Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestsjællands Politi

Døgnrapport

1. juli 2019 13:32

Uddrag af døgnrapport fra søndag 300619 kl 0700 til mandag 010719 kl 0700

Uddrag af døgnrapport, pressemeddelelser m.v. bliver dagligt opdateret på www.politi.dk – Midt- og Vestsjællands Politi og app’en POLITI. Følg os på Twitter: @MVSJPoliti.

23-årig mand afgået ved døden – Søndre Molevej, Køge

Kl. 0840 fik politiet en underretning fra Rigshospitalet om, at en 23-årig mand fra Lellinge ved Køge var blevet indbragt i livløs tilstand, og at han kort efter afgik ved døden. Den 23-årige havde været til en fest i en lagerbygning på Søndre Molevej, hvor han omkring kl. 0433 blev dårlig og besvimede. Hans venner lavede førstehjælp på manden og ringede 112. En ambulance kom frem til stedet og kørte ham til Rigshospitalet, hvor han blev erklæret død. Politiet undersøger nu den tragiske hændelse, for at få klarlagt årsagen til dødsfaldet. Der vil blive afholdt et retslægeligt ligsyn senere i dag. Politiet undersøgte søndag morgen lagerbygningen Søndre Molevej, hvor festen blev afholdt. Her fandt politiet tegn på, at der ved festen var blevet indtaget en del lattergaspatroner. Disse oplysninger indgår i undersøgelsen af dødsårsagen. Ud fra de tekniske undersøgelser og vidneforklaringer i sagen, vil politiet forsøge at klarlægge om den afdøde har indtaget lattergas, og i så fald om det har været en medvirkende årsag til dødsfaldet. De pårørende er underrettet.


Parkering til ulempe – Højagervej, Karlstrup, Karlslunde – Solrød

Kl. 1344 fik politiet anmeldelse om, at der holdt en del biler ulovligt parkeret på vejen, der ligger tæt ved Karlstrup Kalkgrav, hvor mange kommer for at bade i det varme vejr. Bilerne holdt til gene for den øvrige færdsels på stedet, så en patrulje kørte til stedet for at kontrollere bilerne. Der blev udstedt parkeringsafgifter til 15 køretøjer, som holdt ulovligt parkeret. Mens politiet var på stedet, kom flere bilejere til og skyndte sig at flytte deres bil.

Højresvingsuheld – Københavnsvej, Roskilde

Kl. 1402 skete et færdselsuheld, da en personbil, der blev ført af en 25-årig mand fra Hedehusene, kørte ad Københavnsvej i østlig retning, hvor han foretog et højresving ad Håndværkervej. Her ramte bilen en knallert, der kørte ligeud i samme retning. Knallertføreren, en 49-årig kvinde fra Hedehusene, og den 25-årige bilist blev tilset i ambulance, men var begge uskadt. Politiet optog rapport i sagen om vigepligtsforseelsen, der var årsag til uheldet. Den 25-årige kan forvente at høre mere fra politiet i den anledning.

Huspektakler, Hegnsgården, Greve

kl. 1557 fik politiet en anmeldelse om, at der var huspektakler imellem en mand og en kvinde i en lejlighed, hvor der lød høje råb. Politiet fik i første omgang telefonisk kontakt til den mandlige part, der sagde at han havde været ophidset, men at der igen faldet ro på gemytterne, så der var ikke behov for politiets assistance. Kl. 1750 fik politiet en ny anmeldelse fra bekymrede naboer, der oplyste, at der blev smidt stole ud af vinduet fra samme lejlighed. En patrulje kom frem til stedet og fik en snak med den mandlige part, der nu var faldet til ro igen og lovede, at der ikke ville komme flere problemer på adressen. Omkring kl. 1915 kom endnu en anmeldelse om, at der var uro i lejligheden. En patrulje kom endnu engang frem til adressen, hvor manden havde smadret inventaret i sin lejlighed. Nu var han faldet i søvn på sofaen, og kvinden var ikke længere på stedet. Kl. 2007 var der en fornyet anmeldelse om, at der blev kastet med ting i lejligheden, men da patruljen kom frem, var der ingen hjemme på adressen. Kl.2120 var den gal igen. Nu var manden kommet retur til stedet, hvor han smed med glas og råbte foran bebyggelsen. Der blev dog kort efter ro på stede forblev ro et stykke tid, hvorfor poltiet antog at balladen var ophørt. Kl. 0135 kom flere anmeldelser om, at der nu igen var larm og ballade i lejligheden. En patrulje blev sendt til stedet, hvor de anholdt den 43-årige mand, der blev taget til stationen, for at få nattero på stedet. Han blev løsladt næste morgen uden at være blevet sigtet for noget.

