Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestsjællands Politi

Døgnrapport

19. marts 2020 10:57

Uddrag af døgnrapport fra onsdag den 180320 kl 0700 til torsdag den 190320 kl 0700

Uddrag af døgnrapport, pressemeddelelser m.v. bliver dagligt opdateret på www.politi.dk – Midt- og Vestsjællands Politi og app’en POLITI. Følg os på Twitter: @MVSJPoliti.

Døgnrapport

Døgnets anmeldelser vedrørende:
               
Indbrud i virksomhed/forretninger:

Greve Centervej, Greve
Næstvedvej, Ringsted
Rosen, Holbæk
Vandtårnsvej, Holbæk

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Østre Parkvej, Ringsted 

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Lysholmparken, Gudmindrup, Højby

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Ingen

 

Borgerne har taget godt imod de nye tiltag i forbindelse med Covid19

Politiet har i det forgangne døgn fået henvendelser fra borger, som ønskede vejledning om hvordan de nye tiltag i forhold til Covid19 skulle fortolkes. Politiet har været synligt til stede og har givet råd og vejledning borgerne. Nogen har kontaktet politiet, hvis de mente at reglerne ikke blev overholdt. Politiet har fulgt op på disse henvendelser og har gennem dialog vejledt forretningsdrivende om reglerne. I enkelte tilfælde er politiet blevet gjort opmærksom på, at restauranter og grill-barer har holdt åben. Ved kontakt til stederne var der tale om udlevering af mad som take-away. Der er ikke blevet udsted nogen bøder i den forbindelse.

 

Borgerne udviser en stor forståelse for de nye tiltag og retter sig efter myndighedernes anvisninger.
Har du som borger eller forretningsdrivende spørgsmål til, hvordan du skal forholde dig, så gå ind på myndighedernes fælles hjemmeside: www.coronasmitte.dk hvor der kan findes svar på mange af de spørgsmål borgerne måtte have om myndighedernes tiltag. Hvis du ikke finder svar her, så ring til den fælles myndigheds hotline tlf: 7020 0233.


Vidner søges i forbindelse med vold – Jyllandsgade, Ringsted

En 26-årig kvinde fra Ringsted anmeldte den 24.februar, at hun var blevet udsat for vold af en mandlig bekendt, hvor hun blev skubbet, slået og fik nikket en skalle, så det begyndte at bløde fra hendes ansigt. Episoden foregik omkring kl. 13.45 på Jyllandsgade foran Rema1000 i Ringsted.

 

Politiet har siden efterforsket sagen og søger i den forbindelse vidner, som overværende volden mod den 26-årige. En ældre kvinde var på stedet og sagde til den 26-årige, at hun gerne ville vidne. En ung mand hjalp kvinden ved at skubbe gerningsmanden væk, og havde spurgt om hun var ok. Det er ikke lykkedes politiet at finde frem til identiteten på disse vidner, som derfor efterlyses offentligt.
Vidner som overværende volden eller var til stede omkring Jyllandsgade ved Rema1000 i Ringsted mandag d. 24. februar 2020 kl. 13.45, bedes kontakte politiet. Efterforsker, politiassistent, Jan Fischer Pedersen kan kontaktes direkte på mobil: 4137 8424 eller kontakt politiet på tlf. 114.

Solouheld – Nordre Ringvej, Ringsted

Kl. 15.25 kørte en 29-årig mand i en personbil ad Nordre Ringvej mod nord, da han mistede herredømmet over bilen og kørte ind i autoværnet. Bilen kørte op og hang fast på autoværnet. Den 29-årige havde vej en fejl fået deaktiveret bilens anti-spin system, og derfor mistede han herredømmet over bilen, da han accelererede. Ingen andre trafikanter blev ramt af bilen og føreren slap uskadt fra uheldet.

Vold i supermarked – Københavnsvej, Roskilde

Kl. 17.34 anmeldte en 40-årig mand, at han havde været udsat for vold, efter en uoverensstemmelse med en anden mandlig kunde, da de stod i køen i Netto. Den 40-årige havde påtalt, at han synes den anden kunde stod for tæt på ham, hvilket manden var blevet fortørnet over og havde optrådt truende over for den 40-årige. Da den 40-årig forlod butikken blev han på parkeringspladsen opsøgt af den vrede kunde, som slog ham i hovedet og spyttede ham i ansigtet.
En patrulje blev sendt til stedet, hvor de afhørte den 40-årige. Politiet efterforsker nu sagen for at finde frem til den mistænkte kunde, men har gode spor i sagen at gå efter.
Vidner som har overværet episoden i Netto onsdag aften bedes kontakte politiet på tlf. 114.

Udenlandske butikstyve sigtet – Greve Centervej, Greve

Kl.17.35 anmeldte personalet fra Rema1000 i Greve, at tre mænd havde været inde i butikken, hvor de stjal kød. Mændene stak herefter af i en polsk indregistreret bil. Politiet fik herefter oplysning om, at de mistænktes bil var set på en adresse i Kildebrønde. En patrulje kørte til stedet, hvor de traf to mænd på 48 og 53 år fra Polen med opholdsadresse i Greve. De to mænd kunne genkendes fra butikken videoovervågning, og blev sigtet for at have stjålet kød for 586 kr i forening. De to kan forvente at høre mere fra politiet, når sagen skal afgøres.

