Spring til hovedindhold

Forslag

Den mobile politistation

Her kan du læse om Midt- og Vestsjællands Politis mobile politistation.

Den nye mobile politistation foran Roskilde Politigård

Her kan du læse, hvad politiet i den mobile politistation kan hjælpe med og lidt generelle oplysninger om den specialbyggede bil.

 

Under menupunktet arrangementer, kan du se, hvornår den mobile politistation kommer til din by.

Midt- og Vestsjællands Politi har en mobil politistation, der kører rundt til alle kredsens kommuner. Du kan blandt andet møde den ved større arrangementer, festivaler, markeder med mere, eller på steder, hvor der er behov for en særlig tryghedsskabende indsats.

 

Bilen er en VW Transporter Kombi med mellemhøjt tag og kort akselafstand. Den er fem meter lang, 1,9 meter bred, 2,2 meter høj og vejer 3.200 kilo.

 

Bilen er ombygget indvendigt, så den er indrettet med plads til computere, som har samme komfort som betjentenes sædvanlige arbejdsplads på kontoret. Der er el-installationer, internetforbindelse og monteret en markise på siden til komfort, når man står ude. 

 

Der er indrettet reoler i bagagerummet, som giver politiet mulighed for at have rekvisitter med på en sikker og struktureret måde. Der er selvfølgelig også installeret politiets SINE-radio og Bifrost, som kan bruges til søgninger i politiets systemer. Og så er den mobile politistation uniformeret, så der er politiets logo og stafferinger på samt blå blink på taget.

 

Her kan du finde vores mobile politistation

Midt- og Vestsjællands Politi sender ofte et tweet ud, når den mobile politistation bliver opstillet. Her beskriver lokalbetjentene, hvornår de kommer, og hvor man kan finde dem. Følg derfor med på Twitter @MVSJPoliti.

I tilfælde af, at der opstår et akut behov for at flytte eller aflyse den mobile politistation, kan du se det på Twitter @MVSJPoliti.

 

Se i oversigten under arrangementer, hvornår den mobile politistation kommer til din by.