Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestsjællands Politi

Efterlysning

16. juni 2020 10:29

Politiet efterlyser gerningsmand til serieindbrud i biler

Midt- og Vestsjællands Politi har fjernet billeder af den efterlyste, da offentliggørelsen ikke har bibragt efterforskningen de relevante oplysninger.

Politiet har fjernet billederne fra denne artikel, idet offentliggørelsen af billederne ikke har bibragt relevante oplysninger. (3. juli 2020)

 

Mandag morgen vågnede flere bilejere i området omkring Dalstrøget i Borup op til en bil, der var tømt af en indbrudstyv. I alt var 5 biler blevet udsat for indbrud.

Nu efterlyser politiet personer, der kan have kendskab til den person, der er fanget på overvågningsbilleder i området. 

”En borger har givet os billeder fra overvågningen i carporten, hvor en person iklædt noget lidt særpræget tøj lusker rundt med lommelygte og fumler ved bildøren. Flere biler på vejen var tømt for værdier og gennemrodet, hvorfor vi mistænker personen på overvågningen for at være gerningsmanden,” siger politikommissær Pia Fenger, der er efterforskningsleder i Midt- og Vestsjællands Politi.

Omkring kl. 02.45 blev personen fanget på overvågning i Borup i Køge Kommune, og da naboerne morgenen efter kunne konstatere en række indbrud i bilerne, fandt borgeren videoovervågningsbillederne frem for at se, om der kunne være noget mistænkeligt på billederne.

”Vi er rigtig glade for, at ejeren af videoovervågningen tog kontakt til os og gav os billederne. Det er et fremragende spor for os, så vi forhåbentlig kan få opklaret sagerne – også selvom ansigtet på billederne desværre er lidt sløret. Vi håber dog, at nogle af de lokale kan genkende tøjet eller muligvis den medbragte taske, så vi kan komme gerningsmanden lidt nærmere,” siger politikommissær Pia Fenger. 

Midt- og Vestsjællands Politi hører gerne fra borgere, der har kendskab til identiteten på personen på billederne, eller som i øvrigt har tips omkring serieindbruddene i bilerne i Borup. Kontakt politiet på 46351448 eller 114. 

 

 Pressekontakt

 

 

Kommunikationschef Thomas Kristensen

E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Maria Sander Hansen
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
Charlotte Tornquist
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

 

6. november 2023

Midt- og Vestsjællands Politi

Efterlysning af mistænkt i sag om brandstiftelse ved skole

Hundige Lille Skole i Greve var i september udsat for flere mindre påsatte brande. Politiet beder nu offentligheden om hjælp til en identificere en mistænkt mand, som er blevet fanget på skolens videoovervågning

10. oktober 2023

Midt- og Vestsjællands Politi

Hjælp politiet med at identificere død mand

En mand blev mandag morgen fundet død i vandkanten ved Mullerup Strandvej i Kalundborg kommune. Politiet ønsker hjælp til at identificere ham.

13. september 2023

Midt- og Vestsjællands Politi

Efterlyser kvinde flygtet fra psykiatrisk afdeling

En 29-årig kvinde er flygtet fra en psykiatrisk afdeling i Roskilde og politiet efterlyser nu vidner, der har set hende.