men fandt ham ikke. Senere på dagen førte politiets efterforskning frem til, at den 20-årige befandt sig i toget mod København. I samarbejde med Københavns Politi blev den 20-årige kl. 18.20 anholdt i toget på Hovedbanegården uden dramatik. Han blev lørdag fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Roskilde, hvor han blev varetægtsfængslet frem til den 26. marts 2020. Kvinden er fortsat indlagt, men hendes tilstand er stabil.

Narkokørsel uden kørekort i stjålet bil – Sydmotorvejen, Køge

Kl. 20.25 standsede en patrulje en bil, som kørte på Sydmotorvejen med sydvest. Føreren af bilen, en 29-årig mand fra Holeby på Lolland var påvirket af hash, så han blev anholdt og sigtet for narkokørsel. Han havde desuden frakendt førerretten, og bilen havde han taget fra sin kæreste uden at få lov. Han var kørt fra Holeby til Christiania og var nu på vej retur. I bilen blev fundet 131 gram hash, som den 29-årige blev sigtet for at besidde. Med i bilen som passager var en 19-årig mand fra Holeby, som blev fundet i besiddelse af 8 gram hash. Politiet beslaglagde hashen med henblik på konfiskation.

De to blev begge anholdt, mens politiet fik afklaret sagen om tyveri af bilen. Den 29-årige blev desuden sigtet for brugstyveri af bilen, da politiet fandt at det var ham som alene havde taget bilen. Han fik udtaget en blodprøve, som skal vise om han var påvirket under kørslen Efter endt afhøring og sagsbehandling blev de to løsladt. Bilen blev overdraget til ejeren af bilen. De vil begge høre mere fra politiet, når sagerne skal afgøres.

Færdselsuheld – Gl. Nykøbingvej, Højby, Nykøbing Sj. – Odsherred

Kl. 20.58 forulykkede en 17-årig ung mand fra Nykøbing Sj. som fører af en personbil, som han førte ad Gl. Nykøbingvej i nordøstlig retning. Under kørslen, hvor han havde en 17-årig kammerat fra Nykøbing Sj. med som passager, ramte han af ukendte årsager en betonklods, der lå i græsrabatten. Det medførte, at han mistede kontrollen over bilen, der rullede rundt og landede på taget. De to 17-årige blev begge bragt til skadestuen til kontrol, men de var begge sluppet med diverse knubs. Ingen øvrige trafikanter var involveret i uheldet, som politiet har optaget rapport om, fordi den 17-årige, der havde erhvervet sig førerret, ikke havde en ledsager, der opfyldte kravene hertil, med under kørslen.

Slagsmål foran diskotek – Jernbanegade, Roskilde

Kl. 00.36 så politiet via de offentligt opsatte overvågningskameraer i Jernbanegade, at nogen var i slagsmål ude foran diskoteket Dansebar. Politiet kørte til området med et par patruljer, men alt var i mellemtiden blevet roligt. Ingen følte sig forurettet i anledning af slagsmålet, hvis parter ikke umiddelbart kunne identificeres via optagelserne, så de ansvarlige kunne drages til ansvar.
Kl. ca. 01.15 var der igen uro ved stedet, idet to spirituspåvirkede mænd på 18 år fra Jyllinge havde indladt sig i slagsmål. De blev derfor begge sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelse og anholdt til sagen samt et ophold i detentionen til afrusning. En spirituspåvirket, 22-årig mand fra Frederikssund var dog sur over politiets tilstedeværelse, så han slog en uniformeret politimand i ryggen, så han blev også anholdt og sigtet for overtrædelse af straffelovens bestemmelser om at begå vold mod politiet. Politiet forblev derfor i området resten af natten i forsøget på at opretholde ro og orden.
Kl. 01.30 ville en spirituspåvirket, 19-årig mand fra Føllenslev ikke rette sig efter politiets anvisninger for at opretholde ro og orden, så han blev også anholdt og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.
Kl. 03.45 måtte en spirituspåvirket, 18-årig mand fra Borup også en tur i detentionen, efter at han var blevet sigtet for gadeuorden.
Kl. 04.02 måtte en også spirituspåvirket, 19-årig mand fra Borup også samme vej efter en sigtelse for gadeuorden.
Alle anholdte blev løsladt senere på morgenen og kan nu forvente at høre nærmere fra politiet i anledning af deres adfærd i nattelivet.

