Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestsjællands Politi

Døgnrapport

23. juli 2020 15:28

Uddrag af døgnrapport fra onsdag den 220720 kl. 0700 til torsdag den 230720 kl. 0700.

Uddrag af døgnrapport, pressemeddelelser m.v. bliver dagligt opdateret på www.politi.dk – Midt- og Vestsjællands Politi og app’en POLITI. Følg os på Twitter: @MVSJPoliti.

Døgnrapport

Døgnets anmeldelser vedrørende:


Indbrud i virksomhed/forretninger:

Ravnshøjvej, Kornerup, Roskilde
Frejasvej, Ringsted
Vestre Havneplads, Kalundborg

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Bøgeholmen, Gundsømagle, Roskilde
Nanortalikvej, Himmelev, Roskilde
Skætterivej, Holbæk
Holmeager, Gundsømagle, Roskilde
Vinkelhagen, Jyllinge
Kærholmen, Gundsømagle, Roskilde
Holtug Linievej, Store-Heddinge
Lindegårdshegnet, Nykøbing Sj.

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Ingen

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Skovbrynet, Kalundborg
Solrød Center, Solrød Strand


Uopfordret tilbud om arbejde afslået – Søvang, Roskilde

Kl. 10.55 anmeldte en 23-årig mand fra Roskilde, at han ca. 30 minutter tidligere var blevet kontaktet af en engelsk-/irsk-talende mand, der var ankommet til stedet i en hvid bil med rattet i højre side og en stige på taget. Efter nogle indledende spørgsmål tilbød manden til sidst at rense nogle fliser på grunden, hvilket den 23-årige afslog, hvorefter manden kørte fra stedet. Manden blev beskrevet som: mand, 30-35 år, 180-185 cm høj, almindelig af bygning, rødligt, kort hår med høje tindinger, iført orange vest med grå T-shirt herunder, mørke arbejdsshorts med mange lommer og brune arbejdssko. Anmelderen ønskede blot at underrette politiet om denne uopfordrede henvendelse, som han undrede sig over, samtidig med at han ville underrette naboer mv. om hændelsen.

Vandscootere stødte sammen – Holbæk havn, Holbæk

Kl. 16.02 blev en ambulance tilkaldt til området ved Holbæk havn, efter at to vandscootere var stødt sammen. Politiet kørte også til stedet og fik klarlagt, at en 18-årig mand fra Roskilde havde slået sit knæ, og at en 13-årig pige fra Hørsholm havde fået en mindre hudafskrabning. Begge blev blot tilset af ambulancepersonalet uden at blive indbragt til skadestuen. To vandscootere med den 18-årige og en anden 17-årig ung mand fra Roskilde som førere og med pigen som passager var sejlet tæt på hinanden, da man skulle overdrage et par solbriller fra den ene vandscooter til den anden. Da den ene vandscooter blev ”taget” af en bølge, ramte de uhensigtsmæssigt ind i hinanden, så de personer kom lettere til skade. Politiet kontrollerede i samme forbindelse førerne, som begge havde det fornødne vandscooterbevis og var ædru, ligesom forsikringspapirerne også var i orden. Politiet foretog sig derfor ikke yderligere i anledning af anmeldelsen.

Brand i naturen – Korevlevej, Hønsinge Lyng, Vig – Odsherred

Kl. 17.14 rykkede brandvæsnet ud til en mindre ildebrand i naturen på en strandeng. Anmelderen, der tilkaldte brandvæsnet, havde forinden set to danske mænd, 20-30 år, den ene skaldet, den anden iført en kasket, affyre formentlig fyrværkeri på stedet, inden branden opstod med røgudvikling til følge. Brandvæsnet fik hurtigt branden under kontrol og slukket den. Ved brandstedet fandt politiet efterladte rester af fyrværkeri, men de to mænd blev ikke fundet i området, så de formentlig kunne drages til ansvar for brandens opståen og ulovligt brug af fyrværkeri på denne årstid.

