Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestsjællands Politi

Efterlysning

1. november 2022 09:13

32-årig mand efterlyses i sag om forsøg på manddrab

En 42-årig mand blev onsdag i sidste uge udsat for drabsforsøg i Ringsted. Nu efterlyser politiet en mistænkt mand i sagen.

EFTERLYSNING GRAFIK

Opdateret 24.11.2022: Den efterlyste er nu i politiets varetægt og efterlyses ikke længere. Pressen bedes slette navn og foto på manden.

******

Politiet efterlyser den 32-årige (navn fjernet) fra Ringsted, som er mistænkt for at stå bag overfaldet på en 42-årig mand, som natten til onsdag blev udsat for drabsforsøg i sit hjem på Anlægsvej i Ringsted. Politiet har været i dialog med den mistænktes forsvarer, men det er ikke lykkedes at finde frem til (navn fjernet), som derfor nu efterlyses offentligt.

Den 42-årige forurettede mand meldes uden for livsfare, men pådrog sig alvorlige skader som følge af overfaldet, hvor han blandt andet blev stukket med kniv i overkroppen. Siden har politiet efterforsket sagen, og mistanken blev rettet mod den 32-årige. Overfaldet formodes at være begået af to mænd, men politiet har endnu ikke identificeret den anden mistænkte i sagen.

(Navn fjernet) beskrives som:

Mand, 178 cm høj, almindelig af bygning, lys i huden, blå øjne og kort lyst hår og fuldskæg.

Oplysninger om, hvor (navn fjernet) opholder sig bedes give til Midt- og Vestsjællands Politi på tlf. 114 eller direkte på tlf. 4635 1448.

Pressens kontakt: Efterforskningsleder, Kim Lech tlf. 2020 8111.

 

(Foto fjernet)

 Pressekontakt

 

 

Kommunikationschef Thomas Kristensen

E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Maria Sander Hansen
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
Charlotte Tornquist
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

 

6. november 2023

Midt- og Vestsjællands Politi

Efterlysning af mistænkt i sag om brandstiftelse ved skole

Hundige Lille Skole i Greve var i september udsat for flere mindre påsatte brande. Politiet beder nu offentligheden om hjælp til en identificere en mistænkt mand, som er blevet fanget på skolens videoovervågning

10. oktober 2023

Midt- og Vestsjællands Politi

Hjælp politiet med at identificere død mand

En mand blev mandag morgen fundet død i vandkanten ved Mullerup Strandvej i Kalundborg kommune. Politiet ønsker hjælp til at identificere ham.

13. september 2023

Midt- og Vestsjællands Politi

Efterlyser kvinde flygtet fra psykiatrisk afdeling

En 29-årig kvinde er flygtet fra en psykiatrisk afdeling i Roskilde og politiet efterlyser nu vidner, der har set hende.