Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestsjællands Politi

Døgnrapport

21. juni 2019 10:52

Uddrag af døgnrapport fra torsdag 200619 til fredag 210619

Uddrag af døgnrapport, pressemeddelelser m.v. bliver dagligt opdateret på www.politi.dk – Midt- og Vestsjællands Politi og app’en POLITI. Følg os på Twitter: @MVSJPoliti.

Betjente i patruljebil set bagfra

Døgnets anmeldelser vedrørende:


Indbrud i virksomhed/forretninger:

Ingen

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Holbækvej, Mørkøv
Kolibrivej, Jyllinge
Baggesens Have, Holbæk
Krydservej, Jyllinge
Godsparken, Greve
Friheden, Bjergby, Mørkøv

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Bregentvedvej, Højby Lyng, Højby

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Ingen


Færdselsuheld – Holmeagervej / Greve Centervej, Greve

Kl. 0642 torsdag morgen var der sket et færdselsuheld i rundkørslen, idet en cyklist var blevet påkørt. Det viste sig, at en 29-årig kvinde fra Gadstrup var kørt i en personbil ad Holmeagervej mod nordøst og videre ind i rundkørslen ved Greve Centervej. På vej ind i rundkørslen påkørte hun en 72-årig kvinde fra Greve, der kørte på cykel på vej rundt i rundkørslen for at fortsætte ad Greve Centervej mod sydøst. Ved påkørslen fløj cyklisten af cyklen, der endte delvist inde under personbilen. Cyklisten, der bar styrthjelm, blev kørt på skadestuen til undersøgelse og behandling for muligt kvæstelse i det ene håndled som følge af uheldet. Bilisten kan forvente at høre nærmere fra politiet i anledning af uheldet.

Overgravet gasledning – Præsteengen, Valløby, Køge – Stevns

Kl. 1042 rykkede brandvæsnet og politiet ud efter en anmeldelse om en overgravet gasledning. Der var i forbindelse med gravearbejde, at uheldet skete, så gasledningen blev beskadiget med gasudsivning til følge. Kl. 1116 havde et gasforsyningsselskab fået lukket lækagen, så politiets afspærring af området blev ophævet. Ingen kom til skade ved hændelsen.

Brand i affaldsskakt – Håndværkervej, Roskilde

Kl. 1116 var der opstået en brand på forbrændingsanlægget i en affaldsskakt, så brandvæsnet måtte tilkaldes. Politiet fik klarlagt, at der var tale om en ufarlig brand, som brandvæsnet dog skulle bruge nogen tid på at slukke. Branden i affaldsskakten var opstået af ukendt årsag, men dog hændelig, hvorfor politiet ikke foretog sig yderligere. Ingen personer har været i fare som følge af den utilsigtede brand uden for ovnene.

Færdselsuheld – Kirkeåsvejen, Højby Sj. – Odsherred

Kl. 1133 kørte en 19-årig mand fra Regstrup i en personbil ad Kirkeåsvejen mod sydøst. Et insekt på rattet distraherede den 19-årige så meget, at han mistede kontrollen over bilen, der kørte ud i rabatten og ramte et mindre træ. Føreren og en 18-årig mandlig passager blev begge bragt til skadestuen til kontrol, men de var begge sluppet med diverse knubs. Ingen øvrige trafikanter var involveret i uheldet.

Blotter på spil i butik – Nørregade, Ringsted

Kl. 1135 fik politiet en anmeldelse fra personalet i en genbrugsbutik, idet en fremmed mand var kommet ind i butikken, hvor han havde blottet sig over to kvindelige kunder. Manden blev nu tilbageholdt, efter at han havde trukket sine shorts ned og åbenlyst var begyndt at onanere for de to kvinder på 42 og 48 år i butikken. Politiet kørte til butikken og anholdt en 30-årig mand fra Ringsted, som blev sigtet for blufærdighedskrænkelse. Han blev dog løsladt efter afhøring til sagen og kan nu forvente at høre nærmere fra politiet, når sagen skal afgøres.

