Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestsjællands Politi

Efterlysning

7. juli 2023 13:49

Hjælp os med at identificere en indbrudstyv i Havdrup og Køge

Politiet ønsker borgernes hjælp til at identificere en mand, der kan mistænkes for flere indbrud i private boliger i både Havdrup og Køge.

indbrudstyv

Link til download af foto

 

Midt- og Vestsjællands Politi offentliggør nu et foto af en mand, som politiet mistænker for at stå bag indbrud i private boliger i Havdrup og i Ølby ved Køge samt flere forsøg herpå inden for de seneste par uger.

Manden er flere gange blevet filmet af privates overvågningsudstyr i både Havdrup og i Ølby-området, hvorfor politiet ud fra disse overvågningsfotos har en stærk formodning om, at samme mand står bag flere tilfælde af berigelseskriminalitet.

Det offentliggjorte overvågningsfoto er fra den 27. juni 2023 om morgenen, og den mistænkte kan ud fra overvågningsmaterialet beskrives som:

Mand, lys i huden, 20-30 år, 170-180 cm høj, spinkel til almindelig af bygning, lyst, kort hår, og den dag iført sort hættetrøje med røde snore og rødt mærke på venstre ærme, mørke shorts og sorte sko med hvid sål.

Politiet har endnu ikke været i stand til at kunne identificere manden ud fra de tekniske undersøgelser på gerningsstederne og beder derfor om offentlighedens hjælp til at identificere ham.

Borgere, der måtte være i besiddelse af overvågningsmateriale af samme mand, men som ikke har kontaktet politiet med en anmeldelse, må gerne henvende sig med videomaterialet samt en anmeldelse, såfremt der måtte være mistanke om et indbruds- eller tyveriforsøg.

Oplysninger om manden og hans identitet bedes givet til Midt- og Vestsjællands Politi på tlf. 4635 1448 eller via nærmeste politi på tlf. 114.


 Pressekontakt

 

 

Kommunikationschef Thomas Kristensen

E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Martin Bjerregaard
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
Charlotte Tornquist
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
Maria Sander Hansen
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
 

 

6. november 2023

Midt- og Vestsjællands Politi

Efterlysning af mistænkt i sag om brandstiftelse ved skole

Hundige Lille Skole i Greve var i september udsat for flere mindre påsatte brande. Politiet beder nu offentligheden om hjælp til en identificere en mistænkt mand, som er blevet fanget på skolens videoovervågning

10. oktober 2023

Midt- og Vestsjællands Politi

Hjælp politiet med at identificere død mand

En mand blev mandag morgen fundet død i vandkanten ved Mullerup Strandvej i Kalundborg kommune. Politiet ønsker hjælp til at identificere ham.

13. september 2023

Midt- og Vestsjællands Politi

Efterlyser kvinde flygtet fra psykiatrisk afdeling

En 29-årig kvinde er flygtet fra en psykiatrisk afdeling i Roskilde og politiet efterlyser nu vidner, der har set hende.