Spring til hovedindhold

Forslag

Mand ramt af skud i Gersagerparken i Greve

27-årig mand blev ramt af skud i Gersagerparken i Greve i dag torsdag kl. ca. 14.00. Politiet efterlyser en lys Audi, som er kørt fra området.

Minestrimmel med politi

Midt- og Vestsjællands Politi modtog kl. 14.56 information om, at en kvæstet mand befandt sig på Hvidovre Hospital med mulige skudlæsioner efter en hændelse, der skulle være foregået i Gersagerparken, 2670 Greve.

Manden blev bragt til et andet hospital i hovedstadsområdet til behandling for skudlæsion i brystet og meldes p.t. uden for livsfare.

Offeret er identificeret som en 27-årig mand fra København, som er kendt af politiet i forvejen.

Midt- og Vestsjællands Politi indledte straks efter anmeldelsen undersøgelser i Gersagerparken, hvor politiet foreløbigt har fundet bl.a. patronhylstre, blod og skudhuller i parkerede biler.

Skyderiet formodes at være foregået omkring kl. 14.00, hvor vidner hørte flere skud blive afgivet. Kort efter kørte en lys Audi personbil fra området og forsvandt i ukendt retning.

På gerningsstedet i Gersagerparken ud for nr. 121-123 foretager politiet i øjeblikket undersøgelser med indsamling af tekniske spor samt almindelig efterforskning i øvrigt.

Midt- og Vestsjællands Politi arbejder ud fra flere teorier om motivet til skudepisoden og har derfor brug for offentlighedens hjælp.

Politiet vil derfor gerne i kontakt med personer, der har bemærket noget usædvanligt i området omkring kl. 1400, eller som har oplysninger i øvrigt i sagen. 

Oplysninger gives til Midt- og Vestsjællands Politi på tlf. 46 35 14 48 eller via nærmeste politi på tlf. 114.

 Pressekontakt

 

 

Kommunikationschef Thomas Kristensen

E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Maria Sander Hansen
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
Charlotte Tornquist
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

 

18. april 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Flere anholdt efter stor aktion på Vestsjælland

Siden de tidlige morgen timer har politiet været til stede på flere adresser på Vestsjælland, hvor i alt seks mænd er blevet anholdt. Der vil senere blive afholdt grundlovsforhør både i Holbæk og på Frederiksberg.

18. april 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Politiet underretter kommunen om børn, der risikerer omsorgssvigt

Hver uge screener Midt- og Vestsjællands Politi politiets systemer for anmeldelser og øvrige registreringer, der involverer socialt udsatte børnefamilier. Formålet er at nedbringe risikoen for, at børn og unge bliver udsat for omsorgssvigt.

18. april 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Stor anholdelsesaktion efter våbenfund i boligområde

Torsdag morgen har Midt- og Vestsjællands Politi iværksat en omfattende anholdelses- og ransagningsaktion med baggrund i fundet af flere skydevåben i Ladegårdsparken i Holbæk i februar.