Narkokørsel – Kalundborgvej, Holbæk

Kl. 1151 anholdt og sigtede politiet en 22-årig mand fra København NV for kørsel i en varebil i narkotikapåvirket tilstand. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer.

Ihærdige butikstyve – Holbækvej, Jyderup – Holbæk

Kl. 1248 anmeldte personalet i et supermarked, at to mænd netop havde stjålet en kasse med chips fra indgangspartiet. De var bagefter kørt fra stedet i en personbil i ukendt retning. Politiet kørte mod butikken for at foretage den fornødne, uopsættelige efterforskning i sagen. Inden politiets ankomst anmeldte personalet kl. 1305, at de to mænd igen havde været på stedet, hvor de også stjal en kasse chips. Politiet ledte efter personbilen, hvis nummerplade butikspersonalet havde aflæst. Bilen fandt politiet kort efter ved bilejerens bopæl i Svinninge, og kort efter kunne politiet anholde en 23-årig mand fra Mørkøv og en 27-årig mand fra Svinninge som mistænkte for de to tyverier fra supermarkedet. Signalementet på dem stemte overens med de to mænd, som var blevet optaget på supermarkedets videoovervågning. Politiet foretog en ransagning af det sted, hvor de to blev anholdt, og fandt i den forbindelse både chips, morgenmadsprodukter og jakker med prismærker. De fundne effekter blev beslaglagt, da de formodes at være tyvekoster, som politiet fik identificeret som tyvekoster fra yderligere seks butikker i både Jyderup og Holbæk. Begge mænd blev sigtet for butikstyveri fra i alt seks forskellige butikker i den senere tid og løsladt efter afsluttet efterforskning samt afhøring til sagerne. De vil senere høre nærmere fra politiet, når de mange tyverisager mod dem skal afgøres.

Harmonikasammenstød – Assendløsevejen, Osted, Lejre – Lejre

Kl. 1420 skete der et færdselsuheld med flere bilister impliceret. Ingen var dog kommet til skade. Det viste sig, at nogle bilister var standset for rødt lys på Hovedvejen i lyskrydset ved Assendløsevejen efter kørsel i sydlig retning. Det opdagede en 76-årig fra Slagelse lidt for sent, så hun med sin personbil påkørte bilisten foran, så i alt tre andre blev impliceret i et harmonikasammenstød. Der skete kun mindre materiel skade på de implicerede køretøjer.

Blufærdighedskrænker på cykel – Solrød Byvej, Solrød Strand

Kl. 1446 anmeldte en 15-årig pige fra Solrød Strand, at en ung mandlig cyklist var fulgt efter hende og til sidst havde blottet sig over for hende. Hun var kort før anmeldelsen cyklet ad Solrød Byvej øst for motorvejen, da hun blev overhalet af en ung mand på cykel. Lidt efter stod han afventende vest for motorvejen, men anmelderen fortsatte blot forbi ham. Den unge mand kørte efter anmelderen, der undervejs afviste den unge mands forsøg på dialog med hende. Til sidst stoppede anmelderen og vendte sig om, hvor hun så den unge cyklist blotte sig og foretage onanibevægelser på sit lem. Den mistænkte mand blev beskrevet som: A: Mand, Dansk af udseende, 16-18 år, 170-175 cm, Kropsbygning: Spinkel, Hudfarve: Hvid, Hårfarve: Lys, Hårlængde: Kort, Talte: Dansk, Iført: Lyseblå jeans, Medbragte: blå herrecykel. Politiet forsøger nu at få manden identificeret.

