Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestsjællands Politi

Nyhed

8. februar 2024 10:31

Politiet gennemgår bebyggelse i Holbæk for våben og narko

Ved hjælp af et større antal politihunde er politiet i øjeblikket ved at afsøge Ladegårsparken. Aktionen har været planlagt i et stykke tid.

Midt- og Vestsjællands Politi er torsdag talstærkt tilstede i området omkring Ladegårdsparken i Holbæk. Med et større antal politihunde bliver grønne områder og fællesarealer i bebyggelsen grundigt afsøgt for våben og narko.

"Der er tale om en aktion, som vi har haft planlagt igennem nogen tid. Indførelsen af visitationszonen efter drabsforsøget i sidste uge har kun aktualiseret vores gennemgang af området yderligere", siger politikommissær Michael Andreassen.

Det var tirsdag aften, at en 23-årig mand blev skudt i ryggen, mens han opholdt sig i sin lejlighed i Apotekerhaven i Holbæk. Manden overlevede, og politiets efterforskning har siden ført til, at to mistænkte er blevet varetægtsfængslet.

For at forhindre yderligere voldelige sammenstød i området, er der i store dele af Holbæk indført visitationszone.

"Vi ved, at de kriminelle grupperinger ofte gemmer våben på offentlige steder, så de nemt kan komme til dem, hvis der skulle ske en eskalering af konflikten. For at fjerne flest mulig våben og gerne også finde nogle af deres narkodepoter, så gennemgår vi torsdag området grundigt ved hjælp af politihunde", siger Michael Andreassen.

Han tilføjer, at politiet gerne modtager henvendelser fra borgere, der har bemærket mistænkelig trafik på bestemte steder, som de synes, at politiet bør undersøge nærmere.

 Pressekontakt

 

 

Kommunikationschef Thomas Kristensen

E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Maria Sander Hansen
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
Charlotte Tornquist
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

 

16. maj 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Amfetaminnetværk på Vestsjælland optrevlet - flere personer anholdt

Politiet har her til morgen ransaget flere adresser nær Holbæk og anholdt tre personer. To personer sidder i forvejen fængslet for lukkede døre i samme sag.

16. maj 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Kender du Else, Birthe og Kirsten?

De svindlere, der bevidst går efter ældre mennesker, finder deres ofre ud fra deres navne. Politiet beder derfor alle om at hjælpe til med at advare de udsatte mod risikoen for at blive snydt.

1. maj 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Status på skibsbranden i Køge onsdag morgen

Myndighederne har natten igennem arbejdet på at få kontrol over branden i det skib, der ligger til kaj i Køge Havn lastet med træ-, plastik- og metalaffald.