Færdselsuheld/spirituskørsel – Egelundsvej, Slimminge, Ringsted – Køge

Kl. 05.30 fik politiet en anmeldelse om, at en bil holdt ude på en mark, og at en mand sad i den. Politiet kørte til stedet og traf en spirituspåvirket, 20-årig mand fra Nørre Alslev, som blev anholdt og sigtet for både spiritus- og narkokørsel i personbilen. Den 20-årige havde ikke noget kørekort, idet hans førerret var inddraget af politiet i forvejen. Han havde under kørslen mistet herredømmet over bilen, som så var havnet ude på en mark. Ingen andre trafikanter var involveret i uheldet, og den 20-årige blev løsladt efter udtagelse af blodprøver til nærmere undersøgelser for både alkohol og euforiserende stoffer. Den 20-årige nægtede i øvrigt at have været fører på uheldstidspunktet, idet han havde overladt bilnøglerne til en anden og blot havde fået at vide, hvor hans forulykkede bil holdt.
Denne sag var i øvrigt anden gang i nat, at politiet kunne mistænke den 20-årige for at have køre bil i spiritus- og narkotikapåvirket tilstand og uden førerret. Kl. ca. 00.10 havde politiet truffet ham kørende på Nordhøj, Køge, og i den forbindelse blevet sigtet for overtrædelse af færdselsloven. I den forbindelse havde politiet også fået udtaget blodprøve af den 20-årige, som under alle omstændighederne vil høre nærmere fra politiet, når efterforskningen i sagen med uheldet er afsluttet, og blodprøverne er blevet analyseret.


Lørdag – søndag:


Blufærdighedskrænkelse / blotteri – Karlebyvej, Kirke-Hyllinge – Lejre

Kl. 11.17 anmeldte en 22-årig kvinde fra Skibby, at hun kort for inden var kørt i bil ad Karlebyvej. På vejens cykelsti ikke langt fra Irisvej stod en mand, der trak bukserne ned og fremviste sine kønsorganer, da hun kørte forbi. Politiet kørte til området for at lede efter manden, som den kvindelige bilist beskrev som: A: Mand, 30-40 år, Kropsbygning: Spinkel, Hudfarve: Hvid, Hårfarve: Kronraget / skaldet, Iført: mørk jakke, cowboybukser og sorte underbukser. Han blev imidlertid ikke fundet, så politiet håber nu på hjælp fra borgerne til at få manden identificeret.

Politiet i Roskilde hører gerne fra personer, der har bemærket manden i området lørdag formiddag, eller som kan give oplysninger om hans identitet. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Demonstration – Klosterparkvej, Kalundborg / Agervang, Holbæk

Kl. ca. 11.25 startede lederen af partiet Stram Kurs en anmeldt demonstration på Klosterparkvej, Kalundborg. Få personer var til stede, og kort efter blev lederen evakueret af sikkerhedsmæssige årsager af det tilstedeværende politipersonale. Han vendte dog senere tilbage og gennemførte en demonstration, som forløb roligt. Ingen tilhørere blev sigtet for noget.
Kl. 15.00 fortsatte partilederen sin anmeldte demonstration i Agervang, Holbæk, hvor der skønsmæssigt var op til ca. 75 tilhørere til stede. I området blev affyret et kanonslag af en ukendt person, og kl. ca. 16.35 løb en tilhører gennem afspærringen, som politiet havde opsat. En 18-årig mand blev tilbageholdt af politiet, som sigtede ham for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. Tilbageholdelsen medførte, at en 54-årig mand sparkede ud efter den tilbageholdte. Denne mand blev også sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen på grund af adfærden over for den tilbageholdte. Kl. ca. 17.30 standsede partilederen sin demonstration og forlod området.

Blufærdighedskrænkelse / blotteri – Søagervej, Holbæk

Kl. 16.09 anmeldte en far på vegne af sin 10-årige datter fra Regstrup, at hun havde været udsat for en mand, der havde krænket hendes blufærdighed. Moderen havde taget den 10-årige datter og nogle mindre søskende med på indkøb ved et supermarked. Børnene var kortvarigt efterladt i bilen, da en fremmed mand i en parkeret bil ved siden af pludselig steg ud af hans bil. Manden tog sit lem frem og viste det til pigerne i bilen ved siden af. Den 10-årige skyndte sig at låse bildørene og tog sin telefon frem for at ringe til sin mor. Det fik den fremmede mand til at køre fra stedet i en mindre bil i farven sort eller grålig. Manden blev ifølge den 10-årige beskrevet som: A: Mand, Dansk af udseende, 185-190 cm, Hårfarve: Lys, Hårlængde: Kort, Yderligere kendetegn: håret var kort i siderne og længere på toppen, spids næse med bule på næseryggen, ar fra acne i ansigtet, blå øjne kørende i sølvgrå bil, Iført: grå cardigan, hvid T-shirt og sorte bukser med sort bælte. Politiet ledte forgæves efter både manden og bilen i området.