Politiet i Køge hører gerne fra personer, der har bemærket manden i området, eller som har oplysninger om hans identitet. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Forsøg på butikstyveri – Ahlgade, Holbæk

Kl. 1516 anmeldte personalet i en taskeforretning, at en mand var blevet tilbageholdt, og at en kvinde var flygtet fra stedet, efter at de i fællesskab forsøgte at stjæle en taske til en værdi af 1500 kr. fra forretningen. Begge havde været inde i taskeforretningen, hvor kvinden gemte tasken under sin kjole, da de sammen var på vej ud uden at betale for tasken. Manden forsøgte at skjule tyveriet ved at dække for kvinden, men tyveriet blev opdaget af personalet, der konfronterede de to. Begge blev tilbageholdt, men det lykkedes kvinden at stikke af, efter at den stjålne taske var efterladt på stedet. Politiet kunne derfor anholde en 54-årig mand fra Frederiksværk, som blev sigtet for forsøg på butikstyveri. Politiet fandt ikke den flygtede kvinde, men har dog en formodning om identiteten på hende. Manden blev derfor løsladt efter afhøring til sagen, som han vil høre nærmere til, når sagen er efterforsket færdig.

Butikstyveri – Ølbycenter, Køge

Kl. 1534 blev politiet kaldt til supermarkedet Føtex, hvor en mand og en kvinde var tilbageholdt efter et butikstyveri. Politiet anholdt en 37-årig kvinde og en 41-årig mand begge fra Rumænien som mistænkte for butikstyveri, idet kvinden havde stjålet en hat og sokker til en værdi af 156 kr., og manden havde stjålet et par herresko til en værdi af 249 kr. De havde ifølge personalet været sammen under tyverierne. Begge blev afhørt til sagerne med assistance fra en tolk, hvor begge fik afgjort sagerne straks med en bøde. De betalte deres respektive bøder og blev begge løsladt efter afsluttet sagsbehandling.

Færdselsuheld – bilist flygtet – Hundige Strandvej / Jerismosevej, Greve

Kl. 1755 anmeldte en 41-årig mand fra Greve, at han kl. ca. 1715 som cyklist havde været impliceret i et færdselsuheld. Han var kørt ad Hundige Strandvej mod syd og ville køre ligeud i lyskrydset ved Jerismosevej. Da der var grønt lys i lyskrydset, fortsatte han sin kørsel, men kørte i lyskrydset ind i højre fordør på en personbil, hvis fører lavede et højresving mod Jerismosevej ind foran ham. Cyklisten væltede ikke, men bilisten standsede ikke op og forsvandt i høj fart ad Jerismosevej. Bilisten blev af cyklisten beskrevet som: A: Mand, Dansk af udseende, 45-50 år, 180-185 cm, Kropsbygning: Almindelig, Hudfarve: Hvid, Hårfarve: Brun, Hårlængde: Kort, Iført: Store sorte solbriller. Manden kørte i en mørkegrå personbil af mærket Peugeot 308. Politiet har nu optaget rapport om uheldet i forsøget på at få bilisten identificeret, idet han kan mistænkes for at have undladt at standse og deltage i de foranstaltninger, som uheldet gav anledning til. Cyklisten slap uskadt fra uheldet.

Cyklist udsat for vold af motorcyklist – Jernbanegade, Roskilde

Kl. 1816 fik politiet en anmeldelse om, at en 23-årig mand fra Roskilde var blevet overfaldet af en motorcyklist, der efter overfaldet var kørt fra stedet i retning mod havnen. Den 23-årige havde cyklet ad Jernbanegade mod vest, da han passerede en motorcyklen, hvis fører gassede voldsomt op. Det irriterede den 23-årige, der med håndtegn med en strittende finger tilkendegav sin mening om det. Cyklisten fortsatte ad Jernbanegade, da han omkring Kornerups Vænge blev kontaktet af motorcyklisten. Efter en mindre verbal diskussion om håndtegnet steg motorcyklisten af sin motorcykel og overfaldt cyklisten med skub, så han væltede omkuld, og efterfølgende et kvælertag. Motorcyklisten, der havde en kvindelig passager med styrthjelm bagpå, kørte videre ad Jernbanegade i retning mod havnen. Overfaldsmanden blev beskrevet som: A: Mand, Dansk af udseende, 30-40 år, 190 cm, Kropsbygning: Muskuløs, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Kronraget / skaldet, ingen styrthjelm på, Yderligere kendetegn: hele venstre underben var tatoveret, Talte: Dansk, Iført: Rød T-shirt og sandfarvet Shorts, kørende på en sort motorcykel med højt styr. Politiet forsøger nu at få motorcyklisten identificeret ud fra eventuelle vidneforklaringer.

