Spring til hovedindhold

Forslag

Mand stukket med kniv på Vig Festival

En 19-årig mand er blevet anholdt som mistænkt for at have stukket en mand i brystet med en kniv. Den anholdte fremstilles i grundlovsforhør med påstand om varetægtsfængsling.

Patruljebil uden personer i

Midt- og Vestsjællands Politi modtog torsdag aften kl. 22.26 via alarmcentralen en melding om, at et knivstikkeri havde fundet sted på Vig Festival i Odsherred.

Politiet i festivalområdet fik straks kontakt til en kvæstet, 25-årig mand fra Odsherred, der efter den indledende førstehjælp ved festivalområdet blev fløjet til Rigshospitalet i en tilkaldt lægehelikopter.

Store dele af festivalområdet blev afspærret i forbindelse med politiets tekniske undersøgelser og afhøring af vidner.

Oplysninger i forbindelse med den akutte efterforskning førte politiet på sporet af en 19-årig mand fra Odsherred, som på udramatisk vis blev anholdt i teltområdet ved midnat.

Politiet ønsker trods kontakt til mange personer i aftenens og nattens løb fortsat kontakt til vidner, der måtte have set uoverensstemmelser mellem to mænd på festivalpladsen.

- Vi anser knivstikkeriet mellem de to mandlige festivaldeltagere som en udløber af personbårne uoverensstemmelser mellem de to parter, udtaler vicepolitiinspektør Jacob Olsen som leder af efterforskningen og fortsætter:

- Trods denne sag har politiet stadig den opfattelse, at gæsterne på Vig Festival kan forvente en tryg festival, hvor politiet som planlagt vil være til stede og samarbejde med festivalarrangøren om trygheden for gæsterne, slutter vicepolitiinspektøren.

Den 25-årige forurettede er fortsat indlagt på Rigshospitalet til nødvendig behandling, men meldes i stabil tilstand og uden for livsfare.

Den anholdte vil blive fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Holbæk, hvor anklagemyndigheden vil sigte ham for drabsforsøg og fremsætte påstand om varetægtsfængsling.

Anklagemyndigheden vil begære grundlovsforhøret afholdt for lukkede døre.

 Pressekontakt

 

 

Kommunikationschef Thomas Kristensen

E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Maria Sander Hansen
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
Charlotte Tornquist
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

 

22. maj 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

14 års fængsel for indsmugling af narko

Som den første er 34-årig mand i dag dømt i omfattende sag om indsmugling af narko fra Holland.

22. maj 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 22. maj 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 21. maj 2024 kl. 07.00 til 22. maj 2024 kl. 07.00.

19. maj 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Etablering af midlertidigt militært område i Roskilde og Kalundborg

En del af lufthavnen i Roskilde og af havnen i Kalundborg bliver midlertidigt militært område fra mandag 20. maj 2024.