Politiet i Holbæk hører gerne fra personer, der har bemærket manden og hans bil ved supermarkedet, eller som kan give oplysninger om mandens identitet. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Lov om euforiserende stoffer / narkokørsel mv. – Holbækvej, Roskilde

Kl. 18.40 anholdt og sigtede politiet en 24-årig mand fra Kirke-Hyllinge for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer. Politiet havde forinden truffet ham i en bil, der holdt med motoren i gang. I bilens frontrude lå flere tomme pølsemandsposer, og da det lugtede af hash i bilen, foretog politiet en ransagning. Herunder fandt politiet 3½ gram hash, nogle kontanter og en mobiltelefon, som blev beslaglagt som bevis, idet politiet mistænkte ham for at være i besiddelse af hashen med henblik på videresalg. Da den anholdte også selv var påvirket af narkotika (hash) og holdt med bilmotoren i gang, blev han også sigtet for narkokørsel og fik i den anledning udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer. Den 24-årige vil derfor høre nærmere fra politiet, når sagerne mod ham skal afgøres.

Butikstyveri – Toldbodvej, Køge

Kl. 20.10 anmeldte personalet i supermarkedet Netto, at to personer – en mand og en kvinde – netop var kørt fra stedet i en bil, efter at de kl. ca. 20.00 havde afleveret varer, som de havde stjålet fra supermarkedet. Personalet havde via overvågningen set, at de to personer tog forskellige varer, som blev gemt i en taske, som kvinden medbragte. Efter at de var gået gennem kassen uden at betale for noget, blev de antastet af personalet, men de to mistænkte satte sig til modværge. Det lykkedes dog personalet at holde fast i kvindens taske, hvorefter hun til sidst udleverede de stjålne varer, inden de forlod området i en bil. De to mistænkte blev beskrevet som: A: Kvinde, 40-45 år, 155-160 cm, Kropsbygning: Fedladen, Hudfarve: Hvid, Hårfarve: Sort, Yderligere kendetegn: Håret sat op i knold, sorte øjebrun og brune øjne, Talte: Østeuropæisk, Iført: Sort knælang jakke, Medbragte: Sort DAY-taske; og B: Mand, Østeuropæisk af udseende, 25-30 år, 185-190 cm, Kropsbygning: Almindelig, Hudfarve: Hvid, Hårfarve: Lys, Yderligere kendetegn: Ingen skæg og blå øjne, Talte: Østeuropæisk, Iført: Mørkeblå dunjakke og sorte joggingbukser. Politiet ledte forgæves efter de to mistænkte i området, men forsøger nu at få dem identificeret via overvågningsmateriale.

Politiet i Køge hører gerne fra personer, der har bemærket dem ved supermarkedet, eller som har oplysninger om deres identitet. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Uro og uorden – Nygade, Holbæk

Kl. 00.35 var uorden og tumult foran et diskotek, som et par patruljer fik klaret ved at frihedsberøve en 33-årig mand fra Gørlev og en 38-årig kvinde fra Holbæk. De var begge lettere påvirket af spiritus, da de blev anholdt og begge sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen på grund af deres adfærd på gaden. De blev begge anbragt nogle timer i politiets detention, inden de tidligt på morgenen blev løsladt. Senere kan de forvente at modtage et bødeforelæg.

Færdselsuheld – Holbækmotorvejen, Roskilde

Kl. 02.12 forulykkede en 36-årig mand fra Ishøj, da han kørte ad motorvejen i østgående retning. Formentlig på grund af glat føre mistede han herredømmet over sin bil, som rullede rundt og landede på taget. Den 36-årige kom dog selv ud af bilen, hvis airbags var blevet udløst. Efter kontrol på skadestuen blev den 36-årige udskrevet som uskadt, men dog nok med diverse knubs som følge af uheldet. Ingen øvrige trafikanter var impliceret i uheldet.