Politiet i Roskilde hører gerne fra personer, der har bemærket overfaldet, eller som kan give oplysninger om motorcyklisten og hans motorcykel. Ring på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Forsøg på røveri mod to kvinder – Slotsvej, Holbæk

Kl. 1817 anmeldte to kvinder på 18 år fra hhv. Grevinge og Nykøbig Sj., at de kort forinden var blevet udsat for et røveriforsøg. De var på en ensrettet tilkørselsvej til et supermarked blevet passet op af to maskerede mænd på en knallert. Mændene havde forlangt deres tasker udleveret, men da de nægtede, trak den ene en lang køkkenkniv frem og truede dem. De fik ikke taskerne udleveret og flygtede fra stedet på knallerten. Politiet ledte i området efter de to mænd og deres knallert, men fandt dem ikke. Til gengæld fandt politiet en henkastet køkkenkniv, som nu er sikret til nærmere tekniske undersøgelser for at finde spor, der kan identificere de to mænd.

Politiet i Holbæk hører gerne fra personer, der har mærket røveriforsøget, eller som har bemærket de to mænd på deres flugtrute. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Narkobilist med narko i bilen mv. – Bjergbakken, Ringsted

Kl. 2007 anholdt og sigtede færdselspolitiet en 28-årig mand fra Aakirkeby for kørsel i en personbil i narkotikapåvirket tilstand. Bilen måtte han i forvejen ikke være fører af, fordi han var frakendt førerretten. En narkometertest havde indikeret, at den 28-årige var påvirket af både kokain, amfetamin og hash under kørslen i bilen. Færdselspolitiet foretog også en ransagning af bilen, hvor der blev fundet ca. 127 gram hash og en pølsemandspose med ca. 11 gram hvidt pulver, som ifølge den 28-årige selv skulle være MDMA. Han fik udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer og blev efterfølgende afhørt til de forskellige lovovertrædelser, inden han senere på aftenen blev løsladt. Senere vil han høre nærmere fra politiet, når sagerne mod ham skal afgøres.

Bilist uden kørekort var eftersøgt – Fasanvej, Køge

Kl. 2045 sigtede politiet en 21-årig mand fra Høng for kørsel uden førerret i en personbil, som politiet standsede på Fasanvej til rutinemæssig kontrol. Den 21-årige var tidligere blevet idømt et kørselsforbud og måtte derfor ikke køre bil, før han havde bestået en ny teori- og køreprøve. Det viste sig endvidere, at den 21-årige var efterlyst af politiet, fordi han var udeblevet fra et møde i fogedretten i Holbæk. Han blev derfor frihedsberøvet med henblik på fremstilling i fogedretten fredag ved politiets foranstaltning.

Lov om euforiserende stoffer mv. – Skolevej, Køge

Kl. 2200 kørte politiet til området ved Rishøj Hallen og ville kontrollere nogle personer, der opholdt sig i området. De stak dog af, da politiet ankom, men det lykkes politiet at få kontakt til en 23-årig mand fra Køge, der var i besiddelse af knap 24 gram hash og en del kontanter. Af disse beslaglagde politiet 5400 kr. til betaling af gæld til det offentlige. Politiet traf også en 29-årig mand fra Køge i området, men han blev ikke sigtet for noget.

