Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestsjællands Politi

Nyhed

19. november 2023 10:51

Eksplosion på adresse i Holbæk

Politiet vil gerne høre fra personer, der natten til søndag har set noget mistænkeligt i Holbæk

Midt- og Vestsjællands Politi efterforsker søndag en hændelse, hvor der skete en eksplosion i nærheden af en bil på Blytækkervej. Ingen personer kom til skade.

 

”Vi er stadigt på et tidligt tidspunkt i efterforskningen, men det er vores indtryk, at der er tale om et målrettet forsøg på at skræmme en beboer på adressen. Vi kan endnu ikke sige noget om motivet, men der er ingen grund til at frygte, at det her vil sprede sig til andre steder i Holbæk”, siger vicepolitiinspektør Søren Danielsen.

 

Politiet fik meldingen kort før klokken halv et natten til søndag. Der er siden blevet arbejdet med forhøringer og kriminaltekniske undersøgelser på stedet. Området er afsøgt med politihunde og efterforskerne prøver nu at finde steder med videoovervågning nær adressen.

 

”Et vidne har forklaret, at to mørkklædte mænd efter eksplosionen løber hen mod to biler, som de kører væk i. Den ene ved vi er en VW Polo”, siger vicepolitiinspektøren.

 

Politiet hører derfor gerne fra alle, der før eller efter eksplosionen har bemærket personer eller køretøjer i området eller som i øvrigt har en viden om hændelsen. De kan ringe 1-1-4.

 

 Pressekontakt

 

 

Kommunikationschef Thomas Kristensen

E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Maria Sander Hansen
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
Charlotte Tornquist
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

 

29. februar 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Visitationszonen i Holbæk forlænges

Visitationszonen i Holbæk, som blev indført den 1. februar, forlænges i dag med yderligere 14 dage.

26. februar 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Politiet gennemfører stor skibus-kontrol

Midt- og Vestsjællands Politi har over to uger kontrolleret i alt 90 busser for fejl og mangler. En bus fik pladerne inddraget på stedet.

15. februar 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Politiet forlænger visitationszone i Holbæk

Den visitationszone, der blev etableret i Holbæk efter drabsforsøget i Apotekerhaven, forlænges nu med yderligere 14 dage.