Spring til hovedindhold

Forslag

Visitationszone oprettes i Køge

Midt- og Vestsjællands Politi har besluttet at indføre visitationszone i Køge i 14 dage efter flere episoder, hvor der er blevet afgivet skud i området.

Visitationszone Køge

Politidirektøren i Midt- og Vestsjællands Politi har bestemt, at politiet i ovennævnte periode skal have udvidet mulighed for at foretage stikprøvevisitationer i Køge. Visitationszonen gælder fra d. 29. januar 2020 kl. 15.00 til d. 12. februar 2020 kl. 18.00.

”Vi opretter visitationszonen, da vi har vurderet, at der er en igangværende konflikt mellem to lokale kriminelle grupperinger i Køge. Den ene gruppering holder til i området omkring Karlemoseparken i den nordlige del af Køge, og den anden omkring Ellemarken i den sydlige del af Køge” siger politidirektør i Midt- og Vestsjællands Politi, Svend Larsen, og fortsætter:

”Det er vores opfattelse, at konflikten er årsag til skyderi i det åbne rum, senest i Ellemarken i går aftes. Vi skal have stoppet skyderierne og genoprettet trygheden. Visitationszonen gør det lettere for de mange betjente, vi har sendt til området, at undersøge om de antrufne personer bærer eller besidder våben”.

Visitationszonen afgrænses af Lyngvej med start ved Køge Bugt Motorvej – Tranholmsvej - Gammel Lyngvej – Nylandsvej – Stevnsbovej – Københavnsvej – Værftsvej – Cementvej – Havnen – Carlsensvej – Strandvejen - Søndre Viaduktvej - sti kaldet Sønderstien – Vidarsvej - langs togbanen frem til Egeøjevej – Ravnsborgvej - Orkestervej – Klemmenstrupvej – Bregnevej – Marksvinget - frem til sti vest om Ellemarken – Ringstedvej – Ringvejen – Ølbyvej - frem til Køge Bugt Motorvejen - Køge Bugt Motorvejen fra Ølbyvej frem til Lyngvej.

Kort over visitationszonen

Beslutning om oprettelse af visitationszone

Pressekontakt

Martin Bjerregaard
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Charlotte Tornquist
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Maria Sander Hansen
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

 

Camilla Schouw Broholm
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Flere nyheder

12. februar 2020

Midt- og Vestsjællands Politi

Visitationszone i Køge forlænges

Det vurderes fortsat, at der er en verserende konflikt mellem kriminelle grupperinger i Køge. Visitationszonen forlænges derfor i 14 dage.

10. februar 2020

Midt- og Vestsjællands Politi

Forebyggende foranstaltninger mod forhøjet vandstand er iværksat i Midt- og Vestsjælland

Den Lokale Beredsskabsstab for Midt- og Vestsjællands Politikreds har ved et møde mandag eftermiddag drøftet status for beredskabsmyndighedernes forberedelser til den forhøjede vandstand i Roskilde Fjord og Isefjorden.

7. februar 2020

Midt- og Vestsjællands Politi

Dømt for groft bedrageri mod 8.000 forbrugere i konkurrence på nettet

En 24-årig mand fra Greve har fået en dom for groft bedrageri ved at lave konkurrencer på nettet, som udlovede store præmier mod en betaling på fem kroner. Forbrugerne endte i stedet med at blive tilmeldt et dyrt abonnement til en datingside.

Afvis cookies