Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestsjællands Politi

Efterlysning

5. maj 2020 11:23

Politiet efterlyser 42-årig mand

Midt- og Vestsjællands Politi efterlyser den savnede 42-årig mand Jimmi Steffen Lillelund

Den savnede Jimmi Lillelund

Midt- og Vestsjællands Politi beder nu offentligheden om hjælp til at finde 42-årige Jimmi Steffen Lillelund, der sidst er set torsdag den 30. april 2020 omkring kl. 15.00, hvor han ville køre fra sit opholdssted i Gundsømagle nord for Roskilde til Haveforeningen Ishøjgård i Ishøj.

Politiet har foretaget undersøgelser ved den savnedes opholdssted i Gundsømagle for at finde indikationer på, hvor han måtte befinde sig, men nu beder politiet offentligheden om hjælp.

Jimmi Steffen Lillelunds bil blev fundet ved Haveforeningen Ishøjgård, hvori der lå personlige effekter, og politiet er i gang med en eftersøgning i de områder, hvor han kunne færdes.

Han beskrives som: Mand, Dansk af udseende, 42 år, 177 cm, Kropsbygning: Almindelig, Hudfarve: Hvid, Hårfarve: Brun, Hårlængde: Kort, Yderligere kendetegn: Lidt robust, og med tatoveringer. Blågrønne øjne, 85 kg., Taler: Dansk, Iført: Cowboybukser og kondisko.

Politiet offentliggør nu et foto af den savnede, således at offentligheden kan bistå med at finde ham. Oplysninger om den savnede mand rettes til Midt- og Vestsjællands Politi på 46 35 14 48 eller 114.


 Pressekontakt

 

 

Kommunikationschef Thomas Kristensen

E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Maria Sander Hansen
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
Charlotte Tornquist
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

 

30. april 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Politiet søger efter 23-årige Ali El-Mir

Midt- og Vestsjællands Politi beder offentligheden om hjælp til at finde frem til 23-årige Ali El-Mir.

6. november 2023

Midt- og Vestsjællands Politi

Efterlysning af mistænkt i sag om brandstiftelse ved skole

Hundige Lille Skole i Greve var i september udsat for flere mindre påsatte brande. Politiet beder nu offentligheden om hjælp til en identificere en mistænkt mand, som er blevet fanget på skolens videoovervågning

10. oktober 2023

Midt- og Vestsjællands Politi

Hjælp politiet med at identificere død mand

En mand blev mandag morgen fundet død i vandkanten ved Mullerup Strandvej i Kalundborg kommune. Politiet ønsker hjælp til at identificere ham.