Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestsjællands Politi

Døgnrapport

27. november 2019 10:39

Uddrag af døgnrapport fra tirsdag den 261119 kl. 0700 til onsdag 271119 kl. 0700.

Uddrag af døgnrapport, pressemeddelelser m.v. bliver dagligt opdateret på www.politi.dk – Midt- og Vestsjællands Politi og app’en POLITI. Følg os på Twitter: @MVSJPoliti.

Døgnrapport

Døgnets anmeldelser vedrørende:


Indbrud i virksomhed/forretninger:

Slangealleen, Lejre
Industrivej, Tølløse

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Egevej, Vemmedrup, Bjæverskov
Teglværksvej, Asnæs
Holmen, Magleby, Klippinge

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Bakkevænget, Bøsserup, Nykøbing Sj.
Rishøj Sidevej, Nakke, Nykøbing Sj.

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Præstevænget, Nykøbing Sj.



Narkokørsel – Lunderødvej, Lunderød, Tølløse – Holbæk

Kl. 0920 anholdt og sigtede politiet en 20-årig mand fra Tølløse for kørsel i narkotikapåvirket tilstand i en personbil. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer.

Får vendt om – Dragsmøllevej, Hørve – Odsherred

Kl. 10.28 anmeldte en lokal kvinde, at hun på en mark med en stor flok får kunne se, at et får tilsyneladende lå hjælpeløst på ryggen uden at være i stand til selv at vende sig om, så det igen kan stå på benene. En patrulje blev sendt til den lidt anderledes opgave og fandt ganske rigtigt et får liggende på ryggen. Fåret havde det fint, men blev vendt om, så det igen kunne stå på egne ben.

Narkotika beslaglagt – Jyderup – Holbæk

Kl. 12.40 kørte en hundepatrulje med specialtrænede narkohunde til området ved en etageejendom i Jyderup, idet politiet tidligere havde modtaget oplysninger om, at der i området ved ejendommen foregik salg af narkotika. Narkohundene undersøgte området ved ejendommen uden at finde noget, men hundenes næser sporede sig frem til en bestemt lejlighed, hvor politiet traf en mor. Hendes 17-årige søn var hjemme, og på hans værelse fandt politiet i forbindelse med en ransagning i alt 78 poser, der indeholdt marihuana, knust ritalin/amfetamin og midiknet. Antallet af poser og deres størrelse indikerede, at den 17-årige besad de narkotiske stoffer med henblik på videresalg. Han blev derfor anholdt og sigtet for besiddelse af de euforiserende stoffer, som politiet beslaglagde. Den 17-årige blev løsladt efter endt efterforskning og afhøring til sagen, men kan forvente at høre yderligere fra politiet, når sagen mod ham skal afgøres.

Spiritus-/narkokørsel – Tjurgården, Greve

Kl. 13.20 anholdt og sigtede politiet en 35-årig mand fra Rødovre for kørsel i en varebil i både spiritus- og narkotikapåvirket tilstand. Han blev løsladt efter udtagelse af blodprøver til nærmere undersøgelse for alkohol og euforiserende stoffer (mistanke om hash).

Færdselsuheld – Sorøvej, Sigersted Huse, Fjenneslev – Ringsted

Kl. 14.13 blev tre bilister impliceret i et færdselsuheld, da de stødte sammen ud for indkørslen til en privat adresse. En 34-årig mand fra Ringsted var ved at bakke ud fra en stikvej, samtidig med at en 56-årig kvinde fra Sorø ville svinge ned ad samme stikvej. Hun var kørt ad Sorøvej mod øst og havde nedsat hastigheden væsentligt for at afvente den bakkende bilist, så stikvejen kunne blive fri. Den afventende bilist på Sorøvej overså en 25-årig kvinde fra Sorø, hvorfor hun med sin personbil først påkørte den 56-åriges personbil, som så blev skubbet ind i den 34-åriges personbil. En ambulance bragte den 25-årige kvinde til kontrol på skadestuen, men hun var sluppet uden behandlingskrævende skader. De to øvrige parter var også sluppet uskadte fra påkørslen.

