Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestsjællands Politi

Nyhed

22. april 2021 12:27

Seks varetægtsfængslede løsladt i terrorsagen fra Holbæk

Fire mænd og to kvinder har siden starten af februar måned været varetægtsfængslet i terrorsagen fra Holbæk, men løslades nu, da grundlaget for varetægtsfængsling af dem ikke længere vurderes at være til stede. Efterforskningen fortsætter i sagen.

Roskilde Politistation

Midt- og Vestsjællands Politi har i dag torsdag løsladt fire mænd og to kvinder, som alle har været varetægtsfængslede som sigtede i en sag om overtrædelse af straffelovens § 114. De pågældende har alle været varetægtsfængslet siden starten af februar måned.

Baggrunden for løsladelsen er, at det er Midt- og Vestsjællands Politis vurdering, at grundlaget for fortsat varetægtsfængsling ikke er til stede. De seks løsladte personer er alle fortsat sigtede i sagen, hvor syv andre sigtede fortsat er varetægtsfængslet under efterforskningen.

Midt- og Vestsjællands Politi kan ikke kommentere på det nærmere grundlag for løsladelsen af disse seks personer, fordi de fortsat er sigtede i sagen, og fordi der fortsat er andre varetægtsfængslede i sagen.

Pressekontakt

Martin Bjerregaard
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Charlotte Tornquist
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Maria Sander Hansen
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

 

Camilla Schouw Broholm
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Flere nyheder

14. maj 2021

Midt- og Vestsjællands Politi

Tabt medicin ved Ølbycenter, Køge

Midt- og Vestsjællands Politi efterlyser medicin, der er tabt nær Ølbycenter, Køge. Hvis det findes, skal det omgående afleveres til nærmeste apotek.

7. maj 2021

Midt- og Vestsjællands Politi

Fører af studentervogn fik bøde og betinget frakendelse af førerretten

En chauffør var sidste år på vej til at hente nyudklækkede studenter i et køretøj, hvor siddepladserne ikke var fastgjort forsvarligt. Det anses som sikkerhedskritisk fejl og udløste bøde samt betinget frakendelse af førerretten.

4. maj 2021

Midt- og Vestsjællands Politi

Fire mænd dømt for drabsforsøg på ung mand i Køge

Fire mænd blev i dag idømt straffe på 14 eller 16 års fængsel for drabsforsøg ved at have afgivet skud mod en ung mand på Karlemosevej i Køge i januar 2020. Retten fandt strafforhøjelsesgrundene efter den såkaldte bandebestemmelse i straffeloven opfyldt, og alle blev også idømt opholdsforbud i 8 år i Køge by, når de bliver løsladt. Den ene af de dømte blev endvidere udvist for bestandigt af Danmark. Alle fire dømte har anket dommen.