Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestsjællands Politi

Nyhed

12. september 2020 13:19

Voldsmand fra Ringsted anholdt og varetægtsfængslet

Midt- og Vestsjællands Politi har tidligere efterlyst den nu varetægtsfængslede mand, idet han var mistænkt for flere overfald i blandt andet Ringsted.

Midt- og Vestsjællands Politi offentliggjorde tidligere på ugen et foto af en mand, der gennem de sidste par uger har skabt utryghed i Ringsted-området og helt umotiveret har overfaldet ældre kvinder på gaden.

 

Manden har været eftersøgt intensivt af politiet siden, og i går blev manden genkendt på Hesnæs Havn i Stubbekøbing af 3 årvågne borgere, der straks ringede til politiet. 

Sydsjællands- og Lollands Falsters Politi rykkede hurtigt ud til havnen, hvor manden blev anholdt kl. 16.52 uden dramatik. Han blev herefter kørt til politistationen i Roskilde, hvor han sent i går aftes blev sigtet for 5 voldsforhold begået i Ringsted den 29. august og den 2. september 2020. 

Der er tale om en polsk mand i 20’erne, der lever uden fast bopæl og uden arbejde i Danmark. 

Manden er her til formiddag blevet fremstillet i grundlovsforhør og varetægtsfængslet frem til den 8. oktober 2020. Han er ligeledes sigtet for lignende  forhold begået i Sydsjællands politikreds. 

”Jeg er meget tilfreds med, at vi nu har fået manden bag lås og slå ved hjælp af borgernes årvågenhed og hurtige reaktion. Det er vi rigtig glade for. Den slags adfærd er fuldstændig uacceptabel, og det slår vi hårdt ned på. Jeg håber meget, at de forurettede kvinder og borgerne i Ringsted nu igen kan føle sig trygge,” udtaler vicepolitiinspektør Bjørke Kierkegaard, der er leder af efterforskningen, Midt- og Vestsjællands politi. 

Pressens kontaktperson: 
Vicepolitiinspektør Bjørke Kierkegaard, tlf. 41939368

 

 

Pressekontakt

Martin Bjerregaard
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Charlotte Tornquist
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Maria Sander Hansen
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

 

Camilla Schouw Broholm
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Flere nyheder

26. november 2020

Midt- og Vestsjællands Politi

Politiet klar med nye oplysninger om mulig flugtbil efter skudsagen i Kalundborg

Politiet er nu klar med nye oplysninger om den afbrændte bil, der formentlig har relation til den skudepisode, der fandt sted i Kalundborg tirsdag i sidste uge, hvor to mænd blev dræbt og en hårdt såret.

24. november 2020

Midt- og Vestsjællands Politi

Politiet kårer vinder af konkurrence om Sikker Samhandel

Allindelille Friskole i Ringsted har arbejdet hårdt og intenst med et projekt om sikker samhandel, og det mundede ud i en vindervideo, hvor de sætter fokus på én af faldgruberne ved at handle med andre på nettet.

19. november 2020

Midt- og Vestsjællands Politi

Fortsat intensiv efterforskning efter skudsagen fra Kalundborg

Politiet fortsætter den intensive efterforskning i skudsagen fra Kalundborg, hvor to mænd er afgået ved døden og den tredje fortsat indlagt på et sygehus. Ingen er anholdt eller sigtet i sagen.