Mindreårige butikstyve – Klosterparks alle, Ringsted

Kl. 2008 anmeldte en butiksdetektiv i Føtex, at han havde tilbageholdt to piger på 13 og 14 år, der havde taget fire Mokaii cider til en værdi af 64 kr. Forældrene var orienteret og på vej til stedet, for at hente deres piger. Da de to butikstyve er under den kriminelle lavalder, blev der ikke lavet en straffesag. Politiet underrettede de sociale myndigheder om episoden.

 

Uheld med narkopåvirket bilist – Køgevej, Roskilde

Kl. 2009 skete et sammenstød på Køgevej lige efter krydset ved Darupvej mod nord. En 52-årig kvindelig bilist fra Næstved var netop sat i gang efter rødt lys i krydset, da hun blev påkørt bagfra af en personbil. Den 52-åriges bil blev i forbindelse med påkørslen skubbet frem i den forankørende bil. Bilen der var årsag til uheldet blev ført af en 18-årig mand fra Roskilde, der viste sig at være narkopåvirket. Han blev derfor anholdt og fik udtaget en blodprøve, hvorefter han blev løsladt. Ingen personer kom til skade ved uheldet. Bilerne spærrede store dele af kørebanen, så Falck blev tilkaldt til at flytte køretøjerne. Hjemmeværnet som assisterer på festivalen med at afvikle trafikken hjalp til stedet. Kørebanen var helt farbar igen omkring kl. 21.38, da bilerne var flyttet og der var ryddet op på stedet. Når resultatet af blodprøven kommer, vil den 18-årige høre nærmere fra politiet.

Biltræf – Stadionvej, Asnæs – Odsherred

Kl. 2135 fik politiet anmeldelse om, at der var samlet flere biler ved stadion, og at de spillede høj musik. En patrulje kørte frem til stedet, hvor de traf ca. 15 unge mennesker, der hyggede sig og kiggede på biler. Alt var roligt på stedet, og der var ikke grundlag for at sigte nogen i den anledning.

Markbrand – Kongemarken/Boserupvej, Roskilde

Kl. 2217 kom en anmeldelse om en markbrand ud for P-pladsen ved Kongemarken tæt ved Boserup skov. Politi og brandvæsen kom hurtigt frem til stedet, hvor der var ild i omkring ½ hektar mark. Ilden var helt slukket omkring kl. 22.41 og brandvæsnet fik kontrol over ilden, før den nåede at brede sig yderligere. Ingen personer kom til skade ved branden. Der var ingen umiddelbar forklaring på, hvorfor der var opstået ild på stedet, så politiet undersøger nu branden nærmere, for at få klarlagt brandårsagen.

Spiritusuheld – Smedegårdsvej, Kyndeløse, Kirke-Hyllinge – Lejre

Kl. 2237 kørte en personbil ad Smedegårdsvej mod nord, hvor den foretog et højresving ad Smedegårdsvej i østlig retning. I forbindelse med svingningen påkørt bilen et el-skab og væltede om på taget. Føreren af bilen, en 25-årig kvinde fra Holbæk, var påvirket af spiritus under kørslen. Hun slap fra uheldet uden personskade, men blev sigtet og anholdt for spirituskørsel. Der blev udtaget en blodprøve, hvorefter hun blev løsladt. Når resultatet af blodprøven kommer, vil den 25-årige høre nærmere fra politiet i forbindelse med uheldet.

