Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestsjællands Politi

Efterlysning

13. april 2021 15:04

43-årig mand fra Stevns savnes

Politiet har iværksat en humanitær eftersøgning af en 43-årig mand fra Klippinge på Stevns. Han har forladt sit hjem i nedtrykt tilstand i går aftes omkring kl. 21.00 og har ikke siden givet livstegn. Derfor beder politiet nu offentligheden om hjælp til at finde ham.

OPDATERET D. 16.april 2021 kl. 12.30 - Den savnede er fundet i god behold - navn og foto fjernet.

 

Midt- og Vestsjællands Politi har iværksat en humanitær eftersøgning for at finde den 43-årige (navn fjernet), som mandag aften forlod sin lejlighed på botilbuddet Brohøj i Klippinge på Stevns i nedtrykt tilstand. Han er gået uden sin mobiltelefon eller personlige ejendele, og hans pårørende er bekymrede for ham.

Politiet søger med hundepatruljer og helikopter i området omkring Brohøj i Klippinge, i Bøgeskoven ved Gjorslev og på Stevns Klint, og beder nu også offentligheden om hjælp til at finde den savnede mand. Borgerne opfordres til at se, om han kan have taget ophold ved deres ejendom i f.eks. udhuse eller garager.

(navn fjernet) beskrives som:

Mand, lys i huden, 43 år, 175-180 cm, Kropsbygning: Almindelig, Hårfarve: Lys, Hårlængde: Kort, Taler: Dansk, Iført: Mørkeblå jakke, beige skjorte og beige bukser.


Borgere som har set den 43-årige mand eller som har oplysninger om, hvor han opholder bedes kontakte politiet på tlf. 114.


 Pressekontakt

 

 

Kommunikationschef Thomas Kristensen

E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Maria Sander Hansen
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
Charlotte Tornquist
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

 

6. november 2023

Midt- og Vestsjællands Politi

Efterlysning af mistænkt i sag om brandstiftelse ved skole

Hundige Lille Skole i Greve var i september udsat for flere mindre påsatte brande. Politiet beder nu offentligheden om hjælp til en identificere en mistænkt mand, som er blevet fanget på skolens videoovervågning

10. oktober 2023

Midt- og Vestsjællands Politi

Hjælp politiet med at identificere død mand

En mand blev mandag morgen fundet død i vandkanten ved Mullerup Strandvej i Kalundborg kommune. Politiet ønsker hjælp til at identificere ham.

13. september 2023

Midt- og Vestsjællands Politi

Efterlyser kvinde flygtet fra psykiatrisk afdeling

En 29-årig kvinde er flygtet fra en psykiatrisk afdeling i Roskilde og politiet efterlyser nu vidner, der har set hende.