Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestsjællands Politi

Døgnrapport

7. august 2020 13:23

Uddrag af døgnrapport fra torsdag den 060820 kl 0700 til fredag den 070820 kl 0700

Uddrag af døgnrapport, pressemeddelelser m.v. bliver dagligt opdateret på www.politi.dk – Midt- og Vestsjællands Politi og app’en POLITI. Følg os på Twitter: @MVSJPoliti.

Afspærringsstrimmel

Døgnets anmeldelser vedrørende:


Indbrud i virksomhed/forretninger:

Ingen anmeldelser

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Søndervænget, Snoldelev, Gadstrup
Guldborgvej, Veddelev, Roskilde
Landevej, Kildebrønde, Greve
Engdraget, Snoldelev, Gadstrup
Karavelvej, Jyllinge

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Klint Klint Havnevej, Nykøbing Sjælland

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Klosterstræde, Holbæk

Varm weekend i vente: Husk at holde afstand, og dæmp musikken

Det flotte sommervejr, som vi kan se frem til i weekenden er oplagt til en dukkert på stranden. Uanset om du plejer at lufte badevingerne i Køge eller Kalundborg – Solrød eller Sjællands Odde – Greve eller Gudmindrup har politiet en opfordring til dig: Husk nu at holde afstand og sørge for en god håndhygiejne for at minimere risikoen for spredning af corona-smitte.

Hvis der er mange mennesker ved badesøen eller yndlingsstranden, opfordres borgerne til at søge mod alternative steder, hvor der erfaringsmæssigt er færre mennesker.

Politiet har i den seneste tid fået mange anmeldelser fra borgere, der klager over for høj musik, der forstyrrer nattesøvnen. Politiet er meget opmærksomme på problemet og vil i den kommende tid gennemføre en målrettet indsats mod de generende rytmer, uanset om de stammer fra en privat fest eller et offentligt område. Musik, der er til væsentlig gene for de omkringboende, kan meget vel få den konsekvens, at vi inddrager musikanlægget eller soundboxen. Det vil vi helst undgå, så husk at holde støj og musik på et – også for andre – tåleligt niveau.

117 brud på færdselsloven – Holbæk

Onsdag havde politiet en færdselsindsats i Holbæk, hvor mange biler blev standset.
Kontrollen foregik fra middagstid og frem til de tidlige aftentimer, hvor omkring 500 køretøjer blev standset. Politiet gennemgik her om bilisterne overholdt loven.

De første kontroller var på Kalundborgvej ud nr. 130 og ved pendlerpladsen på Ringstedvej i Holbæk mellem kl. 12.15-14.30. Herefter fortsatte patruljerne til Ringstedvej i Kvanløse over for kirken mellem kl. 15.00-17.00. Den sidste kontrol foregik omkring Skagerakvej, Oldvejen og Roskildevej i Holbæk mellem kl. 18.15-19.30.

Det blev til i alt 117 sager, hvor bilisterne blev sigtet for at overtræde færdselsloven. To personer blev i øvrigt anholdt, da de var søgt af politiet i forbindelse med afhøring til andre sager. De fleste af bilisterne kan nu forvente at få en bøde i deres E-boks, og i de lidt grovere færdselsforseelser, vil de sigtede høre mere fra politiet.

Sagerne:
Nedslidte dæk: 16
Ikke anvendt sele: 14
Mobiltelefon under kørslen: 32
Lygtefejl: 14
Manglende syn: 1
Barnestol/børn ikke fastspændt: 2
Kørsel uden førerret: 6
Rødt lys: 1
Narkokørsel: 1
Ikke medbragt kørekort: 10
Manglende ansvarsforsikring: 1
Manglende indregistrering: 1
Ikke standset ved fuldt stop: 18

Flere markbrande i hele kredsen

Politiet fik torsdag flere alarm 112 opkald om brande i marker rundt omkring i hele kredsen, som opstod i forbindelse med høsten. Ingen personer kom til skade ved brandene.

