Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestsjællands Politi

Efterlysning

15. august 2022 14:35

17-årig ung kvinde fra Køge savnes

Politiet beder nu offentligheden om hjælp til at finde en 17-årig ung kvinde, som har været savnet af sin familie siden 3. august, hvor hun pakkede en taske, lagde et brev til familien og forlod sit hjem i Køge.

EFTERLYSNING GRAFIK

Jennifer 2

Den 17-årige Jennifer Hedegaard Larsen blev efterlyst af sin familie onsdag den 3. august 2022 kl. 14.40, da hun tidligt samme morgen ca. kl. 06.45 pakkede sine ejendele, efterlod et brev og sim-kortet til sin telefon, og slettede alle sine profiler på sociale medier. Kort efter hævede hun sine kontanter i Greve.

Hverken politiet eller de pårørende har siden kunne komme i kontakt med den unge kvinde, som er blevet søgt på alle kendte opholdsadresser.

Politiet har undersøgt sagen om den unge kvindes forsvinding og har en klar formodning om, at Jennifer Hedegaard Larsen har valgt at forsvinde frivilligt. Der er ingen tegn på, at der skulle være sket Jennifer noget, eller at hun er til fare for sig selv.

Siden har politiet forsøgt at skabe kontakt til hende uden held, og derfor udsendes der nu en offentlig efterlysning i håbet om, at befolkningen kan hjælpe familien med at få kontakt til Jennifer Hedegaard Larsen.

Jennifer Hedegaard Larsen beskrives som: kvinde, 17 år, ca. 163 cm høj. Alm. af bygning. Skulderlangt blond/rødskært hår. Hun kan være iført en sort hættetrøje/jakke, hvide/lyse bukser og sorte støvler. Hun medbragte mørkeblå skuldertaske med sorte stropper, flere forskellige sæt tøj og personlige ejendele.

Borgere som ser Jennifer Hedegaard Larsen, eller som har oplysninger om, hvor hun opholder bedes kontakte politiet på tlf. 114.

 

Download foto 1

 

Download foto 2

 

Jennifer


 Pressekontakt

 

 

Kommunikationschef Thomas Kristensen

E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Martin Bjerregaard
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
Charlotte Tornquist
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
Maria Sander Hansen
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
 

 

Flere efterlysninger

9. november 2022

Midt- og Vestsjællands Politi

Mand efterlyses efter overfald på kvinde i Svinninge

En 41-årig mand efterlyses i forbindelse med et overfald på en kvinde på Strandvejen i Svinninge mandag morgen. Kvinden pådrog sig alvorlige, men ikke livstruende skader.

1. november 2022

Midt- og Vestsjællands Politi

32-årig mand efterlyses i sag om forsøg på manddrab

En 42-årig mand blev onsdag i sidste uge udsat for drabsforsøg i Ringsted. Nu efterlyser politiet en mistænkt mand i sagen.

15. september 2022

Midt- og Vestsjællands Politi

17-årig ung kvinde fra Køge savnes stadig

I seks uger har familien ikke hørt fra en 17-årig ung kvinde, som tidligt en morgen i starten af august forlod sit hjem i Køge. Inden da pakkede hun sine ejendele og lagde et brev til familien. Hun blev efterlyst offentligt, men det har ikke ført til, at politiet har fundet den unge kvinde.

Forslag