Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestsjællands Politi

Døgnrapport

17. juli 2020 09:30

Uddrag af døgnrapport fra torsdag den 160720 til fredag den 170720

Uddrag af døgnrapport, pressemeddelelser m.v. bliver dagligt opdateret på www.politi.dk – Midt- og Vestsjællands Politi og app’en POLITI. Følg os på Twitter: @MVSJPoliti.

Narkohund snuser til container

Døgnets anmeldelser vedrørende:


Indbrud i virksomhed/forretninger:

Ingen

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Hovgårdsparken, Greve
Birgitsvej, Greve
Bækvej, Greve
Tjørneholm, Uggerløse

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Ingen

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Solrød Center, Solrød Strand

Færdselsuheld – Ringvejen/Vestergade, Køge

En 23-årig kvinde fra Solrød kørte kl. 09.09 ad Ringvejen mod nord i 2. vognbane og opdagede for sent, at en 18-årig mand fra Næstved og en 45-årig mand fra Jyderup holdt stille i næste lyskryds ved Vestergade. Den 18-årige mand fra Næstved holdt bagerst og ramte ind i den 45-åriges bil. Politiet var på stedet, men førerne udvekslede forsikringsoplysninger, hvorefter patruljen og indsatslederen kørte videre.

Narkosalg – Holmevej, Gundsømagle, Roskilde

Kl. 10.00 ransagede politiet og narkohundene en adresse, hvor beboerne var mistænkt for at handle med narkotika. På stedet fandt hundene frem til 1 kg hash, 490 gram kokain, 7 ecstasypiller samt over 5000 andre slags receptpligtig medicin. På adressen fandt politiet ligeledes et stort kontantbeløb, som beboerne mistænkes for være i besiddelse af fra salg af narkotika. To personer blev i forbindelse med ransagningen anholdt og sigtet for besiddelse af narkotika med henblik på videresalg – en 23-årig mand og en 56-årig mand. Begge fremstilles i grundlovsforhør i Retten i Roskilde kl. 11.45. Anklageren nedlægger påstand om dørlukning i sagen.
En tredje beboer på stedet – en 19-årig mand – blev sigtet for at være i besiddelse af 2,3 gram hash samt en joint til eget forbrug, efter narkohundene havde fundet frem til hans rygsæk. Han kan forvente at høre mere om sagen, når den skal afgøres.

Bil fundet med indbrudskoster – Chr. Hansensvej, Holbæk

Kl. 10.40 fik politiet et opkald om, at en udlejet bil ikke var kommet retur til aftalt tid hos ejeren, men at ejeren kunne se, at bilen befandt sig på Chr. Hansensvej i Holbæk. Politiet kørte derfor til stedet og fandt bilen, og i umiddelbar nærhed af bilen holdt også en brugsstjålet bil parkeret. Den anden bil tilhører en autoforhandler, som fik besked om, at hans bil var fundet. En 26-årig mand fra Holbæk kunne mistænkes for at have stjålet begge biler, ligesom der i den ene blev fundet koster fra et indbrud på Kongsdalvej i Mørkøv samt effekter, der muligvis var brugt ved indbruddet, der fandt sted den 13. juli 2020. Den 26-årige mand blev sigtet for forholdene, ligesom der i bilen også blev fundet ulovlige dopingmidler, som han også blev sigtet for at være i besiddelse af. Den sigtede vil høre nærmere fra politiet, når sagen skal afgøres.

Ammoniakudslip – Virkelyst, Nørre Jernløse, Regstrup - Holbæk

Kl. 12.22 fik politiet en anmeldelse om, at der var sket ammoniakudslip fra et maskinrum i en virksomhed. En defekt tankbeholder indeholdende omkring 500 kg ammoniak lækkede under en reparation, hvorfor medarbejderne på stedet blev evakueret. Udslippet blev håndteret, så der ikke skete udslip, der var til fare for borgerne, og kemidykkere blev sendt ind af brandvæsnet for at overføre ammoniakken til en anden beholder. Politiet var på stedet indtil kl. 15.03. Herefter blev Arbejdstilsynet underrettet.

Færdselsuheld – Vestmotorvejen vestgående ved tilkørsel 35, Ringsted

Kl. 13.49 forulykkede en 50-årig mand fra Sorø på motorvejen, hvor den rullede rundt og endte på taget ude i rabatten. Føreren var fastklemt og måtte hjælpes ud af bilen. Han blev kørt til sygehuset for at blive undersøgt for sine skader, og trafikken måtte holdes tilbage i en kort periode for at få plads til ladvognen, der skulle trække bilen fri af rabatten. Kl. 15.15 var politiet færdige med at optage rapport på stedet, og trafikken kunne køre forbi uheldsstedet. Efterfølgende kørte politiet til sygehuset for at tjekke op på den 50-årige mand, som under uheldet havde forsøgt at rette op efter at have været på vej ud i midterrabatten. Det betød, at han forulykkede og pådrog sig en mindre fraktur på en nakkehvirvel.