Færdselsuheld / spirituskørsel – Strandmøllevej, Holbæk

Kl. 03.38 var en 27-årig mand fra Køge forulykket som fører af en personbil, da han kørte ad Strandmøllevej. I et sving ved Roedsvej påkørte han et elskab og fortsatte videre ind på et grønt område, hvor han påkørte et træhegn. Politiet foretog efterfølgende anholdelse af den 27-årige, da han kunne mistænkes for at have kørt spirituskørsel i forbindelse med uheldet. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol. Elselskabet blev underrettet om det påkørte elskab, ligesom ejeren af det påkørte træhegn også er blevet underrettet om skadevolderen. Ingen øvrige trafikanter var involveret i uheldet.

Uro og uorden – Nygade, Holbæk

Kl. 06.04 var der uro og uorden ude foran et diskotek, hvor nogle personer var ved at komme i slagsmål med hinanden. Politiet kørte til området med flere patruljer, men de stridslystne havde forladt området. Ifølge oplysninger til politiet havde nogen kun råbt højlydt efter hinanden, så politiet forblev lidt i området for at se de sidste forlade nattelivet.


Søndag – mandag:


To mindreårige tilbageholdt for trusler – Stænget, Orø - Holbæk

kl. 12.23 fik politiet anmeldelse om, at en beboer på en institution var blevet ringet op og truet på livet af en tidligere beboer, en 13-årig dreng, som havde varslet at han ville komme til stede og gøre alvor af truslerne. Kort efter fik politiet oplysninger om, at drengen var blevet set stige på Orøfærgen sammen med en anden dreng. En patrulje blev sendt til færgehavnen, hvor de traf de to drenge på 13 og 14 år, der boede på et bosted i København. De blev tilbageholdt af politiet på grund af trusselssagen og taget med til politistationen, hvor personalet fra deres bosted var blevet tilkaldt til at overvære afhøringen. Herefter blev de to drenge overdraget til personalet fra bostedet, som tog dem med retur til København. De sociale myndigheder blev orienteret om sagen, da de to drenge er under den kriminelle lavalder og derfor ikke kan straffes.

Brand i lejlighed – Rønneholmen, Solrød Strand

Kl. 14.25 kom et alarmopkald om brand i en lejlighed på 3. sal i en boligblok. Beboeren havde sat en gryde med fritureolie på komfuret, som var blev overophedet, så der var gået ild i olien. Det lykkedes beboeren at slukke ilden selv, inden den spredte sig yderligere. Dele af køkkenet fik brandskader og der kom sodskader i hele lejligheden. De to beboere fra lejligheden blev kørt i ambulance til sygehuset til observation for røgforgiftning.

Udenlandsk butikstyv – Over Bølgen, Greve

Kl. 18.01 blev en 31-årig mand fra Polen tilbageholdt af personalet i Bilka, da han havde stjålet en flaske tequila til en værdi af 135 kr. Manden havde gemt flasken under sin jakke, da han gik igennem kasselinjen uden at betale. En patrulje kørte til stedet, hvor de anholdt den 31-årige, som blev sigtet for butikstyveri. Han blev taget med til politistationen, hvor han blev afhørt med tolk. Den anholdte havde ingen identitetspapirer på sig, men politiet fik klarlagt hvem manden var. Han erkendte forholdet og vedtog en bøde, hvorefter han blev løsladt.

Vold – Over Bølgen, Hundige, Greve

Kl. 19.05 steg en 29-årig mand fra Greve af toget, da han ved udgangen til Portalen bemærkede en gruppe unge, som råbte efter forbipasserende borgere, heriblandt børnefamilier. Dette påtalte den 29-årige, hvorefter han blev overfaldet med knytnæveslag af tre unge mænd fra gruppen.

Den 29-årige gik efterfølgende fra stedet, men blev igen passet op af de samme mænd, der igen overfaldt ham med knytnæveslag, men nu også sprøjtede peberspray i ansigtet på den 29-årige. Herefter blev sagen anmeldt til politiet, som sendte flere patruljer til stedet for at søge efter de mistænkte. En hundepatrulje søgte området igennem, men fandt ikke frem til mændene. Den 29-årige blev kørt med ambulance til sygehuset til undersøgelse. Han kom dog ikke alvorligt til skade ved overfaldet.

