Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestsjællands Politi

Døgnrapport

30. juni 2020 11:38

Uddrag af døgnrapport fra mandag den 290620 kl. 0700 til tirsdag den 300620 kl. 0700.

Uddrag af døgnrapport, pressemeddelelser m.v. bliver dagligt opdateret på www.politi.dk – Midt- og Vestsjællands Politi og app’en POLITI. Følg os på Twitter: @MVSJPoliti.

Døgnrapport

Døgnets anmeldelser vedrørende:

               

Indbrud i virksomhed/forretninger:

Lindenborgvej, Roskilde

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Amtstue Alle, Ringsted
Østervej, Rødvig Stevns
Præstevænget, Ugerløse
Stigsager, Rørby, Kalundborg
Kastanievænget, Dåstrup, Viby Sj.

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Ingen

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Klosterstræde, Holbæk


Indbrudstyv overrasket – Amtstue Alle, Ringsted

Kl. 09.32 anmeldte en 50-årig kvinde fra Ringsted, at hun ca. 30-45 minutter tidligere havde overrasket en fremmed person inde i huset. Hun troede indledningsvist, at det var ægtefællen, men manden flygtede skyndsomt ud ad hoveddøren og derefter i retning mod Dr. Margrethesvej. Manden blev beskrevet som: A: Mand, Dansk af udseende, 20-30 år, Kropsbygning: Almindelig, Hudfarve: Hvid, Hårfarve: Brun, Iført: Grå jogging trøje, som politiet ledte forgæves efter i området. En efterfølgende undersøgelse af kvindens bolig viste, at indbrudstyven havde skaffet sig adgang ved at bryde et vindue til kælderen op. Tyven nåede ikke at stjæle noget under indbruddet.

Politiet i Ringsted hører gerne fra personer, der har bemærket indbrudstyven i området eller på flugtruten. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Færdselsuheld – Stevnsvej / Bakkegårdsvej, Strøby Egede, Strøby – Stevns

Kl. 11.25 var der sket et færdselsuheld i krydset Stevnsvej – Bakkegårdsvej, hvor to personbiler var stødt sammen. Ingen af parterne var kommet til skade ved sammenstødet, der skete, efter at en 49-årig kvinde fra Køge i en personbil var kørt ad Bakkegårdsvej mod øst. I krydset ved Stevnsvej fortsatte hun frem over vigelinjen og påkørte en 64-årig kvinde fra Jægerspris, som i en personbil kørte ad Stevnsvej mod syd. Politiet optog rapport om uheldet, idet den 49-årige kvinde mistænkes for overtrædelse af færdselslovens bestemmelser om vigepligt.

Mand druknet – Baunehøjvej, Veddelev, Roskilde

Kl. 17.38 slog pårørende til en mandlig badegæst alarm, fordi manden under en svømmetur var forsvundet i vandet ved en badebro. Redningspersonale, politiet og en helikopter blev sendt til området for at lede efter manden, der kl. 18.27 blev fundet livløs i vandet i et område, hvor vandet var uklart. Han blev reddet i land og blev straks fløjet til Rigshospitalet, hvor en læge måtte erklære ham for afgået ved døden. De pårørende var til stede på stranden under redningsaktionen og blev efterfølgende af politiet kørt til Rigshospitalet. Den omkomne var en 36-årig mand fra Roskilde, som inden ulykken havde været ude at svømme med sin 4-årige datter ved en badeplatform. Af ukendte årsager fik han problemer med holde sig i vandoverfladen og forsvandt, medens datteren blev reddet i land i god behold. De pårørende slog alarm og ledte forgæves sammen med andre badegæster efter den 36-årige inden redningspersonalets ankomst til stedet. Politiet skal nu i samarbejde med en læge undersøge omstændighederne og den 36-årige nærmere i et forsøg på at finde ud af, hvorfor han fik problemer under svømmeturen. 

Brand i motorcykel – Strandlodsvej, Køge

Kl. 18.36 rykkede brandvæsnet og politiet ud til brand i en motorcykel, der stod på en privat adresse. Brandvæsnet fik hurtigt slukket branden, hvis årsag nu skal undersøges nærmere, da der ikke var nogen naturlig forklaring på brandens opståen. I forbindelse med branden skete der kun skade på motorcyklen, der ejes af en 52-årig mand fra Køge.

Livløs mand i grønt område – Trekroner Centervej, Himmelev, Roskilde

Kl. 19.31 slog en 49-årig kvinde fra Roskilde alarm, da hun under en gåtur med sin kæreste tilfældigt fandt en livløs mand i et grønt område ved Trekroner Centervej. Ambulancepersonale fik den livløse mand bragt til skadestuen, hvor en læge kunne konstatere, at manden var afgået ved døden. Der var tale om en 28-årig mand fra Roskilde, hvis pårørende er underrettet. Der var intet mistænkeligt i dødsfaldet, som af politiet behandles som en tragisk hændelse ud fra de fremkomne oplysninger i sagen.

