Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestsjællands Politi

Nyhed

27. juni 2019 18:19

Mand ramt af skud i Gersagerparken i Greve

27-årig mand blev ramt af skud i Gersagerparken i Greve i dag torsdag kl. ca. 14.00. Politiet efterlyser en lys Audi, som er kørt fra området.

Minestrimmel med politi

Midt- og Vestsjællands Politi modtog kl. 14.56 information om, at en kvæstet mand befandt sig på Hvidovre Hospital med mulige skudlæsioner efter en hændelse, der skulle være foregået i Gersagerparken, 2670 Greve.

Manden blev bragt til et andet hospital i hovedstadsområdet til behandling for skudlæsion i brystet og meldes p.t. uden for livsfare.

Offeret er identificeret som en 27-årig mand fra København, som er kendt af politiet i forvejen.

Midt- og Vestsjællands Politi indledte straks efter anmeldelsen undersøgelser i Gersagerparken, hvor politiet foreløbigt har fundet bl.a. patronhylstre, blod og skudhuller i parkerede biler.

Skyderiet formodes at være foregået omkring kl. 14.00, hvor vidner hørte flere skud blive afgivet. Kort efter kørte en lys Audi personbil fra området og forsvandt i ukendt retning.

På gerningsstedet i Gersagerparken ud for nr. 121-123 foretager politiet i øjeblikket undersøgelser med indsamling af tekniske spor samt almindelig efterforskning i øvrigt.

Midt- og Vestsjællands Politi arbejder ud fra flere teorier om motivet til skudepisoden og har derfor brug for offentlighedens hjælp.

Politiet vil derfor gerne i kontakt med personer, der har bemærket noget usædvanligt i området omkring kl. 1400, eller som har oplysninger i øvrigt i sagen. 

Oplysninger gives til Midt- og Vestsjællands Politi på tlf. 46 35 14 48 eller via nærmeste politi på tlf. 114.

Pressekontakt

Martin Bjerregaard
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Charlotte Tornquist
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Maria Sander Hansen
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

 

Camilla Schouw Broholm
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Flere nyheder

5. marts 2021

Midt- og Vestsjællands Politi

Bestik, smykker og sølvgenstande fundet i Roskilde

Politiet har fået indleveret en stor mængde sølvbestik, sølvgenstande og smykker, som var nedgravet i en skov i Roskilde. Nu efterlyses ejermanden.

25. februar 2021

Midt- og Vestsjællands Politi

Opholdsforbud forlænges yderligere på adresser i Jyderup og i Gundsømagle nord for Roskilde

Midt- og Vestsjællands Politi har igen besluttet at forlænge det tidligere udstedte opholdsforbud på to adresser i henholdsvis Jyderup og i Gundsømagle nord for Roskilde. Opholdsforbuddet forlænges indtil torsdag den 11. marts 2021 kl. 17.00.

11. februar 2021

Midt- og Vestsjællands Politi

Opholdsforbud forlænges på adresser i Jyderup og i Gundsømagle nord for Roskilde

Midt- og Vestsjællands Politi har besluttet at forlænge det tidligere udstedte opholdsforbud på to adresser i henholdsvis Jyderup og i Gundsømagle nord for Roskilde. Opholdsforbuddet forlænges indtil torsdag den 25. februar 2021 kl. 17.00.