Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestsjællands Politi

Døgnrapport

21. juli 2020 11:06

Uddrag af døgnrapport fra mandag den 200720 kl. 0700 til tirsdag den 210720 kl. 0700.

Uddrag af døgnrapport, pressemeddelelser m.v. bliver dagligt opdateret på www.politi.dk – Midt- og Vestsjællands Politi og app’en POLITI. Følg os på Twitter: @MVSJPoliti.

Døgnrapport

Døgnets anmeldelser vedrørende:


Indbrud i virksomhed/forretninger:

Ahlgade, Holbæk
Støden, Roskilde (3 steder)
Rosengårdsminde, Greve

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Sorøvej, Sigersted, Ringsted
Birkealle, Roskilde
Gundsølillevej, Gundsølille, Roskilde

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Ingen

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Ingen


Butikstyveri – Elmegade, Kalundborg

Kl. 10.43 oplyste personalet i supermarkedet Kvickly, at en mand var blevet tilbageholdt som mistænkt for at have stjålet varer fra butikken. Politiet fik kontakt til en 39-årig mand fra Kalundborg, som blev anholdt og sigtet for butikstyveri, efter at politiet havde fået klarlagt, at han havde gemt en flaske whisky til en værdi af 140 kr. under jakke og var gået gennem kassen uden at betale. En kunde i butikken havde set manden putte spiritusflasken under jakken og straks underrettet personalet, som så pågreb den 39-årige uden for supermarkedet. Den 39-årige blev løsladt efter afhøring til sagen, som han vil høre nærmere om fra politiet, når sagen skal afgøres.

Røglugt fra opgang – Benløseparken, Benløse, Ringsted

Kl. 13.30 rykkede brandvæsnet og politiet ud til en beboelsesejendom, hvori der var en kraftig lugt af røg i en af opgangene. Lugten stammede fra en lejlighed hos en 77-årig mand, der trods den kraftige røglugt var uskadt. Årsagen til lugten var en elkedel, der var kogt tør for vand og derfor havde forårsaget den ubehagelige lugt. Politiet vurderede, at den 77-årige havde optrådt uden for fornødne forsigtighed i forbindelse med brugen af elkedlen, så han blev sigtet for overtrædelse af beredskabslovgivningen. I samarbejde med kommunen blev den 77-årige genhuset, indtil hans bopæl var blevet renset for den ubehagelige lugt. Han vil i nærmeste fremtid høre nærmere fra politiet med en afgørelse på sagen.

Vold i trafikken – Blågårdsvej, Greve

Kl. 14.16 henvendte en 55-årig mand fra Greve sig personligt til politiet for at efteranmelde et overfald, som han blev udsat for søndag d. 190720 kl. ca. 18.00. Den 55-åige havde i hovedet en ca. to cm lang flænge, som var blevet syet sammen på en skadestuen. På gerningstidspunktet var han kørt i sin bil ad Nældebjergvej mod vest frem til krydset ved Blågårdsvej, hvor han svingede til højre. Samtidig kom en anden personbil kørende mod nord ad Blågårdsvej, som ikke blev påkørt under den 55-åriges udkørsel på Blågårdsvej for ubetinget vigepligt. En mandlig passager i bilen på Blågårdsvej gestikulerede til den 55-årige, og begge bilister standsede på Blågårdsvej inden Snebærhegnet. Den mandlige passager steg sammen med den kvindelige fører ud af bilen, hvilket den 55-årige også gjorde. Der opstod nu en diskussion mellem parterne om den 55-åriges adfærd i trafikken, indtil kvinden pludselig slog den 55-årige i hovedet med formentlig en isskraber, så han fik et blødende sår. Kvinden kørte nu videre i sin bil og forsvandt ad Snebærhegnet, medens den mandlige passager forlod stedet til fods. Den 55-årige fik standset blødningen og kørte på skadestuen til behandling af flængen. Politiet skal nu identificere de to personer fra bilen på Blågårdsvej. De beskrives som: Føreren beskrives som: A: kvinde, anden etnisk oprindelse, 30-40 år, ca. 165 cm, lidt buttet, sort langt hår sat op, intet om påklædning ud over bukser og bluse, vorter eller lignende i ansigtet, fører af bilen; og passageren beskrives som: B: mand, dansk, 30-40 år, ca. 165 cm, slank af bygning, lys kort hår, iført lys T-shirt og lyse cowboybukser. Politiet forsøger nu at få identificeret de to personer med henblik på sigtelse og afhøring til sagen.

