Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestsjællands Politi

Døgnrapport

11. august 2020 11:01

Uddrag af døgnrapport fra mandag den 100820 kl 0700 til tirsdag den 110820 kl 0700

Uddrag af døgnrapport, pressemeddelelser m.v. bliver dagligt opdateret på www.politi.dk – Midt- og Vestsjællands Politi og app’en POLITI. Følg os på Twitter: @MVSJPoliti.

Døgnrapport

Døgnets anmeldelser vedrørende:


Indbrud i virksomhed/forretninger:

Ingen anmeldelser

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Gondolvej, Jyllinge
Krohaven, Greve

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Ingen anmeldelser

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Eventyrvej, Benløse, Ringsted

Brand ved brug af ukrudtsbrænder – Birkevænget, Solrød Strand

Kl. 13.15 kom et alarmopkald om brand ved et nedlagt toilet ved Jersie Station. Det viste sig at en 34-årig mand fra Køge havde været i gang med en ukrudtsbrænder, som havde antændt en mindre brand i skuret, og der var kommet en del røg. Branden blev hurtigt blev slukket, så der skete kun mindre skader på toiletbygningen. Der var intet politimæssigt i sagen.

Politiet opfordrer alle til at være ekstra forsigtige ved brug af ukrudtsbrænder eller ild i øvrigt, da alt er meget tørt og brænder let.

Ulovligt parkerede biler og musik – Karlstrup Kalkgrav, Karlslunde – Solrød

Kl. 14.35 kørte en patrulje til Kalkgraven for at lave tilsyn på stedet, hvor mange var samlet i det gode vejr. Brandvejen var spærret af ulovligt parkerede biler, så politiet udstedet flere parkeringsafgifter. Et køretøj holdt direkte foran en brandvej, så politiet rekvirerede Falck til at fjerne bilen, da det ikke var muligt at få fat i ejeren af bilen. Den ulovligt parkerede bil blev flyttet til nærmeste lovlige parkeringsplads, og ejeren vil blive præsenteret for regningen og en P-afgift. Derudover var der roligt på stedet, og folk holdt god afstand til hinanden.

Hen på de tidlige aftentimer fik politiet anmeldelse om, at der blev spillet høj musik var Kalkgraven. En patrulje blev sendt til stedet, hvor de traf en del personer, som havde medbragt musikanlæg. Patruljen oplevede dog ikke høj musik, og fik en god dialog med de tilstedeværende borgere. Omkring kl. 20.00 var der kun meget få gæster tilbage, og der var helt ro på stedet.

Spirituskørsel på knallert – Fårevejle Stationsvej, Fårevejle St. – Odsherred

Kl. 14.41 sigtede og anholdt politiet en 55-årig mand fra lokalområdet for spirituskørsel på en lille knallert ad Fårevejle stationsvej mod øst. Han fik udtaget en blodprøve, hvorefter han blev løsladt. Når resultatet af blodprøven kommer, vil han få besked fra politiet om sagens videre gang.

Spiritusbilist i harmoniksasammenstød – Billesborgvej, Køge

Kl. 16.09 holdt trafikken stille, da en bil foran var punkteret på Billesborgvej. En bil kom kørende over en bakketop, hvor føreren formentlig blev overrasket over, at bilerne var standset. Bilen nåede ikke at bremse, men påkørte en holdende bil, som blev 46-årig mand fra Herfølge. Den 46-åriges bil blev skubbet videre frem i en bil foran, som blev ført af en 26-årig mand fra Køge. Bilen som forårsagede uheldet standsede kortvarigt op, men forlod herefter stedet før politiet var nået frem. Vidner på stedet beskrev føreren af bilen som spirituspåvirket, og de tog et foto af hans nummerplader. En patrulje fandt frem til bilen med den spirituspåvirkede fører, som viste sig at være en 57-årig mand fra Slagelse. Han blev testet med alkometeret, som bekræftede mistanken om spirituskørsel. Føreren blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel, og fik udtaget en blodprøve. Politiet optog rapport om uheldet, og den 57-årige kan forvente at høre mere i sagen, når resultatet af blodprøven kommer. Ingen personer kom til skade ved sammenstødet.

