Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestsjællands Politi

Nyhed

8. februar 2024 10:31

Politiet gennemgår bebyggelse i Holbæk for våben og narko

Ved hjælp af et større antal politihunde er politiet i øjeblikket ved at afsøge Ladegårsparken. Aktionen har været planlagt i et stykke tid.

Midt- og Vestsjællands Politi er torsdag talstærkt tilstede i området omkring Ladegårdsparken i Holbæk. Med et større antal politihunde bliver grønne områder og fællesarealer i bebyggelsen grundigt afsøgt for våben og narko.

"Der er tale om en aktion, som vi har haft planlagt igennem nogen tid. Indførelsen af visitationszonen efter drabsforsøget i sidste uge har kun aktualiseret vores gennemgang af området yderligere", siger politikommissær Michael Andreassen.

Det var tirsdag aften, at en 23-årig mand blev skudt i ryggen, mens han opholdt sig i sin lejlighed i Apotekerhaven i Holbæk. Manden overlevede, og politiets efterforskning har siden ført til, at to mistænkte er blevet varetægtsfængslet.

For at forhindre yderligere voldelige sammenstød i området, er der i store dele af Holbæk indført visitationszone.

"Vi ved, at de kriminelle grupperinger ofte gemmer våben på offentlige steder, så de nemt kan komme til dem, hvis der skulle ske en eskalering af konflikten. For at fjerne flest mulig våben og gerne også finde nogle af deres narkodepoter, så gennemgår vi torsdag området grundigt ved hjælp af politihunde", siger Michael Andreassen.

Han tilføjer, at politiet gerne modtager henvendelser fra borgere, der har bemærket mistænkelig trafik på bestemte steder, som de synes, at politiet bør undersøge nærmere.

 Pressekontakt

 

 

Kommunikationschef Thomas Kristensen

E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Maria Sander Hansen
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
Charlotte Tornquist
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

 

15. februar 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Politiet forlænger visitationszone i Holbæk

Den visitationszone, der blev etableret i Holbæk efter drabsforsøget i Apotekerhaven, forlænges nu med yderligere 14 dage.

15. februar 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 15. februar 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 14. februar 2024 kl. 07.00 til 15. februar 2024 kl. 07.00.

14. februar 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 14. februar 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 13. februar 2024 kl. 07.00 til 14. februar 2024 kl. 07.00.