Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestsjællands Politi

Efterlysning

1. november 2022 09:13

32-årig mand efterlyses i sag om forsøg på manddrab

En 42-årig mand blev onsdag i sidste uge udsat for drabsforsøg i Ringsted. Nu efterlyser politiet en mistænkt mand i sagen.

EFTERLYSNING GRAFIK

Opdateret 24.11.2022: Den efterlyste er nu i politiets varetægt og efterlyses ikke længere. Pressen bedes slette navn og foto på manden.

******

Politiet efterlyser den 32-årige (navn fjernet) fra Ringsted, som er mistænkt for at stå bag overfaldet på en 42-årig mand, som natten til onsdag blev udsat for drabsforsøg i sit hjem på Anlægsvej i Ringsted. Politiet har været i dialog med den mistænktes forsvarer, men det er ikke lykkedes at finde frem til (navn fjernet), som derfor nu efterlyses offentligt.

Den 42-årige forurettede mand meldes uden for livsfare, men pådrog sig alvorlige skader som følge af overfaldet, hvor han blandt andet blev stukket med kniv i overkroppen. Siden har politiet efterforsket sagen, og mistanken blev rettet mod den 32-årige. Overfaldet formodes at være begået af to mænd, men politiet har endnu ikke identificeret den anden mistænkte i sagen.

(Navn fjernet) beskrives som:

Mand, 178 cm høj, almindelig af bygning, lys i huden, blå øjne og kort lyst hår og fuldskæg.

Oplysninger om, hvor (navn fjernet) opholder sig bedes give til Midt- og Vestsjællands Politi på tlf. 114 eller direkte på tlf. 4635 1448.

Pressens kontakt: Efterforskningsleder, Kim Lech tlf. 2020 8111.

 

(Foto fjernet)

 Pressekontakt

 

 

Kommunikationschef Thomas Kristensen

E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Martin Bjerregaard
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
Charlotte Tornquist
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
Maria Sander Hansen
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
 

 

Flere efterlysninger

9. november 2022

Midt- og Vestsjællands Politi

Mand efterlyses efter overfald på kvinde i Svinninge

En 41-årig mand efterlyses i forbindelse med et overfald på en kvinde på Strandvejen i Svinninge mandag morgen. Kvinden pådrog sig alvorlige, men ikke livstruende skader.

15. september 2022

Midt- og Vestsjællands Politi

17-årig ung kvinde fra Køge savnes stadig

I seks uger har familien ikke hørt fra en 17-årig ung kvinde, som tidligt en morgen i starten af august forlod sit hjem i Køge. Inden da pakkede hun sine ejendele og lagde et brev til familien. Hun blev efterlyst offentligt, men det har ikke ført til, at politiet har fundet den unge kvinde.

25. august 2022

Midt- og Vestsjællands Politi

Vidner søges - Bilist flygtede efter påkørsel af trehjulet scooter

Politiet søger vidner, som kan komme med oplysninger om bilen på disse fotos. Bilen var involveret i et uheld ved rundkørslen Elmegade/Slagelsevej i Kalundborg, hvor en bilisten stak af efter at have påkørt og væltet en 46-årig kvinde på en trehjulet scooter.

Forslag