Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestsjællands Politi

Døgnrapport

8. juli 2020 11:04

Uddrag af døgnrapport fra tirsdag den 070720 til onsdag den 080720

Uddrag af døgnrapport, pressemeddelelser m.v. bliver dagligt opdateret på www.politi.dk – Midt- og Vestsjællands Politi og app’en POLITI. Følg os på Twitter: @MVSJPoliti.

Døgnrapport

Døgnets anmeldelser vedrørende:


Indbrud i virksomhed/forretninger:

L.C Worsøesvej, Holbæk
Bjarkesvej, Nyk. Sj.
Holbæk Landevej, Ugerløse

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Kingosvej, Nyk. Sj.
Gl. Skovvej, Svebølle
Bastebjerg, Karlslunde
Tvindelstrupvej, Ringsted
Bjergbakken, Ringsted
Nemovej, Solrød
Bjæverskovvej, Bjæverskov

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Ingen

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Herredåsen, Kalundborg

Lov om arbejdsmiljø – Marievej, Svogerslev - Roskilde

Kl. 09.01 blev politiet underrettet om, at en 43-årig mand fra Taastrup var mødt på arbejde om morgenen, men havde fået tiltagende smerter i brystkassen og ribbenene. Smerterne formodes at være udløst, at han dagen før, den 6. juli, var trådt igennem en tagplade og var landet på en træplanke på arbejdspladsen. En lægehelikopter fløj til stedet for at sikre sig, at manden ikke var i livsfare ud fra de smerter, han beskrev, men han blev vejledt om at søge skadestue. Politiet underrettede Arbejdstilsynet og optog rapport på stedet.

Undersøgelse af brand – Tømmerupvej, Mørkøv – Holbæk

Kl. 09.48 kørte politi og brandvæsen til en villa i Mørkøv, Holbæk, hvor der var brand i et soveværelse. Politiet undersøgte brandårsagen, og ingen personer kom til skade ved branden. Husstandens papegøje overlevede dog ikke branden. Der blev ikke fundet noget mistænkeligt, og branden opstod formentlig ved en kortslutning i en elektrisk oplader i soveværelset.

Tricktyveri fra butik – Kordilgade, Kalundborg

Kl. 10.17 blev politiet tilkaldt til guldmed i Kordilgade, hvor en mand havde forsøgt at stjæle effekter fra butikken. Manden havde bedt om at se nogle smykker fra en montre, og da butiksassistenten havde taget bakkerne frem med smykker, opdagede den ansatte, at manden havde tilegnet sig nogle af smykkerne fra bakken i den ene hånd. Han forlod derefter stedet under påskud at komme tilbage, men dukkede aldrig op. Politiet efterforsker nu sagen, for at finde frem til manden. Han beskrives som:
Mand, Østeuropæisk af udseende, 40-50 år, Kropsbygning: Kraftig, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Sort, Hårlængde: Kort, Yderligere kendetegn: Mangler fingre på den ene hånd, kort trimmet skæg., Iført: Blåt jakkesæt, hvid skjorte, Medbragte: Skulder taske.
Ved oplysninger om mandens identitet eller andet relevant for sagen, skal borgerne kontakte 114.

Mistænkeligt forhold – Skottehusvej, Lejre

Kl. 11.47 ringede en medarbejder fra golfklubben ved Ledreborg i Lejre og fortalte politiet, at en udenlandsk mand havde besøgt stedet kl. 10.30 for at tilbyde at lægge asfalt til en nedsat pris. Medarbejderen bad manden om at sende et tilbud forud for påbegyndelse af arbejdet, men tilbuddet kom aldrig. Medarbejderen udviste sund skepsis over for den udenlandske mand, og de indgik ikke en aftale om at påbegynde arbejdet. Politiet vil gerne opfordre borgerne til at udvise samme skepsis over for personer, der tilbyder sin arbejdskraft som forbipasserende og sikre sig, at man får indgået en lovlig kontrakt om arbejdet. Politiet vil gerne i kontakt med manden for at sikre sig, at han har tilladelserne i orden og ikke forsøger at omgå reglerne for at arbejde i Danmark.
Han beskrives som:
A: Mand, Vesteuropæisk af udseende, 50-55 år, 170-175 cm, Kropsbygning: Kraftig, Hudfarve: Hvid, Hårfarve: Brun, Hårlængde: Kort, Talte: Engelsk, Iført: Kortærmet gul arbejds-t-shirt, slidte jeans.
Oplysninger kan gives til politiet på 114

Færdselsuheld, fører flygtet – Balstrupvej/Østre Ringvej, Ringsted

Kl. 15.59 ringede en 18-årig mand fra Næstved til politiet og forklarede, at hans bil var påkørt bagfra af en mørkeblå personbil i krydset Balstrupvej/Østre Ringvej. Føreren af den anden bil var efterfølgende kørt fra stedet uden at udveksle forsikringsoplysninger, hvorfor politiet nu vil opfordre den anden bilist til at kontakte 114. Vidner, der har set uheldet og i øvrig har oplysninger til sagen kan også kontakte 114 med informationerne.

