Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestsjællands Politi

Nyhed

9. februar 2021 07:05

Fire mænd anholdt i sag om skuddrab i Kalundborg

Politiet har her til morgen anholdt fire mænd ved en anholdelsesaktion i Københavnsområdet. De anholdte er alle mistænkt i skudsagen fra Kalundborg i november, hvor to mænd blev dræbt og en mand alvorligt såret.

Politiskjorten

Midt- og Vestsjællands Politi har tidligt tirsdag morgen gennemført en anholdelsesaktion, hvor fire mænd blev anholdt. De er alle mistænkt for at stå bag skudepisoden i Kalundborg, hvor to mænd blev dræbt og en tredje mand fik svære kvæstelser.

Flere politikredse assisterede Midt- og Vestsjællands Politi ved anholdelsesaktionen, som foregik i Storkøbenhavn. De fire anholdte er alle i 20´erne og fra Storkøbenhavn. Politiet foretager efterfølgende ransagning af flere adresser og lokaliteter i hovedstadsområdet.

Skudepisoden skete tirsdag den 17. november 2020 lige efter kl. 18.00 på parkeringspladsen ved et supermarked på Nørre Allé i Kalundborg. Sagen er siden blevet intensivt efterforsket, hvilket førte politiet på sporet af de fire mistænkte, som i dag blev anholdt.

”Vi har udført et meget omfattende efterforskningsarbejde, der nu har givet os grundlag for at skride til anholdelse. To mænd blev dræbt og en alvorligt såret ved det særdeles voldsomme angreb. Det er helt uacceptabelt, og vi er derfor tilfredse med, at vi er nået hertil i efterforskningen” siger efterforskningsleder, vicepolitiinspektør Jacob Olsen.

De fire anholdte vil alle senere i dag blive fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Holbæk med begæring om varetægtsfængsling. Anklageren vil begære dørlukning i sagen, hvilket betyder, at politiet ikke kan komme med yderligere oplysninger på nuværende tidspunkt.


Pressens kontaktoplysninger:

Pressetelefonen tlf.nr. 25 42 62 10

 Pressekontakt

 

 

Kommunikationschef Thomas Kristensen

E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Martin Bjerregaard
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
Charlotte Tornquist
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
Maria Sander Hansen
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
 

 

25. september 2023

Midt- og Vestsjællands Politi

Kvinde i telt i Hyrdehøj-området i Roskilde er identificeret

En kvinde, der har ligget i telt i det grønne område ved Hyrdehøj i Roskilde, er identificeret og afhørt i sagen om et knivoverfald.

23. september 2023

Midt- og Vestsjællands Politi

Politiet har identificeret kvindelig motionsløber i sag om knivoverfald

En kvindelig løber har nu henvendt sig til politiet, men en kvinde, der lå i telt ved Hyrdehøj, er endnu ikke identificeret.

22. september 2023

Midt- og Vestsjællands Politi

Mulige vidner til knivoverfald søges

Der var flere forskellige personer i området omkring Hyrdehøj i tiden op til knivoverfaldet, som politiet gerne vil have kontakt til.