Politiet i Køge hører gerne fra personer, der har bemærket optrinet på Blågårdsvej søndag aften. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Grundlovsforhør – Butikstyveri - Klosterparks Alle, Ringsted

Kl. 14.49 fik politiet en henvendelse fra vagtpersonalet i outletcentret om, at en udenlandsk mand nu var tilbageholdt som mistænkt for tyveri af tøj fra en af centrets tøjbutikker. Politiet kørte til centret og fik kontakt til en 33-årig mand fra Rumænien, som straks blev anholdt som mistænkt for tyveri af tøj for måske et sekscifret beløb gennem de seneste uger fra samme tøjbutik. Personalet i tøjbutikken havde via overvågning begrundet deres mistanke mod manden, der tilsyneladende brugte særligt indrettede poser, så alarmer på tøjet ikke bliver aktiveret, når en butik forlades uden at betale for varerne. En vagt blev tilkaldt, da butikspersonalet genkendte den nu tilbageholdte sammen med en anden mand uden for butikken. Da mændene opdagede vagten, stak de af til fods via en tunnel under Nordre Ringvej til området ved Nørregade, hvor manden blev tilbageholdt. Den anden mand, der blev beskrevet som mand, 25-30 år, ca. 180 cm høj, spinkel af bygning, sort hår, iført sorte bukser, forsvandt i området ved Nørregade. Med baggrund i oplysninger i sagen blev den anholdte rumæner afhørt til sagen og er fortsat i politiets varetægt, idet anklagemyndigheden vil fremstille ham i grundlovsforhør med krav om varetægtsfængsling. Den anholdte havde i 2018 også flere uafgjorte sager om tyverier i Københavns-området, ligesom han også var efterlyst af politiet i tre europæiske lande. Grundlovsforhøret afholdes kl. 13.00 i Retten i Roskilde.

Brandundersøgelse – Højmøllevej, Valby, Karise – Stevns

Kl. 17.39 slog en opmærksom, kvindelig sommergæst i området alarm til brandvæsnet og politiet, da hun havde opdaget en røgfane fra en nærliggende ejendom. Det viste sig, at der var brand i en campingvogn, der stod på gårdspladsen på den pågældende adressen. Beboeren – en 55-årig mand – havde opholdt sig andetsteds og var uskadt i forbindelse med branden. Trods brandvæsnets indsats udbrændte campingvognen uden at forrette skader på fast ejendom. Politiet skal nu undersøge resterne af campingvognen i et forsøg på at fastlægge den konkrete årsag til brandens opståen.

Uorden ved værtshus – Dybekær, Gørlev Sj. – Kalundborg

Kl. 18.14 fik politiet en anmeldelse om optræk til uorden ved et værtshus, hvor et par mænd var ved at ryge i totterne på hinanden. Nærmeste patrulje var fremme kl. 18.20, men de stridende mænd var dog allerede forsvundet fra stedet inden politiets ankomst. Hvem der var involveret, og hvad striden omhandlede, vides ikke, så politiet forlod kort efter stedet, da roen var genoprettet.

Brandundersøgelse – Håndværkervej, Roskilde

Kl. 21.58 rykkede brandvæsnet og politiet ud til brand i en affaldsskakt på et forbrændingsanlæg. Ingen personer var i fare ved branden, som brandvæsnet fik slukket bl.a. ved at lukke for et spjæld i en skakt med affald. Politiet har optaget rapport om branden, da det ikke kunne udelukkes, at der var opstået skader på inventar uden for selve brandstedet i skakten.