Fører med mulig dårlig samvittighed – Køge Bugt Motorvejen, Greve

Kl. 18.06 ville en patrulje standse en personbil med henblik på rutinemæssig kontrol, da bilen kørte ad Køge Bugt Motorvejen i nordlig retning. Føreren af bilen, hvori der også var et par passagerer, ønskede dog ikke at tale med politiet og satte derfor hastigheden op. Ved afkørsel 27 Greve N standsede føreren på motorvejen og flygtede til fods væk, medens politiet tog kontakt til de to passagerer i bilen. Der var tale om to 19-årige mænd fra Storkøbenhavn, der blev tilbageholdt, medens politiet ledte efter den flygtede fører i området. Bilen var ikke meldt stjålet og var ejet af en 23-årig mand fra Lundby. Den flygtede fører blev beskrevet som en mand, 20-25 år, 170-175 cm høj, kort sort skæg og iført kasket, men politiet fandt ham ikke i nærområdet. Da føreren identitet heller ikke med hjælp fra de to tilbageholdte passagerer kunne fastlægges, tog politiet kontakt til bilejeren, som heller ikke ønskede at oplyse identiteten på føreren. Bilejeren blev derfor sigtet for overtrædelse af færdselslovens bestemmelser om manglende oplysningspligt og kan nu forvente at få en bøde herfor. De to tilbageholdte passagerer fik lov til at gå fra stedet, og politiet sørgede for at få bugseret den efterladte bil væk fra motorvejen.

Husmur påkørt – Skolebakken, Grevinge – Odsherred

Kl. 18.33 var en bilist forulykket i forbindelse med kørsel væk fra en parkeringsplads. Det viste sig, at en 85-årige kvinde fra Grevinge på vej væk fra parkeringspladsen mistede kontrollen over bilen, så den påkørte en husmur. Som følge af påkørslen opstod der et hul på ca. 40-50 cm i husmuren, men ifølge redningsberedskabets vurdering var der ikke behov for afstivning af bygningen. Den 85-årige selv slag uskadt fra ulykken, men bilen fik en mindre skade på fronten.

To efterlyste piger dukkede op – Skovbogade, Roskilde

Kl. 19.15 henvendte to 14-årige piger fra Ringkøbing sig sammen med en advokat på politistationen i Roskilde, fordi de gerne vil anmelde til politiet, at de var utilfredse med forholdene på den institution, som de var rømmet fra. Midt- og Vestsjællands Politi afhørte pigerne om deres utilfredshed og oprettede en sag herom, så sagen senere kan blive oversendt til Midt- og Vestjyllands politikreds til vurdering og eventuel nærmere undersøgelse. Pigerne blev i løbet af de sene aftentimer efter aftale med Midt- og Vestjyllands Politi og de lokale, sociale myndigheder bragt retur til deres institution, hvorefter den jyske politikreds fremadrettet forestår koordinationen mellem institution, politiet og de sociale myndigheder i sagen.

Blufærdighedskrænkelse – Tværalle, Ringsted

Kl. 23.30 anmeldte en 23-årig kvinde fra Ringsted, at hun kl. ca. 23.15 var blevet befølt af en fremmed mand, da hun var på vej ad Tværalle. Ud for Ringsted Hallen mødte hun tilfældigt en fremmed mand, som gik i modsat retning som hende og også skifte side på vejen, da den 23-årige skiftede fra det ene fortov til det andet for at undgå ham. Da de mødtes, spurgte han indledningsvist om vej til togstationen, hvorefter han uvarslet begyndte at beføle den 23-årige, som løb fra stedet for at slippe væk. Manden blev af anmelderen beskrevet som: 25-35 år, dansk af udseende, ikke så høj, men ”bred” af bygning, lidt skæg, brunt kort hår og iført løse sorte bukser. Trods eftersøgning i området og andre steder i Ringsted by fandt politiet ikke frem til den mistænkte mand.