Kl. 12.36 naturbrand i mark på Kildevangsvej, Gøderup, Roskilde - Lejre.
Marken blev antændt under høsten af en mejetærsker. Brandvæsnet fik hurtigt slukket ilden, og der var ikke behov for politiet på stedet.

Kl. 15.30 var brand i en mark på Pileagervej, Rye Mark, Gørlev Sj. – Kalundborg. En gnist fra en mejetærsker tændte marken, som spredte sig hurtigt. Landmanden fik dog selv slukket ilden, så brandvæsnet kun behøvede at efterslukke.

Kl. 16.40 var en mindre naturbrand i et levende hegn ved Vestre Ringvej i Borup – Køge. Politi og brandvæsen kørte til stedet, men da var branden slukket.

Kl. 18.42 kom et alarmopkald om brand i et buskads, som havde spredt sig til en brændebunke på Skelbæk i Snertinge - Holbæk. Marken var samme dag blevet høstet, og det formodes at en gnist fra høstmaskinerne har antændt branden. Ilden nåede at sprede sig til marken før den blev slukket.

Politiet opfordrer borgerne til at være ekstra opmærksomme på, at alt i naturen er knastørt lige nu. Smid derfor ikke cigaretskod, tænd ikke bål eller brug ukrudtsbrænder nær tør beplantning. Vær ekstra opmærksom, hvis du griller. Hav vand eller brandslukker parat, så du hurtigt kan slukke en evt. brand.

Cyklist væltede ved vigepligtsuheld – Brændemosevej, Karlstrup, Karlslunde – Solrød

Kl. 18.56 skete et uheld, da en varebil, der kørte ad Brændemosevej kørte ud fra en indkørsel og ud foran et cykelfelt på i alt ni cykelryttere. Varebilens fører overholdt ikke sin ubetingede vigepligt, men svingede til højre ud foran cyklisterne, som kom kørende mod øst.

Flere i cykelfeltet nåede at undvige, men en 54-årig mand fra Roskilde måtte bremse kraftigt op. Dette medførte, at den 54-årige cyklist kom i slinger, væltede på sin cykel og slog sit knæ. Varebilen standsede kortvarigt op, men da cykelrytterne henvendte sig til føreren gassede han op og kørte fra stedet i østlig retning. Flere patruljer ledte i området efter den flygtede varebil, men fandt den ikke. Vidner havde set varebilens nummerplade, så en patrulje kørte til bilejeren adresse, men traf ham ikke hjemme. Politiet optog rapport om vigepligtsuheldet og vil nu kontakte ejeren af varebilen, for at finde frem til føreren på uheldstidspunktet. Cyklisten slap fra uheldet med knubs.

OPDATERING

Død mand i kornmark identificeret – Kalundborg/Holbæk

Fredag d. 31. juli 2020 blev en mand fundet død i en kornmark ved Tjebberup i Holbæk. Manden havde været død i længere tid og politiet har siden arbejdet på at identificere den afdøde. Manden er nu endeligt identificeret til at være den 55-årige mand fra Kalundborg, som blev meldt savnet i maj måned og senere efterlyst i pressen. Der blev ikke fundet noget mistænkeligt omkring mandens død, og politiets undersøgelser er nu afsluttet. De pårørende er underrettet. Pressekontakt

 

 

Kommunikationschef Thomas Kristensen

E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Martin Bjerregaard
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
Charlotte Tornquist
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
Maria Sander Hansen
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
 

 

Flere døgnrapporter

6. oktober 2022

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 6. oktober 2022.

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 5. oktober 2022 kl. 07.00 til 6. oktober 2022 kl. 07.00.

5. oktober 2022

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 5. oktober 2022.

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 4. oktober 2022 kl. 07.00 til 5. oktober 2022 kl. 07.00.

4. oktober 2022

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 4. oktober 2022.

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 3. oktober 2022 kl. 07.00 til 4. oktober 2022 kl. 07.00.

Forslag