Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestsjællands Politi

Døgnrapport

31. marts 2020 11:24

Uddrag af døgnrapport fra mandag den 300320 kl. 0700 til tirsdag den 310320 kl. 0700.

Uddrag af døgnrapport, pressemeddelelser m.v. bliver dagligt opdateret på www.politi.dk – Midt- og Vestsjællands Politi og app’en POLITI. Følg os på Twitter: @MVSJPoliti.

Døgnrapport

Døgnets anmeldelser vedrørende:


Indbrud i virksomhed/forretninger:

Ahlgade, Holbæk
Søvej, Hvalsø
Nordhavnsvej, Køge
Lillegade, Greve

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Kværkebyvej, Kværkeby, Ringsted
Tornbjergvej, Valore, Viby Sj.
Haslevvej, Ringsted
Hedelyparken, Greve
Vordingborgvej, Køge

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Jens Jacobsensvej, Gudmindrup Lyng, Højby Sj.

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Ingen


Færdselsuheld – Bygaden - Elverdamsvej, Kirke-Hyllinge - Lejre

Kl. 1035 var det sket et færdselsuheld i krydset Bygaden - Elverdamsvej, idet to bilister var stødt sammen. Det viste sig, at en 84-årig mand fra Skibby i en personbil var kørt ad Bygaden mod nordvest og videre frem over vigelinjen ud på Elverdamsvej. Her kørte en 31-årig mand fra Fredericia i en varebil i sydøstlig retning og kunne ikke undgå at blive påkørt af den 84-åriges personbil. Ingen af parterne kom til skade ved uheldet, der dog medførte skader på de implicerede biler. Den 84-årige kan forvente at høre nærmere fra politiet på grund af mistanke om overtrædelse af vigepligtsreglerne.

Færdselsuheld / spirituskørsel – Amtsvejen, Stokkebjerg, Jyderup – Holbæk

Kl. 14.59 var en bilist forulykket, idet bilen var kørt i grøften, men ingen var tilsyneladende kommet til skade ved uheldet. Ifølge anmeldere standsede flere bilister op for at kontrollere, om nogen havde brug for hjælp. På uheldsstedet traf politiet en spirituspåvirket, 28-årig mand fra Roskilde, som havde været fører af bilen på uheldstidspunktet. Han blev sigtet for spirituskørsel og kortvarigt anholdt i forbindelse med udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol. Bilen holdt nede i en ca. to meter dyb grøft og blev afmærket med politistrimmel som tegn på, at politiet havde været på stedet. Ingen øvrige trafikanter var impliceret i uheldet, der skete, da den 28-årige mistede kontrollen over bilen i en kurve. Han kan forvente at høre nærmere fra politiet, når blodprøven er blevet analyseret.

Færdselsuheld – Kalundborgmotorvejen, Regstrup – Holbæk

Kl. 15.42 rykkede politiet ud til et færdselsuheld på motorvejen ved tilkørslen fra Regstrup, idet to biler var stødt sammen i det vestgående spor. Det viste sig, at en 35-årig mand fra Kalundborg kørte i anden vognbane med lidt højere hastighed end en 37-årig mand fra Jerslev Sj., der kørte i en personbil i vognbanen længst til højre. Da den 37-årige skiftede vognbane til venstre, stødte de to bilister sammen, således at den 37-åriges bil snurrede rundt og ramte autoværnet på midten af vejen. Uheldet medførte spærring af motorvejen i det vestgående spor, indtil en ladvogn havde fået fjernet de implicerede personbiler. De to førere blev begge bragt til skadestuen til kontrol, men begge var sluppet uskadte fra uheldet. Kl. ca. 17.30 var motorvejen ryddet, så trafikken kunne normaliseres på uheldsstedet.

Uro og uorden – Parkvej, Køge

Kl. 16.36 anmeldte en lokal borger, at der nu igen var forsamlet ca. 15 unge ved boldbanen i området. De unge kom på stedet næsten dagligt og samledes i flok. Om aftenen bliver der af og til ifølge anmelderen også affyret fyrværkeri i området. En patrulje blev straks sendt til området, hvilket bevirkede, at de unge hurtigt forsvandt i alle retninger, da de fik øje på patruljebilen. Ingen blev sigtet for noget, men politiet forblev lidt i området i præventivt øjemed, så personer ikke igen forsamledes i større grupper end tilladt ud fra de gældende retningslinjer i forbindelse med indsatsen mod corona/COVID-19.
Politipersonale fra den lokale forebyggelsesafdeling på Køge politistation vil tirsdag i tidsrummet kl. 1900-2200 være til stede i området i præventivt øjemed. Personalet vil både foretage fodpatruljer og almindelig patruljering i området Ellemarken. Borgere er velkomne til at tage kontakt til patruljen for at drøfte eventuelle problemstillinger fra lokalområdet med patruljen.

