Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestsjællands Politi

Nyhed

9. februar 2021 07:05

Fire mænd anholdt i sag om skuddrab i Kalundborg

Politiet har her til morgen anholdt fire mænd ved en anholdelsesaktion i Københavnsområdet. De anholdte er alle mistænkt i skudsagen fra Kalundborg i november, hvor to mænd blev dræbt og en mand alvorligt såret.

Politiskjorten

Midt- og Vestsjællands Politi har tidligt tirsdag morgen gennemført en anholdelsesaktion, hvor fire mænd blev anholdt. De er alle mistænkt for at stå bag skudepisoden i Kalundborg, hvor to mænd blev dræbt og en tredje mand fik svære kvæstelser.

Flere politikredse assisterede Midt- og Vestsjællands Politi ved anholdelsesaktionen, som foregik i Storkøbenhavn. De fire anholdte er alle i 20´erne og fra Storkøbenhavn. Politiet foretager efterfølgende ransagning af flere adresser og lokaliteter i hovedstadsområdet.

Skudepisoden skete tirsdag den 17. november 2020 lige efter kl. 18.00 på parkeringspladsen ved et supermarked på Nørre Allé i Kalundborg. Sagen er siden blevet intensivt efterforsket, hvilket førte politiet på sporet af de fire mistænkte, som i dag blev anholdt.

”Vi har udført et meget omfattende efterforskningsarbejde, der nu har givet os grundlag for at skride til anholdelse. To mænd blev dræbt og en alvorligt såret ved det særdeles voldsomme angreb. Det er helt uacceptabelt, og vi er derfor tilfredse med, at vi er nået hertil i efterforskningen” siger efterforskningsleder, vicepolitiinspektør Jacob Olsen.

De fire anholdte vil alle senere i dag blive fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Holbæk med begæring om varetægtsfængsling. Anklageren vil begære dørlukning i sagen, hvilket betyder, at politiet ikke kan komme med yderligere oplysninger på nuværende tidspunkt.


Pressens kontaktoplysninger:

Pressetelefonen tlf.nr. 25 42 62 10

Pressekontakt

Martin Bjerregaard
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Charlotte Tornquist
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Maria Sander Hansen
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

 

Camilla Schouw Broholm
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Flere nyheder

13. april 2021

Midt- og Vestsjællands Politi

Fire unge mænd dømt for mange bedragerier over for ældre borgere på Sjælland

Fire unge mænd i alderen 18-23 år blev ved en tilståelsessag i Retten i Roskilde idømt fængselsstraffe op til 1½ års fængsel for 56 bedrageriforhold over for især ældre borgere i sager, hvor den tilsigtede vinding var ca. 770.000 kr. ved at få adgang til ofrenes netbankoplysninger eller at franarre dem deres betalingskort.

6. april 2021

Midt- og Vestsjællands Politi

Politiet klar med nye oplysninger om skuddrabene i Kalundborg

Siden starten af februar har Midt- og Vestsjællands Politi efterforsket mod de fire varetægtsfængslede mænd i sagen om skudepisoden i Kalundborg, hvor to mænd blev dræbt og en tredje såret. Nu har politiet brug for offentlighedens hjælp til efterforskningen.

31. marts 2021

Midt- og Vestsjællands Politi

De sjællandske politikredse står sammen mod ulovligt gaderæs

Når motorentusiaster mødes og kører ulovligt gaderæs, er det til stor gene og fare for borgerne. De sjællandske politikredse står sammen i en fælles målrettet indsats for at skride ind over for den farlige og støjende kørsel.