Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestsjællands Politi

Efterlysning

1. februar 2021 14:45

39-årig mand fra Kalundborg savnes

En 39-årig mand fra Kalundborg er forsvundet fra sin bopæl og har ikke givet livstegn fra sig i den senere tid. Politiet og hans familie ønsker nu offentlighedens hjælp til at finde ham.

Anders Vejbjerg Kristoffersen

Midt- og Vestsjællands Politi beder nu offentligheden om hjælp til at finde den 39-årige Anders Vejbjerg Kristoffersen, som har forladt sin bopæl i Kalundborg for mere end 14 dage siden og ikke har givet livstegn fra sig.

Anders Vejbjerg Kristoffersens familie fandt hans bopæl efterladt ulåst og har trods efter egen eftersøgning via sociale medier og omtale i lokale aviser og nyhedshjemmesider ikke fået oplysninger til at lokalisere ham. Politiet er efterfølgende blevet anmodet om hjælp til at finde ham.

Politiet har i den mellemliggende periode inden denne formelle efterlysning forsøgt at få kortlagt hans færden bl.a. ved afhøring af de personer, som sidst har været i kontakt med ham samt ved gennemgang af relevante overvågninger fra f.eks. supermarkeder.

Anders Vejbjerg Kristoffersen har været savnet siden den 14. januar 2021, hvor han sidst er set i live.

Politiet har efterfølgende fundet ham på overvågningen i et lokalt supermarked i Kalundborg den 15. januar 2021. Måske kan han også være set på en tankstation i Kalundborg den 16. januar 2021, men siden har ingen hverken set eller hørt fra ham, ligesom politiet heller ikke har kunnet finde spor eller fået oplysninger, der kunne være med til at finde frem til ham ud fra en bekymring om, at han kunne have brug for hjælp.

Politiet og familien beder derfor nu offentligheden om hjælp til at finde Anders Vejbjerg Kristoffersen, der ikke tidligere har været forsvundet.

Han beskrives som: mand, 39 år, ca. 175 cm høj, normal til let kraftig af bygning, mellemblond, kort strit-hår og brede bakkenbarter. Han går normalt i mørkt tøj.

Se foto af Anders Vejbjerg Kristoffersen.

Midt- og Vestsjællands Politi leder fortsat efter ham ud fra de oplysninger, som politiet har fået ved afhøringer af personer med kendskab til den savnede.

Oplysninger om Anders Vejbjerg Kristoffersen bedes givet til Midt- og Vestsjællands Politi på tlf. 46351448 eller via nærmeste politi på tlf. 114.


 Pressekontakt

 

 

Kommunikationschef Thomas Kristensen

E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Martin Bjerregaard
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
Charlotte Tornquist
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
Maria Sander Hansen
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
 

 

9. maj 2022

Midt- og Vestsjællands Politi

38-årig mand efterlyses i sag om afpresning

I sidste uge blev en 30-årig mand varetægtsfængslet i en sag om afpresning og trusler mod en 32-årig mand i Roskilde. En 38-årig mand efterlyses nu offentligt, da han er mistænkt for afpresning i forening med den nu fængslede og flere pt. ukendte gerningsmænd.

9. februar 2022

Midt- og Vestsjællands Politi

Mand efterlyses til sager om hærværk med økse

Politiet efterlyser gerningsmanden bag flere hærværkssager i Roskilde by, hvor ruder er blevet knust med en økse. Et billede fra en overvågningsvideo viser den mistænkte mand.

10. december 2021

Midt- og Vestsjællands Politi

Efterlysning af 20 årig mand fra angreb med knive ved Holbæk station

En 20-årig mand efterlyses som mistænkt for et livsfarligt angreb med kniv over for en 18-årig mand ved Holbæk station lørdag den 13. november 2021 om eftermiddagen. Et vidne efterlyses i samme anledning.