Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestsjællands Politi

Døgnrapport

14. august 2020 11:27

Uddrag af døgnrapport fra torsdag den 130820 kl 0700 til fredag den 140820 kl 0700


Uddrag af døgnrapport, pressemeddelelser m.v. bliver dagligt opdateret på www.politi.dk – Midt- og Vestsjællands Politi og app’en POLITI. Følg os på Twitter: @MVSJPoliti.

Døgnrapport

Døgnets anmeldelser vedrørende:


Indbrud i virksomhed/forretninger:

Geminivej, Greve

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Peder Oxesvej, Tølløse
Digterparken, Nykøbing Sjælland
Langdyssevej, Gundsømagle, Roskilde

Indbrud i fritids-/sommerhus:

-

 

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Ahorn Alle, Ringsted

Musik til ulempe – hele politikredsen

Der har hen over sommeren været mange anmeldelser om musik til ulempe i hele kredsen. Politiet vil fortsat have stor fokus på området, nu hvor endnu en weekend nærmer sig. De mange anmeldelser betyder, at politiet har taget en del musikanlæg i bevaring, når politiet har kunnet konstatere, at musikken var til væsentlig ulempe for de omkringboende.

I lighed med den forgangne weekend vil politiet ikke tøve med at tage musikanlæg i bevaring – også ved første anmeldelse om musik til ulempe, hvis det konstateres, at lydniveauet er til gene.
Politiet vil derfor opfordre til, at borgerne er opmærksomme på, at festen hurtigt kan blive meget stille, hvis der ikke tages hensyn.

Grundlovsforhør i sag om bedrageri og tyveri af entreprenørmaskiner- Kalundborg

En 47-årig serbisk mand med bopæl i Slagelse fremstilles i dag i grundlovsforhør med begæring om varetægtsfængsling i en sag om bedrageri og tyveri af dyre entreprenørmaskiner.
Han er blandt andet siget for at have brugt et falsk firma CVR-nummer i forbindelse med en leasing aftaler af flere værdifulde entreprenørmaskiner bestående af fire gravemaskiner til en samlet værdi af 1.250.000 kr. Den 47-årige en mistænkt for at have solgt maskinerne videre, så leasingfirmaerne led et tab.

På baggrund af denne mistanke ransagede politiet torsdag mandens ejendom i Mullerup, hvor der blev fundet en minigraver med tilhørende skovle, en asfaltskærer, en fastplanermaskine og en påhængsvogn, som blev stjålet fra en byggeplads ved Gørlev Hallerne på Kalundborgvej i Gørlev Sj. natten mellem tirsdag og onsdag i denne uge. Den 47-årige blev herefter anholdt og sigtet for at stå bag tyveriet af disse maskiner.
Den 47-årige er desuden mistænkt i en lignende sag hos Sydøstjyllands Politi. Grundlovsforhøret afholdes ved retten i Holbæk fredag formiddag.

Vidner søges til groft overfald – Greve Bygade, Greve Landsby – Greve

Søndag aften blev en 43-årig mand fra Greve overfaldet i sit hjem af tre maskerede mænd, der sparkede og slog den 43-årige blandt andet med et haveredskab. Politiet har siden overfaldet efterforsket sagen for at klarlægge motivet det til voldelige overfald og finde frem til mistænkte i sagen. Ved overfaldet fik den 43-årige en flænge i hovedet, men hans skader var ikke livtruende.

Den ene af overfaldsmændene henviste under overfaldet til en episode i trafikken, som den 43-årige en times tid forinden havde været involveret i krydset Vesterbjerg/Tune Landevej, ikke langt fra den 43-åriges adresse på Greve Bygade i Greve Landsby, hvor overfaldet skete. Den 43-årige havde påtalt over for føreren af en crosser, at han kørte hasarderet op på fortovet og ud/ind imellem bilerne. Crosseren havde ramt den 43-åriges bil, og han ønskede politiet frem på stedet. Dette ønskede føreren af crosseren ikke, og der opstod en kontrovers imellem den 43-årige og føreren af crosseren. De kørte herefter begge fra stedet, uden at sagen blev anmeldt til politiet.

Efter overfaldet fik politiet kl. 19.43 anmeldelse om episoden og kørte til stedet for at lede efter mistænkte i sagen, men fandt dem ikke. Den forurettede blev kørt til skadestuen til behandling for sine skader.

Politiet søger i den forbindelse vidner til overfaldet, som blev begået søndag aften omkring kl. 19.30. Politiet vil også gerne i kontakt med vidner, som overværende uheldet og kontroversen i krydset Vesterbjerg/Tune Landevej omkring kl. 18.55.

Føreren af crosseren beskrives som:

A: Mand, Dansk af udseende, 18-20 år, 180 cm, Kropsbygning: Kraftig, Hudfarve: Hvid, Talte: Dansk, Iført: Ukendt tøj og havde en styrthjelm på hovedet. Kørte på en grå/hvid crosser uden nummerplade, som larmede højt under kørslen.

Vidner så de tre maskerede mænd komme gående ad Greve Bygade fra syd og hen til den 43-åriges hus kort før overfaldet.

