Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestsjællands Politi

Efterlysning

15. august 2022 14:35

17-årig ung kvinde fra Køge savnes

Politiet beder nu offentligheden om hjælp til at finde en 17-årig ung kvinde, som har været savnet af sin familie siden 3. august, hvor hun pakkede en taske, lagde et brev til familien og forlod sit hjem i Køge.

EFTERLYSNING GRAFIK

Opdateret 15/3-2023:

Den savnede er til stede i god behold. Navn og fotos slettet i efterlysningen.

 

------ 

 

Den 17-årige (navn slettet) blev efterlyst af sin familie onsdag den 3. august 2022 kl. 14.40, da hun tidligt samme morgen ca. kl. 06.45 pakkede sine ejendele, efterlod et brev og sim-kortet til sin telefon, og slettede alle sine profiler på sociale medier. Kort efter hævede hun sine kontanter i Greve.

Hverken politiet eller de pårørende har siden kunne komme i kontakt med den unge kvinde, som er blevet søgt på alle kendte opholdsadresser.

Politiet har undersøgt sagen om den unge kvindes forsvinding og har en klar formodning om, at (navn slettet) har valgt at forsvinde frivilligt. Der er ingen tegn på, at der skulle være sket (navn slettet) noget, eller at hun er til fare for sig selv.

Siden har politiet forsøgt at skabe kontakt til hende uden held, og derfor udsendes der nu en offentlig efterlysning i håbet om, at befolkningen kan hjælpe familien med at få kontakt til (navn slettet).

(navn slettet) beskrives som: kvinde, 17 år, ca. 163 cm høj. Alm. af bygning. Skulderlangt blond/rødskært hår. Hun kan være iført en sort hættetrøje/jakke, hvide/lyse bukser og sorte støvler. Hun medbragte mørkeblå skuldertaske med sorte stropper, flere forskellige sæt tøj og personlige ejendele.

Borgere, som ser (navn slettet), eller som har oplysninger om, hvor hun opholder sig, bedes kontakte politiet på tlf. 114.


 Pressekontakt

 

 

Kommunikationschef Thomas Kristensen

E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Martin Bjerregaard
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
Charlotte Tornquist
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
Maria Sander Hansen
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
 

 

13. september 2023

Midt- og Vestsjællands Politi

Efterlyser kvinde flygtet fra psykiatrisk afdeling

En 29-årig kvinde er flygtet fra en psykiatrisk afdeling i Roskilde og politiet efterlyser nu vidner, der har set hende.

7. juli 2023

Midt- og Vestsjællands Politi

Hjælp os med at identificere en indbrudstyv i Havdrup og Køge

Politiet ønsker borgernes hjælp til at identificere en mand, der kan mistænkes for flere indbrud i private boliger i både Havdrup og Køge.

5. juli 2023

Midt- og Vestsjællands Politi

80-årig mand fra Odsherred savnes

En 80-årig mand fra Odsherred efterlyses, da han har været savnet af sine pårørende siden i går, hvor han ikke mødte op til aftalt tid. Midt-og Vestsjællands Politi offentliggør nu et foto i håb om hjælp fra offentligheden.