Spring til hovedindhold

Forslag

Endnu tre dømt i stor narkosag

To mænd og en kvinde blev torsdag ved Retten i Holbæk fundet skyldig i narkohandel og straffet med hhv ni og to gange fem års fængsel. Samlet er der nu idømt mere en 40 års fængsel til de tiltalte, som var en del af en større narkoring.

Retten i Holbæk

Sagen er en udløber af en tidligere sag mod en 34-årig mand, der blev straffet med 12 års fængsel for handel med i alt 38 kilo amfetamin. Flere andre, som var en del af narkoringen, er siden blevet idømt lange fængselsstraffe. I dag blev en 30-årig mand idømt ni års fængsel, en 33-årig mand og en 21-årig kvinde blev hver idømt 5 års fængsel

Det var oprindeligt efterforskningen af et indbrud på Vestsjælland, der førte Midt- og Vestsjællands Politi på sporet af narkosagen. Da den 34-årige blev anholdt fandt man en telefon med en krypteret beskedtjeneste, og indholdet derfra har indgået i sagen mod de tre personer, der nu er dømt.

En 30-årig mand blev sammen med en 33-årig mand dømt for ved ni forskellige lejligheder at have afhentet i alt ca. 7 kg amfetamin og ca.150 gram kokain efter forudgående aftale med den 34-årige.

Samtidigt blev den 21-årige kvinde dømt for sammen med den 30-årige mand at have solgt knap 400 gram kokain, 1 kilo hash og ca. 2 kg amfetamin fra sit hjem i Odsherred.

Kvinden, der som den eneste ikke har siddet varetægtsfængslet under sagen, bidrog bl.a. med at føre regnskab over narkotikasalget. Alle tre blev ved dagens domfældelse varetægtsfængslet frem til afsoning.

”Det er den fjerde dom i rækken af narkosager, som udspringer af en anholdelse for indbrud i maj 2022. Alle de dømte har nu tilsammen fået mere end 40 års fængsel og en større narkoring er blevet optrevlet.”, siger specialanklager Rune Rydik fra anklagemyndigheden hos Midt- og Vestsjællands Politi.

De tre dømte valgte alle at anke dommen.

 Pressekontakt

 

 

Kommunikationschef Thomas Kristensen

E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Martin Bjerregaard
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
Charlotte Tornquist
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
Maria Sander Hansen
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
 

 

25. september 2023

Midt- og Vestsjællands Politi

Kvinde i telt i Hyrdehøj-området i Roskilde er identificeret

En kvinde, der har ligget i telt i det grønne område ved Hyrdehøj i Roskilde, er identificeret og afhørt i sagen om et knivoverfald.

23. september 2023

Midt- og Vestsjællands Politi

Politiet har identificeret kvindelig motionsløber i sag om knivoverfald

En kvindelig løber har nu henvendt sig til politiet, men en kvinde, der lå i telt ved Hyrdehøj, er endnu ikke identificeret.

22. september 2023

Midt- og Vestsjællands Politi

Mulige vidner til knivoverfald søges

Der var flere forskellige personer i området omkring Hyrdehøj i tiden op til knivoverfaldet, som politiet gerne vil have kontakt til.