De tre maskerede mænd beskrives som:
C: Mand, Dansk af udseende, 35-45 år, 180-185 cm, Kropsbygning: Fedladen, Hudfarve: Hvid, Hårfarve: Lys, Yderligere kendetegn: Full sleeve, Talte: Dansk, Iført: Sorte bukser, sort trøje, sort halsedisse og solbriller.
D: Mand, Dansk af udseende, 35-45 år, 175-180 cm, Kropsbygning: Fedladen, Hudfarve: Hvid, Hårlængde: Kronraget, Talte: Dansk, Iført: Sort tøj.
E: Mand, Dansk af udseende, 45-50 år, 170 cm, Kropsbygning: Almindelig, Hudfarve: Hvid, Hårfarve: Lys, Hårlængde: Kort, Yderligere kendetegn: Solbrændt i huden, Talte: Dansk.

Oplysninger om episoden og evt. køretøjer, som de tre mænd kørte i til/fra stedet, kan være meget vigtige for efterforskningen. Kontakt politiet på tlf. 114, hvis du har oplysninger i sagen.

 

Markbrand – Gyrstingevej, Gyrstinge, Ringsted

Kl. 13.26 kørte brandvæsen og politi til en kraftig brand i en mark. Der var risiko for, at branden kunne sprede sig. Branden blev bekæmpet ved, at der blev harvet et brandbælte rundt om branden, mens brandvæsnet slukkede ilden. Politiet afspærrede Gyrstingevej ved Bondebjergvej på grund af kraftig røgudvikling under slukningsarbejdet.
Efter omkring en time var ilden blevet bekæmpet, og den blev slukket i tide før den fik fat i nogen omkringliggende bygninger. Vejspærringen blev ophævet samtidig. Ingen personer kom til skade ved branden.

Knallert i uheld med bil – Springstrupvej/Omfartsvejen, Holbæk

Kl. 16.56 kørte en 34-årig mand fra Regstrup på knallert ad Springstrupvej mod syd og ud på Omfartsvejen. Her overskred knallertføreren sin vigepligt og svingede til venstre ud for foran en bil, som kørte ad Omfartsvejen mod vest. Føreren af bilen, en 43-årig kvinde fra Holbæk stod på bremsen, men kunne ikke nå at standse. Hendes bil ramte knallerten, så den væltede. Den 34-årige slap fra uheldet med knubs, en flækket tand og en ridset knallert. Politiet optog rapport i sagen om vigepligtsuheldet.

Uheld i mørklagt kryds – Stensbjergvej/ Københavnsvej,Køge

Kl. 19.09 skete et uheld i et lyskryds, hvor lyssignalet var defekt og krydset derfor mørklagt. En bil, som blev ført af en 45-årig mand fra Køge, kørte ind i krydset fra Stensbjergvej i sydøstlig retning, hvor han skulle lige ud i krydset. Her blev han ramt af en bil, som blev ført af en 25-årig mand fra Herfølge ad Københavnsvej i nordgående retning. Den 45-åriges bil blev ramt på højre side af køretøjet, og bilerne blev begge svært beskadiget og måtte nødflyttes fra uheldsstedet. Begge bilister blev kørt til kontrol på sygehuset, hvor den 45-årig fik konstateret et brækket håndled. Politiet optog rapport om uheldet, som skal belyse omstændighederne og klarlægge, hvem der kan stilles til ansvar for, at det skete.

Mindre brand i glemte aviser – Valdemar Sejrsvej, Holbæk

Kl. 19.10 kørte politi og brandvæsen til en brand i en beboelsesejendom på Valdemar Sejrsvej. Der var røgudvikling fra en lejlighed på 1.sal, så alle beboere i opgangen blev evakureret. Beboeren var ikke hjemme i den lejlighed, hvorfra røgen kom. Det viste sig, at det røg fra nogle aviser, som var blevet glemt på et tændt komfur. Der var endnu ingen synlige flammer, men det røg kraftigt fra aviserne. Brandvæsnet slukkede de ophedede aviser og komfuret. Der skete ingen brandskade i lejligheden. Efter en udluftning kunne alle vende tilbage til deres lejligheder og beboeren i den røgfyldte lejlighed blev orienteret om episoden.

Spirituskørsel – Estershøjvej, Asnæs – Odsherred

Kl. 19.10 sigtede og anholdt politiet en 33-årig mand fra Asnæs for spirituskørsel i en varebil, som han førte ad Estershøjvej. Han fik udtaget en blodprøve, hvorefter han blev løsladt. Politiet afventer nu resultatet af blodrøven, hvorefter den 33-årige vil høre mere i sagen.

 Pressekontakt

 

 

Kommunikationschef Thomas Kristensen

E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Maria Sander Hansen
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
Charlotte Tornquist
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

 

12. april 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt og Vestsjællands Politi uddrag af døgnrapporten den 12 april 2024

Ældre kvinder blev franarret dankort - Unge taget i sliksnyd - Truende mand med gaspistol på station. Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 11. april 2024 kl. 07.00 til 12. april 2024 kl. 07.00.

11. april 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 11. april 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 10. april 2024 kl. 07.00 til 11. april 2024 kl. 07.00.

10. april 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 10. april 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 9. april 2024 kl. 07.00 til 10. april 2024 kl. 07.00.