Færdselsuheld – Hovedgaden / Ørstedvej / Naurbjergvej, Havdrup – Solrød

Kl. 17.18 rykkede redningspersonale og politiet ud til et færdselsuheld, idet en cyklist var blevet påkørt af en bilist. Det viste sig, at en 46-årig mand fra Havdrup var kørt ad Ørstedvej mod øst. I krydset ved Hovedgaden/Naurbjergvej foretog han et højresving og stødte herunder sammen med en 48-årig mand fra Solrød Strand, der kørte på cykel ad Hovedgaden mod syd på en cykelsti og ligeud i krydset i retning mod Naurbjergvej. Cyklisten blev bragt til skadestuen på Køge sygehus, hvor han blev indlagt til observation for eventuelle kvæstelser som følge af påkørslen. Den 46-årige bilist slap uskadt fra uheldet, men kan forvente at høre nærmere fra politiet på grund af mistanke om overtrædelse af vigepligtsreglerne i færdselsloven.

Kørsel uden førerret mv. – Ringstedvej, Hellestrup, Holbæk

Kl. 18.45 standsede politiet en personbil med henblik på rutinemæssig kontrol af bilen og dens fører, som var en mand. Han oplyste indledningsvist sine personlige oplysninger på et mandligt familiemedlem, hvilket ikke var helt korrekt, da disse efterfølgende blev kontrolleret af politiet i forbindelse med en sigtelse for ikke at medbringe kørekortet. Til sidst måtte han gå til bekendelse og indrømme, at han var en 20-årig mand fra Tølløse, som havde et kørselsforbud og derfor ikke måtte være fører af personbilen. Han blev derfor sigtet for både overtrædelse af færdselsloven, fordi han var fører af bilen, og for overtrædelse af straffeloven, da han forsøgte at undgå en straffesag ved at udgive sig for en anden person, der dermed risikerede at blive undergivet strafferetlig forfølgning. Den 20-årige kan nu forvente at høre nærmere fra politiet, når sagerne mod ham skal afgøres.

Overtrædelse af corona-lovgivningen – Ølbycenter, Køge

Kl. 19.40 bemærkede en patrulje på tryghedsskabende patruljering i Ølbycentret, at flere unge sad på stole ved nogle borde og indtog både mad og drikkevarer ved et serveringssted. De unge oplyste, at maden og drikkevarerne var indkøbt på serveringsstedet kort forinden. Politiet anså derfor deres tilstedeværelse og fødevareindtagelsen på stedet som en servering, der er omfattet af coronalovgivningen. Serveringsstedets indehaver – en 45-årig mand – blev derfor sigtet for overtrædelse af lovgivningen i forbindelse med serveringen for de unge på stedet. På politiets foranledning fjernede han øjeblikkelig de opstillede borde og stole, så ingen blev fristet til at nyde indkøbte madvarer på stedet.
Politiet kan oplyse, at den take-away-ordning, som serveringssteder kan benytte sig af under indsatsen mod corona, skal forstås meget bogstaveligt. Indkøbte madvarer mv. skal derfor tages med helt væk fra serveringsstedet, inden disse nydes.

Mand forbrændt – Sejerbyvej, Sejerby, Sejerø - Kalundborg

Kl. 21.25 fik politiet via alarmcentralen melding om, at der var brand i en privatbolig på Sejerø. Politiet tog kontakt til sognefogeden, der kunne oplyse, at branden var slukket, og at der ikke var ild i nogen bygning. Derimod havde en 75-årig mand fra Sejerø pådraget sig forbrændinger ved en slags ”eksplosion” formentlig forårsaget af udsivende gas. Efter et lægetilsyn blev den 75-årige fløjet til Rigshospitalet til fornøden behandling for diverse brandsår. Politiet vil tirsdag undersøge omstændighederne nærmere ud fra en tese om, at den 74-årige ved et uheld kan have forårsaget en slags gaseksplosion i sin bolig.

 

Brandundersøgelse – Jernbanevej, Nykøbing Sj. – Odsherred

Kl. 22.53 fik politiet via alarmcentralen en melding om, at brandvæsnet var sendt til ildebrand i en tatovørforretning. Branden blev hurtigt slukket, da den ikke var så omfangsrig. Ingen personer var til stede ved brandens opståen, som nu skal undersøges nærmere af politiet. Umiddelbart var der ikke nogen naturlig forklaring på brandens opståen, hvorfor butikken blev afspærret, indtil brandefterforskere kan kigge nærmere på stedet.

Politiet i Nykøbing Sj. / Holbæk hører gerne fra personer, der har bemærket noget mistænkeligt i området i forbindelse med branden. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

 

Spirituskørsel – Vordingborgvej, Køge

Kl. 03.53 anholdt og sigtede politiet en 26-årig mand fra Køge for spirituskørsel i en personbil. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol.

 

 Pressekontakt

 

 

Kommunikationschef Thomas Kristensen

E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Maria Sander Hansen
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
Charlotte Tornquist
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

 

19. april 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 19. april 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 18. april 2024 kl. 07.00 til 19. april 2024 kl. 07.00.

18. april 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 18. april 2024.

Mand sigtet for brandstiftelse på behandlingssted - Bilist uden kørekort fik taget bilen - Fart på ud for Skills. Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 17. april 2024 kl. 07.00 til 18. april 2024 kl. 07.00.

17. april 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 17. april 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 16. april 2024 kl. 07.00 til 17. april 2024 kl. 07.00.