Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestsjællands Politi

Døgnrapport

19. juli 2019 11:24

Uddrag af døgnrapport fra torsdag 180719 kl 0700 til fredag 190719 kl 0700

Uddrag af døgnrapport, pressemeddelelser m.v. bliver dagligt opdateret på www.politi.dk – Midt- og Vestsjællands Politi og app’en POLITI. Følg os på Twitter: @MVSJPoliti.

Døgnrapport

Døgnets anmeldelser vedrørende:

 

Indbrud i virksomhed/forretninger:

Vintapperbuen, Kirke-Hyllinge

Bakkehældet, Valløby, Køge

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Smedestræde, Vindinge, Roskilde
Idunsvej, Holbæk
Venøvej, Hårlev
Eriksholmvej, Vipperød
Benedikte Alle, Karlslunde
Ryttermosevej, Ringsted
Nymøllevej, Hårlev
Tjørnehegnet, Solrød Strand
Duehusvej, Bjæverskov
Læskovvej, Bjæverskov

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Ingen

Indbrud i skole og institutioner mv.:
Hornsherredvej, Lyndby, Kirke-Hyllinge



Tricktyveri – Høng - Kalundborg og Ringsted

Kl. 11.01 anmeldte en 79-årig kvinde fra Odinsvej i Høng, at hun havde fået besøg sidste torsdag d. 11. juli, hvor det havde ringet på hendes dør. Udenfor stod en ca. 15-årig dreng, som bad om at låne en dåseåbner, da han mor ikke var hjemme. Den 79-årige lukkede drengen ind, og kort efter kom hans far også ind i huset. Kvinden gik ud i køkkenet for at finde en dåseåbner, og i mellemtiden gik faren rundt i huset. Faren spurgte den 79-årige, om han måtte låne 500 kr, hvilket kvinden indvilligede i for ”husfredens skyld”, hvorefter de to ”besøgende” forlod kvindens hjem. Kvinden beskrev de to som søde og rare i deres optræden over for hende. Senere opdagede den 79-årige, at der manglede 2000 kr fra det sted, hvor hun havde taget de 500 kr, som manden fik lov at ”låne”. Hun anmeldte det dog først til politiet, da hun læste i pressen at politiet opfordrede borgerne til at anmelde tricktyveri.
De to beskrives som udlændinge, men den 79-årige kunne ikke beskrive dem nærmere.

Kl. 1246 anmeldte en 73-årig mand fra Nørregade i Ringsted, at han netop havde haft besøg af en udenlandsk kvinde og en dreng, der på gebrokkent dansk havde spurgt, om han kunne hjælpe dem med et telefonnummer til en låsesmed. Den 73-årige gik ind i lejligheden for at tage sin mobiltelefon og ledte efter nummeret. Han fandt nummeret og vendte tilbage til kvinden, der nu ikke virkede interesseret i at få nummeret. Pludselig stod der en mand i afhørtes køkken. Kvinden forsøgte nu at distrahere den 73-årige ved at pege ud af vinduet og drengen begyndte at græde uden tårer, så det virkede som skuespil. Herefter skyndte alle tre personer sig ud af lejligheden og kort herefter opdagede den 73-årige, at hans punge ikke længere lå i hans baglomme. Forurettede havde ikke bemærket, at den var blevet taget op. Han forsøgte at løbe efter tricktyvene, men da var de allerede væk. Forurettede mistede 800 kr i kontanter samt sine kort, der dog blev spærret, før de blev misbrugt.