Politiet i Ringsted hører gerne fra personer, der har bemærket manden i området, eller som kan give oplysninger om hans identitet. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Brandundersøgelse – Kalundborgvej, Holbæk

Kl. 03.01 gik en røgalarm i gang i opgangen i en beboelsesejendom, så brandvæsnet og politiet rykkede ud for at undersøge årsagen nærmere. Ved ankomst til opgangen fandt myndigheder nederst i opgangen noget forbrændt plastisk materiale, som der ikke var ild i. Opgangen var dog røgfyldt, så brandvæsnets opgave var udluftning. Evakuering af ejendommens beboere var derfor ikke nødvendig. Det forbrændte materiale i størrelsen ca. 40x50 cm sikrede politiet sig til nærmere teknisk undersøgelse for at finde den egentlige brandårsag og i et forsøg på at få fundet ud, hvorfra materialet stammer. Det brændte materiale stammede ikke umiddelbart fra opgangen. Der var som sådan ikke sket nogen egentlig brandskade i ejendommen eller dens kælderrum, der lå tæt på det brændte materiale.

Politiet i Holbæk hører gerne fra personer, der har bemærket noget usædvanligt i området ved beboelsesejendommen på Kalundborgvej. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Færdselsuheld – Vig Parkvej, Vig – Odsherred

Kl. 03.22 rykkede ambulancepersonale og politiet ud til et færdselsuheld, efter at en traktor havde påkørt en bro, hvor en jernbane bliver ført over vejen. Det viste sig, at der på uheldsstedet var væltet en traktor, efter at den fører – en 19-årig mand fra Nykøbing Sj. – i forbindelse med kørsel i østlig retning først havde påkørt et vejskilt og derefter selve jernbanebroen over vejen. Den 19-årige blev hurtigt alkotestet med negativt resultat, hvorefter han blev bragt til skadestuen i Holbæk til undersøgelse. Politiet fik dog rutinemæssig udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse af, hvorvidt den 19-årige kunne være påvirket af euforiserende stoffer, da politiet ikke nåede at teste ham herfor inden transporten til skadestuen. Jernbanemyndighederne blev underrettet om den påkørte bro, men påkørslen fik ikke nogen indflydelse på togdriften. Vig Parkvej blev afspærret, indtil et tilkaldt bugseringskøretøj kunne få fjerne den væltede traktor, hvorfra diverse væsker og olie var løbet ud. Kl. ca. 07.30 var traktoren fjernet fra uheldsstedet, så vejen kunne åbnes for trafik. Grus til opsugning af de spildte væske blev strøet ud og vil blive fjernet senere i løbet af torsdagen. Den 19-årige var sluppet fra uheldet med diverse knubs og afventer nu svaret på analyseresultatet af den udtagne blodprøve. Ingen øvrige trafikanter var involveret i uheldet.

Pressekontakt

Martin Bjerregaard
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Charlotte Tornquist
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Maria Sander Hansen
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

 

Camilla Schouw Broholm
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Flere døgnrapporter

19. januar 2021

Midt- og Vestsjællands Politi

Uddrag af døgnrapport fra mandag den 180121 kl 0700 til tirsdag den 190121 kl 0700

Uddrag af døgnrapport, pressemeddelelser m.v. bliver dagligt opdateret på www.politi.dk – Midt- og Vestsjællands Politi. Følg os på Twitter: @MVSJPoliti.

18. januar 2021

Midt- og Vestsjællands Politi

Uddrag af døgnrapport fra fredag den 150121 kl 0700 til mandag den 180121 kl 0700

Uddrag af døgnrapport, pressemeddelelser m.v. bliver dagligt opdateret på www.politi.dk – Midt- og Vestsjællands Politi. Følg os på Twitter: @MVSJPoliti.

15. januar 2021

Midt- og Vestsjællands Politi

Uddrag af døgnrapport fra torsdag den 140121 kl. 0700 til fredag den 150121 kl. 0700.

Uddrag af døgnrapport, pressemeddelelser m.v. bliver dagligt opdateret på www.politi.dk – Midt- og Vestsjællands Politi. Følg os på Twitter: @MVSJPoliti.