Høj musik til ulempe for ældre borgere – Sygehusvej, Nykøbing Sj. – Odsherred

Kl. 22.03 fik politiet en henvendelse fra personalet på et plejehjem, hvor flere ældre beboere havde besvær med at falde i søvn på grund af larm fra unges fest i et nærliggende grønt område. Politiet kørte til området og traf 15-20 unge mennesker, der festede med musik fra en soundbox. De blev formanet og opfordret til fremadrettet at holde musikken på en passende lydstyrke, så de ikke var til væsentlig ulempe for de omkringboende. Ingen blev sigtet for noget i anledning af politiets udrykning til stedet.

Butikstyveri – Holbækvej, Roskilde

Kl. 00.10 anmeldte personalet i supermarkedet Netto, at en gruppe på fem-syv unge mænd kl. ca. 23.50 havde været på stedet for at købe spiritus. En af mændene havde bestilt flere pakker cigaretter, der blev lagt på kassebåndet sammen med spiritussen. Medens andre betalte for spiritussen, tog en fra gruppen fem-seks pakker cigaretter i lommen og forlod stedet uden at betale. Selv om kasseekspedienten gjorde manden opmærksom på den manglende betaling, fortsatte han blot væk uden at betale. Politiet har nu oprettet en sag om tyveri og skal forsøge at identificere manden, der blev beskrevet som: A: Mand, Mellemøstlig af udseende, 18-23 år, 175-185 cm, Kropsbygning: Spinkel, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Sort, Hårlængde: Mellemlangt hår, som var ført tilbage, Talte: Dansk, Iført: Grå 'nike' joggingbukser og trøje. Den mistænkte blev ikke fundet i nærheden trods eftersøgning med flere patruljer umiddelbart efter anmeldelsen.

Færdselsuheld – Torkilstrupvej / Munkholmvej, Rye, Kirke-Såby – Lejre

Kl. 00.26 var der sket et færdselsuheld i krydset Torkilstrupvej / Munkholmvej, idet to personbiler var stødt sammen. Det viste sig, at en 19-årig kvinde fra Frederikssund var kørt ad Torkilstrupvej mod nord i en personbil. Hun kørte frem over vigelinjen for at fortsætte videre ad Nordre Ryevej og kolliderede på Munkholmvej med en anden personbil, der blev ført af en 38-årig kvinde fra Holbæk i nordvestlig retning. Ingen af parterne kom til skade ved sammenstødet, men der skete så store skader på de implicerede biler, at de måtte bugseres væk fra uheldsstedet. Kl. ca. 02.05 var oprydningen afsluttet i krydset. Den 19-årige bilist kan forvente at høre nærmere fra politiet i anledning af uheldet.

Indbrudstyv overrasket – Gundsølillevej, Gundsølille, Roskilde

Kl. 03.10 slog en 50-årig mand fra Roskilde alarm, efter at han var vågnet, da en fremmed person var ved at kravle ind gennem et åbenstående vindue i soveværelset. Personen tog straks flugten og flygtede videre måske i en bil sammen med måske endnu en person. Den 50-årige kunne kun beskrive indbrudstyven som iført en sort trøje og kunne ikke give yderligere oplysninger om hverken bilen eller den anden person. Politiet undersøgte gerningsstedet og afventer nu resultatet af eventuelle tekniske spor i et forsøg på at få identificeret indbrudstyven, som ikke nåede at stjæle noget.

 Pressekontakt

 

 

Kommunikationschef Thomas Kristensen

E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Maria Sander Hansen
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
Charlotte Tornquist
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

 

26. april 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 26. april 2024.

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 25. april 2024 kl. 07.00 til 26. april 2024 kl. 07.00.

25. april 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 25. april 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 24. april 2024 kl. 07.00 til 25. april 2024 kl. 07.00.

24. april 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 24. april 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 23. april 2024 kl. 07.00 til 24. april 2024 kl. 07.00.