Spiritusbilist kørte galt foran politiet – Valdemar Sejrsvej/Lundemarksvej, Holbæk

Kl. 18.55 kørte en politipatrulje ad Valdemar Sejrsvej mod syd, da en bil som kørte ca. 50 meter længere fremme kørte galt i forbindelse med svingning. Personbilen kom kørende ad Lundemarksvej, hvor den begyndte at svinge til venstre syd ad Valdemar Sejrsvej. Føreren af bilen fik ikke drejet i tide, men påkørte en lysreguleringsmast, som væltede. Politiet tog kontakt til føreren, en 63-årig mand fra Holbæk, som var uskadt, men påvirket af spiritus i svær grad. Han blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel og fik udtaget en blodprøve, hvorefter han blev løsladt. Lysmastens ledninger stak ud efter påkørslen, så en tekniker blev tilkaldt til at udbedre skaden. Bilen lækkede olie efter uheldet, så brandvæsnet fjernede olien fra vejbanen. Når resultatet af blodprøven kommer, vil den

Spiritusbilist påkørte rådyr og stak af – Slimmingevej, Ringsted – Køge

Kl. 19.58 løb et rådyr ud foran en bil på Slimmingvej. Føreren, en 28-årig mand fra Ringsted, forsøgte at undvige, først mod venstre, hvor bilen ramte et træ i vejkanten. Herefter rettede han bilen op og kørte frontalt ind i et træ i højre side af vejen. En beboer på vejen så uheldet og talte kort med føreren, som var uskadt. Beboeren ringede efter hjælp, men da han vendte ryggen til den forulykkede bil, stak den 28-årige af fra stedet. En hundepatrulje var hurtigt fremme og fik indhentet den flygtende fører, som blev fundet i en have, hvor han lå og gemte sig. Han blev anholdt, sigtet for spirituskørsel og fik udtaget en blodprøve, hvorefter han blev løsladt. Politiet optog rapport og afventer nu blodprøvens resultat.

Fuld mand kom med i detentionen – Egemosevej, Jystrup Midtsj. – Ringsted

Kl. 22.27 fik politiet anmeldelse om, at en kraftigt spirituspåvirket mand gik i vestlig retning af Egemosevej, mens han råbte højt og virkede truende. Manden var gået ind i flere haver. Da patruljen kom frem gik manden midt på vejen. Han viste sig at være en 44-årig mand fra Greve, der var så beruset, at han ikke kunne tage vare på sig selv. Han blev taget med i detentionen til afrusning, men blev ikke sigtet for noget i den forbindelse. Han blev løsladt tirsdag morgen, da han havde fået en god nats søvn.

Brand i bil – Ølbycenter, Køge

Kl. 02.09 kørte politi og brandvæsen til brand i en bil, som holdt parkeret ved Ølbycenter. Brandvæsnet slukkede ilden og politiet undersøgte branden. Ejeren blev underrettet om branden i bilen. Der var intet mistænkeligt omkring brandens opståen, som var startet i bilens motorrum.

Brand på tagterrasse – Skomagergade, Roskilde

Kl. 04.47 kom et alarmopkald om brand i en altankasse på en tagterrasse ved en beboelsesejendom. Da politi, brandvæsen og ambulance kom frem var der ingen røg eller flammer, og der var ikke sket skade på fast ejendom. Ingen personer havde været udsat for røg, og der var derfor ikke behov for ambulancen. Det var ikke muligt at fastslå, hvordan branden var opstået, men politiet fandt intet mistænkeligt på stedet. Der var tale om en meget lille brand, som kan være startet ved at en cigarret har ligget og ulmet.


 Pressekontakt

 

 

Kommunikationschef Thomas Kristensen

E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Martin Bjerregaard
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
Charlotte Tornquist
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
Maria Sander Hansen
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
Camilla Schouw Broholm
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

 

Vi beklager. Dette indhold kan ikke vises.