Røveri mod person opklaret – Karlslunde Parkvej, Karlslunde – Greve

Kl. 14.38 modtog politiet en anmeldelse om, at en 14-årig dreng fra Karlslunde netop var blevet overfaldet og frarøvet noget tøj samt nogle covers til mobiltelefoner. Politiet kørte med flere patruljer til området, hvor en forslået dreng med hævelser i ansigtet blev truffet sammen med nogle vidner. Politiet fik hurtigt klarlagt, at den 14-årige havde haft de frarøvede effekter til salg og havde aftalt at mødes med en mulig køber ved stationscentret. De var gået op parkeringsdækket, så køberen kunne prøve tøjet uden at vække opsigt. Pludselig dukkede to maskerede unge op og overfaldt den 14-årige med slag, så han faldt omkuld. Et vidne, der havde været til stede, flygtede og alarmerede politiet, samtidig med at køberen sammen med de to maskerede flygtede fra stedet med de røvede effekter. Efterforskningen førte hurtigt politiet på sporet af den interesserede køber, som blev opsøgt på hans bopæl i Karlslunde. Der var tale om en 15-årig dreng, som i overværelse af sine forældre og en repræsentant fra de sociale myndigheder blev sigtet for og afhørt til en sag om røveri. Ved en ransagning af hans bopæl fandt politiet ikke de røvede effekter. Efterforskningen førte politiet videre til en af de maskerede unge, som viste sig at være en 14-årig dreng fra Greve. Også hans forældre var til stede ved politiets ankomst. De sociale myndigheder blev også tilkaldt til hans bopæl, hvor politiet afhørte ham om røveriet. Han kunne ikke sigtes for noget, da han er under den kriminelle lavalder på 15 år. Heller ikke på hans bopæl fandt politiet de røvede effekter, men politiet havde i den fortsatte efterforskning fået identificeret en tredje mistænkt. En 15-årig dreng fra Greve blev derfor kontaktet på sin bopæl, hvor forældrene også var til stede. Ved en ransagning af hans bopæl fandt politiet de røvede effekter, som efterfølgende blev genudleveret til offeret. Også den 15-årig blev sigtet for røveri og afhørt til sagen. Alle tre personer kan forvente at høre nærmere fra både politiet og de sociale myndigheder i anledning af røverisagen.

Uro og uorden – Nygade, Holbæk

Kl. 14.42 ønskede en vagt assistance fra politiet til at bortvise nogle unge, hvis tilstedeværelse i og ved biblioteket ikke var ønsket. Politiet kørte til området og traf to unge mænd på 15 og 17 år fra Holbæk, en 17-årig ung mand fra Frederikssund og en 18-årig mand fra Vig. De havde ikke noget anerkendelsesværdigt formål med ophold på stedet, hvorfor de efter en adfærdsregulerende samtale blev bortvist fra stedet.

Brandundersøgelse – Lynggårdsvænget, Kalundborg

Kl. 16.28 var der ifølge brandvæsnet gået ild i en container med papiraffald. Containerens indhold formodes at være blevet antændt af ukendte personer, idet brandvæsnet og politiet fandt en pakke tændstikker tæt på brandstedet. Der skete kun skade på containeren, og ingen personer kom til skade ved branden, som nu efterforskes nærmere af politiet for at få afklaret, om tændstikkerne kan være blevet brugt af p.t. ukendte personer til at antænde indholdet i containeren.

Narkokørsel – Tingvej, Varpelev, Hårlev – Stevns

Kl. 16.42 modtog politiet en anmeldelse fra en bilist, der var bekymret over en andens bilists kørsel, som var meget usikker. Politiet satte kursen mod området og fik kontakt med bilisten, der fortsatte sin usikker kørsel bl.a. midt på vejen, selv om politiet forsøgte at standse ham. Bilisten blev standset uden dramatik, og bag rattet sad på narkotikapåvirket, 31-årig mand fra Valby. Derfor blev han anholdt kortvarigt i forbindelse med udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer. Ifølge oplysninger til politiet var bilisten ikke årsag til uheld undervejs.

