Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestsjællands Politi

Døgnrapport

17. juni 2020 10:46

Uddrag af døgnrapport fra tirsdag den 160620 kl. 0700 til onsdag den 170620 kl. 0700.

Uddrag af døgnrapport, pressemeddelelser m.v. bliver dagligt opdateret på www.politi.dk – Midt- og Vestsjællands Politi og app’en POLITI. Følg os på Twitter: @MVSJPoliti.

Afspærringsstrimmel

Døgnets anmeldelser vedrørende:

               

Indbrud i virksomhed/forretninger:

Ingen

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Ølsemagle Kirkevej, Lille-Skensved
Bakkedraget, Kvarmløse, Tølløse
Bjørnevej, Vipperød
Vig Rosenvej, Vig

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Ingen

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Solbjergvej, Finderup, Høng


Narkobilist efterlyst og frakendt kørekortet – Holbækmotorvejen, Arnakke, Vipperød – Holbæk

Kl. 07.10 fik en 35-årig mand fra Svinninge lidt dårlig start på dagen, da han kørte i en varebil på motorvejen i østlig retning og blev standset af færdselspolitiet på rasteplads Arnakke. Den 35-årige var i forvejen frakendt kørekortet efter en nylig dom for en hastighedsovertrædelse, og færdselsbetjenten anholdt efterfølgende den 35-årige, fordi han blev mistænkt for at være påvirket af narkotika under kørslen, efter at en narkometertest indikerede påvirkning af kokain. Han fik udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer, hvorefter politiet sørgede for, at den 35-årige blev afleveret i fogedretten. Politiet havde efterlyst ham som udeblevet fra et retsmøde, hvilket han fik klaret tirsdag formiddag inden sin løsladelse. Den 35-årige kan nu forvente at høre nærmere fra politiet, når blodprøven er blevet analyseret.

Blufærdighedskrænkelser – Jersie strandpark, Solrød Strand / Trylleskoven, Karlslunde / Strandvejen, Køge

Kl. 14.20 anmeldte en 20-årig kvinde fra Solrød Strand, at hun netop havde været udsat for en onanerende blotter i området ved Jersie strandpark, hvor hun gik sig en tur. Undervejs havde hun mødt manden, der havde stirret intenst på hende samtidig med sin krænkede adfærd. Manden blev beskrevet som: A: Mand, ca. 30 år, 180-182 cm høj, Kropsbygning: Spinkel, Hårfarve: Kronraget / skaldet, Iført: Iført grå/blå shorts. Et par patruljer blev sendt til området for at lede efter manden, men politiet fandt ham ikke.
Kl. 15.03 fik politiet endnu en anmeldelse om blufærdighedskrænkelse ved blotteri, idet en 43-årig kvinde fra Solrød Strand i området ved Trylleskoven, Karlslunde, havde været udsat for en også onanerende mand, hvis signalement passede på blotteren fra området ved Jersie strandpark. Politiet ledte efter den mistænkte mand også i dette område, men fandt ham ikke. Også området ved Hundige Havn og stranden herved blev undersøgt, hvorvidt manden måtte have flyttet sig til dette område, selv om politiet ikke havde modtaget nogen anmeldelse fra dette område. Den mistænkte blev heller ikke truffet i dette område, så politiet forsøger nu at få manden identificeret ud fra beskrivelsen, herunder med hjælp fra offentligheden. Manden har ikke i nogen af tilfældene forsøgt at forgribe sig på ofrene, men kun haft en krænkende adfærd på afstand.
Kl. 15.39 fik politiet en efteranmeldelse fra en 63-årig kvinde fra Køge, idet hun søndag d. 140620 kl. ca. 15.00 havde gået en tur på stranden ved Strandvejen, Køge. Undervejs havde hun mødt en nøgen mand, der lå med sit erigerede lem i hånden, men anmelderen fortsatte blot sin gåtur. Hun anmeldte forholdet, da hun i avisen havde læst om andres oplevelser med en blotter i området. Den nøgne mand blev beskrevet som ca. 35 år, almindelig af bygning og med lyst, kort hår.

Politiet i Køge hører derfor gerne fra personer, der har bemærket manden f.eks. i strandområderne, eller som kan give oplysninger om hans identitet. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagerne, som politiet nu undersøger i sammenhæng.

Færdselsuheld – Blegstræde / Ahlgade, Holbæk

Kl. 15.26 rykkede politiet ud til et færdselsuheld, idet en cyklist var blevet påkørt af en lastbil i krydset Blegstræde-Ahlgade. Cyklisten var dog ikke kommet til skade, men cyklen var blevet beskadiget som følge af uheldet. En 45-årig mand fra Holbæk var i en lastbil kørt ad Blegstræde mod syd og standsede ved Ahlgade, inden han ville foretage svingning til højre ad Ahlgade mod vest. Samtidig kørte en 80-årig mand fra Holbæk på cykel ad Blegstræde i samme retning og også i den hensigt at svinge til højre ad Ahlgade. Cyklisten kørte op på højre side af lastbilen og måtte under lastbilens svingning hoppe af cyklen, så lastbilens hjul kørte over cyklens baghjul og stel. Politiet har optaget rapport om færdselsuheldet.

