Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestsjællands Politi

Døgnrapport

29. august 2019 11:02

Uddrag af døgnrapport fra onsdag 280819 kl 0700 til torsdag 290819 kl 0700

Uddrag af døgnrapport, pressemeddelelser m.v. bliver dagligt opdateret på www.politi.dk – Midt- og Vestsjællands Politi og app’en POLITI. Følg os på Twitter: @MVSJPoliti.

Døgnrapport

Døgnets anmeldelser vedrørende:


Indbrud i virksomhed/forretninger:

Parkvej, Solrød Strand
Skovbakkerne, Værslev, Kalundborg
Støberivej, Køge

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Holtensmindevej, Sæby, Kirke-Hyllinge
Marsvej, Jyllinge
Sandvejen, Vindinge, Roskilde
Hørstørkervej, Benløse, Ringsted
Jupitervej, Jyllinge

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Gormsvej, Roskilde
Nørre Alle, Kalundborg

Blufærdighedskrænkelse, Algade, Roskilde

Kl. 07.38 anmeldte en 41-årig kvinde fra Roskilde, at hun omkring kl. 06.45 gik i Algade ikke langt fra Røde Port, da hun bemærkede en mand, der kom imod hende med en jakke over armen. Da manden var tæt på kvinde løftede han jakken væk, så hun kunne se, at hans bukser stod åbne, og hun kunne se hans kønsdele. Anmelderen havde ikke følt sig krænket, men ville blot gøre politiet opmærksom på episoden. Manden kom fra Røde Port og gik i retning mod Hestetorvet.

Han beskrives som: Mand, Dansk af udseende, 50-55 år, 180-185 cm, Kropsbygning: Almindelig, Hudfarve: Hvid, Hårfarve: Lys, Hårlængde: Kort, Yderligere kendetegn: fedtet hår, fremstod usoigneret, Iført: sort jakke over armen.

Kontakt politiet, hvis du har oplysninger om den beskrevne mand. Tlf. 114.


Groft hærværk, Nørre Alle, Kalundborg

Kl. 10.54 fik politiet en anmeldelse om, at der var blevet begået groft hærværk mod det nedlagte Kalundborg Sygehus tirsdag omkring kl. 16.45. En patrulje blev sendt til stedet for at undersøge sagen nærmere. Ukendte gerningsmænd havde skaffet sig adgang til bygningerne og havde raseret stedet. Loftsplader og lamper var blevet knust, der var kastet rundt med inventaret og flere pulverslukkere var blevet tømt ud i flere lokaler.

Politiet efterforsker nu sagen, og søger i den forbindelse vidner. Borgere, der har bemærket nogen personer eller køretøjer omkring det nedlagte sygehus tirsdag eftermiddag bedes kontakte politiet på tlf. 114.


Hastighedsovertrædelse – Køge Bugt Motorvejen, Køge

Kl. 11.02 foretog færdselspolitiet en hastighedsmåling af en personbil, som blev ført med en hastighed på 161 km/t, hvor det kun var tilladt at køre 110 km/t. Politiet sigtede en 54-årig mand fra Skovlunde for at køre så stærkt. Føreren havde i forvejen en betinget frakendelse af førerretten, så derfor vil politiet nedlægge påstand om en ubetinget frakendelse af mandens førerret og en bøde på 4500 kr og 500 kr til offerfonden.

Solouheld ind i træ – Lundevej/Skovlindevej, Hårlev – Stevns

Kl. 16.09 skete et solouheld, da en 77-årig kvindelig bilist fra Hårlev af ukendte årsager mistede herredømmet over sin bil, kørte over i modsatte side af vejen, hvor hun påkørte et vejtræ. Den 77-årige blev kørt til sygehuset til kontrol, men slap fra uheldet med knubs. Den 77-åriges bil fik skader efter mødet med træet, mens træet ikke fik større skader.

