Spring til hovedindhold

Forslag

Visitationszone oprettes i Køge

Midt- og Vestsjællands Politi har besluttet at indføre visitationszone i Køge i 14 dage efter flere episoder, hvor der er blevet afgivet skud i området.

Visitationszone Køge

Politidirektøren i Midt- og Vestsjællands Politi har bestemt, at politiet i ovennævnte periode skal have udvidet mulighed for at foretage stikprøvevisitationer i Køge. Visitationszonen gælder fra d. 29. januar 2020 kl. 15.00 til d. 12. februar 2020 kl. 18.00.

”Vi opretter visitationszonen, da vi har vurderet, at der er en igangværende konflikt mellem to lokale kriminelle grupperinger i Køge. Den ene gruppering holder til i området omkring Karlemoseparken i den nordlige del af Køge, og den anden omkring Ellemarken i den sydlige del af Køge” siger politidirektør i Midt- og Vestsjællands Politi, Svend Larsen, og fortsætter:

”Det er vores opfattelse, at konflikten er årsag til skyderi i det åbne rum, senest i Ellemarken i går aftes. Vi skal have stoppet skyderierne og genoprettet trygheden. Visitationszonen gør det lettere for de mange betjente, vi har sendt til området, at undersøge om de antrufne personer bærer eller besidder våben”.

Visitationszonen afgrænses af Lyngvej med start ved Køge Bugt Motorvej – Tranholmsvej - Gammel Lyngvej – Nylandsvej – Stevnsbovej – Københavnsvej – Værftsvej – Cementvej – Havnen – Carlsensvej – Strandvejen - Søndre Viaduktvej - sti kaldet Sønderstien – Vidarsvej - langs togbanen frem til Egeøjevej – Ravnsborgvej - Orkestervej – Klemmenstrupvej – Bregnevej – Marksvinget - frem til sti vest om Ellemarken – Ringstedvej – Ringvejen – Ølbyvej - frem til Køge Bugt Motorvejen - Køge Bugt Motorvejen fra Ølbyvej frem til Lyngvej.

Kort over visitationszonen

Beslutning om oprettelse af visitationszone

Pressekontakt

Martin Bjerregaard
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Charlotte Tornquist
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Maria Sander Hansen
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

 

Camilla Schouw Broholm
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Flere nyheder

8. april 2020

Midt- og Vestsjællands Politi

Efterlyst mand anholdt og fremstilles i grundlovsforhør

Den 21-årige mand fra Køge, der blev efterlyst tirsdag som mistænkt i en sag om knivstikkeri i Køge mandag aften, er blevet anholdt og fremstilles i grundlovsforhør. Hans efterlyste bil er også fundet og befinder sig nu i politiets varetægt.

7. april 2020

Midt- og Vestsjællands Politi

Mand død efter knivstikkeri i Køge

En 31-årig mand fra Køge døde mandag aften efter et knivstikkeri på parkeringspladsen ved opgangen Parkvej 30, Køge. Politiet efterlyser nu en 21-årig mand fra Køge som mistænkt i sagen.

21. marts 2020

Midt- og Vestsjællands Politi

Mand ramt af skud i benet i Greve

En 36-årig mand blev fredag aften ramt af skud i det ene ben, da flere skud blev affyret mod ham. Han er uden for livsfare.

Afvis cookies