Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestsjællands Politi

Døgnrapport

19. november 2019 09:52

Uddrag af døgnrapport fra mandag den 181119 kl 0700 til tirsdag 191119 kl 0700

Uddrag af døgnrapport, pressemeddelelser m.v. bliver dagligt opdateret på www.politi.dk – Midt- og Vestsjællands Politi og app’en POLITI. Følg os på Twitter: @MVSJPoliti.

Døgnets anmeldelser vedrørende:

 

Indbrud i virksomhed/forretninger:

Industriparken, Ringsted
Greve Strandvej, Greve
Dyndetvej, Borup
Stavnsbjærgvej, Smidstrup, Hvalsø
Sct. Hansgade, Ringsted

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Giesegårdsvej, Giesegård, Ringsted
Vernersvej, Jyllinge
Knudsvej, Lille- Skensved
Ardenvej, Køge
Nøkkentved, Knabstrup, Mørkøv
Jyllandsgade, Ringsted
Smedelundsgade, Holbæk
Lysbjerg, Hjembæk, Jyderup

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Ingen

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Rosenvænget, Holbæk


Spirituskørsel og peberspray – Kalundborgvej, Snertinge – Kalundborg

Kl. 12.34 standsede politiet en personbil for at lave en rutinemæssig kontrol. Bilen blev ført af en 44-årig mand fra Høng, som var påvirket af spiritus og ikke havde førerret, da han ikke havde generhvervet sin førerret efter en tidligere frakendelse for spirituskørsel. Han blev sigtet og anholdt for at få udtaget en blodprøve. Patruljen fandt en peberspray på den 44-årige, så han blev sigtet for overtrædelse af våbenloven. Efter blodprøveudtagelsen blev den 44-årige løsladt og vil høre nærmere, når resultatet af blodprøven kommer.

Uro på bibliotek – Nygade, Holbæk

Kl. 15.48 fik politiet en anmeldelse fra personalet på Holbæk bibliotek om at en gruppe unge skabte utryghed på biblioteket ved at skændes højlydt, og en var blevet set rulle en joint. En patrulje kom frem og traf en gruppe på otte unge mænd i alderen 16-19 år fra nærområdet. Politiet visiterede en 19-årig mand fra Holbæk, der kunne mistænkes for at have besidde hash, men fandt ingen ulovlige ting på ham. De blev alle otte bortvist fra biblioteket uden at været blevet sigtet for noget. Der kom ikke flere anmeldelser om uro på biblioteket.

Udenlandsk butikstyv – Greve Midtby Center, Greve

Kl. 16.30 fik politiet en anmeldelse fra en isenkræmmer i Greve Midtby Center, om at de havde tilbageholdt en udenlandsk butikstyv, som havde stjålet tre sæt sengetøj til en samlet værdi af 1350 kr. En patrulje blev sendt til stedet, hvor de traf en 48-årig mand fra Rumænien, som havde taget sengetøjet fra en stander foran butikken og var gået mod centerets udgang uden at betale for varerne. Den 48-årige blev indhentet af en medarbejder fra butikken, som havde ført manden tilbage til forretningen, hvor politiet blev tilkaldt. Den 48-årige blev anholdt og sigtet for butikstyveri. Sengetøjet blev leveret retur til butikken, som derfor ikke havde et erstatningskrav. Den anholdte blev taget med på stationen, hvor han blev afhørt til sagen med en tolk. Den 48-årige rumæner erkendte sagen og vedtog en straksbøde, hvorefter han blev løsladt.

Hastig narkokørsel – Køge Bugt Motorvejen, Greve

Kl. 19.45 foretog en patrulje en hastighedsmåling af en personbil, som kørte 143 km/t på motorvejen, hvor den tilladte hastighed var 110 km/t. Politiet standsede bilen, som blev ført af en 25-årig mand fra Kolding, der ikke havde førerret. Han var desuden påvirket af narko, så han blev sigtet og anholdt for at få udtaget en blodprøve, hvorefter han blev løsladt. Når resultatet af blodprøven kommer, kan den 25-årige forvente en samlet afgørelse af sine sager.

Uro og uorden – Bygaden, Jerslev Sj. – Kalundborg

kl. 20.21 anmeldte en borger, at der var en del biler samlet foran Hvidebækhallen, hvor der blev kørt stærkt, hørt høj musik og fyret kanonslag af. En patrulje blev sendt til stedet, hvor de traf en mindre gruppe yngre mænd i alderen 18-21 år fra lokalområdet. Betjentene fandt ingen grundlag for at sigte nogen for noget, idet de ikke observerede nogen ulovlige handlingerne, mens de befandt sig på stedet. Politiet tog en snak med de unge om deres adfærd på stedet, og de blev vejledt om at vise hensyn beboerne. Der kom ikke flere anmeldelser om uro på stedet herefter.



 Pressekontakt

 

 

Kommunikationschef Thomas Kristensen

E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Maria Sander Hansen
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
Charlotte Tornquist
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

 

16. april 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 16. april 2024.

Vidner søges til indbrud i skole - Mand indrømmede at have narko derhjemme - Lokalbetjente fandt våben hos flugtbilist. Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 15. april 2024 kl. 07.00 til 16. april 2024 kl. 07.00.

15. april 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 15. april 2024.

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 12. april 2024 kl. 07.00 til 15. april 2024 kl. 07.00.

12. april 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt og Vestsjællands Politi uddrag af døgnrapporten den 12 april 2024

Ældre kvinder blev franarret dankort - Unge taget i sliksnyd - Truende mand med gaspistol på station. Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 11. april 2024 kl. 07.00 til 12. april 2024 kl. 07.00.