Butikstyve forårsagede færdselsuheld – Centervejen, Asnæs – Odsherred

Kl. 18.47 vil to tatoverede mænd stjæle en større mængde energidrikke og kaffe fra supermarkedet Netto. De blev imidlertid opdaget af personalet, hvorefter de to mænd flygtede fra butikken ud til en ældre, mørkeblå varebil på gule nummerplader på parkeringspladsen. Føreren af varebilen, som i øvrigt også var meget beskidt, bakkede ud fra en parkeringsbås og ramte herunder en personbil ført af en 72-årig kvinde fra Asnæs. Hun kørte ad den ensrettede vej, da uheldet skete. Føreren af varebilen standsede imidlertid ikke op for at deltage i de foranstaltninger, som uheldet gav anledning til. Varebilen, der havde gule nummerplader, blev sidst set køre imod færdselsretningen mod Vestervangen i Asnæs. Føreren af varebilen blev beskrevet som en mand, ca. 35 år, spinkel af bygning, armycut-frisure og iført mørke ”baggy” cowboybukser. Desuden havde han tatoveringer i det meste af hovedet/ansigtet samt på nakke, hals og hænder. Den 72-årige var sluppet uskadt fra uheldet, og politiet forsøger nu at få identificeret flugtbilisten samt den anden mistænkte i forhold til sagen fra Netto.

Politiet i Nykøbing Sj./Holbæk hører gerne fra personer, der har bemærket de to mænd i enten supermarkedet eller på parkeringspladsen, eller som har oplysninger om dem. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Færdselsuheld – Ringstedvej / Ejbyvej, Bjæverskov – Køge

Kl. 20.00 kørte en patruljebil med udrykning ad Ringstedvej mod vest i retning mod motorvejstilkørslen på grund af en hastende politimæssig opgave. I lyskrydset ved Ejbyvej stødte patruljebilen sammen med en varebil, der blev ført i nordøstlig retning mod Lille-Skensved af en 24-årig mand fra Lille-Skensved. De to 26-årige mandlige politibetjente og den 24-årige blev begge tilset af en læge, der tilfældigt passerede uheldsstedet. Ingen af dem var kommet til skade som følge af uheldet, hvis omstændigheder nu skal klarlægges for at kunne afgøre, om nogen har overtrådt færdselsloven forud for sammenstødet.

Færdselsuheld – Høng Landevej, Løve, Høng – Kalundborg

Kl. 22.11 kørte en 20-årig mand fra Stenløse ad Høng Landevej mod syd. Efter en opbremsning ud for en tankstation mistede han på grund af våd kørebane kontrollen over bilen, som kørte i grøften og i den forbindelse også ramte en lygtepæl. Lygtepælen blev lettere bukket, og bilen fik mindre materielle skader. Den 20-årige slap uskadt fra uheldet, hvor ingen andre trafikanter var involveret.

Uro og uorden – L. C. Worsøesvej, Holbæk

Kl. 23.09 fik politiet en henvendelse om, at 6-7 køretøjer var forsamlet, og at førerne af disse gassede unødigt op og brugte bilhornet uden grund. Politiet kørte til stedet, men traf kun to bilister. Der var tale om en 20-årig mand fra Holbæk og en 23-årig mand fra Stenlille. De foretog sig ikke noget ulovligt, hvorfor politiet kort efter fortsatte fra stedet uden at sigte nogen for noget.

Narkokørsel i frakendelsestiden – Vordingborgvej, Køge

Kl. 01.00 anholdt og sigtede politiet en 24-årig mand fra Slagelse for kørsel i en personbil i narkotikapåvirket tilstand til trods for, at han slet ikke måtte være fører af en bil. Han var i forvejen frakendt kørekortet. Den 24-årige blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer.

Mistænkeligt forhold – Ternemosen, Greve

Kl. 04.19 anmeldte en 65-årig kvinde fra Greve, at hun netop var blevet vækket af en fremmed person, som havde lyst hende i hovedet med en lommelygte. Personen var efterfølgende løbet fra stedet i ukendt retning. Politiet kørte til området for at lede efter mistænkelig personer, men fandt ingen. Kvindens bopæl blev også undersøgt nærmere, men politiet fandt ingen tegn på indbrud. Personen kunne ikke beskrives nærmere, ligesom det står hen i det uvisse, hvordan personen er kommet ind på kvindens bopæl.

 Pressekontakt

 

 

Kommunikationschef Thomas Kristensen

E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Maria Sander Hansen
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
Charlotte Tornquist
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

 

26. april 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 26. april 2024.

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 25. april 2024 kl. 07.00 til 26. april 2024 kl. 07.00.

25. april 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 25. april 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 24. april 2024 kl. 07.00 til 25. april 2024 kl. 07.00.

24. april 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 24. april 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 23. april 2024 kl. 07.00 til 24. april 2024 kl. 07.00.