Narkobilist mistede sin bil – Fredensvej, Benløse, Ringsted

Kl. 0050 anholdt og sigtede politiet en 18-årig mand fra Tølløse for kørsel i narkotikapåvirket tilstand i en personbil. En narkometertest indikerede, at han var påvirket af hash og kokain under kørslen, hvorfor han fik udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer. Da det nu var tredje gang inden for blot en måned, at den 18-årige blev afsløret som mistænkt for narkokørsel, beslaglagde politiet hans personbil med henblik på senere konfiskation. Han vil derfor blive indkaldt til et retsmøde, når sagerne og spørgsmålet om endelig konfiskation af bilen skal afgøres.

Anholdelse – Skarridsøgade, Jyderup – Holbæk

Kl. 0145 anmeldte en årvågen kvinde fra Jyderup, at hun kunne se tre mænd opføre sig mistænkeligt i området ved biblioteket. Mændene var ankommet i en bil med tilkoblet trailer. De var nu begyndt at bære vinduer hen til traileren, idet nye vinduer og døre stod frit fremme i området ved biblioteket. Blot to minutter senere var den første patrulje fremme og kunne foretage anholdelse af en 45-årig mand fra Jyderup som mistænkt for forsøg på tyveri. De to øvrige mænd flygtede fra området og efterlod bilen og traileren. Ekstra patruljer, herunder en hundepatrulje, blev sendt til området for eftersøgning af de to flygtede mænd, som politiet kl. 0204 traf gående på Jernbanevej i Jyderup. Da de passede på anmelderens beskrivelse af de mistænkte, blev også disse to mænd anholdt. Der var tale om en 25-årig mand fra Eskebjerg og en 27-årig mand fra Nordjylland, som sammen med den tredje anholdte skal afhøres til sagen. Herefter vil politiet kigge nærmere på sagens omstændigheder og de anholdtes fortid, når politiet skal finde ud af, om de skal fremstilles i grundlovsforhør eller løslades.

Ulovlig forbindelse med fanger – Ringvejen, Køge

Kl. 0155 hørte personalet på politistationen i Køge, at en gruppe unge, der opholdt sig på Ringvejen, var i livlig dialog med indsatte i Køge arrest. De indsatte råbte ud gennem vinduerne til personerne på gaden og omvendt. En hundepatrulje tog kontakt til gruppen, som straks splittedes op, og alle løb væk. Politiet fik kontakt til to 22-årige mænd fra hhv. Brønshøj og Søborg, som begge blev sigtet for overtrædelse af straffelovens bestemmelser om ulovlig kontakt til indsatte i et arresthus. De hører begge nærmere fra politiet i anledning af sigtelsen.

Pressekontakt

Martin Bjerregaard
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Charlotte Tornquist
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Maria Sander Hansen
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

 

Camilla Schouw Broholm
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Flere døgnrapporter

19. januar 2021

Midt- og Vestsjællands Politi

Uddrag af døgnrapport fra mandag den 180121 kl 0700 til tirsdag den 190121 kl 0700

Uddrag af døgnrapport, pressemeddelelser m.v. bliver dagligt opdateret på www.politi.dk – Midt- og Vestsjællands Politi. Følg os på Twitter: @MVSJPoliti.

18. januar 2021

Midt- og Vestsjællands Politi

Uddrag af døgnrapport fra fredag den 150121 kl 0700 til mandag den 180121 kl 0700

Uddrag af døgnrapport, pressemeddelelser m.v. bliver dagligt opdateret på www.politi.dk – Midt- og Vestsjællands Politi. Følg os på Twitter: @MVSJPoliti.

15. januar 2021

Midt- og Vestsjællands Politi

Uddrag af døgnrapport fra torsdag den 140121 kl. 0700 til fredag den 150121 kl. 0700.

Uddrag af døgnrapport, pressemeddelelser m.v. bliver dagligt opdateret på www.politi.dk – Midt- og Vestsjællands Politi. Følg os på Twitter: @MVSJPoliti.