Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Døgnrapport

15. juli 2024 15:12

Nordjyllands Politi: Uddrag fra døgnrapporten 13. - 15. juli 2024

Indbrud, spritkørsel, musik til ulempe og røg fra kolonihave. Læs et uddrag fra døgnrapporterne.

Røg fra kolonihave
Fredag den 12. juli, sidst på eftermiddagen, blev politiet tilkaldt til en kolonihave beliggende i Aalborg kommune.  En person havde anvendt en ukrudtsbrænder, hvilket havde medført røg fra kolonihaven. Personen samt tililende personer foretog slukningsforanstaltninger, men beredskabet kaldt frem til stedet sikrede sig, at ilden var blevet slukket. Der skete sigtelse for overtrædelse af beredskabsloven.

Pas på med ukrudtsbrænderen. Følg de gode råd fra Nordjyllands Beredskab.

 

Musik til ulempe

En indtelefoneret anmeldelse fredag aften, kort efter kl. 20.00, om såkaldt musik til ulempe – meget høj musik til gene – fra en adresse i postnummeret Hals blev løst ved, at Nordjyllands Politi ringede den pågældende op: Vejledningen fra politiet om at skrue ned for musikken blev accepteret.

Dermed intet yderligere for politiet.

Skulle man tro.

For nogle timer senere, efter kl. 22.00, var musikken igen steget til en volumen, der medførte anmeldelse til Nordjyllands Politi på grund af den lydmæssige gene.

 

En beredskabspatrulje blev efterfølgende disponeret til adressen; efter en formaning på stedet, dæmpedes musikken.

 

Enkelte andre steder i det nordjyske, fx Aalborg og Frederikshavn, her der hen over weekenden været anmeldelser om musik til ulempe.

 

Sommerfester er fint; men tænk også på dine omgivelser, når du fester.

 

Spirituskørsel

En yngre mand blev fredag aften, den 12. juli, ved 22-tiden anholdt af en patrulje. Han førte nemlig, på Nytorv i Aalborg, en mobillift. Det foregik i påvirket tilstand, hvorfor pågældende blev sigtet herfor, ligesom han modtog en sigtelse for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, hvilket var afstedkommet af omstændighederne omkring selve anholdelsesforretningen.

 

Spirituskørsel

Lørdag, 13. juli kort efter kl. 01.00, blev en personbil standset på Forbindelsesvejen i Nørresundby. Her konstateredes det, at bilisten havde en promille, der oversted den tilladte grænseværdi. Det medførte en sigtelse for at køre spirituskørsel. En udtaget blodprøve af pågældende skal bestemme endelig promille.


Talte sjofelt

En yngre kvinde i politikredsen blev i løbet af lørdag formiddag ringet op af en ukendt mand, der sagde, at han hed Sebastian og kom Sjælland og derpå talte meget sjofelt til anmelderen. Anmeldte skældte ’Sebastian’ ud og sagde, at han skulle stoppe. Der blev dog ringet op til anmelder i alt fire gange. Vejledt af politiets personale i Servicecentret om at ignorere disse skjulte opkald.

 

Forsøg på indbrud i villa

En anmelder hørte lørdag nat, 13. juli, omkring kl 03.00 puslen ved sit køkkenvindue. Da han gik ned for kontrollere, hvad der var på færde, så han – gennem vinduet – en gerningsperson, der var i færd med at bryde ind. Gerningsmanden flygtede dog, da han blev erkendt, igennem anmelderens have i vestlig retning.

 

Politiets gerningsstedsundersøgelse viste, at der ikke var tegn på opbrud.

 

Indbrudsforsøget skete på en villa-adresse i Brønderslev.


Stjal storskærme

Mellem 8. og 13. juli har der været et indbrud i nogle selskabslokaler beliggende på Revlingbakken i Aalborg. En beredskabspatrulje blev disponeret til stedet. Og fra adressen er der blevet stjålet to storskærme. Umiddelbart er selve gerningspersonens indstigningssted ukendt.

 

 

Butikstyveri

I et supermarked beliggende i det centrale Aalborg er der lørdag aften, kort efter kl. 19, begået et butikstyveri. En udenlandsk mand stjal fra supermarkedet forskellige former for mad- og drikkevarer, inden han gik gennem kasselinjen uden at betale.


Spiritus- og narkokørsel

Sent søndag aften, ved midnatstid den 14. juli, blev en bilist sigtet for blandt andet spirituskørsel. Det skete ved Ålbæk omkring Ålbækvej. Alkometer-testen foretaget af patruljen viste en promille, som oversteg den tilladte grænseværdi. Sigtede fik foretaget en blodprøve, der skal fastslå endelig promille. Ved sammen lejlighed testede patruljen for mulig narkokørsel, og narkometertesten var ligeledes positiv, hvilket bilisten også blev sigtet for.

Nogle timer senere, den 15. juli omkring kl. 01.20, stoppede politiet endnu en bilist på Ålbækvej i postnummer Skagen. Også her viste alkometer-testen en promille, der oversteg det tilladte, ligesom patruljen også ved samme lejlighed kunne konstatere, at personen ved rattet ikke have førerret. En blodprøve skal nu fastslå sigtedes endelige promillestørrelse.

 

 

Værtshusuorden

En kunde optrådte mandag 15. juli ved et-tiden om natten voldsomt på en beværtning beliggende på Hadsundvej i Aalborg. Politiet blev tilkaldt, og betjentene bortviste efterfølgende den ophidsede person fra stedet.

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 5135 6716
 
Lene Kold 
E-mail: lko024@politi.dk  
Telefon: 5173 8871

 

Maria Odgaard

E-mail: mso083@politi.dk

Telefon: 2963 7506

 

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 5154 1555

12. juli 2024

Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi: Uddrag fra døgnrapporten fra den 10. juni til den 12. juni 2024

Forsøg på svindel, indbrud og butikstyveri. Læs et uddrag af døgnrapporten fra Nordjyllands Politi her.

10. juli 2024

Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi: Uddrag fra døgnrapporten fra den 8. juni til den 10. juni 2024

Flere tilfælde af både indbrud, svindel og kørsel i narkopåvirket tilstand. Læs et uddrag af døgnrapporten fra Nordjyllands Politi her.

8. juli 2024

Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi: uddrag fra døgnrapporten fra den 6. juli til den 8. juli 2024

Indbrud og spirituskørsel blev weekendens tema. Læs et uddrag af døgnrapporten fra Nordjyllands Politi her.