Lov om arbejdsmiljø – Hallas Alle, Kalundborg

Kl. 17.26 fik politiet en anmeldelse om en arbejdsskade, hvor en medarbejder havde fået varm væske på sin arm i forbindelse med et læk fra en tank, han skulle rense. En lægehelikopter kom til stedet i tilfælde af alvorlige forbrændinger, men personalet vurderede, at den 28-årige mand fra Kalundborg kunne køres til nærmeste skadestue for behandling af brandsår. Politiet underrettede Arbejdstilsynet og optog rapport på stedet.

Indbrud i villa – Nemovej, Solrød

Kl. 17.38 fik politiet en anmeldelse om indbrud i en villa i Solrød. De forurettede havde ved politiet ankomst endnu ikke fået undersøgt, hvad der var stjålet, men to naboer kunne give et signalement på nogle personer, der var flygtet fra stedet. De beskrives som:
A: Mand, 18-20 år, 170-175 cm, Kropsbygning: Almindelig, Iført: Grå/sort tætsiddende træningstøj, arbejdshandsker og hue.

B: Mand, 18-20 år, 170-175 cm, Kropsbygning: Almindelig, Iført: Grå/sort tætsiddende træningstøj, handsker og hue.
Umiddelbart skulle de være kørt væk i en grå Mercedes.
Indbruddet er formentlig sket mellem kl. 15.20 og 16.30 tirsdag den 7. juli.
Hvis borgerne har oplysninger til sagen, bedes de kontakte politiet på 114.


Orden og sikkerhed samt beslaglæggelse af musikanlæg – Hyacintvej, Ringsted

Kl. 19.07 ringede en borger til politiet, idet pågældende var meget generet af høj musik fra en nabo. En patrulje kørte til stedet og vejledte en 38-årig lokal mand om, at musikken skulle skrues ned til et fornuftigt niveau. Manden ønskede ikke at skrue ned, så politiet skruede selv ned for anlægget og vejledte pågældende om, at hvis musikken var til væsentlig gene for de omkringværende, ville politiet beslaglægge musikanlægget. Patruljen forlod boligen, men da de blot var nået ud til vejen, var musikken igen skruet op til et niveau, der var til væsentlig gene. Patruljen vendte derfor om og gik tilbage til boligen, hvor de beslaglagde musikanlægget med henblik på udlevering til ejer tidligst dagen efter. Politiet skønnede, at det var nødvendigt at beslaglægge anlægget præventivt for at sikre ro og orden på stedet.

Mand anholdt for hærværk på politibiler – Banegårdspladsen, Kalundborg

Omkring kl. 01.00 sad en politipatrulje på et kontor på Kalundborg Politistation og arbejdede, da det bankede hårdt på døren til politistationen. Betjentene kunne på overvågningen se en mand udenfor. De gik ud og åbnede, hvor de talte med en spirituspåvirket 30-årig mand fra Kalundborg, som var utilfreds med politiet i forbindelse med, at han blev anholdt ugen før. Manden blev vejledt om, hvordan han kunne klage og bortvist fra stedet. Omkring kl. 02.00 så et vidne, at en mand havde forøvet hærværk mod to patruljebiler og sparket til en cykel, som holdt foran politistationen. To biler fik blandt andet knust ruder, og politiet skal nu undersøge omfanget af skaderne nærmere.

Ud fra beskrivelsen af manden, kunne politiet identificere den mistænkte til at være den 30-årige mand. Patrulje kørte en tur i området og traf den mistænkte på Skibbrogade, hvor han blev anholdt og sigtet for hærværk, Den 30-årige var udadreagerende og voldsom, så han blev kørt til afrusning i detentionen i Roskilde. Når manden er afruset skal han afhøres til sagen. Når skaderne er opgjort vil han blive præsenteret for et erstatningskrav for de ødelagt biler, og han vil senere høre mere fra politiet, når sagen skal afgøres.

 Pressekontakt

 

 

Kommunikationschef Thomas Kristensen

E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Maria Sander Hansen
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
Charlotte Tornquist
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

 

18. april 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 18. april 2024.

Mand sigtet for brandstiftelse på behandlingssted - Bilist uden kørekort fik taget bilen - Fart på ud for Skills. Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 17. april 2024 kl. 07.00 til 18. april 2024 kl. 07.00.

17. april 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 17. april 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 16. april 2024 kl. 07.00 til 17. april 2024 kl. 07.00.

16. april 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 16. april 2024.

Vidner søges til indbrud i skole - Mand indrømmede at have narko derhjemme - Lokalbetjente fandt våben hos flugtbilist. Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 15. april 2024 kl. 07.00 til 16. april 2024 kl. 07.00.