Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestsjællands Politi

Efterlysning

1. februar 2021 14:45

39-årig mand fra Kalundborg savnes

En 39-årig mand fra Kalundborg er forsvundet fra sin bopæl og har ikke givet livstegn fra sig i den senere tid. Politiet og hans familie ønsker nu offentlighedens hjælp til at finde ham.

Midt- og Vestsjællands Politi beder nu offentligheden om hjælp til at finde den 39-årige Anders Vejbjerg Kristoffersen, som har forladt sin bopæl i Kalundborg for mere end 14 dage siden og ikke har givet livstegn fra sig.

Anders Vejbjerg Kristoffersens familie fandt hans bopæl efterladt ulåst og har trods efter egen eftersøgning via sociale medier og omtale i lokale aviser og nyhedshjemmesider ikke fået oplysninger til at lokalisere ham. Politiet er efterfølgende blevet anmodet om hjælp til at finde ham.

Politiet har i den mellemliggende periode inden denne formelle efterlysning forsøgt at få kortlagt hans færden bl.a. ved afhøring af de personer, som sidst har været i kontakt med ham samt ved gennemgang af relevante overvågninger fra f.eks. supermarkeder.

Anders Vejbjerg Kristoffersen har været savnet siden den 14. januar 2021, hvor han sidst er set i live.

Politiet har efterfølgende fundet ham på overvågningen i et lokalt supermarked i Kalundborg den 15. januar 2021. Måske kan han også være set på en tankstation i Kalundborg den 16. januar 2021, men siden har ingen hverken set eller hørt fra ham, ligesom politiet heller ikke har kunnet finde spor eller fået oplysninger, der kunne være med til at finde frem til ham ud fra en bekymring om, at han kunne have brug for hjælp.

Politiet og familien beder derfor nu offentligheden om hjælp til at finde Anders Vejbjerg Kristoffersen, der ikke tidligere har været forsvundet.

Han beskrives som: mand, 39 år, ca. 175 cm høj, normal til let kraftig af bygning, mellemblond, kort strit-hår og brede bakkenbarter. Han går normalt i mørkt tøj.

Se foto af Anders Vejbjerg Kristoffersen.

Midt- og Vestsjællands Politi leder fortsat efter ham ud fra de oplysninger, som politiet har fået ved afhøringer af personer med kendskab til den savnede.

Oplysninger om Anders Vejbjerg Kristoffersen bedes givet til Midt- og Vestsjællands Politi på tlf. 46351448 eller via nærmeste politi på tlf. 114.


 Pressekontakt

 

 

Kommunikationschef Thomas Kristensen

E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Maria Sander Hansen
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
Charlotte Tornquist
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

 

30. april 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Politiet søger efter 23-årige Ali El-Mir

Midt- og Vestsjællands Politi beder offentligheden om hjælp til at finde frem til 23-årige Ali El-Mir.

6. november 2023

Midt- og Vestsjællands Politi

Efterlysning af mistænkt i sag om brandstiftelse ved skole

Hundige Lille Skole i Greve var i september udsat for flere mindre påsatte brande. Politiet beder nu offentligheden om hjælp til en identificere en mistænkt mand, som er blevet fanget på skolens videoovervågning

10. oktober 2023

Midt- og Vestsjællands Politi

Hjælp politiet med at identificere død mand

En mand blev mandag morgen fundet død i vandkanten ved Mullerup Strandvej i Kalundborg kommune. Politiet ønsker hjælp til at identificere ham.