Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestsjællands Politi

Nyhed

31. december 2023 08:58

Stort parti kanonslag beslaglagt

Midt- og Vestsjællands Politi fandt lørdag et større parti ulovlige kanonslag. En professionel fyrværker er i forbindelse med fundet blevet sigtet for at sælge af kanonslagene til private.

Et tip om at der blev solgt ulovligt fyrværkeri, fik lørdag politiet til at ransage to bunkere beliggende i Jyderup vest for Holbæk. Med bistand fra Forsvarets ammunitionsrydningstjeneste blev der på stedet fundet 1700 kraftige kanonslag.

Der er tale om to bunkers, som bruges en 36-årig professionel fyrværker. På vej frem til stedet mødte politiet en bil, der i første omgang forsøgte at vende om, da føreren så patruljevognen. Han blev dog standset kort efter og indrømmede, at han netop havde købt fyrværkeri på stedet. Den 36-årige fyrværker sigtes derfor for at sælge ulovlige kanonslag til private.

"Der er ikke nogen tvivl om, at vi er rigtigt glade for at få fat i det parti kanonslag, så vi har kunne forhindre, at de kom i omløb nytårsaften. Vi ved, at det kan være farligt, og det generer utroligt mange mennesker, så vi er meget tilfredse med fundet", siger vicepolitiinspektør Jacob Olsen fra Midt- og Vestsjællands Politi.

Fyrværkeren blev løsladt efter endt afhøring og kan nu se frem til et retligt efterspil.

 Pressekontakt

 

 

Kommunikationschef Thomas Kristensen

E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Maria Sander Hansen
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
Charlotte Tornquist
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

 

10. juli 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Studentervogne kontrolleret i hele landet

Politiets tre tungvognscentre har afsluttet årets kontroller af studentervogne. Det generelle billede var, at de fleste havde godt styr på sikkerheden. Der blev dog fundet enkelte sikkerhedskritiske fejl på studentervognene.

26. juni 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Kvinde dømt i omfattende sag om skattesvig

Der blev i dag sat punktum i en omfattende, ældre sag om kvinde, der hjalp et stort antal personer med at give skattemyndighederne fejlagtige oplysninger via Tast Selv-systemet.

26. juni 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Festivaltid er også tyveritid

Med ganske få og enkle råd kan man som festivalgæst gøre meget for at undgå, at man bliver udsat for tyverier.