Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestsjællands Politi

Nyhed

12. september 2020 13:19

Voldsmand fra Ringsted anholdt og varetægtsfængslet

Midt- og Vestsjællands Politi har tidligere efterlyst den nu varetægtsfængslede mand, idet han var mistænkt for flere overfald i blandt andet Ringsted.

Midt- og Vestsjællands Politi offentliggjorde tidligere på ugen et foto af en mand, der gennem de sidste par uger har skabt utryghed i Ringsted-området og helt umotiveret har overfaldet ældre kvinder på gaden.

 

Manden har været eftersøgt intensivt af politiet siden, og i går blev manden genkendt på Hesnæs Havn i Stubbekøbing af 3 årvågne borgere, der straks ringede til politiet. 

Sydsjællands- og Lollands Falsters Politi rykkede hurtigt ud til havnen, hvor manden blev anholdt kl. 16.52 uden dramatik. Han blev herefter kørt til politistationen i Roskilde, hvor han sent i går aftes blev sigtet for 5 voldsforhold begået i Ringsted den 29. august og den 2. september 2020. 

Der er tale om en polsk mand i 20’erne, der lever uden fast bopæl og uden arbejde i Danmark. 

Manden er her til formiddag blevet fremstillet i grundlovsforhør og varetægtsfængslet frem til den 8. oktober 2020. Han er ligeledes sigtet for lignende  forhold begået i Sydsjællands politikreds. 

”Jeg er meget tilfreds med, at vi nu har fået manden bag lås og slå ved hjælp af borgernes årvågenhed og hurtige reaktion. Det er vi rigtig glade for. Den slags adfærd er fuldstændig uacceptabel, og det slår vi hårdt ned på. Jeg håber meget, at de forurettede kvinder og borgerne i Ringsted nu igen kan føle sig trygge,” udtaler vicepolitiinspektør Bjørke Kierkegaard, der er leder af efterforskningen, Midt- og Vestsjællands politi. 

Pressens kontaktperson: 
Vicepolitiinspektør Bjørke Kierkegaard, tlf. 41939368

 

 

 Pressekontakt

 

 

Kommunikationschef Thomas Kristensen

E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Maria Sander Hansen
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
Charlotte Tornquist
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

 

18. april 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Flere anholdt efter stor aktion på Vestsjælland

Siden de tidlige morgen timer har politiet været til stede på flere adresser på Vestsjælland, hvor i alt seks mænd er blevet anholdt. Der vil senere blive afholdt grundlovsforhør både i Holbæk og på Frederiksberg.

18. april 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Politiet underretter kommunen om børn, der risikerer omsorgssvigt

Hver uge screener Midt- og Vestsjællands Politi politiets systemer for anmeldelser og øvrige registreringer, der involverer socialt udsatte børnefamilier. Formålet er at nedbringe risikoen for, at børn og unge bliver udsat for omsorgssvigt.

18. april 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Stor anholdelsesaktion efter våbenfund i boligområde

Torsdag morgen har Midt- og Vestsjællands Politi iværksat en omfattende anholdelses- og ransagningsaktion med baggrund i fundet af flere skydevåben i Ladegårdsparken i Holbæk i februar.