Udenlandsk butikstyv – Rådhusstræde, Køge

Kl. 16.25 anmeldte personalet i Fakta, at de havde tilbageholdt en udenlandsk butikstyv. En patrulje kom frem til stedet, for at undersøge sagen. Det viste sig, at en ukendt mand, havde fyldt en pose med kød og energidrik som han efterlod i butikken og gik ud. Kort efter kom en anden mand, den nu tilbageholdte 38-årige mand fra Polen til forretningen med en pose magen til, som han havde fyldt med bobbelplast. Han ombyttede de to poser og forlod butikken med posen, der indeholdt varer til en værdi af 1061 kr. Han blev standset i butikkens vindfang, og politiet blev tilkaldt. Det lykkedes ikke politiet at få fat medgerningsmanden til tyveriet. Manden blev anholdt og sigtet for butikstyveri, men nægtede forholdet. Han blev taget med til stationen til afhøring og sagsbehandling, og blev senere på aftenen løsladt. Han er fortsat sigtet i sagen og kan forvente at få en bøde for episoden. Varerne blev leveret tilbage til butikken, der derfor ikke havde et erstatningskrav.

Fik hosteanfald og endte i grøften – Roskildevej, Solrød

Kl. 17.29 kørte en bil i grøften på Roskildevej. Politiet kom frem for at se, om nogen var kommet til skade. Det viste sig, at bilens fører, en 32-årig kvinde fra Køge havde fået et hosteanfald, hvorved hun mistede herredømmet over bilen, der havnede i grøften. Hun slap fra uheldet uden skader, og politiet kunne fortsætte til andre opgaver.

Spiritus og narkokørsel – Strandvej, Høng – Kalundborg

Kl. 19.57 blev en 28-årig mand fra Høng anholdt og sigtet for spiritus og narkokørsel. En narkometertest viste udslag for kokain. Han fik udtaget en blodprøve, hvorefter han blev løsladt. Når resultatet af blodprøven kommer, vil han høre mere fra politiet.

Ordensbekendtgørelsen - Sankt Gertrudsstræde/Lovparken, Køge

Kl. 22.15 blev en 18-årig mand fra Køge sigtet og anholdt for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, da han i spirituspåvirket tilstand råbte ukvemsord efter flere betjente, hvilket var egnet til at forstyrre den offentlige orden. Han blev taget med til stationen, hvor han blev afhørt til sagen. Manden var nu faldet så meget til ro, at han blev løsladt. Han kan forvente at få en bøde for sin optræden.

Vold – Hestetorvet, Roskilde

Kl.01.10 anmeldte personalet fra en pub, at en gæst havde optrådt voldeligt over for en anden gæst. Politiet kom frem til stedet, hvor de traf en 24-årig mand fra Kolding, som blev anholdt og sigtet for vold. Manden havde i forbindelse med et skænderi slået en bekendt, en 23-årig mand fra Kolding, så han faldt og slog sit hoved. Den 23-årige knækkede desuden en tand, som følge af slaget. Den 23-årige var ikke kommet alvorlig til skade, og ønskede ikke at medvirke til sagens opklaring. Den 24-årige blev taget med til stationen, hvor han blev afhørt til sagen. Han blev i forbindelse med visitationen fundet i besiddelse af 4 ecstasypiller, så han blev også sigtet for besiddelse af narko. Den anholdte blev løsladt her til morgen, men er fortsat sigtet i sagerne. Han kan forvente at høre mere fra politiet, når sagerne skal afgøres.




 Pressekontakt

 

 

Kommunikationschef Thomas Kristensen

E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Maria Sander Hansen
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
Charlotte Tornquist
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

 

25. april 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 25. april 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 24. april 2024 kl. 07.00 til 25. april 2024 kl. 07.00.

24. april 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 24. april 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 23. april 2024 kl. 07.00 til 24. april 2024 kl. 07.00.

23. april 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 23. april 2024.

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 22. april 2024 kl. 07.00 til 23. april 2024 kl. 07.00.