Melding om ”skud” – Gersagerparken, Greve

Kl. 2239 kom en anmeldelse om, at der var hørt nogle skud imellem blokkene. Flere patruljer blev sendt til stedet, men kunne ikke finde frem til noget, der tydede på, at der var blevet skudt på stedet. En hundepatrulje talte med en beboer som havde erfaring med skydevåben. Han havde været uden for op til anmeldelsen om skyderi. Beboeren havde ikke hørt nogle former for skud på stedet. Politiet fortsatte herefter til andre opgaver, og der kom ikke yderligere anmeldelse fra stedet.

Tyveri af dør – Søllerupvej, Herfølge – Køge

Kl. 0021 fik politiet en anmeldelse fra et vidne, der havde set en bil med slukkede lygter køre ind på en ubeboet landejendom, hvilket vidnet fandt mistænkeligt. Politiet kørte hurtigt frem til stedet, idet der var mistanke om, at der ville blive begået indbrud på stedet. Da patruljen kom mod gerningsstedet mødte politiet en bil med en trailer, der havde en dør fastspændt på traileren. Patruljen standsede bilen, hvori der sad to mænd, en 35-årig mand fra Karise og en 33-årig mand fra Tureby. Den 33-årige oplyste at de havde taget døren fra den ubeboede ejendom, da han troede den skulle smides ud. Den 35-årige oplyste, at han ville hjælpe sin ven med at hente døren, da han troede han havde fået lov at tage den. Det var en nyere dør, der ikke lignede en, der skulle smides ud. Den ubeboede ejendom ejes af Køge Kommune, og døren blev sat tilbage i den staldbygning, hvor den havde stået. De blev begge sigtet for tyveriet, da der ikke lå nogen aftale om, at de måtte tage døren. Den 33-årige var eftersøgt til fogedretten, så han blev anholdt og taget med henblik på at blive fremstillet for fogeden dagen efter. Den 35-årige fik lov til at forlade stedet, men de er begge fortsat sigtet i sagen.

Påvirket bilist påkørte ”Røde port” – Københavnsvej, røde port, Roskilde

Kl. 0255 påkørte en bilist af ukendte årsager en betonpille ved ”Røde port” på Københavnsvej og totalskadede bilen. Føreren af bilen flygtede fra stedet til fods efter uheldet uden at underrette politiet om hændelsen. En taxachauffør så føreren løbe fra stedet, så politiet fandt kort efter frem til en 21-årig mand, der kunne mistænkes for at have kørt bilen. Han var påvirket at spiritus og narko, så han blev sigtet, anholdt og fik udtaget en blodprøve. Han var spirituspåvirket i en sådan grad, at politiet inddrog hans førerret midlertidigt, mens sagen behandles. Bilen holdt og spærrede Københavnsvej og blev derfor nødflyttet, hvorefter trafikken igen kunne glide. Den 21-årige kan forvente at høre mere fra politiet, når resultatet af blodprøven kommer.




 Pressekontakt

 

 

Kommunikationschef Thomas Kristensen

E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Maria Sander Hansen
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
Charlotte Tornquist
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

 

23. april 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 23. april 2024.

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 22. april 2024 kl. 07.00 til 23. april 2024 kl. 07.00.

22. april 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 22. april 2024

Vidner søges til groft overfald på lastbilchauffør - Mænd afsløret midt i narkohandel - Vidner søges til indbrud i tandlæge, hvor dyrt udstyr blev stjålet. Læs mere i weekendens uddrag Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 19. april 2024 kl. 07.00 til 22. april 2024 kl. 07.00.

19. april 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 19. april 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 18. april 2024 kl. 07.00 til 19. april 2024 kl. 07.00.