Spirituskørsel – Gl. Skovvej, Holbæk

Kl. 17.40 kørte en 73-årig mand fra Vipperød ad Ringstedvej mod syd og videre ad Gl. Skovvej i Holbæk. Her blev han standset af en patrulje, som konstaterede, at hans havde en alkoholpromille over det tilladte. Han blev derfor sigtet, anholdt og fik udtaget en blodprøve, som politiet nu afventer resultatet

 

Borger anmeldte spirituskørsel – Næstvedvej, Høm, Ringsted

Kl. 17.55 fik politiet anmeldelse fra en borger, som havde set en spirituspåvirket mand stå at tisse på en parkeringsplads ved et supermarked, hvorefter han satte sig ind i bilen og kørte i retning mod Næstved. En patrulje kørte i samme retning og fik standset manden, en 57-årig mand fra Herlufmagle, som blev anholdt og sigtet fro spirituskørsel. Han fik udtaget en blodprøve, hvorefter han blev løsladt. Når resultatet af blodprøven kommer, vil den 57-årige høre mere fra politiet.

Brand i nedlagt industribygning – Søndre Mellemvej, Roskilde

Kl. 18.59 kom et alarmopkald om brand i en nedlagt industribygning. Politi og brandvæsen blev sendt til stedet, hvor der kom sort tyk røg fra brandstedet, som viste sig at være en nedlagt lagerbygning, som har stået tom længe. Brandvæsnet fik hurtigt kontrol over ilden, som var slukket allerede omkring kl. 19.13. Politiet undersøgte brandstedet, men fandt ingen forklaring på, hvorfor branden var startet. Der var ingen el eller varme i den forfaldne bygning, som havde flere knuste ruder og vejrskadet inventar. Årsagen til branden skal derfor undersøges nærmere af politiets brandefterforskere.

Vidner om har set nogen personer omkring brandstedet før eller efter branden startede bedes kontakte politiet på tlf. 114.

Mand gik forkert og skabte utryghed – Grønlykkeparken, Greve

Kl. 22.25 fik politiet anmeldelse om, at en mand gik rundt i området og forsøgte at låse dørene ind til beboerne op. Dette skabte utryghed hos beboerne, og de ønskede politiets assistance. En patrulje kørte til adressen, hvor de traf en 64-årig mand fra Greve, som oplyste at han var gået forkert, og ikke kunne finde sin egen dør. Politiet fulgte herefter den lidt forvirrede herre hjem til den rette adresse.

 

Indbrudstyv anholdt – Greve Centervej, Greve

Kl. 01.26 fik politiet anmeldelse om, at der havde været indbrud i Rema1000 supermarked i Greve. Tyvene havde været inde i kontoret, hvor de havde stjålet en seddeltællemaskine og forsøgt at stjæle et pengeskab. Pengeskabet var dog boltet fast, så det lykkedes ikke tyvene at få det med sig. Tyvene flygtede efterfølgende fra stedet i en sort Seat Van, som senere skulle vise sig at være stjålet. Politiet kørte frem til stedet, hvor de søgte i området efter den flygtende bil.

En hundepatrulje mødte bilen i rundkørslen ved Byvejen/Kappelev Landevej i Greve. Bilen standsede dog ikke men fortsatte videre ad Kildebrøndvej og Vejleåvej. Seat´en kørte herefter ad Ishøj Stationsvej i retning mod Taastrup. Bilen kørte frem til Blekinge Boulevard, hvor den påkørte en sandbunke og standsede. Her løb to mænd fra bilen, men havde politiet lige i hælene. En hundefører fulgte efter og fik hurtigt anholdt en 22-årig mand fra Hedehusene. Den anden stak af fra stedet, men hundepatruljen søgte efter ham i området, uden at finde ham. I bilen fandt politiet indbrudsværktøj og seddeltællemaskinen fra Rema. Den sorte Seat Van viste sig at være stjålet i Albertslund i oktober 2019. Den 22-årige blev taget med til stationen til afhøring, hvor han blev sigtet for indbrud og brugstyveri af bilen Den 22-årige, som var tidligere straffet for berigelseskriminalitet, vil senere i dag blive fremstillet i grundlovsforhør med begæring om varetægtsfængsling.




 Pressekontakt

 

 

Kommunikationschef Thomas Kristensen

E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Maria Sander Hansen
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
Charlotte Tornquist
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

 

17. april 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 17. april 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 16. april 2024 kl. 07.00 til 17. april 2024 kl. 07.00.

16. april 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 16. april 2024.

Vidner søges til indbrud i skole - Mand indrømmede at have narko derhjemme - Lokalbetjente fandt våben hos flugtbilist. Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 15. april 2024 kl. 07.00 til 16. april 2024 kl. 07.00.

15. april 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 15. april 2024.

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 12. april 2024 kl. 07.00 til 15. april 2024 kl. 07.00.