De tre mænd beskrives som:
A: Mand, Ikke etnisk dansker af udseende, 15-20 år, 175-180 cm, Kropsbygning: Spinkel, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Sort, Talte: Dansk, Iført: sort windbreaker, sort kasket, Medbragte: peberspray
B: Mand, Ikke etnisk dansker af udseende, 15-20 år, Kropsbygning: Spinkel, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Sort, Talte: Dansk, Iført: hvid/rød/blå trøje, muligvis af mærket Fila.
C: Mand, Ikke etnisk dansker af udseende, 15-20 år, Kropsbygning: Spinkel, Hudfarve: Brun, Iført: grå/hvid bomulds hættetrøje

Politiet efterforsker sagen om overfaldet på den 29-årige og søger i den forbindelse vidner i sagen. Oplysninger kan gives til politiet på tlf 114, hvis du har set overfaldet eller kan komme med oplysninger om de mistænkte.

Fly sikkerhedslandede i Roskilde Lufthavn- Lufthavnsvej, Roskilde

Kl. 19.44 fik politiet melding om, at et mindre Cesna fly med tre personer om bord ville foretage en sikkerhedslanding i Roskilde Lufthavn. Flyet viste tegn på, at der kunne være problemer med landingshjulene. Politiet indsatsleder blev sendt til stedet, og en ambulance stod klar i tilfælde af udfordringer ved landingen. Landingen blev foretaget uden problemer, og landingsstellet virkede som det skulle. Det viste sig, at der var tale om en teknisk fejl, som viste en indikation på fejl på landingsstellet. Flyet blev herefter kørt i hangar.

 

Trusler mod politifolk – Rytterkær, Herringløse, Roskilde

Kl. 01.16 bemærkede en politipatrulje to biler på en parkeringsplads, som de bragte til standsning, for at lave en rutinekontrol. Mens en betjent talte med føreren af det forreste køretøj, talte den anden betjent med føreren af det bagerste køretøj. En passager fra det bagerste køretøj var under kontrollen steget ud af bilen, og havde en udad reagerende adfærd over for politiet, som skønnede at han var narkopåvirket. Passageren trak en stavlygte, som han lyste betjentene i ansigtet med, mens han truede med lygten over hovedet. Politiet besluttede at anholde manden, der senere viste sig at være en 26-årig mand fra Jyllinge. Manden modsatte sig anholdelsen og det lykkedes ham at flygte fra stedet.

 

En hundepatrulje blev tilkaldt og søgte efter den flygtede mand, der blev fundet ikke langt fra stedet. Her truede han politifolkene med en flise, hvorefter han blev anholdt med den fornødne magt. Han blev sigtet for trusler mod politiet, og for at modsætte sig anholdelsen. Den 26-årige blev efterfølgende tilset på skadestuen for småskrammer. Han blev herefter taget med til politistationen til afhøring, hvorefter han blev løsladt, da der ikke var grundlag for at fremstille ham i grundlovsforhør med begæring om varetægtsfængsling. Føreren af den ene bil, en 24-årig mand fra Taastrup blev desuden anholdt og sigtet for narkokørsel i samme forbindelse. Han blev løsladt efter at have fået udtaget en blodprøve. De kan begge forvente at høre mere fra politiet i deres sager.

Brand i stjålet bil – Egelykkeparken, Greve

Kl. 03.29 opstod der brand i en bil, som holdt på en parkeringsplads. Bilen brændte kraftigt, og da patrulje kom frem, var der fire meter høje flammer. Ilden havde spredt sig til en busk, men der var ingen andre parkerede biler tæt ved. Brandvæsnet fik slukke ilden, men bilen udbrændte totalt. Politiet undersøgte den udbrændte personbil, en mørkeblå BMW 520d, årg. 2011, og fandt frem til at den var blevet stjålet i forbindelse med et indbrud i Ishøj den 24. februar 2020.

Politiet efterforsker nu brandsagen som mistænkelig, da det ikke var muligt at fastslå årsagen til at branden opstod. Vidner som har set nogle personer omkring bilen før eller efter den brændte, eller som i øvrigt har oplysninger om bilen, skal kontakte politiet på tlf. 114.

 Pressekontakt

 

 

Kommunikationschef Thomas Kristensen

E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Maria Sander Hansen
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
Charlotte Tornquist
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

 

4. oktober 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 4. oktober 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 3.oktober 2024 kl. 07.00 til 4. oktober 2024 kl. 07.00.

3. oktober 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 3. oktober 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 2. oktober 2024 kl. 07.00 til 3. oktober 2024 kl. 07.00.

2. oktober 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 2. oktober 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 1.oktober 2024 kl. 07.00 til 2. oktober 2024 kl. 07.00.