Spirituskørsel på hurtig knallert – Ahornvej, Lille-Skensved, Køge

Kl. 20.42 anholdt og sigtede færdselspolitiet en 57-årig mand fra Lille-Skensved for spirituskørsel på en lille 30-knallert, som så også viste sig at kunne køre hurtigere end tilladt. Ved kontrol på et rullefelt blev knallerten målt til at kunne køre mindst 52 km/t mod højst tilladt 30 km/t. Politiet løslod den 57-årige, efter at han havde fået udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol.

Optræk til uorden afslørede hashbesiddelse – Jernbanegade, Roskilde

Kl. 23.58 rykkede politiet ud til området ved en døgnåben kiosk, idet tre mænd var i heftig diskussion med hinanden. Politiet fik på stedet kontakt til tre spirituspåvirkede mænd, der blev adskilt, inden de røg i klammeri med hinanden. Der var tale om en 19-årig mand fra Glumsø, en 21-årig mand fra København og en 24-årig mand fra Roskilde, hvor sidstnævnte ved politikontrollen blev fundet i besiddelse af 30 gram hash, en vægt, nogle pølsemandsposer og nogle kontanter, som ifølge politiets opfattelse stammede fra salg af narkotika. Han fik de ulovlige effekter incl. kontanter beslaglagt og blev sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer. Efter afhøring til sagen blev han ligesom de to øvrige sendt væk fra området, så trygheden i området kunne genoprettes. De to øvrige blev ikke sigtet for noget ved politikontrollen.

Færdselsuheld – Gl. Skovvej, Nørre Jernløse, Regstrup – Holbæk

Kl. 00.47 rykkede ambulancepersonale, lægehelikopteren og politiet ud til et færdselsuheld, hvor en bil havde påkørt en parkeret sættevogn. En kvæstet, 21-årig mand fra Jyderup, der var ved bevidsthed, blev reddet ud af en personbil og straks i ambulancen kørt til Rigshospitalets traumecenter til undersøgelse og fornøden behandling. Der var omfattende skader på personbil, som den 21-årige havde ført ad Gl. Skovvej i østlig retning, da han af p.t. ukendte årsager påkørte en parkeret sættevogn på en vigeplads i højre side af vejen. Den 49-årige, slovakiske fører af sættevognen slap uskadt på påkørslen. Politiet fik rutinemæssigt udtaget en blodprøve af den 21-årige til nærmere undersøgelse for både alkohol og euforiserende stoffer. Den 21-årige er fortsat indlagt på Rigshospitalet og meldes uden for livsfare. Analyseresultatet af blodprøver afventes nu, inden politiet træffer en afgørelse i solo-uheldet, hvor der ikke var andre kørende trafikanter involveret. Lægehelikopteren blev ikke brugt i anledning af dette uheld ud over, at lægen tilså den tilskadekomne fører, inden han blev kørt på traumecenteret.


OPFØLGNING


Grundlovsforhør – Mand stukket med kniv – Ladegårdsparken Vest, Holbæk

En 19-årig mand fra Holbæk blev i går mandag kl. 14.58 anholdt som mistænkt i sagen om grov vold, hvor en 24-årig mand blev stukket i den ene balle med en kniv søndag eftermiddag i Ladegårdsparken Vest. Politiet havde i løbet af mandagen fået telefonisk kontakt til den 19-årige, som så ville melde sig selv til politiet. En patrulje kørte til det aftalte mødested i Ringsted, hvor den 19-årige også var dukket op, så politiet kunne anholde ham. Han er blevet sigtet for grov vold og er fortsat i politiets varetægt, idet anklagemyndigheden tirsdag formiddag vil fremstille ham i grundlovsforhør kl. 10.45 ved Retten i Holbæk med krav om varetægtsfængsling. Anklagemyndigheden vil begære grundlovsforhøret afholdt for lukkede døre.
Politiet leder fortsat efter den anden 19-årige, som mistænkes for også at have en rolle i sagen, og opfordrer ham fortsat til at melde sig selv.
 

Pressekontakt

Martin Bjerregaard
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Charlotte Tornquist
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Maria Sander Hansen
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

 

Camilla Schouw Broholm
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Flere døgnrapporter

16. april 2021

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 16. april 2021.

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 15. april 2021 kl. 07.00 til 16. april 2021 kl. 07.00.

15. april 2021

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt og Vestsjællands Politi uddrag af døgnrapporten 15 april 2021

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 14. april 2021 kl. 07.00 til 15. april 2021 kl. 07.00.

14. april 2021

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 14. april 2021.

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 13. april 2021 kl. 07.00 til 14. april 2021 kl. 07.00.