Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestsjællands Politi

Nyhed

19. september 2023 10:15

Politiet har brug for videoovervågning efter knivstikkeri i Roskilde

Den kvinde, der mandag blev stukket ned ved Hyrdehøj, er nu uden for livsfare.

Midt- og Vestsjællands Politi fortsætter tirsdag efterforskningen efter at en 46-årig kvinde mandag eftermiddag blev udsat for et knivoverfald på stisystemerne syd for Tjørnelyskolen i Hyrdehøj. Kvinden blev fløjet til hospitalet i kritisk tilstand men er nu uden for livsfare. 

”Har man som beboer eller virksomhed i selve Hyrdehøj-området videoovervågning, så ring 1-1-4, så kommer vi og sikrer overvågningen. Men vi har også brug for, at beboere og virksomheder i resten af Roskilde vest gemmer deres videoovervågning og gerne gennemser den i tidsrummet før og efter, at overfaldet skete”, siger vicepolitiinspektør Lars Krogsgaard. 

”Ser man noget på videoen, der kan være gerningskvinden, så ring 1-1-4 og fortæl os om det”, siger han videre.  

Det var klokken 14.15 mandag at kvinden blev overfaldet. Hun kunne umiddelbart efter overfaldet selv ringe og tilkalde hjælp. 

Den kvinde, der stod bag knivoverfaldet, flygtede umiddelbart efter fra stedet. Hun beskrives som en yngre kvinde, 15-25 år, lys i huden og med langt sort hår. Hun bar en sort t-shirt med rød skrift samt sorte bukser. 

”Vi kommer til at være synligt tilstede i området dagen igennem. Og hvis man har oplysninger til politiet, eller i øvrigt ønsker at snakke med os om det, der er sket, så kan man også opsøge vores mobile politistation”, siger Lars Krogsgaard.

Den mobile politistation har fra morgenstunden været ved Tjørnelyskolen og vil frem til middag være tilstede Hyrdehøjcenteret.

 

 Pressekontakt

 

 

Kommunikationschef Thomas Kristensen

E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Maria Sander Hansen
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
Charlotte Tornquist
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

 

24. juli 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Efterlyst for gaderøveri fængslet

En 19-årig mand er nu anholdt og fængslet. Han var en af to mænd, som politiet efterlyste i sag om gaderøverier i Solrød

10. juli 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Studentervogne kontrolleret i hele landet

Politiets tre tungvognscentre har afsluttet årets kontroller af studentervogne. Det generelle billede var, at de fleste havde godt styr på sikkerheden. Der blev dog fundet enkelte sikkerhedskritiske fejl på studentervognene.

26. juni 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Kvinde dømt i omfattende sag om skattesvig

Der blev i dag sat punktum i en omfattende, ældre sag om kvinde, der hjalp et stort antal personer med at give skattemyndighederne fejlagtige oplysninger via Tast Selv-systemet.