Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestsjællands Politi

Efterlysning

29. august 2020 09:41

Politiet efterlyser gerningsmand til knivstikkeri i Kalundborg

Opdateret 8/9-2020: Den 22-årige er blevet anholdt.
Midt- og Vestsjællands Politi beder offentligheden om hjælp til at finde en 22-årig mand fra Kalundborg, der er mistænkt for at stå bag et knivstikkeri natten til lørdag den 29. august 2020.

OPDATERING tirsdag d. 8/9-2020:

Den efterlyste mand blev anholdt mandag d. 7/9-2020 om eftermiddagen og vil tirsdag formiddag blive fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Roskilde.

 

----------

 

Oprindelig efterlysning:

 

Politiet leder efter 22-årige (navn fjernet), der mistænkes for at stå bag et overfald med kniv natten til lørdag den 29. august. 

 

Foto fjernet. 

 

En 26-årig mand fra Kalundborg blev stukket i forbindelse med et internt opgør mellem de to, og den 26-årige er indlagt i kritisk tilstand. Desuden blev en 20-årig mand fra Kalundborg stukket med kniv i hånden. 

Politikommissær Kim Løvkvist, der er leder af afdelingen for personfarlig kriminalitet i Midt- og Vestsjællands Politi mener, at sagen udelukkende er relateret til en intern strid mellem personerne.

”Vores vurdering af sagen er, at de tre personer kender hinanden og har en intern kontrovers, der udvikler sig. Vi har ingen indikationer på, at episoden er rocker- eller banderelateret,” siger Kim Løvkvist. 

Politiet fik anmeldelsen kl. 01.19 og var talstærkt til stede kort efter for først at bistå vidnerne med førstehjælp og derefter for at søge efter gerningsmanden. 

Politiet har natten igennem uden held ledt efter den mistænkte (navn fjernet) på alle de adresser, han kunne formodes at være. Derfor beder politiet nu om hjælp fra offentligheden til at lokalisere ham.


Politiet opfordrer borgerne til ikke at kontakte den mistænkte, der også kan være kommet til skade under episoden. Borgerne skal i stedet ringe til politiet med det samme med oplysninger om den mistænktes færden. 

Politiet kan kontaktes på 114 eller 4635 1448.

Pressekontakt

Martin Bjerregaard
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Charlotte Tornquist
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Maria Sander Hansen
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

 

Camilla Schouw Broholm
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Vi beklager. Dette indhold kan ikke vises.