Tricktyveri i butik – Hovedgaden, Svinninge – Holbæk

Kl. 15.33 anmeldte en 43-årig kvindelig frisør, at hun kl. ca. 15.20 havde fået stjålet sin mobiltelefon fra sin arbejdsplads. En fremmed mand, der medbragte en avis, kom ind i salonen og spurgte hende på engelsk om noget, som hun ikke umiddelbart forstod. Manden gik sammen med frisøren i retning mod baglokalet, hvor manden lagde avisen på bordet og pegede ud ad vinduet. Frisøren forstod stadig ikke, hvad manden ville, hvorefter de gik retur til salonen, og manden, der stadig medbragte sin avis, forlod stedet. Kort efter opdagede frisøren, at hendes mobiltelefon var blevet stjålet fra bordet i baglokalet, hvor manden havde lagt sin avis. Den mistænkte blev beskrevet som: A: Mand, Østeuropæisk af udseende, 25-30 år, 185-190 cm høj, Kropsbygning: Spinkel, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Brun, Hårlængde: Kort, Iført: Gul/orange kasket med net bagi mrk. Louis Vuitton, cowboy bukser, Medbragte: Avis.

Politiet i Holbæk hører gerne fra personer, der har bemærket manden i området tirsdag eftermiddag. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Færdselsuheld – Bragesvej / Næstvedvej, Ringsted

Kl. 16.40 rykkede ambulancepersonale og politiet ud til et færdselsuheld i rundkørslen Næstvedvej – Bragesvej, hvor en fodgænger var blevet påkørt. Det viste sig, at en 21-årig kvinde var blevet påkørt af en personbil, da hun var i færd med at krydse Bragesvej i et fodgængerfelt og gik i sydlig retning. Samtidig hermed kørte en 26-årig mand fra Viby Sj. i en personbil fra Næstvedvej ind i rundkørslen og svingede til højre ad Bragesvej. Under svingningen påkørte han fodgængeren, der efter en undersøgelse på skadestuen kunne erklæres for uskadt som følge af påkørslen. Den 26-årige kan forvente at høre nærmere fra politiet i anledning af uheldet.

Sidste skoledag – Holbæk

Kl. 17.11 førte politiet for sidste gang tilsyn med unge skoleelever, der spontant fejrede sidste skolen i det grønne område i Strandparken. De havde siden først på eftermiddagen været i området, hvor både politiet og kommunens SSP-medarbejdere førte tilsyn. Der havde ifølge politiets optælling kun været et tocifret antal elever, som pænt havde fordelt sig i mindre grupper. I øvrigt opførte skoleeleverne sig fornuftigt, og ingen fremstod på dette tidspunkt synligt påvirkede af alkohol. Politiet holdt også øje med, om skoleelever forsamlede sig andre steder i byen, men politiets overordnede indtryk var, at alt foregik stille og rolig uden uhensigtsmæssig adfærd.
Kl. 22.40 fik politiet dog et par anmeldelser fra naboer til Strandparken om, at de skoleelever, der nu befandt sig i det grønne område, både var meget berusede og højrøstede, ligesom de spillede høj musik. Endvidere mistænktes nogle af dem også for at være trængt ind på en badeanstalt i nærheden. En patrulje kørte til området og kunne konstatere, at de unges adfærd og støjniveau var acceptabelt, indtil festen ebbede ud omkring midnat. 
Kl. 23.29 kørte politiet en tur til Strandmøllevej, hvor nogle festende skoleelever havde forsamlet sig på den ene af molerne i havnen samtidig med, at de skulle spille højt musik. Politiet fik kontakt til flere festglade skoleelever, som dog havde slukket for musikken ved politiets ankomst. De blev vejledt om at forholde sig afdæmpede og sørge for oprydning, inden de forlod området ved festens ophør.
Ingen blev hverken anholdt eller sigtet for noget i forbindelse med politiets forskellige tilsyn ved sidste skoledag i Holbæk.

Færdselsuheld – Brøndgade, Roskilde

Kl. 21.47 havde en anhænger på en lastbil kilet sig fast ved et hus, så redningsberedskabet og politiet måtte tilkaldes. Det viste sig, at en 47-årig mandlig lastbilchauffør fra Vejen var kørt forkert i Roskilde by for at finde et sted, hvor han kunne parkere sin lastbil med tilkoblet anhænger. Lastbilens GPS sendte ham ad Brøndgade i østlig retning frem til Asylgade, hvor han ville svinge til højre. Under svingningen fik toppen af anhængeren kilet sig fast ved tagrenden og hjørnet af et hus i Brøndgade, selv om lastbilchaufføren fik hjælp af tegn og fagter fra en forbipasserende i forbindelse med svingningen i de smalle gader. Redningsberedskabet fik frigjort anhængeren, men der var sket mindre skader på tagrenden og husets facade. Lastbilchaufføren deltog i en alkometertest, som ikke viste nogen tegn på alkoholpåvirkning. Politiet registrerede skaderne og årsagerne hertil i en rapport om uheldet.

Musik til ulempe – Lovparken, Køge

Kl. 02.10 fik politiet en anmeldelse om, at der havde været høj musik fra parken i omtrent halvanden time, ligesom naboer kunne høre råben og skrigen fra området. En patrulje kørte til området og traf kl. 02.22 fem unge, der rolig sad og snakkede sammen, medens de hørte meget lav musik. Politiet fandt ikke grundlag for at foretage sig yderligere over for trufne unge og forlod området.
 

Pressekontakt

Martin Bjerregaard
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Charlotte Tornquist
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Maria Sander Hansen
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

 

Camilla Schouw Broholm
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Flere døgnrapporter

16. april 2021

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 16. april 2021.

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 15. april 2021 kl. 07.00 til 16. april 2021 kl. 07.00.

15. april 2021

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt og Vestsjællands Politi uddrag af døgnrapporten 15 april 2021

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 14. april 2021 kl. 07.00 til 15. april 2021 kl. 07.00.

14. april 2021

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 14. april 2021.

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 13. april 2021 kl. 07.00 til 14. april 2021 kl. 07.00.