Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestsjællands Politi

Nyhed

17. november 2020 21:32

Mand dræbt i Kalundborg

En mand dræbt og to i kritisk tilstand efter skudepisode i på Nørre Allé i Kalundborg her til aften. Politiet søger vidner i sagen.

Afspærring

Midt- og Vestsjællands Politi modtog kl. 18.12 anmeldelse om, at der var afgivet flere skud mod tre personer ud for en forretning på Nørre Alle i Kalundborg. Flere ambulancer og politipatruljer sendt til stedet, hvor det kunne konstateres, at tre yngre mænd var ramt af skud, heraf var den ene afgået ved døden. De to øvrige indbragt til hospital i kritisk tilstand. Politiet er massivt til stede i området, hvor der er iværksat en omfattende efterforskningsindsats, herunder en række tekniske undersøgelser, der forventes at ville vare natten igennem.

Politiet modtog kl. 18.26 en anmeldelse om en brændende bil på Eskebjergvej i Kalundborg. Da det ikke kan udelukkes, at den brændende bil kan have relation til drabet på Nørre Alle, hører politiet meget gerne fra vidner, der måtte have observeret noget mistænkeligt eller usædvanligt omkring Eskebjergvej i løbet af dagen, ligesom vi naturligvis også meget gerne vil høre fra vidner, der har gjort observationer i området omkring Nørre Alle før, under eller efter drabet kl. 18.12. Oplysninger kan ringes ind på tlf. 114. 

 

Politiet kender endnu ikke identiteten på de tre skudofre, ligesom der ikke kan gives yderligere oplysninger om de to tilskadekomnes tilstand. Vi forventer ikke at kunne give yderligere oplysninger i sagen før tidligst onsdag formiddag.

Midt- og Vestsjællands Politi vil i morgen være til stede i området med den mobile politistation fra kl. 10.00. 


Pressekontakt

Martin Bjerregaard
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Charlotte Tornquist
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Maria Sander Hansen
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

 

Camilla Schouw Broholm
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Flere nyheder

14. januar 2021

Midt- og Vestsjællands Politi

Lastbil fuld af fejl måtte blive holdende

Tungvognscenter Øst ved Midt- og Vestsjællands Politi afholdt onsdag den 13. januar kontrol sammen med Færdselsstyrelsen, hvor især én dansk lastbil sprang i øjnene.

12. januar 2021

Midt- og Vestsjællands Politi

Midlertidigt militært område i Køge

Et mindre område på Køge havn bliver midlertidigt militært område onsdag den 13. januar 2021.

8. januar 2021

Midt- og Vestsjællands Politi

Patruljebil ramt af is fra lastbil

Midt- og Vestsjællands Politi vil gerne komme med en opfordring til især lastbilschauffører, men også til bilejere, om at få fjernet sne og is fra bilerne inden kørsel.