De tre mistænkte beskrives som:
A: Kvinde, Østeuropæisk af udseende, 50-55 år, 160-170 cm, Kropsbygning: Spinkel, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Grå, Hårlængde: Mellemlangt, Yderligere kendetegn: slankt/spinkelt ansigt, Talte: Dansk med accent, Iført: Kjole med korte ærmer muligvis sort.
B: Mand, Østeuropæisk af udseende, 12-13 år, 165 cm, Kropsbygning: Kraftig, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Sort, Hårlængde: Kort, Iført: t-shirt, shorts.
C: Mand, Østeuropæisk af udseende, 45-50 år, 180 cm, Kropsbygning: Kraftig, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Sort, Hårlængde: Kort, Yderligere kendetegn: sort overskæg, Talte: Dansk med accent, Iført: Lys skjorte med korte ærmer, sorte bukser.

Politiet vil meget gerne høre fra borgere, der har bemærket de beskrevne personer i Ringsted torsdag ved middagstid. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger, eller anmeldelse, hvis du har været udsat for lignende tricktyveri eller forsøg herpå.

 

 

Blufærdighedskrænkelse, Tåstrup Møllevej, Holbæk

Kl. 1540 oplyste en 22-årig kvinde fra Holbæk, at hun netop havde set en mand, der sad i en parkeret bil og onanerede. Kvinden havde kortvarigt øjenkontakt med manden, men hun synes det var flovt, så hun skyndte sig at gå væk. Bilen han sad i var en mindre lys personbil.

Manden beskrives som: Dansk af udseende, 30-41 år, 170-180 cm, Kropsbygning: Almindelig, Hudfarve: Hvid, Hårfarve: Lys, Hårlængde: Kort, Talte: Dansk, Iført: lys t-shirt, Grå ell. Blå bukser. Medbragte: Mobiltelefon

Kontakt politiet på tlf. 114, hvis du har set den beskrevne mand omkring Tåstrup Møllevej torsdag eftermiddag og kan komme med oplysninger sagen.


Ulovlig forbindelse med indsatte – Ringvejen ved Køge arrest, Køge

Kl. 2300 fik politiet oplysninger om, at en person stod på Ringvejen og kommunikerede med de indsatte i Køge arrest, idet der blev råbt frem og tilbage mellem gaden og arresthuset. En patrulje kom hurtigt frem og traf en mand, der råbte skældsord efter patruljen, og herefter løb fra stedet. Patruljen fik fat i manden på Kongsberg alle, og han viste sig at være en 21-årig mand fra Brøndby, der blev sigtet for at ulovligt at sætte sig i forbindelse med fanger. Han nægtede forholdet.
Kl. 0029 var den gal igen. Nu stod der fire personer på Ringvejen og kommunikerede med de indsatte. Politiet kom igen frem til stedet, hvor de fik fat i to ud af fire af de mistænkte kommunikatorer. En 22-årig fra Brønshøj og en 22-årig fra Søborg blev sigtet for ulovlig kontakt med indsatte. De to erkendte forholdet og forklarede, at de bare havde savnet deres ven, som de ikke måtte besøge.

De kan alle forvente at høre mere fra politiet, når sagerne skal afgøres.


Brand i skraldespand – Æblehaven, Roskilde

Kl. 0132 kom et alarmopkald om brand i en skraldespand ved en beboelsesejendom. Politi og brandvæsen kørte frem til stedet, hvor det viste sig at der var ild i en skraldecontainer med elektronik. Ilden blev hurtigt slukket, og der skete ingen skade på bygninger eller andet. Ingen personer kom til skade ved branden. Politiet skrev en rapport om sagen, da det ikke var muligt at fastlægge årsagen til branden.

Hvis nogen borgere har bemærket noget mistænkeligt op til branden startede, bedes de kontakte politiet på tlf. 114.


 Pressekontakt

 

 

Kommunikationschef Thomas Kristensen

E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Maria Sander Hansen
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
Charlotte Tornquist
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

 

25. april 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 25. april 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 24. april 2024 kl. 07.00 til 25. april 2024 kl. 07.00.

24. april 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 24. april 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 23. april 2024 kl. 07.00 til 24. april 2024 kl. 07.00.

23. april 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 23. april 2024.

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 22. april 2024 kl. 07.00 til 23. april 2024 kl. 07.00.