Møntsamling stjålet – Osted Skovvejen, Lejre

Kl. 15.18 anmeldte en 81-årig mand fra Lejre, at en mand i mørkt tøj havde udgivet sig for at være fra et befordringsfirma, som skulle give ægtefællen et lift. Manden var selv gået ind i huset, selvom den 81-årige havde fortalt, at hans ægtefælle allerede var kørt fra stedet med en anden chauffør. Manden kiggede lidt i huset og forlod stedet via havedøren. Den forurettede opdagede, at hans møntsamling var forsvundet under den fremmedes ophold i huset.

 

Politiet vil derfor gerne opfordre borgerne til at være særligt opmærksomme på, om personer bærer synligt id-skilt fra den virksomhed eller myndighed, de udgiver sig for at være fra. Hvis det ikke er tilfældet er det en god ide, at borgerne beder om at få forevist id-kort, inden personerne bliver lukket ind i hjemmet. Borgerne kan også foretage en kontrolopringning til virksomheden eller myndigheden for at sikre sig, at pågældende er tilknyttet virksomheden, hvis borgerne finder det nødvendigt eller er i tvivl om den pågældende persons ærinde på stedet.

To anholdt for indbrud – Holbækmotorvejen, tilkørsel 12 – Roskilde

Kl. 03.42 fik Midt- og Vestsjællands Politi et opkald fra Sydsjælland- og Lolland-Falsters Politi om, at der netop havde været indbrud i Sorø, hvor en personbil blev set køre fra stedet mod nord. Midt- og Vestsjællands Politi sendte derfor en patrulje ud for at lede efter bilen, som blev fundet på Holbækmotorvejen ved tilkørsel 12 i Roskilde. En 18-årig mand fra Roskilde og en 23-årig mand fra Svinninge blev anholdt og sigtet for indbrud, og de to mænd blev overdraget til Sydsjælland- og Lolland-Falsters Politi til videre sagsbehandling. Den 23-årige blev desuden sigtet for at føre bil i narkopåvirket tilstand.

Morgenmad var skyld i mistanke om spirituskørsel – Holbækmotorvejen, Holbæk

Kl. 06.10 ringede en borger, idet en medtrafikant førte bilen slingrende ad Holbækmotorvejen, hvorfor borgeren mistænkte, at føreren var spirituspåvirket. Politiet standsede bilen, som blev ført af en 25-årig kvinde fra Hørve. Hun måtte erkende, at bilen muligvis slingrede, idet hun var i færd med at spise morgenmad under kørslen. Politiet påtalte kørslen, og kvinden blev formanet om at koncentrere sig om at køre bil, når hun sad bag rattet og vente med morgenmaden til destinationen var nået. Hun blev ikke sigtet for forholdet.

Vidner søges til overfald – Folkeparken, Roskilde

Politiet søger vidner til et overfald på en 13-årig dreng fra Helsinge, som fandt sted tirsdag d. 14. juli 2020 omkring kl.18.30. Overfaldet fandt sted på det offentlige toilet, som ligger i tæt ved amfiteatret i Folkeparken i Roskilde. Her blev drengen passet op af en gruppe unge mænd, som overfaldt den 13-årige med slag og spark. Drengen blev truet med kniv, og de fratog hans Iphone mobiltelefon og hans bæltetaske af mrk. Gucci, før de stak af fra stedet. Drengen blev efterfølgende undersøgt på hospitalet, hvor det blev konstateret, at han havde brækket næsen. Sagen blev anmeldt tirsdag aften af den 13-åriges mor, som onsdag mødte på politistationen til afhøring med sin søn.

Det var mørkt på toilettet, så signalementet af gerningsmændene er sparsomt. De beskrives som: 7-8 unge mænd i alderen 14-16 år. Iført mørkt tøj og maskering, kun med øjenomgivelserne synlige. De havde både lys og mørk hud. Nogen talte dansk andre talte dansk med udenlandsk accent.

Politiet efterforsker den meget grove sag om overfald på den 13-årige dreng.
Vidner som har bemærket en gruppe af unge mænd i Folkeparken tirsdag aften omkring kl. 18.30, eller i området omkring Folkeparken før og efter gerningstidspunktet bedes kontakte politiet. Ring 114, hvis du har oplysninger i sagen.

 Pressekontakt

 

 

Kommunikationschef Thomas Kristensen

E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Martin Bjerregaard
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
Charlotte Tornquist
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
Maria Sander Hansen
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
Camilla Schouw Broholm
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

 

25. november 2021

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 25. november 2021.

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 24. november 2021 kl. 07.00 til 25. november 2021 kl. 07.00.

24. november 2021

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt og Vestsjællands Politi uddrag af døgnrapporten 24 november 2021

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 23. november 2021 kl. 07.00 til 24. november 2021 kl. 07.00.

23. november 2021

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 23. november 2021.

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 22. november 2021 kl. 07.00 til 23. november 2021 kl. 07.00.